Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6457738 Napisano: 30.01.2018 14:30:01 w Pomocy!!!!
mario74 napisał(a):

100 znaków!!! emotka   wysłałem na 160 i mam power banka emotka

Pierwszy post na forum emotka Zatem albo ściemniasz, alboś zaprzepaścił szansę na samochód - bo chyba nie sądzisz, że ktokolwiek pozwoliłby Ci odebrać kluczyki za nieregulaminowe hasło? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6457619 Napisano: 30.01.2018 10:28:52 w Wkurza mnie...
apoccalipsa napisał(a):

ciekawe czy z doładowaniami rocznymi też będą dzwonić

Powinni. Dla uzyskania większej konspiracji emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6457617 Napisano: 30.01.2018 10:27:45 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

Ale z dwojga złego lepiej nie wiedzieć i miło się zaskoczyć niż wiedzieć, że masz 1 miejsce, a potem na liście patrzysz a tu zonk, coś zupełnie innego. Choć nie wiem co im sprawia taką trudność. 

Niby tak, ale skoro informują tylko o tym, że poinformują później, mogli posłać smsy.

A owa "trudność" polega na tym, że ostatnio namieszali z nagrodami i teraz sobie robią doopochron za pomocą dezinformacji emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6457615 Napisano: 30.01.2018 10:25:14 w Wkurza mnie...
apoccalipsa napisał(a):

Nie dość, że rozwiązywali konkurs 2 miesiące to teraz jeszcze miesiąc czekania, żeby się dowiedzieć, co się wygrało 
przegięcie

Poprzednio namieszali z nagrodami, więc teraz się wycwanili i postanowili w ogóle nie mówić, co się wygrało. Ale skoro informacyjnie mają puścić mejle, dzwonienie mogli sobie darować emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6457612 Napisano: 30.01.2018 10:18:38 w Wkurza mnie...
magisterek napisał(a):

Jesiennamobilizacja zadzwoniła... niestety o tym co wygrałem dowiem się z listy zwycięzców i e-maila pod koniec lutego!

I to mnie wkurza -> po uja w ogóle dzwonią i zawracają d* osobom pracującym, chyba tylko celem przepadku nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6457483 Napisano: 29.01.2018 22:00:12 w Karlsbad
mia napisał(a):

Myślę, że nic nie jest pewne, jak chodzi o Karlsbad. emotka Stawiam raczej na to, że mają niezłą polewkę, iż wrazili kij w mrowisko (czyt. w forum) i jutro będą kontynuować/dawkować telefony...

Demokratycznie głosuję na Twoją wersję emotka Ewentualnie może powiadomili np. tylko zwycięzców nagród głównych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6457375 Napisano: 29.01.2018 16:38:24 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Mam odp od mediasmobile 

prosze kupic produkty z listy produktów promocyjnych,w przypadku wygranej prosze o zachowaniu obu paranonow.bedziemy o nie prosic

No i widzisz, takie to u nich DOWOLNE produkty, że muszą być Z LISTY emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, androm 0

joan

#6457342 Napisano: 29.01.2018 15:01:27 w Wkurza mnie...
Info w gazetce: "Kup 2 dowolne produkty Melvit..."
Kupiłam soczewicę.
Nie ma jej na liście w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6457074 Napisano: 28.01.2018 12:53:14 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Jak mu odpiszesz (cokolwiek) będzie mieć satysfakcję, że podniósł ciśnienie. IGNOROWAĆ, blokować. emotka
Jak nie będzie reakcji z drugiej strony, to ciśnienie z bezsilności wzrośnie jemu emotka emotka

Strzelasz sobie w kolano emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6457073 Napisano: 28.01.2018 12:50:26 w Wygraj mi / Wygram za...
agakaz2 napisał(a):

proszę o pomoc lub naprowadzenie co napisać by chociaż aparat wygrać w konkursie biedronki Colgate?

Ty tak na poważnie? emotka

Ołkej, to też proszę o podpowiedź -> jak w tym konkursie wygrać auto? Obiecuję, że wygram tylko jedną brykę, albowiem posiadam jeden paragon i więcej nie będzie. Obiecuję również zaniechanie prób ustrzelenia pozostałych nagród. Pasuje?

Od razu zapodaję wzruszenie do łez, a mianowicie: od lutego moja kotełka z przewlekłą niewydolnością nerek będzie otrzymywała kolejny lek (ampułkę na pobudzenie pracy szpiku, ok. 100 zł/szt.) i wszelkie wartościowe nagrody są mi bardzo potrzebne emotka

Z góry dziękuję za samochodowe wskazówki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6457069 Napisano: 28.01.2018 12:40:46 w Kalendarze adwentowe 2017
Na czarną listę ich! emotka Wyświetl w wątku >>
1 viviean 0

joan

#6456546 Napisano: 26.01.2018 11:44:20 w Kaufland konkursy
lager napisał(a):

elotta napisał(a):

Również nie mam zwrotki, a wysyłałam wczoraj wieczorem

Piszecie do nich czy lepiej poczekać?

