Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7293033 Napisano: 01.09.2025 15:43:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Webtalk Wam odpisał?

Jestemnowa / pioge7 / Kwiat Paproci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7292918 Napisano: 01.09.2025 11:03:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iszhara napisał(a):

W konkursie Heinz w Dino przy zgłoszeniu podawało się tylko @ i numer telefonu, prawda? Imienia i nazwiska się nie wpisywało? emotka

Imię i nazwisko podawało się w obu wersjach formularza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7292915 Napisano: 01.09.2025 10:54:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Wybiera się ktoś na mecz Polska vs Finlandia? emotka

Mam 2 bilety z nadrukowaną adnotacją organizatora imprezy, że "wstęp za okazaniem dokumentu potwierdzającego tożsamość". A na biletach puste miejsce przy info dot. imię + nazwisko + pesel. Czyli te bilety są zatem de facto "na okaziciela"? Czy raczej takie coś to gwarancja problemów przy wejściu na stadion? emotka

Najwyraźniej dawno już nie byłam za friko na tego typu imprezie, stąd moje wątpliwości emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

joan

#7292845 Napisano: 31.08.2025 22:44:12 w Czy informują/ informowali?
@Kwiat napisał(a):

a ma ktoś maila do nich - bo też wysyłałam zgłoszenie na początku jak podawało się numer telefonu i chcę do niech napisać emotka

Wg regulaminu: konkurs.heinz@webtalk.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7292658 Napisano: 30.08.2025 23:46:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

a czemu niby nie maja brać udziału?
ja korespondowałam z nimi od samego początku. odpisali ze w razie wygranej informacja na telefon przyjdzie

a dostał ktoś info o wygranej smsem?

Żaden laureat smsowy się nie zameldował.
Teoria spiskowa -> Webtalk dopiero ostatniego dnia poprawnie sformatował formularz konkursowy & finalnie nagrodził jedynie zgłoszenia przesłane przez poprawioną wersję formularza. Dla nich sprawa jest zamknięta, heloł! wybrali przecież laureatów. Nie przewidywali tworzenia bramki do smsów informujących o przyznaniu nagrody, nie będą też tracić czasu na obdzwanianie ludu. Ene-due-rabe wysłali jednego mejla do wszystkich, których "wybrali" i finito, koniec roboty, uff cud, że się do północy z tym "wybieraniem" wyrobili...

Ale ofkoz chciałabym się mylić; daję im czas na eski... powiedzmy do 15:59 w poniedziałek. Ani minuty dłużej emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#7292450 Napisano: 30.08.2025 08:26:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

O dzięki za info a masz może regulamin lub maila na jakiego można pisać do nich ? Muszę ich zapytać jak chcieli mnie poinformować o ewentualnej wygranej 😁

Właśnie się pakuję, ale mejla mogę zapodać: konkurs.heinz@webtalk.pl
Regulamin mogę Ci przesłać najwcześniej jutro.

Pls daj znać, co odpiszą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7292442 Napisano: 30.08.2025 08:15:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

Wy macie maile z tego Heinz a ja jestem przekonana ,że jak dodawałam zgłoszenie to tylko nr telefonu podawałam 😳🤔

Na początku konka w formularzu był tylko nr tel. (jak poniżej), ale po interwencji konkursowiczów organizator poprawił formularz dodając pole na wpisanie mejla...
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7292294 Napisano: 29.08.2025 15:00:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Czy ktoś wygrał coś w 1 lub 2 etapie konkursu Knoppers? Oczywiście nie chodzi mi o nagrody natychmiastowe tylko IPhone lub nerka.

