Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6458977 Napisano: 02.02.2018 12:42:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Ja właśnie nie mogę odszukać konkursu z baz,y w którym do wygrania było auto, jakiś DX czy coś w tym stylu. Też był zapis, że przez rok nie można usuwać reklam z tego auta. Może ktoś pamięta co to za konkurs(na hasło), mieli informować chyba końcem stycznia.

Coś kojarzę emotka A nie chodziło o jakiś plebiscyt, gdzie auto do wygrania miało być oklejone + laureat powinien uiścić migusiem 20.000 zł podatku? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458933 Napisano: 02.02.2018 11:37:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

pikantny napisał(a):

poprpstuanette, ale to, że "Ty wolisz" nic nie zmieni. Mówisz, że Polakom nie dogodzi, bo narzekają, a co sama robisz emotka   Nie obraź się emotka

Bo jestem typowa kobieta. Mi sie nie dogodzi ?

Wdajesz się z Panem Pikantnym w dyskusje o tym, czy można dogodzić kobiecie? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458931 Napisano: 02.02.2018 11:35:39 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Ja tam nie pamiętam już jakiej wartości cenowej był termos z Actimela według regulaminu, ale kiedy go wygrałam, to moja siostra się mnie spytała,czy może go sobie pożyczyć, bo jej ówczesny termos o podobnej wielkości niby słabo trzymał ciepło i ona chciała sprawdzić jak to jest z tym moim.Niestety, termos Actimelowy już do mnie nie wrócił, bo moja siostra jest z niego zadowolona i codziennie wozi w nim herbatę/kawę do pracy.

Nie grałam tam, ale (wg regulaminu) Ty wygrałaś kubek termiczny o wartości 50 zł. A teraz Milka rozdaje termosy o wartości 15 zł. Jest różnica emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458904 Napisano: 02.02.2018 11:06:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rebelmen napisał(a):

Dzwonią z Jesiennej Mobilizacji pytają o dane i adres a nawet pesel, pytam w jakim celu pesel, odpowiedz emotka o to aby opłacić podatek, pytam co wygrałem, nie wiedza emotka Będzie lista pod koniec lutego. Dziwny sposób informowania.

Ale przynajmniej (w teorii) coś wygrałeś - do niektórych uczestników konka dzwonili przecież z info, że "może coś wygrali, a może nie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458891 Napisano: 02.02.2018 10:55:32 w Kaufland konkursy
ziolko napisał(a):

Czy ktoś wie coś o wynikach z tego konkursu? https://www.e-kon...i6.html#.WnQx567T7Dc

Kiedy oni łaskawie zamierzają wyłonić zwycięzców?
Wg regulaminu max do 28 lutego, ale czy 2 miesiące to nie jest za dużo na wybranie 50 laureatów??

Ale przecież wszystko jest zapisane w regulaminie - oni się ściśle trzymają regulaminowych terminów, nie ma więc sensu pytać: kiedy? Skoro termin nie minął, może warto zrezygnować też ze słowa "łaskawie"? emotka

Czy to jest "za dużo"? Może dla profesjonalnej agencji, która zajmuje się tylko jednym konkursem... to byłoby "za dużo". Ale Kaufland sam obrabia od A do Z wszelkie kwestie związane z własnymi konkursami. Nie wiadomo, ile osób tam odpowiada za promocje - może jedna kobita? I musi ogarnąć papierologię, przeczytać zgłoszenia / obczaić foty, zweryfikować paragony, posłać info do laureatów, udzielić odpowiedzi na zapytania / reklamacje związane z konkami, zorganizować nagrody, stworzyć listę laureatów itp. A ciągle jakieś konki trwają, Kauf nie organizuje jednego konka na dekadę. Być może ta pani na co dzień zajmuje się czymś zupełnie innym, więc - ze względu na ilość standardowych obowiązków - ustaliła nieprzekraczalną datę na 28.02.2018. I git. Wyświetl w wątku >>

joan

#6458856 Napisano: 02.02.2018 10:01:33 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

Napisałam @ do Albedo:
Witam, który prefiks jest poprawny w konkursie „CZYSTOŚĆ, KTÓRĄ POKOCHASZ” W SIECI SKLEPÓW KAUFLAND?
Henkel (info na stronie Kauflanda) czy Kaufland (info w regulaminie).?
Dostałam odpowiedź:
Prefiks Henkel.
emotka  Zgłupiałam. Czy ktoś z Was otrzymał zwrotkę? Na jaki prefiks? 

