Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6458395 Napisano: 01.02.2018 09:55:40 w Lay's
monisss napisał(a):

super, że Lidka, super nagrody.. ale juz sie boje konkurencji emotka

Konkurencji nie ma się co bać, bez niej przecież nie organizowano by konkursów emotka Gorzej, że (standardowo) trzeba w zgłoszeniu podać imię, nazwisko i miasto emotka Mam nadzieję, że - wzorem IQM - Avanti kiedyś przerzuci się na PESELe emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458301 Napisano: 31.01.2018 21:41:01 w Lay's
trebor1 napisał(a):

te pożal się boże kreatywne agencje reklamowe, rozpisujące konkursy dla kreatywnych...
gdyby oni tylko wiedzieli, że ich kreatywność się kończy, akurat tam gdzie się gawiedzi konkursowej zaczyna!
jak dla mnie Nobel, w kategorii: Drugie Życie Produktu ! emotka

Ja bym jednak z tym Noblem poczekała, bo akurat dziś widziałam film o tym, jak brytyjski syf plastikowy (np. worki po substancjach żrących czy innych niebezpiecznych) leci do Chin*, potem jest prymitywnymi metodami robiony z niego jeszcze większy syf, przetapia się to w cuchnące gluty i produkuje te wszelakie "taniości", co to je chętnie bidny Polak kupuje emotka

*Chiny aktualnie zawiesiły import plastikowego syfu i zachodni świat jest w szoku, bo niektóre kraje przywoziły im 95% swoich "odpadów na recykling".

A co do Lay'sów, miło się chodzi do kina z lejsową kartą Unlimited, czekam aż na ekrany wejdzie "Kształt wody" emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

joan

#6458295 Napisano: 31.01.2018 21:27:54 w SZUKAM....
ewa2333 napisał(a):

informacji co to za walizka z Belvity ze wartosc az 450 zł.

Duże Wittcheny też kosztują po kilkaset złotych bez promocji; a ta z BelVity chyba będzie spersonalizowana. Tylko nie wiem, czy to czasem nie oznacza, że z logo/grafiką BelVity emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6458279 Napisano: 31.01.2018 20:39:37 w Czy informują/ informowali?
joasiunia napisał(a):

Tylko jedna walizka z Belvity w tym etapie na forum? emotka

Na pewno jest ich więcej. Gorzej, że do kolejnego laureata mogą zadzwonić o kosmicznie wczesnej godzinie, gdy półkule mózgowe nie wykazują żadnej synchronizacji z ciałem - a rozmowa jest nagrywana i leci w świat emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458263 Napisano: 31.01.2018 20:08:31 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

Czy w loterii przychodzi jakieś potwierdzenie na maila/ pojawia się powiadomienie na stronie www? Bo mi tylko sie strona przyciemniła i tyle i nie wiem sam czy przeszło emotka

Podobno nie da się po raz drugi zgłosić tego samego paragonu - jeśli więc masz wątpliwości, czy zgłoszenie przeszło, spróbuj kopsnąć po raz drugi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458231 Napisano: 31.01.2018 19:15:39 w Kaufland konkursy
agakaz2 napisał(a):

sama tak robiłam hihi. a jak się żule na mnie patrzyły pomyśleli że konkurencja haha emotka

Ino że ten pan zdecydowanie na konkursowicza nie wyglądał. Ale cóż, trąbią wszędzie o tej loterii, to ludzie paragonów pożądają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458225 Napisano: 31.01.2018 19:04:14 w Kaufland konkursy
BTW - w sprawie loterii: ostatnio po zakupach poszłam odwieźć wózek, a tam pan lat ok. 60 z obłędem w oczach metodycznie przeszukuje wszystkie wózki na okoliczność paragonów. Gdybym mu zwinęła jakiś kwitek, chyba by mi przyfasolił. I tak to jest z tą loterią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458222 Napisano: 31.01.2018 18:59:24 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

To na loterie zjeb.... Wyslac jeszcze raz czy zostawic tak jak jest?

