Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6458556 Napisano: 01.02.2018 13:16:44 w Lay's
bruce napisał(a):

Też na to liczę, nagród - naprawdę - mizernie mało emotka emotka :
https://www.e-kon...ar.html#.WnMEakxFwdU

Ciesz się, że to nie Smolar - bo zamiast 1 x 1000 zł, w puli byłoby 1000 x 1 zł (i jeszcze ograniczenie na dom!) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458530 Napisano: 01.02.2018 12:30:35 w Kaufland konkursy
asantesana - cóż, jeśli wierzyć grafice z FB, ich motto to "Unexpected ideas, expected results" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458511 Napisano: 01.02.2018 12:10:05 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

defed napisał(a):

Dajcie znać, czy dochodzą Wam zwrotki z konkursu Henkel i z którym prefiksem wysyłacie sms, bo mi ani Henkel, ani Kaufland nie działa  emotka  https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-czystosc-ktora-pokochasz-kaufland.html

To kolejny ich konkurs, gdy w pierwszym dniu nic nie działa emotka

A potem się dodatkowo okaże, że numer premium też pomylili emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6458505 Napisano: 01.02.2018 12:05:47 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

Dajcie znać, czy dochodzą Wam zwrotki z konkursu Henkel i z którym prefiksem wysyłacie sms, bo mi ani Henkel, ani Kaufland nie działa  emotka  https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-czystosc-ktora-pokochasz-kaufland.html

Przede wszystkim "genialnym" posunięciem jest rozbieżność w prefiksach emotka Chyba trzeba uderzyć do Albedo, a potem niech oni się uderzą czym chcą i o co chcą emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6458503 Napisano: 01.02.2018 12:02:34 w Lay's
paula9891 napisał(a):

Agnes napisał(a):

a gdzie te STAR mozna kupić?
jakoś nie kojarzę tych chipsów

W zwykłych sklepach osiedlowych.

Tylko tam pewnie będą enigmatycznie opisane paragony emotka W weekend się człowiek rozezna po okolicy emotka Wyświetl w wątku >>
1 tadziuuu 0

joan

#6458501 Napisano: 01.02.2018 11:58:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
henks133 napisał(a):

z tym Silanem w Tesco chyba same rezerwy będą... gra niewarta świeczki.. wysłanie oświadczeń i paragonu 6,80 zł. a sama wygrana 15,89 zł. Nie mówiąc już o koszcie produktu, który upoważniał do wzięcia w konkursie udziału. emotka  odsyłać? 

Nie grałam, ale czy możesz odesłać docs listem zwykłym (mniejszy koszt)? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458491 Napisano: 01.02.2018 11:47:28 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie,że wstałam dzisiaj z ogromnym bólem ścięgna Achillesa.. myślałam,że krzywo spałam i zaraz przejdzie, a to cholerstwo boli coraz bardziej emotka  i tak sobie kuśtykam za młodym po domu, ehh  emotka

Najlepiej pójść jak najszybciej na pogotowie, bo mnie coś nagle strzeliło (podczas siedzenia!) na urodzinach babci - był wieczór, pojechałam na pogotowie dopiero na drugi dzień = awantura, jak 100 fajerek, lekarz się na mnie wydzierał, jak nienormalny emotka I zawsze bliskim powtarzam: upadek na lodzie? Poparzenie? Od razu na pogotowie! Wyświetl w wątku >>

joan

#6458456 Napisano: 01.02.2018 11:06:16 w Lay's
zezowaty_kot napisał(a):

Grupę krwi i imię ojca od razu emotka

apoccalipsa napisał(a):

i próbkę DNA dosyłaną listem poleconym priorytetowym  emotka

Gdybyście mieszkały w moim mieście, to by Wam nie było tak do śmiechu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458395 Napisano: 01.02.2018 09:55:40 w Lay's
monisss napisał(a):

super, że Lidka, super nagrody.. ale juz sie boje konkurencji emotka

Konkurencji nie ma się co bać, bez niej przecież nie organizowano by konkursów emotka Gorzej, że (standardowo) trzeba w zgłoszeniu podać imię, nazwisko i miasto emotka Mam nadzieję, że - wzorem IQM - Avanti kiedyś przerzuci się na PESELe emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458301 Napisano: 31.01.2018 21:41:01 w Lay's
trebor1 napisał(a):

te pożal się boże kreatywne agencje reklamowe, rozpisujące konkursy dla kreatywnych...
gdyby oni tylko wiedzieli, że ich kreatywność się kończy, akurat tam gdzie się gawiedzi konkursowej zaczyna!
jak dla mnie Nobel, w kategorii: Drugie Życie Produktu ! emotka

Ja bym jednak z tym Noblem poczekała, bo akurat dziś widziałam film o tym, jak brytyjski syf plastikowy (np. worki po substancjach żrących czy innych niebezpiecznych) leci do Chin*, potem jest prymitywnymi metodami robiony z niego jeszcze większy syf, przetapia się to w cuchnące gluty i produkuje te wszelakie "taniości", co to je chętnie bidny Polak kupuje emotka

*Chiny aktualnie zawiesiły import plastikowego syfu i zachodni świat jest w szoku, bo niektóre kraje przywoziły im 95% swoich "odpadów na recykling".

