Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6463503 Napisano: 14.02.2018 11:19:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
holaaolaa napisał(a):

wydaje mi się, że od nowego roku jest większa konkurencja, wszyscy grają, chyba chcą zrealizować postanowienia noworoczne, emotka

Oby to był słomiany zapał emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6463479 Napisano: 14.02.2018 10:50:20 w Wkurza mnie...
jorunn2010 napisał(a):

Mąż wygrał kolację w lokalnym konkursie i zaraz głosy pod niebiosa, że fejkowe konto, bo ma tylko 11 znajomych. Czy Wy też macie konto służące głównie do konkursów? Czy to zabronione, nieetyczne? Prócz tego konta mąż nie ma żadnego innego, bo nie potrzebuje. Aha, wpisy konkursowe robi sam, nie jest moim słupem. Ale odechciewa się grać, gdy inni podważają prawdziwość na podstawie ilości znajomych.  I wkurza!

Po kolei emotka

Mam konto, które wygląda normalnie, a biorę z niego udział w konkursach. Ale tylko w sensownych - żadnego udostępniania czy polubiania, że o zapraszaniu znajomych nie wspomnę. Dlatego moja "oś czasu" (czy jak się to tam zwie) wygląda zwyczajnie, a nie fejkowo.

Nie jest to ani zabronione, ani nieetyczne, ani nawet niezgodne z regulaminem FB. Trzeba sobie jednak zdawać sprawę, że dziwaczne konta zawsze mogą budzić wątpliwości typu "Podejrzani laureaci, pewnie organizator w ogóle nie rozdał nagród..." Po co się podkładać?

Jak radzono powyżej - najlepiej ukryć listę znajomych. A profil prowadzić przeciętnie, jak zwyczajny obywatel RP emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6463450 Napisano: 14.02.2018 10:19:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No i nie mam auta od Colgate, bo nikt nie chciał mi podpowiedzieć, jak wygrać tego Golfa Wariata. Niby Walentynki, a okazało się, że nie macie serca. Smuteczek-chlip-chlip emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6463392 Napisano: 13.02.2018 23:25:10 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

Ktoś wie, czy parag. do Wedel Carrefour Pmi, mogę wysłać inaczej niż mmsem, np. mailem?  Wysłali do mnie taką prośbę, a to bardzo problematyczne, bo jak wysłać mmsa z telefonu, który nie obsługuje mms, przełożyć do innego też się nie da, bo karta za duża... Może niech nam dadzą smartfony najpierw, a później mają dziwne wymagania...

Jeśli regulamin nie przewiduje przesyłania docs mms-em, poślij mejla. Wcześniej zadzwoń z pytaniem o właściwy adres mejlowy. Wyświetl w wątku >>

joan

#6463288 Napisano: 13.02.2018 19:23:23 w SZUKAM....
Ile dni od poinformowania o przyznaniu nagrody jest na odesłanie docs do konkursu Somat?

Właśnie zniknął mi dysk D i nie wiem... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6463103 Napisano: 13.02.2018 14:33:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zawszebeznagrod napisał(a):

Polski konkursowicz trafił auto w loterii Kauflanda w Niemczech emotka  Czyżby był na tym forum? emotka  Tak czy inaczej - graulacje! emotka

https://www.kaufl...e-dritte-ziehung  

Polak nie może zostać laureatem tej loterii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6463097 Napisano: 13.02.2018 14:23:54 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

joan - naprawdę, zainspirowałaś mnie  emotka  Tak sobie pomyślałam, że twarzy pokazywać nie lubię, ale te tam dwa mam całkiem niezłe, pełnoletnia jestem, to trzeba coś z tym konkursowo zadziałać  emotka   emotka

Lojalnie ostrzegam, że konkurencja nie śpi emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6462811 Napisano: 12.02.2018 23:13:46 w Wkurza mnie...
shineoff napisał(a):

Aha i najbardziej na świecie wkurza mnie wykorzystywanie zdjęć dzieci w konkursach. Moim zdaniem powinien być zakaz umieszczania wizerunków nieletnich jako prac konkursowych. Wszechobecne chwalenie się dziećmi też mnie wkurza. Tak, wiem, zaraz polecą hejty, ale musiałam to napisać.