Jeśli chodzi o forum: jedna osoba pochwaliła się wygraniem nerki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7292290 Napisano: 29.08.2025 14:56:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
olunka napisał(a):

to jaka ja stara jestem, że pamiętam jak ja wygrałaś i to mnie trochę wkurzaemotka

Dziś Pan Domu zerka mi przez ramię do kompa i mówi "Coooo, Ty napisałaś na forum ponad 18 tys. postów?!" emotka A przecież tu dwie dekady siedzę (teraz dużo rzadziej wpadam), ale ile tych postów ze starości zniknęło, to on nawet nie wie... emotka
Se myślę, że chyba pójdę na BP i wezmę kąpiel razem z autem, przynajmniej się zaoszczędzi na wodzie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7292286 Napisano: 29.08.2025 14:47:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Snickers nic, Dove nic, Nivea nic, Cappy nic, loterie nic, bramki nic... słońca nic, a nad Bałtykiem tylko do jutra siedzę, więc deszczu słucham z balkonu na zatokę patrząc i tyle z wywczasów, a wyjazd za własne pieniądze to ból portfela & duszy typu "weltschmerz" - czuję się, jak jakiś frayerzyna, randomowy mugol emotka

Smolar z główną w PP nie zadzwonił, a przecież bym dalej legitnie jeździła moją starą Skodą zapierdziałą, tyle że umytą na BP, bo na tyle mnie wyceniło Avanti emotka Hatfu ten cały sierpień-cierpień! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7292280 Napisano: 29.08.2025 14:32:08 w Czy informują/ informowali?
samdej napisał(a):

olunka napisał(a):

jak ktos wie, że szwagier ciotki sąsiada wygrał główna z Prince Polo to niech się podzieli wiadomością, co by sie nie łudzic dłużejemotka

Obawiam się, że przy takiej wygranej to ten szwagier ciotki sąsiada zachowałby to info dla siebie😏 Należy oczekiwać znaków typu nowa fura lub remont w chałupie. Rozglądajcie się wokół 😜

Rozglądajmy się! emotka
Wyświetl w wątku >>

joan

#7292064 Napisano: 28.08.2025 22:30:22 w teraz (tylko info, bez pytań i dyskusji !)
Trwa od 29 do 31 sierpnia 2025 / Kraków:

https://www.faceb...et=a.667884322009820

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7292023 Napisano: 28.08.2025 20:39:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andrzej007 napisał(a):

Czy w kodach konkursowych z Żabki wielkość liter ma znaczenie? Przedwczoraj zniknęły mi kody ze Snickersa, więc napisałem do supportu Żabki. Odesłali mi kody, ale dopiero teraz zorientowałem się, że są napisane wyłącznie małymi literami emotka

Spróbuj wklepać kod -> jeśli będzie nieprawidłowy, strona i tak nie puści Cię dalej. Wtedy pozostaje kombinowanie z wielkością liter aż zgadniesz właściwą kombinację... emotka

kaka72 napisał(a):

Zniknął mi z aplikacji kod za zakup Snickers a przecież wysyłanie zgłoszeń jest do dziś,więc powinien jeszcze być aktywny?Ktoś podpowie jak go odzyskać?

Ponoć trzeba pisać do Żabki i przesyłają kody, ale czy dziś jeszcze cokolwiek załatwisz?
Na przyszłość: od razu po pojawieniu się kodu skopiuj go i wyślij do siebie via komunikator (np. WA). Przy wysyłaniu zgłoszenia wklej skopiowany kod. emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7289910 Napisano: 22.08.2025 13:16:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

W loterii Tyskie 0 w Biedronce na wygrany voucher na szkolenie Bezpieczny Kierowca chcą nr PESEL i serię i nr dowodu osobistego, tłumacząc, że numer PESEL i dane dokumentu tożsamości są niezbędne wyłącznie do ewidencji podatkowej i nie będą wykorzystywane w żaden inny sposób. 
Co zrobić jeśli nie chcę podawać im tych danych, a chcę nagrodę? emotka

Niech podadzą podstawę prawną. Wyświetl w wątku >>
1 kerocna 0

joan

#7289506 Napisano: 21.08.2025 11:40:57 w Czy informują/ informowali?
rudzixon napisał(a):

Ja też odczuwam niesmak związany z tym konkursem. W konkursie elmex juz udziału nie brałam ...

