Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pierwszy post na forum
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powinni. Dla uzyskania większej konspiracji
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niby tak, ale skoro informują tylko o tym, że poinformują później, mogli posłać smsy.
A owa "trudność" polega na tym, że ostatnio namieszali z nagrodami i teraz sobie robią doopochron za pomocą dezinformacji
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poprzednio namieszali z nagrodami, więc teraz się wycwanili i postanowili w ogóle nie mówić, co się wygrało. Ale skoro informacyjnie mają puścić mejle, dzwonienie mogli sobie darować
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I to mnie wkurza -> po uja w ogóle dzwonią i zawracają d* osobom pracującym, chyba tylko celem przepadku nagrody
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Demokratycznie głosuję na Twoją wersję
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No i widzisz, takie to u nich DOWOLNE produkty, że muszą być Z LISTY
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kupiłam soczewicę.
Nie ma jej na liście w regulaminie
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Strzelasz sobie w kolano
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ty tak na poważnie?
Ołkej, to też proszę o podpowiedź -> jak w tym konkursie wygrać auto? Obiecuję, że wygram tylko jedną brykę, albowiem posiadam jeden paragon i więcej nie będzie. Obiecuję również zaniechanie prób ustrzelenia pozostałych nagród. Pasuje?
Od razu zapodaję wzruszenie do łez, a mianowicie: od lutego moja kotełka z przewlekłą niewydolnością nerek będzie otrzymywała kolejny lek (ampułkę na pobudzenie pracy szpiku, ok. 100 zł/szt.) i wszelkie wartościowe nagrody są mi bardzo potrzebne
Z góry dziękuję za samochodowe wskazówki
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gdybym brała udział, to bym do nich od razu napisała, bo konkurs krótki, przed nami weekend, po weekendzie akurat zupełnie przypadkowo "pani od tego konkursu jest na urlopie"...
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przy okraszeniu rzeczywistości alkoholem chronologię diabli biorą, zaś w kalendarzu powstają czarne dziury
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bardzo dokładnie myj autko, szczoteczką do zębów i pałeczkami do uszu
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O kule bele
Mogłeś posłać z numerem 007 i danymi Jamesa Bonda
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Eh, ani mi nie mów - gdy ja jeździłam autem do pracy, było cacy, szyby / lusterka / obudowa świateł zawsze czyste i odświeżone. Teraz tablice rejestracyjne ufajdane tak, że je ledwo widać, a o szybach i lusterkach nawet nie wspomnę
Czyszczenie wnętrza? A o so to chozi?
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Też mam taką teściową
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jedynym prawnie wiążącym dokumentem jest regulamin, a na stronie mogą pisać, co chcą
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A nie lepiej kupić płukankę Colgate, skoro są dwa konkursy?
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W regulaminie Somat nie znalazłam nawet info o ograniczeniu na osobę. I nie wiem, czy przegapiłam, czy Albedo zapomniało o tym wspomnieć
Natomiast w Schwarzkopf/Kaufland wysyłka ma nastąpić do 31.02.2018