Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6452052 Napisano: 12.01.2018 19:21:05 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Dlaczego to mężczyźni nie rozumieją ile kobieta jest w stanie zrobić dla urody? Za wygrane bony do Empiku postanowiłam kupić sobie kosmetyki Sensai... Poprosiłam męża o odebranie zamówienia, bo ma bliżej z pracy. I już wrócił do domu z nerwami, co to za lekka paczka za 400 zł... a jak mu pokazałam, że to mydło i olejek do demakijażu twarzy po 200 zł za sztukę to wpadł w szał na co ja wydaję tyle pieniędzy emotka   I że można było karty sprzedać za 300 złotych, a nie bzdury kupować. No, a do krytykowania konkursów to pierwszy jest, a wygranymi chce rządzić. No i chodzi tak naburmuszony, wypomina mi te kosmetyki i dostaje białej gorączki. Nawet się nie mogę nacieszyć wymarzonym zakupem...

Mam nadzieje, że to produkty warte swej ceny emotka

Z innej perspektywy: a gdybyś wygrała nie bon, a właśnie to mydło + olejek, to by Ci to kazał sprzedać? Czy łaskawie pozwoliłby używać? Bo gdybyś użyć mogła, to co za różnica, czy wygrałaś zestaw kosmetyków, czy bon? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6452049 Napisano: 12.01.2018 19:16:20 w Visa Konkursy
pakowa napisał(a):

Czy ktoś w Was wygrał w jednym etapie powiedzmy opaskę lub czapkę z głośnikami, i w kolejnym etapie również wygrał cokolwiek? Tak się zastanawiam, bo znam osobę która wygrała w poprzednim etapie 2 nagrody i grała dalej, a telefon milczy.. emotka

Na razie jest dokładnie tak, jak piszesz - jako laureat pierwotny teraz nie mam nic, za to inni w rodzinie mają po kilka nagród z aktualnie obdzwanianego etapu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6451963 Napisano: 12.01.2018 13:32:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

Ha, albo lepiej miniaturka 1:12 na weekend.  Bo mało tego, ale w sprawie ważność 1 miesiąc pakietu,  kiedy mam konto ważne rok mam kontaktować się z Orange emotka

Jest profil na FB "Idioci, o których świat nie zapomni" (czy jakoś tak) - czas na nominację emotka

Byle nie organizowali konka z nagrodami finansowymi, bo wypłacą je laureatom w pijondzach z Monopoly emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6451955 Napisano: 12.01.2018 13:18:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikos napisał(a):

Po miesiącu odpowiedź od Blue Media ws wakacji z Orange i doładowania 30 zł

regulamin „Wakacje z Orange 4” nie zawiera przyrzeczenia zasilenia konta głównego

Dzięki za zamieszczenie ich odpowiedzi emotka

Aż brak mi słów na skomentowanie zachowania organizatora emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6451948 Napisano: 12.01.2018 13:12:05 w Pomocy!!!!
agniehaha89 napisał(a):

Dziś otworzyłam nagrodę od smolara, którą otrzymałam 3 miesiące temu. Okazało się, że sprzęt jest uszkodzony. Opakowanie było całe, nie sądziłam, że w środku mogłoby być uszkodzenie. Czy da się coś zrobić w tej sytuacji? 

To jest tzw. szkoda niewidoczna; taką można chyba zgłaszać max tydzień od przyjęcia towaru w nienaruszonym opakowaniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6451885 Napisano: 12.01.2018 11:57:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

kiedyś można było się obłowić walentynkowo, a teraz? coś kiepsko

Zacznie się po Dniu Babci / Dziadka -> tak obstawiam emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6451265 Napisano: 10.01.2018 20:55:45 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Wkurza mnie, że jest tyle osób, dla których wycieczka do delfinarium to świetna zabawa. Tutaj coś do poczytania, może niektórym spadną klapki z oczu emotka :
https://wkaloszac...ech-delfina.html?m=1
Widziałam te stworzenia na wolności całymi stadami, są cudowne i nie trzeba ich uczyć zabaw, same robią to lepiej od człowieka i chętnie się popisują, gdy nikt ich do tego nie zmusza. 

Moim zdaniem społeczeństwo idzie w 2 strony: jedna to my emotka A ta druga to maniacy selfie, którzy muszą koniecznie wszystko obfotografować i nagrywać emotka Wyświetl w wątku >>
2 rudawka, ZetZ 0

joan

#6451134 Napisano: 10.01.2018 16:24:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

joan

#6451115 Napisano: 10.01.2018 15:45:40 w Czy informują/ informowali?
Czy z Fantasii mejle też słali? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6450905 Napisano: 09.01.2018 23:38:04 w Wkurza mnie...
Jak ekspresowo wyhodować limonkę (instrukcja w 5 krokach):
1) Przygotowujesz kotu porcję tabletek.
2) Próbujesz włożyć połówkę tabletki do kociego gardła.
3) Kot wypluwa tabletkę na kuchenną podłogę, co to była myta ok. godziny 22; rzucasz się na ratunek tabletce.
4) Przypier* skronią o drewniany kant.
5) Wyrasta Ci dorodne limo.

