Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6454822 Napisano: 20.01.2018 18:43:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

Ja uważam, że te wykluczenia mleka są idiotyczne. Alkohol, papierosy - rozumiem jak najbardziej, nie powinno się promować i wspierać palenia i picia. Mleko jest wykluczane wyłącznie ze względu na promowanie karmienia piersią. I to już (dla mnie) jest chore. Przecież wiadomo, że nie każdy chce i może w ten sposób karmić.

Ale przypatrz się reklamie mleka modyfikowanego w tv - maleńkim druczkiem informują, że "mleko matki jest najdebeściejsze i nic go nie zastąpi i jeśli tylko, możesz, karm swoje dziecko piersią". Czyli nawet w reklamach muszą podkreślać, że mleko z tytki powinno być stosowane jedynie w wyjątkowych sytuacjach. Wyświetl w wątku >>
1 shineoff 0

joan

#6454781 Napisano: 20.01.2018 16:17:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pablo75 napisał(a):

A ja nie rozumiem dlaczego alkohol, papierosy,leki sie nie wliczaja,czy sklep na nich nie zarabia?

Prawdopodobnie chodzi o to, że pewnych produktów nie można promować / nie można zachęcać do ich zakupu. To tak w skrócie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6454749 Napisano: 20.01.2018 13:29:55 w Dziś cieszę się z.....
Niebieska_Laguna napisał(a):

(...) A co do tematu: cieszę się, że już mija mi 20 dzień odkąd nie jem cukru  emotka  Kinder Bueno już od dawna leży obok mojego laptopa i na mnie patrzy, ale nie ruszam.  emotka

Kurczaki, no nie wierzę! Nie dosyć, że często gram w tych samych konkursach, co Ty + podzielam Twoje zdanie, to u mnie również dziś mija dwudziesty dzień bez cukru emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6454473 Napisano: 19.01.2018 15:16:30 w Wkurza mnie...
babariba napisał(a):

Wkurza mnie moja bezsilność.
Od miesiąca z okładem walczymy o życie naszego psa. Powoli wszystko mu wysiada - wczoraj dostał porażenia kończyn tylnych, co sprawiło, że nie jesteśmy w stanie - ze względu na jego ciężar wynosić go do ogrodu. Wcześniej się udawało asekurując go na specjalnych pasach - a od wczoraj jesteśmy bezradni. A mocznica to dla niego wyrok.
Wiem że jest wiekowy, ma problemy z sercem, wątrobą, na pół gwizdka pracującymi nerkami, początkujący nowotwór płuc, rany od leżenia, itp. Ale jest nadal w nim ogromna wola życia, a my robimy wszystko, żeby był z nami jak najdłużej... Wydaliśmy już kolosalne sumy na weterynarzy, leki, badania, kroplówki, itp., bo wierzymy, że się jeszcze da spędzić razem kolejny tydzień.
Niestety wczoraj dostał porażenia tylnych łap i dlatego w w jednym z wątków szukam pomocy - pozakonkursowej!
Ten wątek jest najczęściej chyba czytany, więc też pozwolę sobie zamieścić ogłoszenie:
poszukuję osoby, która będzie się przemieszczać z Łodzi lub okolic do Wielkopolski i mogłaby mi coś przewieźć. Dokładniej wózek inwalidzki dla psa, którego potrzebuję jak najszybciej, bo liczy się każdy dzień. Przesyłka kurierska mogłaby niestety dotrzeć do mnie za późno.
Gdyby ktoś przemieszczał się dziś lub jutro na tej trasie i chciałby mi pomóc, to proszę o PW.

Dosyć często widzę tego typu wpisy na FB (transport wózka / lekarstw / surowicy) -> może spróbuj poprosić o zamieszczenie ogłoszenia grzecznościowego na stronie lokalnego schroniska albo fundacji (lokalnych dla obu województw)? Fejsbuk jest najlepszy, bo działa wirusowo i wieści szybko się rozchodzą.

