Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie jestem laureatką konkursu Milko, ale pamiętam go i potwierdzam: to był wyczesssany konkurs, z bardzo oryginalnymi nagrodami, dla każdego coś wspaniałego
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tyle jest zgłoszeń wbitych przez stronę. Ile z nich ma pokrycie w paragonach niesfałszowanych & wklepanych jeden tylko raz? Tego nie wie nikt. Pamiętaj, że zawartość niektórych czaszek potrafi zadziwić
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O sobie mogę mówić różnie, ale krewnych wyzywać od baranów nie wypada
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wg moich notatek mają czas do dziś, może więc jeszcze coś wpadnie na pożegnanie roku
A poza tym:
-> "Wygraj kuchnię pełną smaku" (RedHeads)?
-> "Kuchnia jak marzenie" (Graf)?
-> "Świętuj i wygrywaj" (SGM)?
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spróbuj poczyścić ciasteczka. I jeśli tekst wklejasz, a nie piszesz z ręki, to wszystkie znaki specjalne wpisz na nowo (np.: " * %) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może nie zaznaczyłaś czekboxow? Wymagane są dwa pierwsze.
Po prawidłowym dodaniu zgłoszenia pojawia się napis "Dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie Visa! Trzymamy kciuki za wygraną!" + od razu przychodzi mejl. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tam pewnie smsy są drogie + przysyłają tyle spamu, że raczej nie ma sensu grać
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
ŻF: nie.
ITM: nie wiem (nie grałam).
LC4: nie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej, jeśli napiszesz PW do osoby obsługującej Twoja grupę i uzgodnisz odbiór kilku zamówień. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie informowali jeszcze, mają (teoretycznie) posłać mejla do 28.12.2017. Ale w formularzu wpisywało się sporo danych, może więc od razu wyślą nagrody. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to nie czasem ta loteria, gdzie niedawno ktoś na naszym forum pisał, że jego znajomi loteriomaniacy srylion nagród wygrali, ale auta nie? I dopytywał, czy ktoś samochód ustrzelił, bo dziwna sprawa?
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Loterię organizuje Smolar, musisz podać cały nr z paragonu - o ile regulamin nie wskazuje inaczej.
Co do zwrotki, to coś jest nie tak (powinna przyjść, a nie ma jej): pisali już o tym dziś na forum agakaz2 oraz bandit. Należy to zgłosić Smolarowi jak najszybciej. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Napiwek... ładne
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie i nie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nic nie wiem
Ostatnio się uparłam na Unlimited i dwie karty nam wpadły, ale to mi w niczym nie pomaga, bo: konkurs nie polegał na "odpowiedzi na pytanie" + słałam więcej, niż jedno zgłoszenie na etap i nie mam pojęcia, co wygrało. Jakoś tak się mijamy z Lidką i gramy w chowanego; lata mijają, a ja jestem przy niej nieporadna wielce
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To się chyba nie do końca sprawdza, bo ja wygrywałam, a kompletnie nie wiem, jak pisać i szkoda mi tych 6 zł na paragon
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro to loteria... jak można się spodziewać: jeszcze ja!