Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6456332 Napisano: 25.01.2018 17:36:58 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

(...) jej córeczka chciała mieszkanie kupić na spółkę z nowym facetem a to mieszanie miało być tylko na niego przepisane (i oni nie widzieli w tym żadnego problemu, bo ona mu przecież ufa) emotka  (...)

Ona chyba koniecznie chce wystąpić w tivi -> z twarzą odwróconą do ściany i zmodyfikowaną barwą głosu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6456279 Napisano: 25.01.2018 15:36:22 w Dziś cieszę się z.....
moskala22 napisał(a):

we wtorek ukradziono mi portfel na siłowni, dziś gdy tam przyszłam czekał na mnie w recepcji. W środku kartka "po co ci tyle paragonów?" Bo akurat w portfelu miałam TYLKO około 50+ paragonów z konkursów od września emotka

Większy czubek ze złodzieja, niż z konkursowicza emotka

I trochę frayer, bo mógł zakumać, że to jakaś ważna sprawa z tymi paragonami i zażądać za nie okupu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6456257 Napisano: 25.01.2018 14:47:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

Unique One nie spodobał się mój paragon z loterii Nestle w ITM i muszę iść po oświadczenie i pieczątkę kierownika. Czy ktoś może mi podpowiedzieć, jak to się robi? emotka Wpada się do ITM i żąda rozmowy z kierownikiem? emotka Warto dla 100 zł? emotka

Najlepiej przed wyjściem z domu wypić herbatkę na uspokojenie emotka Nie zaszkodzi również kopsnąć parę asan jogi.

W ITM należy podejść do kasjerki i poprosić o wezwanie kierownika. A potem... jazzzda emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6456225 Napisano: 25.01.2018 13:34:29 w Biedronka
masza napisał(a):

A może po prostu , w niektórych dostarczą  SOMAT po konkursie emotka tak było z Winiarami u mnie.....

Na pewno tak emotka U mnie np. teraz z wielką intensywnością promują zmywarkowe produkty marek Finish, Kraft i Fairy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6456059 Napisano: 24.01.2018 22:44:43 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

ja zmniejszyłam zlew 2 komorowy na 1 komorowy i to samo z szafką pod nim+ miaąłm jeszcze troszkę miejsca- zobacz może na tą mniejsza starczy emotka

Moja siostra i mama zrobiły tak samo, do tego doszło jeszcze zmniejszenie szafek. A jedna ma taką kuchnię, że gdyby wstawić stołek obrotowy, to by wszędzie ręką dosięgła i mogłaby na siedząco pichcić. Druga zaś ma kuchnię z przerobionego przez poprzednich lokatorów balkonu. Z tym, że zmywarki mają najmniejsze z możliwych, a nie te standardowo rozdawane w konkach.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6455903 Napisano: 24.01.2018 16:25:45 w WC - rozmowy o wszystkim
jorunn2010 napisał(a):

Wiecie co, ja przez ostatnie 2 lata w ogóle nie siedziałam w konkursach. Wcześniej wygrywały hasła "dodaj do ulubionych", chwilę później "lubię to". Było coś później jeszcze, co rasowi konkursowicze obśmiewali? pytam z ciekawości emotka

"Z miłości do..." emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6455739 Napisano: 23.01.2018 23:54:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Karniaki się należą -> część dzisiejszych wpisów nadaje się jedynie do "Popraw sobie humor"! emotka

Zmywarka pluje wodą na moją kuchnię i mam dylemat, czy zapłacić kolesiowi, żeby ją przyszedł zobaczyć / naprawić, czy może w zasługujący na pogardę sposób wydać pijondze celem zakupu niepotrzebnych tabletek Somat? Już drugi dzień się zastanawiam emotka

Wyświetl w wątku >>

joan

#6455638 Napisano: 23.01.2018 18:14:45 w Biedronka
W moich dwóch Biedronkach nic nie ma, ale nie to jest najśmieszniejsze emotka Gazetka informuje, że w tym konku do wygrania jest zmywarka (o zestawach Somat nawet nie wspominają). Czyli: jedna na całą Polskę. Na pewno wielu mugoli się skusi widząc taki "ogrom" nagród emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

joan

#6455448 Napisano: 23.01.2018 10:56:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
biokoo napisał(a):

Co robicie z tymi wszystkimi towarami których macie w nadmiarze, które kupujecie na konkursy? Rozdajecie gdzieś ? Mówię o słodyczach, proszkach itp.

Produkty suche (słodycze, kasze, makarony itp.) są zbierane kilka razy w roku bodajże przez Bank Żywności; przez cały weekend np. w Biedronkach można przekazać jedzenie.

Produkty do czyszczenia, mydła, szczotki itp. można oddać np. do schroniska dla zwierząt albo przesłać paczką do jakiejś fundacji. Oczywiście wcześniej należy dopytać, czy na pewno tego potrzebują.