Spytaj Smolara. W sumie... jeśli numer nie powtórzył się w bazie, powinni go uznać za unikalny i ewentualną nagrodę wydać. Ale lepiej byłoby wiedzieć, jakie jest ich podejście - zanim wylosują owe 50 patyków. Wyświetl w wątku >>

joan

#6458220 Napisano: 31.01.2018 18:57:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
zonka78 napisał(a):

zgadza się emotka   sama wygrałam kilka puf a w następnym konkursie kilka piłek Adidas, bo miałam prośby od dzieci znajomych i rodzinnych emotka

Samo zuo! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458215 Napisano: 31.01.2018 18:49:22 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

Dzieki to ja na loterie wyslalam bez myslnikow i przeszlo. To teraz jak cudem wygram to i tak nie dadza nagrody. A na budzet na saczescie jeszcze nie wysylalam. To tam mam wpisac te 6 cyferek bez myslnikow dobrze zrozumialam?

Tak, jak pisała Mariolka: na budżet same liczby, na loterię liczby z myślnikami. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458212 Napisano: 31.01.2018 18:47:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
mietowa napisał(a):

Umieram z ciekawości, na czym miałaby polegać wyższa konieczność posiadania dwóch puf z Laysów. Jakieś rozruszniki serca miały te pufy, czy co? Bo to bym zrozumiała emotka

Obstawiam wątek dziecięcy - nastąpiłby rozlew krwi, gdyby pufa była jedna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458126 Napisano: 31.01.2018 14:45:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
biokoo napisał(a):

czy w konkursie  z Kauflandu Wspólnie dbamy o swiezosc Twoich ubran ilosc znakow 160 dotyczy sie tylko wypowiedzi czy razem z prefiksem kodem sklepu itd?

Cały sms może mieć max 160 znaków. Wyświetl w wątku >>
1 biokoo 0

joan

#6458056 Napisano: 31.01.2018 13:00:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alicie2570 napisał(a):

kaufland konkurs do dzis emotka wspólnie dbamy o swiezosc ubran , ciagle dostaje sms ze bledna odpowiedz, juz robilam kod pocztowy z myślnikiem i bez, duze male litery i ciagle bledny kod sms  Ktos mial podobnie ?  emotka

Powinno być np.:

KAUFLAND.00-001.999888844444.blablablabla

czyli:

prefiks.kod-pocztowy.nrsystemowybezmyślników.odpowiedź Wyświetl w wątku >>

joan

#6458041 Napisano: 31.01.2018 12:28:13 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

I jak już mam narzekać, to wkurza zawyżanie wartości nagród.
Choćby kufer mieszanki krakowskiej-ich cena 89 zł, na allegro 55zł.
I tak jes z każdą rzeczą, wszystko jest taniej niż ich regulaminowe ceny. Przepłacają za to i płacą wyższy podatek, ale kto bogatemu zabroni,a koszty se robią.

Bo trzeba rozróżnić dwa pojęcia - "wartość" oraz "cena", one nie są tożsame. Kiedyś np. widziałam konek, gdzie do wygrania był pobyt w SPA. Z regulaminu wynikało, że został zakupiony przez organizatora za cenę 1000 zł, natomiast laureat miał zapłacić podatek od wartości rynkowej pobytu, czyli od 2000 zł emotka Jedyne transparentne konki to te, gdzie nagrodami są bony albo pieniądze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6457988 Napisano: 31.01.2018 11:11:07 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Super- Pharm i Colgate za 25 zł. Dokąd zmierzacie konkursy? emotka