Myślę, że czas ich poprosić, żeby SAMI wysłali jakiegoś smsa testowego na ten konkurs, bo skoro zwrotki nie przychodzą, to zgłoszenia nie przechodzą emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6458854 Napisano: 02.02.2018 09:59:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

O ile Niemcy zrozumiem (duży kraj, dużo ludzi), o tyle na Słowacji tyle nagród?! Tam mieszka ok. 5 mln osób! Więc czym to jest podyktowane, że tam można wygrać tyle nagród, a u nas to w ogóle albo 1 fajna nagroda, i reszta byle jaka, albo same tanie i beznadziejne (jak te termosy z Milki za niecałe 15 zł - kiedy zobaczyłam cenę tego termosu już wiedziałam, że jest beznadziejny, przecież najprostsze termosy w sklepach kosztują min. 50 zł). Szok i niedowierzanie emotka

Mnie się wydaje, że polski Kaufland porozkładał swój budżet na kilka(naście) jubileuszowych konkursów. Niektóre się zakończyły, inne trwają, jeszcze inne (mam nadzieje, że będą takie!) się nie rozpoczęły. Myślę, że warto brać udział, żeby im pokazać, że Polacy lubią konkursy / loterie, że lubimy się bawić, że lubimy Kaufland i ogólnie -> niech organizują jak najwięcej akcji emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458849 Napisano: 02.02.2018 09:54:53 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Moja przyjaciolka ma 40 lat i nie chce dzieci bo zwyczajnie ich nie lubi. Przyjdzie do mnie ,posiedzi,pogada z tym starszym 11 lat ale tego malego nie ruszy. Stwierdzila ze dzieci sa fajne jak sa duze a takie male to tylko rycza i ja draznia. 

Wkurzające mogłoby być, gdyby nie lubiła SWOICH dzieci emotka Możliwe, że dla niej istotna jest intensywność kontaktu z dzieckiem, a jej - jako osobie postronnej - najłatwiej się dogadać z dzieckiem w wieku od lat kilku wzwyż. Może nie potrafi się odnaleźć przy małym (niekumatym jeszcze) dziecku? Nie czuje żadnej więzi porozumienia? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458844 Napisano: 02.02.2018 09:43:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

Ja nie brałam udziału w tym konkursie, ale słucham teraz radia i pan o imieniu Piotrek wygrał, napisał wierszyk, cytowali kawałek. Napisał coś, że serek jest podstawą przy śniadaniu, a po śniadaniu deser - ciastka belvita jedzone z miodem itp. emotka

Kurczaki, wiedziałam: tym razem musiał wygrać facet emotka
Gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458742 Napisano: 01.02.2018 20:35:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

To gramy w innych krajach? Dadza nagrody?

W loterii niemieckiej nie dadzą, bo "Teilnahmeberechtigt sind alle natürlichen Personen im Alter von mindestens 18 Jahren, die ihren ständigen Wohnsitz in der Bundesrepublik Deutschland haben." Co ciekawe, przy uzupełnianiu formularza można wybrać z listy inny kraj, niż Niemcy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458731 Napisano: 01.02.2018 20:11:09 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

joan napisał(a):

Milka i jej "ekstra loteria": zamiast ufundować sensowne nagrody, przewalili 66.510,00 zł na plastikowe g*, czyli paratermosy o wartości 14,78 zł za sztukę (w rzeczywistości pewnie max 5 zł). Ręce opadają, a gdybym miała skrzydła, to by mi pióra wyleciały emotka

mi to by się taki termos przydał ale oczywiście ja + bramki = 0 wygranych tak więc ten teges emotka wkurzył mnie ten konkurs już na dzień dobry...