Kiedyś na Fejsie pewna pani wyraziła swoje oburzenie na oburzenie cudze -> ona wszędzie do konkursów wrzuca zdjęcia dzieci, bo... dzieci są piękne. Nie zbijesz tego argumentu, prędzej Cię ukamienują emotka Jeśli jednak posiadasz piękny biust, możesz spróbować wklejać jego foty w komentarzach, ale nie gwarantuję, że dostaniesz nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6462466 Napisano: 12.02.2018 12:55:28 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

...że stracę stówę z konkursu, bo nie mam zamiaru przesyłać kopii dowodu osobistego. No, chyba, że zgodzą się na moją propozycję, czytaj: oświadczenie o pełnoletności w formie pisemnej. W co w sumie wątpię. 

Hmmm, ale skoro chodzi tylko o potwierdzenie wieku, możesz zamazać wszystko poza imieniem, nazwiskiem i datą urodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

joan

#6462102 Napisano: 10.02.2018 23:08:12 w SZUKAM....
bibeck napisał(a):

Oświadczenie na zestaw Somat Albedo,  nie ma gotowca?

Jest gotowiec w regulaminie, w piątek drukowałam. Tylko nie na końcu, jak np. ma Streamline, a w treści regulaminu, trzeba wyciąć i wkleić do Worda, potem druknąć i podpisać. Wyświetl w wątku >>
2 mia, benasia 0

joan

#6461893 Napisano: 09.02.2018 23:32:04 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

Gdybym w czasach moich początków posiadał taką wiedzę i umiejętności konkursowe jak teraz, to już bym bym sie ustawił na całe życie emotka (...)

Dokładnie to samo pomyślałam robiąc porządki w papierach! emotka I kilka razy "Oj Ty naiwna kobieto, teraz byś to inaczej rozwiązała, gdzie Ty miałaś rozum / wyobraźnię?!" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6461886 Napisano: 09.02.2018 23:01:23 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

1 duża nagroda = zadowolona joan, rozwścieczony tłum. Jeden telefon wywołujący uśmiech i setka telefonów z pytaniem "dlaczego Joan a nie ja i moje dziecko, które potrzebuje tego kremu na moje zmarszczki?!? Dzwonię na policję!!!"
100 drobnych nagród = niezadowolona joan, uradowana tłuszcza. Sto telefonów wywołujących uśmiech na twarzach. Żadnego telefonu od Joan, żadnej policji.

Ja tam się organizatorom nie dziwię emotka

E-e, było inaczej -> fajnych nagród rozdawali od zarąbania. Np. Sphinx: 6 x voucher podróżny o wartości 20 000 zł + 102 iPody nano + 1020 bonów do restauracji Sphinx. Mignął mi też przed oczami jakiś całkiem przeciętny (jak na tamte czasy) konek w Carrefourze, gdzie przyznali 4 samochody. A w 2012 odbył się mocno komentowany konkurs, gdzie do wygrania było 20 samochodów, zaś nagroda główna wtedy... 1.000.000 zł (milion złotych!)

Żałuję, że nie zostałam wtedy jakąś taką ten tego baronową konkursową, żyłabym teraz z odsetek bujając się w hamaku emotka

PS: Zapomniałam wspomnieć o Karaibach, też się gdzieś przewinęły emotka

kumulacja - święta racja! I jeszcze taki mały żal, bo i Rossnet wtedy organizował multum konkursów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6461801 Napisano: 09.02.2018 18:01:27 w Wkurza mnie...
Nie chcę wyjść na zmierzłego babona, co banialuki o swej młodości opowiada, ale... ponieważ zapełnił się mój segregator, gdzie trzymam niektóre regulaminy / paragony / protokoły / gwarancje dot. konkursów, zrobiłam dziś czystki. Wypadło na rok 2011. I co ja paczę?! Wśród rozdawanych onegdaj nagród: Seszele, Bahamy, laptopy, pralki, samochodów gęstwina, przelew 100.000 zł itd. A teraz jak organizator rzuci pińć tysięcy złociszy albo badziewiastą chińszczyznę, to jest luksus emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6461596 Napisano: 09.02.2018 10:23:33 w Popraw sobie humor...
Komentarze pod konkursem... emotka Ale w końcu to "Jeden z najlepszych konkursów jakie powstały."