Trzymam kciuki, żeby się udało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6454367 Napisano: 19.01.2018 12:54:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
jokan napisał(a):

czy z duracella moze byc jeszcze jakas rezerwa?

Jasne, że tak -> przecież niektórym z laureatów co etap brakuje paragonów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6454313 Napisano: 19.01.2018 11:25:33 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

Nikt się nie zaczął burzyć. Ja miałam coś napisać, ale szczerze mówiąc ręce mi opadły, bo... sama byłam jedną z niewielu osób, które zadanie potraktowały dosłownie czyli dokończyły zdanie. Reszta pisała wiekopomne dzieła na pół strony. Kiedyś poruszałam takie tematy, ale w ani jednym przypadku nie przyniosło to rezultatu, bo organizator pisał, że przecież to takie kreatywne. Koniec i kropka.

Zależy, kto jest organizatorem. Porządne konkursy mają regulamin i do niego można się odnieść. A w beznadziejnych nie warto brać udziału. Wyświetl w wątku >>
2 jokan, ziolko 0

joan

#6454304 Napisano: 19.01.2018 11:17:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

Hej  joan, o której była Belvitowa audycja na antenie RMF FM?  emotka  

Jakoś może ok. 07:20. Wyświetl w wątku >>
2 rudawka, izkak 0

joan

#6454277 Napisano: 19.01.2018 10:42:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

A czy ktoś może napisać co wygrało Kanary, jaki pomysł, jaki tekst, oprócz tego, że o ciastkach?

Ja tam nie słyszałam nic o ciastkach; to zgłoszenie mi się skojarzyło z pieśnią "Miłość w Zakopanem", a głównym motywem nagrodzonej odpowiedzi było słowo zamiast.

Tak czy siak -> gratuluję laureatce szczęścia w konku i wspaniałej nagrody emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6453846 Napisano: 18.01.2018 10:50:12 w Wkurza mnie...
Agnes napisał(a):

wkurza mnie, że za każdym razem jak napisze na forum że nie wygrałam w jakimś promo ( gdzie nie podawało się numeru paragonu) to potem dostaję pw z prośbą o sprzedaź paragonów

Bo oni myślą, że Twoje narzekania to zakamuflowana oferta sprzedaży (pewnie w większości przypadków tak właśnie jest) emotka Najlepiej dać upust emocjom, które rodzi brak wygranej + zamieścić krótkie info, że paragony nie do sprzedaży i uj emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6453608 Napisano: 17.01.2018 16:29:32 w Lotto i inne
zielonooka85 napisał(a):

Może zdrapki się już skończyły emotka  Wczoraj w Białymstoku w galerii usłyszałam od pani "dużo osób pytało o tę zdrapkę i szef dzwonił.. dowiedział się, że w naszym mieście już nie ma" emotka  

W Katowicach dziś pytałam (w punkcie z mapy tego kolesia) - nie ma zdrapek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6453471 Napisano: 17.01.2018 13:18:05 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Mąż wypłacał gotówkę z bankomatu, kartę wziął, a kasy zapomniał  emotka

400zl w plecy... emotka

U mnie kiedyś 500 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6453466 Napisano: 17.01.2018 13:03:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

ja już nie mam pomysłu na tą Belvitę, ani tak ani siak, co za lipa, a walizka tak by się przydała...coś, ktoś może pomoże, cóż oni chcą????