A miałam się jutro obfocić na konek emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6450827 Napisano: 09.01.2018 20:03:18 w Lay's
paula9891 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ciekawe co z tym autem. Przyznać się, do kogo pojechało!  emotka

Czas maja chyba do jutra?
Edit. Czas na wybor do wczoraj, a na poinformowanie do czwartku wedlug moich wyliczen emotka  Wiec do czwartku pewnie bedzie wynik na stronie emotka

Może laureat nagrody głównej nie odesłał jeszcze docs (bo np. jeździ na nartach), więc oficjalne przyznanie nagrody nastąpi, gdy Avanti otrzyma kompletnego mejla? emotka

Niestety -> ja wszystko odesłałam i nie dostałam zwrotnego mejla z info o bryce emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#6450578 Napisano: 09.01.2018 11:59:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
shineoff napisał(a):

Naszła mnie taka rozkmina - są te konkursy na FB w stylu "polub i udostępnij" - nigdy nie biorę w nich udziału, bo nie chcę zaśmiecać sobie tablicy, ale mam pytanie. Czy ktoś w ogóle kiedyś coś wygrał w takim konkursie? 

Nie gram, bo to generalnie:
- oszuści sprzedający polubione profile stron,
- bliżej nieokreśleni dziwacy bez jakiejkolwiek znajomości regulaminu FB oraz przepisów podatkowych.

Powiedzmy sobie wprost: wszelakie akcje typu "polub i udostępnij" (niezależnie od stosowanego nazewnictwa w stylu rozdawajka czy zabawa!!!) to nielegalnie organizowane loterie, w dodatku niezgodne z regulaminem FB. Biorąc udział w czymś takim można sobie tylko napytać biedy. Nagrody zwykle niewarte zachodu.

Jest na FB sporo rzetelnie prowadzonych profili, gdzie każdy konkurs posiada regulamin albo krótkie zasady, a jego zapisy są zgodne z wytycznymi FB. Tylko w takich konkursach biorę udział. Wyświetl w wątku >>

joan

#6450505 Napisano: 09.01.2018 10:11:03 w Czy informują/ informowali?
atanerka napisał(a):

Jeśli tyle czasu zajmuje im ogarnięcie 21 zwycięzców, to co bedzie z Kinder50lat-przy takiej ilości nagród i czasie trwania konkursu...

Powiedzą Ci, żebyś zluzowała gacie i poczekała, aż się ogarną emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6450497 Napisano: 09.01.2018 09:54:03 w Czy informują/ informowali?
anialistopad napisał(a):

monisss napisał(a):

ktoś dzwonił apropo Fantasii czy nic nadal nie wiemy?

Oni nic nie wiedza Kiedy maja byc wyniki

emotka

Może niech więc skoczą w przeszłość, bo miały być w roku ubiegłym emotka Co za boroki emotka Wyświetl w wątku >>
2 monisss, andii 0

joan

#6450493 Napisano: 09.01.2018 09:51:40 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

(...) mirai użytkownicy którzy zakładają swoje konto przez facebooka mają narzucony losowy login z góry stąd też mają szansę na zmianę loginu... Czasami dostawałem maile z prośbą o zmianę loginu i dlatego zrobiłem tak że każdy ma jedną szansę...

Żałuję jedynie, że nie ma czegoś takiego, iż po zmianie loginu ten stary widać gdzieś w profilu danej osoby, np. jako "poprzedni login" itp.

Co do paragonów -> teraz jest dobrze, cisza i spokój. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6450344 Napisano: 08.01.2018 18:52:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosia16 napisał(a):

Który to jest numer kasy fiskalnej w Belvicie? ten co zaczyna się od liter BCY,czy nr transakcji?

A dlaczego sądzisz, że transakcji? Nr kasy to właśnie ten z literami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6450308 Napisano: 08.01.2018 17:50:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kkomandoss napisał(a):

To szybko się uwinęli z belvitą...

Na pewno pracownicy agencji ukończyli kurs szybkiego czytania - dzięki temu są bardziej wydajni w pracy, ogólnie brawo i szał pał emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6450252 Napisano: 08.01.2018 16:39:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zawszebeznagrod napisał(a):

Velvet, Belvita nie doceniła zgłoszeń emotka

Oni wiedzą... Velvet -> że ich cenzurataśmy bojkotuję za foliowe opakowania, BelVita -> że od tygodnia nie jemy cukru i zakupione ciastka wrzuciłam na dno szafy... tylko skąd oni to wiedzą?! Nic nie pisałam na FB! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6450148 Napisano: 08.01.2018 14:34:08 w Lay's
jacu007 napisał(a):

kate86 napisał(a):

Jestem za! w tym roku i Zimowe Igrzyska i Mundial- moze jakaś Moc Nagród? emotka

Na to bym nie liczył. Lay's ani Pepsi nie są partnerami IO 2018. ;(

Dlatego własnie promować się muszą inaczej -> najlepiej konkursami emotka

Mnie by się przydał tv z dostępem do neta, bo ten wygrany na Euro2012 nie jest "smart", co okazało się zaskakującym dyskomfortem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6450134 Napisano: 08.01.2018 14:07:22 w Lay's
monisss napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

też liczyłam na laptopy, najlepiej z apple;p

jako nieliczna nie lubię zbytnio Apple emotka ale nie pogardzę takim! emotka  

Jabłuszka są o tyle fajne, że... się fajnie sprzedają emotka

Mam nadzieję, że Lidia w dalszym ciągu będzie promowała ekopostawę w konkursach/loteriach Pepsi & Lays, zatem mile widziane wszelakie kody / vouchery przesyłane mejlem oraz przelewy bankowe emotka Wyświetl w wątku >>
2 monisss, kkbt 0