Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale przypatrz się reklamie mleka modyfikowanego w tv - maleńkim druczkiem informują, że "mleko matki jest najdebeściejsze i nic go nie zastąpi i jeśli tylko, możesz, karm swoje dziecko piersią". Czyli nawet w reklamach muszą podkreślać, że mleko z tytki powinno być stosowane jedynie w wyjątkowych sytuacjach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Prawdopodobnie chodzi o to, że pewnych produktów nie można promować / nie można zachęcać do ich zakupu. To tak w skrócie
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kurczaki, no nie wierzę! Nie dosyć, że często gram w tych samych konkursach, co Ty + podzielam Twoje zdanie, to u mnie również dziś mija dwudziesty dzień bez cukru
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dosyć często widzę tego typu wpisy na FB (transport wózka / lekarstw / surowicy) -> może spróbuj poprosić o zamieszczenie ogłoszenia grzecznościowego na stronie lokalnego schroniska albo fundacji (lokalnych dla obu województw)? Fejsbuk jest najlepszy, bo działa wirusowo i wieści szybko się rozchodzą.
Trzymam kciuki, żeby się udało
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jasne, że tak -> przecież niektórym z laureatów co etap brakuje paragonów
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zależy, kto jest organizatorem. Porządne konkursy mają regulamin i do niego można się odnieść. A w beznadziejnych nie warto brać udziału. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jakoś może ok. 07:20. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja tam nie słyszałam nic o ciastkach; to zgłoszenie mi się skojarzyło z pieśnią "Miłość w Zakopanem", a głównym motywem nagrodzonej odpowiedzi było słowo zamiast.
Tak czy siak -> gratuluję laureatce szczęścia w konku i wspaniałej nagrody
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo oni myślą, że Twoje narzekania to zakamuflowana oferta sprzedaży (pewnie w większości przypadków tak właśnie jest)
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W Katowicach dziś pytałam (w punkcie z mapy tego kolesia) - nie ma zdrapek
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie kiedyś 500 zł
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety, nie mam pojęcia. Ale spróbuj słuchać RMFu, gdy będzie pierwszy finał zabawy - może przeczytają zwycięskie zgłoszenie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No tak, bo wysyłając zgłoszenie nie podajesz numeru telefonu, więc RMF może zadzwonić z główną nagrodą tylko do laureata walizki, gdyż ci odsyłają numer telefonu wraz z paragonem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poszłabym nieco okrężną drogą - wygraj dowolny bon, a potem wymień go na naszym forum na kartę podarunkową Smyk/Empik itp. albo zabawkę dla dziecka.
Przeglądałam konkursy dziecięce, bo przybyła mi wśród bliskich trójka dzieciaków, ale to przeważnie konki fotograficzne (i ma na nim być dziecko!) albo fejsbukowe (gdzie uczestniczące maDki Cię zeżrą, jeśli nie będziesz miała sryliona postów z dzieckiem na swoim profilu) albo aktualne na blogach (w których bierze udział ogromna ilość chętnych). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może postanowili poudawać, że czytają zgłoszenia?
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nawet duże miasta mają problemy z niestandardową obsługą zwierzaków - np. u mnie tylko gabinet pani nefrolog posiada aparat do mierzenia ciśnienia. Zdziwiło mnie to, bo przecież ciśnieniomierz dla człowieka kupię tanio w każdej aptece, ale kot to już co innego (podobno koszt urządzenia to wiele tys. zł). I też się cieszę, że nie muszę jeździć 300 km do Wawy (do nefrologa właśnie)
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Smolar zszedł do podziemia, stąd nazwa "Underground"
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wszystkie zgłoszenia mojej ekipy poszły prawidłowo, a jakoś nas "nie wybrali" w tym swoim ekspresowym tempie. Aktualnie - zamiast zagrać - pokazałam im Palec Śródziemia
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przeczytałam skład, obejrzałam opakowanie... nie przekonali mnie do swoich produktów