Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Konkurencji nie ma się co bać, bez niej przecież nie organizowano by konkursów
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja bym jednak z tym Noblem poczekała, bo akurat dziś widziałam film o tym, jak brytyjski syf plastikowy (np. worki po substancjach żrących czy innych niebezpiecznych) leci do Chin*, potem jest prymitywnymi metodami robiony z niego jeszcze większy syf, przetapia się to w cuchnące gluty i produkuje te wszelakie "taniości", co to je chętnie bidny Polak kupuje
*Chiny aktualnie zawiesiły import plastikowego syfu i zachodni świat jest w szoku, bo niektóre kraje przywoziły im 95% swoich "odpadów na recykling".
A co do Lay'sów, miło się chodzi do kina z lejsową kartą Unlimited, czekam aż na ekrany wejdzie "Kształt wody"
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Duże Wittcheny też kosztują po kilkaset złotych bez promocji; a ta z BelVity chyba będzie spersonalizowana. Tylko nie wiem, czy to czasem nie oznacza, że z logo/grafiką BelVity
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na pewno jest ich więcej. Gorzej, że do kolejnego laureata mogą zadzwonić o kosmicznie wczesnej godzinie, gdy półkule mózgowe nie wykazują żadnej synchronizacji z ciałem - a rozmowa jest nagrywana i leci w świat
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podobno nie da się po raz drugi zgłosić tego samego paragonu - jeśli więc masz wątpliwości, czy zgłoszenie przeszło, spróbuj kopsnąć po raz drugi
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ino że ten pan zdecydowanie na konkursowicza nie wyglądał. Ale cóż, trąbią wszędzie o tej loterii, to ludzie paragonów pożądają
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spytaj Smolara. W sumie... jeśli numer nie powtórzył się w bazie, powinni go uznać za unikalny i ewentualną nagrodę wydać. Ale lepiej byłoby wiedzieć, jakie jest ich podejście - zanim wylosują owe 50 patyków. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Samo zuo!
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, jak pisała Mariolka: na budżet same liczby, na loterię liczby z myślnikami. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Obstawiam wątek dziecięcy - nastąpiłby rozlew krwi, gdyby pufa była jedna
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cały sms może mieć max 160 znaków. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powinno być np.:
KAUFLAND.00-001.999888844444.blablablabla
czyli:
prefiks.kod-pocztowy.nrsystemowybezmyślników.odpowiedź Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo trzeba rozróżnić dwa pojęcia - "wartość" oraz "cena", one nie są tożsame. Kiedyś np. widziałam konek, gdzie do wygrania był pobyt w SPA. Z regulaminu wynikało, że został zakupiony przez organizatora za cenę 1000 zł, natomiast laureat miał zapłacić podatek od wartości rynkowej pobytu, czyli od 2000 zł
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Właśnie się zastanawiałam, czy to może u mnie tak kiepsko z finansami, czy nagle społeczeństwo na pijondzach sypia?
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to "paragon na trwający konkurs"? Bo nie widzę w bazie żadnego konkursu z McDonald'sem
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Malkontenci mówili, że to nic nie da, bo cebulaki będą pakowały wielkie kosze zakupów do cienkich siateczek na warzywa. Że sprzedawcy plastikowego szmelcu już znaleźli dziurę w przepisach i produkować będą grubsze reklamówki; koleś od plastikowej unii czy czego podobnego przekonywał nawet, że to będzie hit, a zwierzęta nie będą połykały grubych reklamówek (ydiota do kwadratu).
Tymczasem styczeń dobiega końca, a ja przy kasach przeważnie widzę zmiany na lepsze. Nagle panie pakują wszystko do siatki wielorazowej. Nawet nastolatki się ogarnęły! W Biedrze widziałam dziś kolesia z niebieską siatką z tkaniny z napisem Decathlon. Świat wariował. A ja przypadkowo z wariatki stałam się przeciętną obywatelką. Wielka radość
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ileż razy to organizator nagle opublikował np. na fejsie nagrodzone hasło z konka promo... wcale by mnie to nie zdziwiło
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po ostatniej wtopie z Orange: pomieszanie nagród + doładowania na konta promo... już nie wierzę w ani jedno słowo tych
Ale nikt się im nie postawi, nie będzie zadawał pytań ani pyskował, bo w przeciwnym razie "zupełnym przypadkiem" albo nic nie wygra, albo przypadnie mu nagroda najniższego szczebla
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie do końca chyba, bo na stronie napisano, że dzwonią do wybranych UCZESTNIKÓW, a nie LAUREATÓW