Habbity, mole, selery, leprze jutro, bo mam urodziny, bo nigdy jeszcze nic nie wygrałam, kiedy wyniki wyniki wyniki, kazda strona wciaga do czytania kolejnych sag jej kontynuacji.
Czy to wszystko trolle, czy też może w konkursach powinno się raczej przyznawać słowniki mowy ojczystej + ćwiczenia umiejętności czytania ze zrozumieniem & pisania z sensem? emotka

https://www.e-konkursy.info/konkurs/wygraj-karty-do-empiku.html#.Wn1kXbziaW8 Wyświetl w wątku >>

joan

#6461554 Napisano: 09.02.2018 07:50:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margo1 napisał(a):

Jak myślicie, mogę wziąć udział w konkursie o wycieczce do Paryża i w wielkiej loterii, obydwa w Kauflandzie?Bo w sumie mam paragon za 100 zł, więc zarazem i za 50...A druga rzecz, czy słoiczki Bobovita, Hipp i inne sa wyłaczone  z promocji?

Zawsze możesz - pytanie, czy to ma sens emotka Tak czy siak, najlepiej od razu sfotografować paragon i wrzucić na kompa, żeby Ci to potem nie uciekło.

Pamiętaj, że w Kaufie nagrodą jest dokładnie to, co w regulaminie: jeśli weekendowa wycieczka dla dwóch osób do Paryża, to na bank nie voucher do biura podróży, który możesz wykorzystać dowolnie (np. na pobyt środa-piątek dla grupy 2+1). Że o sprzedaży nie wspomnę. Dlatego nie biorę udziału w tym konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6461521 Napisano: 08.02.2018 22:42:18 w Dyskusje o wynikach konkursu
rafi323raf napisał(a):

Jedno ze stocka i jedno że nie ma profilowego.
Hmm wielu konkursowiczów robi sobie osobne profile do konkursów. Przeciez organzator nie będzie sprawdzał, czy na profilowym jest rzeczywiście ten człowiek, czy może zdjęcie z odmętów internetu.

Nie chce mi się analizować akurat tego przypadku, ALE generalnie -> podobne sytuacje spowodowane są tym, że niektóre profile składają się tylko z g*ch udostępnień i polubień. W związku z tym od razu inni uczestnicy wyczuwają przekręt ("Bo może organizator wcale nie miał zamiar rozdać nagród? Czy laureaci w ogóle istnieją?") Jakby było dla konkursowicza naprawdę yebutnym problemem prowadzić normalny, przeciętny i prawidłowy profil na FB emotka Ludziom należy zaserwować odpowiedź jeszcze zanim zadadzą pytanie. I ma się święty spokój. Proste. A jeśli ktoś wątpił w moje wcześniejsze wpisy w tej materii, to teraz ma przykład na to, że na profile laureatów zawsze się zagląda; czasem organizator, najczęściej przegrani emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6461270 Napisano: 08.02.2018 14:12:21 w Informują
iwona0103 napisał(a):

Czy numer 618***712 to też albedo?

Tak. Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

joan

#6461177 Napisano: 08.02.2018 12:18:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
asantesana napisał(a):

Nawet tego nie można, bo się nie je słodyczy  emotka

emotka

Ja za to mogę utopić łzy w wodzie, którą moja zmywarka nadal zalewa kuchnię emotka Świetny dodatek do głupawki, którą mam odkąd mój komp sfiksował przy włączaniu, więc... nie wyłączam go wcale. I to działa. A jak coś działa, to nie jest gupie! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6461169 Napisano: 08.02.2018 12:13:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joasiunia napisał(a):

To co? Proponuję wspólnie usiąść i zapłakać. Co za dzień! emotka

Można utopić łzy w pączku emotka Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

joan

#6461162 Napisano: 08.02.2018 12:11:04 w WC - rozmowy o wszystkim
pionas napisał(a):

Dzisiaj tłusty czwartek...
Tradycyjne, w czekoladzie, z nadzieniem, z posypką lub...
No właśnie... Jakie są Wasze ulubione pączki? Ile planujecie dzisiaj zjeść? emotka

Jedyne ulubione, to lukrowane z cukierni, która pączki piecze tylko raz do roku emotka Niestety, zawsze jest megakolejka + nadal nie jemy cukru, więc tym razem postanowiliśmy odpuścić. Los chciał inaczej emotka

Przedwczoraj w warzywniaku zobaczyłam kartkę z informacją, że przyjmują zamówienia na pączki z w/w cukierni. Wieczorem przedyskutowałam sprawę z moim lubym i zamówiłam na dziś 5 szt. krepli w ramach może nie tyle dyspensy, co eksperymentu: chciałam się przekonać, czy mnie oszołomi magiczny smak pączka, skoro na co dzień cukru brak. Spoko koko, ale bez szału, od jutra znów bezcukrowe życie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0