Oj nie wiem, czy byś chciała taki termos -> jak dla mnie, to za tę cenę można dostać jedynie chiński szajs o szkodliwym (?) wpływie na zdrowie człowieka. Oczywiście przedstawiam jedynie własne wrażenie. Ale znajdźcie mi w necie porządny termos w podobnej cenie emotka Czasem się zastanawiam, czy to nie jest tak, że Alojzyexpress odebrał ludziom rozsądek i sfokusował ich uwagę wyłącznie na cenę produktu? Wyświetl w wątku >>

joan

#6458700 Napisano: 01.02.2018 19:07:44 w Wkurza mnie...
Milka i jej "ekstra loteria": zamiast ufundować sensowne nagrody, przewalili 66.510,00 zł na plastikowe g*, czyli paratermosy o wartości 14,78 zł za sztukę (w rzeczywistości pewnie max 5 zł). Ręce opadają, a gdybym miała skrzydła, to by mi pióra wyleciały emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458556 Napisano: 01.02.2018 13:16:44 w Lay's
bruce napisał(a):

Też na to liczę, nagród - naprawdę - mizernie mało emotka emotka :
https://www.e-kon...ar.html#.WnMEakxFwdU

Ciesz się, że to nie Smolar - bo zamiast 1 x 1000 zł, w puli byłoby 1000 x 1 zł (i jeszcze ograniczenie na dom!) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458530 Napisano: 01.02.2018 12:30:35 w Kaufland konkursy
asantesana - cóż, jeśli wierzyć grafice z FB, ich motto to "Unexpected ideas, expected results" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458511 Napisano: 01.02.2018 12:10:05 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

defed napisał(a):

Dajcie znać, czy dochodzą Wam zwrotki z konkursu Henkel i z którym prefiksem wysyłacie sms, bo mi ani Henkel, ani Kaufland nie działa  emotka  https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-czystosc-ktora-pokochasz-kaufland.html

To kolejny ich konkurs, gdy w pierwszym dniu nic nie działa emotka

A potem się dodatkowo okaże, że numer premium też pomylili emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6458505 Napisano: 01.02.2018 12:05:47 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

Dajcie znać, czy dochodzą Wam zwrotki z konkursu Henkel i z którym prefiksem wysyłacie sms, bo mi ani Henkel, ani Kaufland nie działa  emotka  https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-czystosc-ktora-pokochasz-kaufland.html

Przede wszystkim "genialnym" posunięciem jest rozbieżność w prefiksach emotka Chyba trzeba uderzyć do Albedo, a potem niech oni się uderzą czym chcą i o co chcą emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6458503 Napisano: 01.02.2018 12:02:34 w Lay's
paula9891 napisał(a):

Agnes napisał(a):

a gdzie te STAR mozna kupić?
jakoś nie kojarzę tych chipsów

W zwykłych sklepach osiedlowych.

Tylko tam pewnie będą enigmatycznie opisane paragony emotka W weekend się człowiek rozezna po okolicy emotka Wyświetl w wątku >>
1 tadziuuu 0

joan

#6458501 Napisano: 01.02.2018 11:58:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
henks133 napisał(a):

z tym Silanem w Tesco chyba same rezerwy będą... gra niewarta świeczki.. wysłanie oświadczeń i paragonu 6,80 zł. a sama wygrana 15,89 zł. Nie mówiąc już o koszcie produktu, który upoważniał do wzięcia w konkursie udziału. emotka  odsyłać? 

Nie grałam, ale czy możesz odesłać docs listem zwykłym (mniejszy koszt)? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458491 Napisano: 01.02.2018 11:47:28 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie,że wstałam dzisiaj z ogromnym bólem ścięgna Achillesa.. myślałam,że krzywo spałam i zaraz przejdzie, a to cholerstwo boli coraz bardziej emotka  i tak sobie kuśtykam za młodym po domu, ehh  emotka

Najlepiej pójść jak najszybciej na pogotowie, bo mnie coś nagle strzeliło (podczas siedzenia!) na urodzinach babci - był wieczór, pojechałam na pogotowie dopiero na drugi dzień = awantura, jak 100 fajerek, lekarz się na mnie wydzierał, jak nienormalny emotka I zawsze bliskim powtarzam: upadek na lodzie? Poparzenie? Od razu na pogotowie! Wyświetl w wątku >>

joan

#6458456 Napisano: 01.02.2018 11:06:16 w Lay's
zezowaty_kot napisał(a):

Grupę krwi i imię ojca od razu emotka

apoccalipsa napisał(a):

i próbkę DNA dosyłaną listem poleconym priorytetowym  emotka

Gdybyście mieszkały w moim mieście, to by Wam nie było tak do śmiechu emotka Wyświetl w wątku >>