Gdybym brała udział, to bym do nich od razu napisała, bo konkurs krótki, przed nami weekend, po weekendzie akurat zupełnie przypadkowo "pani od tego konkursu jest na urlopie"... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6456519 Napisano: 26.01.2018 11:04:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
trebor1 napisał(a):

Ja tam nie wiem, ale ten wątek nie wydaje mi się do końca trafiony.  Wpisywanie się w nim rano jest przynajmniej przedwczesne, bo do końca dnia jeszcze się sporo może wydarzyć,  formalnie lepiej byłoby: wczoraj nic nie wygrałem... choć z drugiej strony tak się to szybko wszystko zmienia, że jeszcze wczoraj dziś było jutro... 

Przy okraszeniu rzeczywistości alkoholem chronologię diabli biorą, zaś w kalendarzu powstają czarne dziury emotka A u mnie czarna d*, bo Minionek nie wyszedł z paki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6456512 Napisano: 26.01.2018 10:44:08 w Wkurza mnie...
bc14 napisał(a):

No to wychodzi na to.ze musze sobie umyc auto...ale poczekam, az wroci z pracy i poinformuję,że dzieci zostaja z nim.. sadze.ze wybierze mycie auta haha taki mam plan emotka

Bardzo dokładnie myj autko, szczoteczką do zębów i pałeczkami do uszu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6456443 Napisano: 25.01.2018 23:37:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
keraz123 napisał(a):

monkakk napisał(a):

keraz123 napisał(a):

Istotniejszy jest chyba regulamin, który jest podstawą do organizowania konkursua nie formularz zgłoszenia?

Jak Cie przepuszcza bez numeru abonenta to graj emotka

Napisałem do nich zapytanie -ciekawe co odpiszą. A zgłoszenie wysłalem z numerem 0

O kule bele emotka
Mogłeś posłać z numerem 007 i danymi Jamesa Bonda emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6456439 Napisano: 25.01.2018 23:31:44 w Wkurza mnie...
bc14 napisał(a):

(...) właśnie się dowiedziałam,że to ja powinnam czyścić auta w środku, a swoje to też myć, bo on nie ma czasu aby moje auto umyć....
Kto u Was zajmuje się samochodami?

Eh, ani mi nie mów - gdy ja jeździłam autem do pracy, było cacy, szyby / lusterka / obudowa świateł zawsze czyste i odświeżone. Teraz tablice rejestracyjne ufajdane tak, że je ledwo widać, a o szybach i lusterkach nawet nie wspomnę emotka Dodam jeszcze, że przez te kilka lat bardzo dbałam o wycieraczki, a Mój je załatwił w jeden sezon - widać nie skumał, że trzeba je delikatnie przecierać (i szyby też z błota umyć), bo inaczej się lepią, a w końcu psują.
Czyszczenie wnętrza? A o so to chozi? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6456416 Napisano: 25.01.2018 22:14:33 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

A ja mam super teściowa i naprawde lubie spedzac z nia czas. Dosyc czesto jest u nas i siedzi ze mna 2 tygodnie. Mamy super kontakt . nie wtraca sie w nic .zawsze pomaga jak mam problem i doradza. Nigdy nie mowi co i jak mamy zrobic. Takiej tesciowej zycze każdemu

Też mam taką teściową emotka O wiele lepszy i bardziej serdeczny człowiek, niż ja emotka Synowie co prawda chyba niczego się w domu rodzinnym nie nauczyli (nawet jajka ugotować czy gwoździa wbić), ale trudno - w kółko sobie powtarzam, że jakoś dam radę, najwyżej się będę darła, jak te glonojady przy śpiewaniu kolędy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6456408 Napisano: 25.01.2018 22:05:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lowmacp napisał(a):

Mam pytanie, może jakaś dobra duszyczka z większym doświadczeniem pomoże emotka . Chodzi o konkurs Fa w C4. W regulaminie jest zapis, że sklep konkursowy, to dowolny sklep Carrefour, w którym można dokonać zakupu promocyjnego, natomiast w załączniku  Lista sklepów na stronie C4 podane są tylko wybrane, większe sklepy nie obejmujące marketów i Carrefour Express.
Dlatego jestem zdezorientowana i nie wiem w końcu, czy w moim markecie Carrefour, którego nie ma na liście sklepów przy info o konkursie na stronie C4 mogę zrobić te zakupy, czy nie? Czy ktoś się orientuje? emotka

S

Jedynym prawnie wiążącym dokumentem jest regulamin, a na stronie mogą pisać, co chcą emotka A w razie wątpliwości, możesz napisać do organizatora, żeby móc się później powołać na bezpośrednią informację od niego. Wyświetl w wątku >>

joan

#6456338 Napisano: 25.01.2018 17:50:00 w Smolar
pioge7 napisał(a):

dzięki to się w to pobawie. prawie mi się listerine skończyło emotka

A nie lepiej kupić płukankę Colgate, skoro są dwa konkursy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6456334 Napisano: 25.01.2018 17:39:19 w Biedronka
masza napisał(a):

(...) a tak na poważnie - to jest w Albedo -ograniczenie na gospodarstwo? Nigdzie w regulaminie takiego zapisu nie widzę...

W regulaminie Somat nie znalazłam nawet info o ograniczeniu na osobę. I nie wiem, czy przegapiłam, czy Albedo zapomniało o tym wspomnieć emotka

Natomiast w Schwarzkopf/Kaufland wysyłka ma nastąpić do 31.02.2018 emotka Wyświetl w wątku >>