Właśnie się zastanawiałam, czy to może u mnie tak kiepsko z finansami, czy nagle społeczeństwo na pijondzach sypia? emotka Proponowane minimum cenowe (mające wykluczyć konkursowiczów grających hurtowo???) - w mojej opinii - nie jest nawet skierowane do mugoli, bo przy cenie zwykłej pasty Colgate oscylującej wokół 4 zł... mugol się w czoło klepnie na widok takiego "konkursu" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6457923 Napisano: 30.01.2018 23:50:27 w Paragony na trwające konkursy
orbitek napisał(a):

Ma ktoś może paragon z maca i mógłby wysłać mi kod, który jest na tym paragonie? Dziękuję z góry 

A to "paragon na trwający konkurs"? Bo nie widzę w bazie żadnego konkursu z McDonald'sem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6457912 Napisano: 30.01.2018 22:55:01 w Dziś cieszę się z.....
Od mniej więcej drugiego kwartału 2017 banuję plastikowe reklamówki / siatki (i takież opakowania, o ile się da). Całe zakupy ładuję do siatek z materiału, a produkty luzem np. do woreczków na pranie. W związku z tym zostałam taką jakby lokalną dziwaczką i "Panią co nigdy nie chce plastikowej jednorazówki". Minęło kilka miesięcy i wprowadzono odgórne podwyżki cen dla większości plastikowych reklamówek.

Malkontenci mówili, że to nic nie da, bo cebulaki będą pakowały wielkie kosze zakupów do cienkich siateczek na warzywa. Że sprzedawcy plastikowego szmelcu już znaleźli dziurę w przepisach i produkować będą grubsze reklamówki; koleś od plastikowej unii czy czego podobnego przekonywał nawet, że to będzie hit, a zwierzęta nie będą połykały grubych reklamówek (ydiota do kwadratu).

Tymczasem styczeń dobiega końca, a ja przy kasach przeważnie widzę zmiany na lepsze. Nagle panie pakują wszystko do siatki wielorazowej. Nawet nastolatki się ogarnęły! W Biedrze widziałam dziś kolesia z niebieską siatką z tkaniny z napisem Decathlon. Świat wariował. A ja przypadkowo z wariatki stałam się przeciętną obywatelką. Wielka radość emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6457806 Napisano: 30.01.2018 17:00:10 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

albo ściemniasz, alboś zaprzepaścił szansę na samochód - bo chyba nie sądzisz, że ktokolwiek pozwoliłby Ci odebrać kluczyki za nieregulaminowe hasło? emotka

Albo wiesz coś, o czym nie wiedzą inni, albo też ściemniasz emotka
Minionki będą publikować nagrodzone hasła, czy tylko nazwiska Laureatów? emotka

Ileż razy to organizator nagle opublikował np. na fejsie nagrodzone hasło z konka promo... wcale by mnie to nie zdziwiło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6457768 Napisano: 30.01.2018 15:14:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Na stornie niech piszą, ale ich obowiązuje jednak regulamin wiec wg niego kontaktują się z nagrodzonymi.

Po ostatniej wtopie z Orange: pomieszanie nagród + doładowania na konta promo... już nie wierzę w ani jedno słowo tych emotka

Ale nikt się im nie postawi, nie będzie zadawał pytań ani pyskował, bo w przeciwnym razie "zupełnym przypadkiem" albo nic nie wygra, albo przypadnie mu nagroda najniższego szczebla emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6457765 Napisano: 30.01.2018 15:09:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Czyli skoro dzwonią to się jednak coś wygrało... to coś okaże się jak dostaniemy e-maila. Zresztą w rozmowie proszą o dane, adres zamieszkania i PESEL, gdyby się nie wygrało, a tylko jak co niektórzy sugerują sprawdzają czy się brało udział, to byłoby to wymuszanie danych osobowych. Tak, że zgodnie z regulaminem jeśli dzwonią, to tylko i wyłącznie do nagrodzonych.

Nie do końca chyba, bo na stronie napisano, że dzwonią do wybranych UCZESTNIKÓW, a nie LAUREATÓW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0