A co do Lay'sów, miło się chodzi do kina z lejsową kartą Unlimited, czekam aż na ekrany wejdzie "Kształt wody" emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

joan

#6458295 Napisano: 31.01.2018 21:27:54 w SZUKAM....
ewa2333 napisał(a):

informacji co to za walizka z Belvity ze wartosc az 450 zł.

Duże Wittcheny też kosztują po kilkaset złotych bez promocji; a ta z BelVity chyba będzie spersonalizowana. Tylko nie wiem, czy to czasem nie oznacza, że z logo/grafiką BelVity emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6458279 Napisano: 31.01.2018 20:39:37 w Czy informują/ informowali?
joasiunia napisał(a):

Tylko jedna walizka z Belvity w tym etapie na forum? emotka

Na pewno jest ich więcej. Gorzej, że do kolejnego laureata mogą zadzwonić o kosmicznie wczesnej godzinie, gdy półkule mózgowe nie wykazują żadnej synchronizacji z ciałem - a rozmowa jest nagrywana i leci w świat emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458263 Napisano: 31.01.2018 20:08:31 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

Czy w loterii przychodzi jakieś potwierdzenie na maila/ pojawia się powiadomienie na stronie www? Bo mi tylko sie strona przyciemniła i tyle i nie wiem sam czy przeszło emotka

Podobno nie da się po raz drugi zgłosić tego samego paragonu - jeśli więc masz wątpliwości, czy zgłoszenie przeszło, spróbuj kopsnąć po raz drugi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458231 Napisano: 31.01.2018 19:15:39 w Kaufland konkursy
agakaz2 napisał(a):

sama tak robiłam hihi. a jak się żule na mnie patrzyły pomyśleli że konkurencja haha emotka

Ino że ten pan zdecydowanie na konkursowicza nie wyglądał. Ale cóż, trąbią wszędzie o tej loterii, to ludzie paragonów pożądają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458225 Napisano: 31.01.2018 19:04:14 w Kaufland konkursy
BTW - w sprawie loterii: ostatnio po zakupach poszłam odwieźć wózek, a tam pan lat ok. 60 z obłędem w oczach metodycznie przeszukuje wszystkie wózki na okoliczność paragonów. Gdybym mu zwinęła jakiś kwitek, chyba by mi przyfasolił. I tak to jest z tą loterią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458222 Napisano: 31.01.2018 18:59:24 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

To na loterie zjeb.... Wyslac jeszcze raz czy zostawic tak jak jest?

Spytaj Smolara. W sumie... jeśli numer nie powtórzył się w bazie, powinni go uznać za unikalny i ewentualną nagrodę wydać. Ale lepiej byłoby wiedzieć, jakie jest ich podejście - zanim wylosują owe 50 patyków. Wyświetl w wątku >>

joan

#6458220 Napisano: 31.01.2018 18:57:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
zonka78 napisał(a):

zgadza się emotka   sama wygrałam kilka puf a w następnym konkursie kilka piłek Adidas, bo miałam prośby od dzieci znajomych i rodzinnych emotka

Samo zuo! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6458215 Napisano: 31.01.2018 18:49:22 w Kaufland konkursy
anialistopad napisał(a):

Dzieki to ja na loterie wyslalam bez myslnikow i przeszlo. To teraz jak cudem wygram to i tak nie dadza nagrody. A na budzet na saczescie jeszcze nie wysylalam. To tam mam wpisac te 6 cyferek bez myslnikow dobrze zrozumialam?

Tak, jak pisała Mariolka: na budżet same liczby, na loterię liczby z myślnikami. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458212 Napisano: 31.01.2018 18:47:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
mietowa napisał(a):

Umieram z ciekawości, na czym miałaby polegać wyższa konieczność posiadania dwóch puf z Laysów. Jakieś rozruszniki serca miały te pufy, czy co? Bo to bym zrozumiała emotka

Obstawiam wątek dziecięcy - nastąpiłby rozlew krwi, gdyby pufa była jedna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6458126 Napisano: 31.01.2018 14:45:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
biokoo napisał(a):

czy w konkursie  z Kauflandu Wspólnie dbamy o swiezosc Twoich ubran ilosc znakow 160 dotyczy sie tylko wypowiedzi czy razem z prefiksem kodem sklepu itd?

Cały sms może mieć max 160 znaków. Wyświetl w wątku >>
1 biokoo 0