Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Coś kojarzę
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wdajesz się z Panem Pikantnym w dyskusje o tym, czy można dogodzić kobiecie?
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie grałam tam, ale (wg regulaminu) Ty wygrałaś kubek termiczny o wartości 50 zł. A teraz Milka rozdaje termosy o wartości 15 zł. Jest różnica
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale przynajmniej (w teorii) coś wygrałeś - do niektórych uczestników konka dzwonili przecież z info, że "może coś wygrali, a może nie"
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale przecież wszystko jest zapisane w regulaminie - oni się ściśle trzymają regulaminowych terminów, nie ma więc sensu pytać: kiedy? Skoro termin nie minął, może warto zrezygnować też ze słowa "łaskawie"?
Czy to jest "za dużo"? Może dla profesjonalnej agencji, która zajmuje się tylko jednym konkursem... to byłoby "za dużo". Ale Kaufland sam obrabia od A do Z wszelkie kwestie związane z własnymi konkursami. Nie wiadomo, ile osób tam odpowiada za promocje - może jedna kobita? I musi ogarnąć papierologię, przeczytać zgłoszenia / obczaić foty, zweryfikować paragony, posłać info do laureatów, udzielić odpowiedzi na zapytania / reklamacje związane z konkami, zorganizować nagrody, stworzyć listę laureatów itp. A ciągle jakieś konki trwają, Kauf nie organizuje jednego konka na dekadę. Być może ta pani na co dzień zajmuje się czymś zupełnie innym, więc - ze względu na ilość standardowych obowiązków - ustaliła nieprzekraczalną datę na 28.02.2018. I git. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Myślę, że czas ich poprosić, żeby SAMI wysłali jakiegoś smsa testowego na ten konkurs, bo skoro zwrotki nie przychodzą, to zgłoszenia nie przechodzą
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie się wydaje, że polski Kaufland porozkładał swój budżet na kilka(naście) jubileuszowych konkursów. Niektóre się zakończyły, inne trwają, jeszcze inne (mam nadzieje, że będą takie!) się nie rozpoczęły. Myślę, że warto brać udział, żeby im pokazać, że Polacy lubią konkursy / loterie, że lubimy się bawić, że lubimy Kaufland i ogólnie -> niech organizują jak najwięcej akcji
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wkurzające mogłoby być, gdyby nie lubiła SWOICH dzieci
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kurczaki, wiedziałam: tym razem musiał wygrać facet
Gratulacje
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W loterii niemieckiej nie dadzą, bo "Teilnahmeberechtigt sind alle natürlichen Personen im Alter von mindestens 18 Jahren, die ihren ständigen Wohnsitz in der Bundesrepublik Deutschland haben." Co ciekawe, przy uzupełnianiu formularza można wybrać z listy inny kraj, niż Niemcy
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj nie wiem, czy byś chciała taki termos -> jak dla mnie, to za tę cenę można dostać jedynie chiński szajs o szkodliwym (?) wpływie na zdrowie człowieka. Oczywiście przedstawiam jedynie własne wrażenie. Ale znajdźcie mi w necie porządny termos w podobnej cenie
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ciesz się, że to nie Smolar - bo zamiast 1 x 1000 zł, w puli byłoby 1000 x 1 zł (i jeszcze ograniczenie na dom!)
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A potem się dodatkowo okaże, że numer premium też pomylili
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przede wszystkim "genialnym" posunięciem jest rozbieżność w prefiksach
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tylko tam pewnie będą enigmatycznie opisane paragony
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie grałam, ale czy możesz odesłać docs listem zwykłym (mniejszy koszt)? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej pójść jak najszybciej na pogotowie, bo mnie coś nagle strzeliło (podczas siedzenia!) na urodzinach babci - był wieczór, pojechałam na pogotowie dopiero na drugi dzień = awantura, jak 100 fajerek, lekarz się na mnie wydzierał, jak nienormalny
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gdybyście mieszkały w moim mieście, to by Wam nie było tak do śmiechu