Tyle w temacie oddawania za darmo. A jeśli chciałabyś jednak coś dostać w zamian, polecam raczej wymianę na Olx. Wyświetl w wątku >>

joan

#6455441 Napisano: 23.01.2018 10:43:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kurier DPD przywiózł deski z konkursu "Świętuj i wygrywaj" w ITM emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6455348 Napisano: 22.01.2018 21:55:56 w Wkurza mnie...
gwizdor napisał(a):

Ze kupiłam 3 opakowania po 3 tabletki SOMAT i cena była 6,59 a w domu patrzę na paragonie po 5,50 czyli stracone 16,5, zmywarki narazie nie mam a paragon do śmieci...

U mnie cena na regale ponad 7 zł, ale po weryfikacji na czytniku: 5,50 zł. Dobrze, że sprawdziłaś paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6455307 Napisano: 22.01.2018 19:29:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
mastah napisał(a):

(...) Bardziej zastanawia mnie czy faktycznie o to tu chodzi, czy to trochę nie "zabija przyjemności" z grania i nie zaburza całej idei grania w konkursach.
I żeby nie było nie przemawia przeze mnie zazdrość  emotka  a raczej "idealistyczne" podejście do tematu  emotka

Spoko, są i tacy co twierdzą, że samochód wygrany jednym zgłoszeniem na pewno przyjemniej się prowadzi od tego, na którego trzeba było posłać 2 smsy emotka Wszak to już konkursowy hurt, czyli przestrzeń pozbawiona szczęścia przeznaczona dla unterkonkursowiczów o aparycji dementora emotka To dopiero idealiści emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6455084 Napisano: 22.01.2018 10:16:00 w SZUKAM....
tonyclayton napisał(a):

Do teorii spiskowych krążących na forum dodam kolejną. Być może pytanie ma na celu sprawdzenie czy mają do czynienia z hurtownikiem żonglującym kartami sim czy ze "zwykłym graczem" puszczającym z jednego, własnego numeru.

Albedo zwykle nie wymaga numeru dowodu zakupu w zgłoszeniu (bez komentarza!!!), więc chcą się pobawić w szeryfa np. poszukując ludzi, co mają od groma przekierowań na jeden numer, a nie potrafią się w tym połapać. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6455081 Napisano: 22.01.2018 10:12:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
keraz123 napisał(a):

Jak myślicie czy w konkursie Kinder zapis z regulaminu że jurorem jest Michał Capiński (Pan Poeta) w Etapach I - III
oznacza że  tym okresie będą "preferowane wierszyki" ???

Obstawiałabym inaczej - poeta zna się na wierszach i byle g* z rymem częstochowskim nie przejdzie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6454868 Napisano: 20.01.2018 23:17:03 w Dziś cieszę się z.....
trebor1 napisał(a):

gorszy od tego jest tylko wypiek bezjajeczny
:)

...i tym samym dotarliśmy do granicy weganizmu emotka Nie wszystko da się zastąpić zmiażdżonym siemieniem lnianym + wodą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6454866 Napisano: 20.01.2018 23:12:53 w Popraw sobie humor...
Czy Kaufik organizuje teraz jakiś konkurs foto? A może to belvitowa zamiana "zimy w lato"? emotka

Wyświetl w wątku >>

joan

#6454864 Napisano: 20.01.2018 23:09:03 w Dziś cieszę się z.....
trebor1 napisał(a):

facet ciastko? ... dawniej to się takiego tytułowało : Markiz emotka

Współcześnie taki tytuł dostają tylko faceci o pięćdziesięciu twarzach. Ale grunt, że nie trafił się stary piernik emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6454858 Napisano: 20.01.2018 22:48:44 w Dziś cieszę się z.....
trebor1 napisał(a):

no nie uwierzycie dziewczęta, bo ja też... pojutrze bodajże będzie dwa dni, jak nie jem cukru!
także leci ode mnie wsparcie, keep fighting, nie poddajemy się, nie bierzemy jeńców, a cukier kopiemy po... kostkach! emotka

emotka
"Razem" raźniej emotka

Jest dokładnie tak, jak napisałeś. I nie negocjuję z paniami w piekarni, olewam ogórki z cukrem (widziane dziś w Lidlu), a jedynym ciachem w moim mieszkaniu jest Pan Domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6454824 Napisano: 20.01.2018 18:54:04 w Pomocy!!!!
zawszebeznagrod napisał(a):

Właśnie przybłąkał się do nas owczarek Collie i nie wiem co mam z nim zrobić ;/ 
Nie za bardzo mogę go też przygarnąć przez warunki mieszkaniowe i inne zwierzęta emotka

https://ogloszeni...-szetlandzki,67084 

Jutro możesz podejść do weterynarza (ewentualnie do schroniska) - piesek piękny, niech sprawdzą czytnikiem, czy pies posiada wszczepionego chipa z danymi właściciela. Wyświetl w wątku >>

joan

#6454823 Napisano: 20.01.2018 18:48:56 w Kaufland konkursy
agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Znalazłem w wózku w kaufie paragon na 287,78 zł już uhahahany że będzie na loterię odliczam wyłączenia i wyszło 49,86 emotka  

Wow to ile tam było alkoholu

Niby ludzie chodzą do marketów "bo tanio", a przepier* wypłatę na używki. Ostatnio babka przede mną w Biedrze kupiła min. jedną paczkę papierosów za 19 zł! Dziewiętnaście zeta?! Dla mnie to szok. Wyświetl w wątku >>