Ja tak samo -> obliczyłam koszt paragonu i stwierdziłam, że lepiej zainwestować pieniądze w inną akcję emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7289260 Napisano: 20.08.2025 16:47:50 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
maryjane napisał(a):

Może Ty i joan macie rację, może powinnam zadzwonić... dziękuję Wam za odzew. Dam im czas na odpowiedź jeszcze dziś, jeśli nie dostanę wiadomości, jutro rano zadzwonię.

Lepiej wpierw zadzwonić - może to pomyłka w wysyłaniu info do laureatów, a jak napiszesz mejla, to potem będziesz czekała w niepewności ileś dni (14?) na odpowiedź... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7289247 Napisano: 20.08.2025 16:34:45 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
maryjane napisał(a):

Wysyłałam zdjęcie, paragon był mój własny, produkt kupiony tego samego dnia, spieszyłam się przed końcem loterii 🥺

Zatem ich błąd.
Jak wyżej - zadzwoń i zaproponuj, że wyślesz im ten paragon pocztą. Jeśli się zgodzą, to napisz im podsumowanie tej rozmowy w mejlu - pracownik, z którym będziesz to omawiała może iść zaraz na 3 tyg. urlopu, a reszta nie wiedzieć o Waszych ustaleniach... Wyświetl w wątku >>

joan

#7289238 Napisano: 20.08.2025 16:30:14 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
maryjane napisał(a):

W poniedziałek pochwaliłam się wygraną kartą Rossmann w loterii Perwoll. Od razu po wygranej wypełniłam również formularz laureata, bo paragon miałam przed nosem, więc stwierdziłam, że będę mieć "z głowy". Przed chwilą dostałam tę oto wiadomość: (patrz zdj). Czuję się jak oszustka, a wiem, że wszystko było totalnie legal 🥺 Napisałam maila na adres reklamacji Albedo, ale przyznaję, że mi przykro...  miał ktoś kiedyś podobną sytuację? (...)

Czy to był Twój własny paragon, czy kupiony od kogoś?

PS: Może ten sms miał pójść do innego uczestnika, tylko błędnie wysłali również do Ciebie? Wyświetl w wątku >>

joan

#7289100 Napisano: 20.08.2025 13:15:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Zakup nie był tani, znalezienie go w aplikacji też do łatwych nie należało, mi wyskoczył "push" po tym jak kupiłam dwa żele iż wyzwanie wykonane i mogę wziąć udział w konkursie. Na forum aż 1 osoba pochwaliła się  wygraną II stopnia (jakimś spotkaniem online z coucherem) więc dla mnie jest coś tu mega nie tak.

I też to nie jest tak, że te pushe nie działają, bo oni po srylion pushów dziennie zapodają, więc ten o wygranej również by dotarł + wszystkie wygrane słano mejlem, zatem nawet przy nieotrzymaniu pusha... nagroda powinna przyjść na mejla w ramach niespodzianki. Dziadostwo emotka Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

joan

#7289076 Napisano: 20.08.2025 12:40:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

Niewykluczone, że apkę obsługuję jakaś mała firma pana Edka no i tam pojawiła sę żądza bonów tudzież pidżam W wersji soft zawalili powiadamianie.

Gdybym tylko mieszkała w Łodzi, to bym im złożyła wizytę emotka

Myślę też, że może "organizatorem konkursu jest Rossmann" oznacza w praktyce: "Pani Jolu, tak świetnie Pani pracuje, chcąc Panią docenić... zdecydowaliśmy się przekazać Pani pieczę nad organizacją naszych konkursów. Na pewno uda się Pani zmieścić ten dodatkowy task w swoim grafiku. Proszę traktować to na równi z podwyżką, stażystka Jennefer będzie Panią wspierała. Serdeczne gratulacje od całego zespołu!" Klask. Klask. Wyświetl w wątku >>
0 0