Niestety, nie mam pojęcia. Ale spróbuj słuchać RMFu, gdy będzie pierwszy finał zabawy - może przeczytają zwycięskie zgłoszenie emotka Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

joan

#6453462 Napisano: 17.01.2018 12:56:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
biokoo napisał(a):

czyli pewnie osoby ktore nie wygraly walizek moga zapomniec o glownej emotka

No tak, bo wysyłając zgłoszenie nie podajesz numeru telefonu, więc RMF może zadzwonić z główną nagrodą tylko do laureata walizki, gdyż ci odsyłają numer telefonu wraz z paragonem. Wyświetl w wątku >>

joan

#6453411 Napisano: 17.01.2018 11:10:26 w SZUKAM....
kate86 napisał(a):

Hej Dziewczyny, szukam konkursów, w których można co nieco skompletować akcesoriów/zabawek dla niemowlaka-za 5 miesięcy urodzi mi się chrześniak/chrześnica i muszę zaczać przygotowania emotka  jeszcze nie mam swoich dzieci więc nie wiem gdzie by tu uderzyć, żeby coś wygrać emotka  pomożcie plis emotka

Poszłabym nieco okrężną drogą - wygraj dowolny bon, a potem wymień go na naszym forum na kartę podarunkową Smyk/Empik itp. albo zabawkę dla dziecka.

Przeglądałam konkursy dziecięce, bo przybyła mi wśród bliskich trójka dzieciaków, ale to przeważnie konki fotograficzne (i ma na nim być dziecko!) albo fejsbukowe (gdzie uczestniczące maDki Cię zeżrą, jeśli nie będziesz miała sryliona postów z dzieckiem na swoim profilu) albo aktualne na blogach (w których bierze udział ogromna ilość chętnych). Wyświetl w wątku >>

joan

#6453221 Napisano: 16.01.2018 20:01:54 w Czy informują/ informowali?
tytomaszszczescie napisał(a):

myszulka napisał(a):

A Belvita zapomniała? emotka

najwyraźniej

Może postanowili poudawać, że czytają zgłoszenia? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6453202 Napisano: 16.01.2018 19:18:06 w Wkurza mnie...
bonitta napisał(a):

Tam gdzie te psy emotka  serio niestety, mieszkam na wsi, w najbliższym większym mieście weta od gryzoni brak, jeździmy do kolejnego większego miasta a i tak się cieszę, że nie do Wawy bo by było 300 km emotka

Nawet duże miasta mają problemy z niestandardową obsługą zwierzaków - np. u mnie tylko gabinet pani nefrolog posiada aparat do mierzenia ciśnienia. Zdziwiło mnie to, bo przecież ciśnieniomierz dla człowieka kupię tanio w każdej aptece, ale kot to już co innego (podobno koszt urządzenia to wiele tys. zł). I też się cieszę, że nie muszę jeździć 300 km do Wawy (do nefrologa właśnie) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6452858 Napisano: 16.01.2018 10:28:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Ojoj, Smolar się sklonował emotka Też z Łodzi, podobne zapisy w regulaminie - to jakiś ich odłam

Smolar zszedł do podziemia, stąd nazwa "Underground" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6452712 Napisano: 15.01.2018 18:16:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

maja chyba 3 dni na poinformowanie. ostatnio pewnie nie mieli dużego wyboru bo wiekszośc osób źle wysłało zgłsozenie emotka

Wszystkie zgłoszenia mojej ekipy poszły prawidłowo, a jakoś nas "nie wybrali" w tym swoim ekspresowym tempie. Aktualnie - zamiast zagrać - pokazałam im Palec Śródziemia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6452080 Napisano: 12.01.2018 20:05:01 w Pomocy!!!!
ninusia2 napisał(a):

Nie mogę wpisać kwoty z przecinkiem(czyli z groszami) zamiast kwoty 59,99 wpisuje mi 5999 w loterii Mediaekspert .czy ktoś tak miał.Próbowałam na różne sposoby i nic-a muszę wypełnić formularz do końca dnia dzisiejszego.

A przejdzie z kropką? Jako: 59.99? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6452075 Napisano: 12.01.2018 20:01:35 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

(...) Ale jak macie bony do Empiku lub Douglasa albo was stać, to inwestujcie w nie emotka  

Przeczytałam skład, obejrzałam opakowanie... nie przekonali mnie do swoich produktów emotka Ale uważam, że każdy laureat może zrobić z nagrodą to, co mu się podoba emotka Wyświetl w wątku >>