Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6443577 Napisano: 18.12.2017 18:15:59 w Popraw sobie humor...
Monika11 napisał(a):

Mąż sprzedał głośnik koledze JBL GO i dzisiaj zadzwonił z pretensjami ,że wg informacji powinien grać 5 godzin, a jemu wytrzymał 4 godz. i 50 min i chce go oddać emotka  dostał 30 zł taniej niż w sklepie- nie dogodzi..nie dogodzi teraz nikomu emotka

Logiczna sprawa, że tak się stało, bo koleś słuchał szybkiej muzyki, a wiadomo: wtedy i czas szybciej płynie. Gdyby puścił wolniejsze rytmy (albo np. dialogi po waleńsku), czas by się wlókł i być może głośnik działałby i 10 h! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6443005 Napisano: 16.12.2017 16:53:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"Wybierz z Trio – wygraj Clio!": zgłoszenie można posłać smsem, więc - o ile ktoś nie ma do wklepania 1000 paragonów - można spokojnie eskiem puścić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6442959 Napisano: 16.12.2017 12:36:44 w SZUKAM....
fragles napisał(a):

joan napisał(a):

chochliczka napisał(a):

szukam kogos kto przechodzil operacje kregoslupa.Moja babcia niedawno przeszla,mialo byc lepiej. Pare dni po bylo ok,natomaist teraz codziennie wysokie cisnienie, okropny bol glowy,karku.Codziennie praktycznie wizyty u lekarzy nic nie daja.Dostaje silne leki,plastry przeciwbolowe te na narkotykach i nic...CZy ktos z Was zna jakies tabletki,mascie, cokolwiek co byc moze pomoglo komus z Was,Waszej rodziny?

A czy istnieje możliwość, żeby obejrzał ją fizjoterapeuta?

W takich sytuacjach przydaje się też osteopata.

Zgadza się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6442917 Napisano: 15.12.2017 23:56:32 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

szukam kogos kto przechodzil operacje kregoslupa.Moja babcia niedawno przeszla,mialo byc lepiej. Pare dni po bylo ok,natomaist teraz codziennie wysokie cisnienie, okropny bol glowy,karku.Codziennie praktycznie wizyty u lekarzy nic nie daja.Dostaje silne leki,plastry przeciwbolowe te na narkotykach i nic...CZy ktos z Was zna jakies tabletki,mascie, cokolwiek co byc moze pomoglo komus z Was,Waszej rodziny?

A czy istnieje możliwość, żeby obejrzał ją fizjoterapeuta? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6442721 Napisano: 15.12.2017 16:02:38 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Mam za woje, kupiłam produkty na konkurs kaufland Nivea ..nie chcialo mi się jakoś kleić hasło i położyłam obok lapka. Przyszedł kot ,wlazł na stół wylał kawę na niego i jeszcze go obgryzł paragon...teraz mogę go jedynie wywalić do kosza..za lenistwo się płaci..jestem zła na siebie i jeszcze muszę pilnować czy kot paragon odda..Czemu ten kot wlazł na stół..nigdy nie wchodził

Bo w kociej naturze leży wspinanie się i parcie do góry emotka

Moja jest chora i czasem zdarzy jej się strzelić kleksa z wymiocin, dlatego wszystko trzymam w koszulkach. W milionie koszulek emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6442700 Napisano: 15.12.2017 15:27:28 w Lay's
biokoo napisał(a):

aaa czyli ogólnie temat Lays to temat o agencji Avanti - hehe ok emotka

To temat "Lay's i Pepsi", ale jakoś tak został tytuł nawiązujący jeno do chipsów emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

joan

#6442675 Napisano: 15.12.2017 14:50:43 w Pomoc potrzebującym!
Zostań pomocnikiem Świętego Mikołaja! Wskaż schronisko lub fundację, której chciałbyś podarować 1 000 zł i uzasadnij swój wybór w kilku zdaniach.

Na zgłoszenia czekamy do 20 grudnia (do 23.59), wybrana osoba będzie mogła zrobić u nas zakupy za 1000 zł, które wyślemy bezpośrednio do schroniska lub fundacji.

https://www.faceb...pe=3&theater   Wyświetl w wątku >>

joan

#6442673 Napisano: 15.12.2017 14:47:30 w Lay's
monnikk napisał(a):

Są wyniki z X etapu

Niby są, ale mnie się nie podobają - spróbuję poodświeżać stronę, może się coś zmieni w liście laureatów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6442632 Napisano: 15.12.2017 14:06:15 w Dyskusje o wynikach konkursu
zielonooka85 napisał(a):

joan napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Ej kurczę, widzę, że pomysł z psem rzuciliście, a ja miałam go wymalować, bo kota już mam! emotka

Phi, co to jest jeden kot, ponoć do pełni szczęścia potrzeba duuużo więcej emotka

Dużo więcej? Dużo więcej kotów? Czy czegoś innego? Bo nie wiem, czy mam się drugiego dna doszukiwać. :>

Tak, dużo więcej kotów! Podobno im więcej, tym lepiej (tak twierdzą koty) emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6442628 Napisano: 15.12.2017 13:58:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
zielonooka85 napisał(a):

Ej kurczę, widzę, że pomysł z psem rzuciliście, a ja miałam go wymalować, bo kota już mam! emotka

Phi, co to jest jeden kot, ponoć do pełni szczęścia potrzeba duuużo więcej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6442614 Napisano: 15.12.2017 13:42:59 w Lay's
Czy wnet coś drgnie, czy raczej nie... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6442604 Napisano: 15.12.2017 13:25:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
slonecznik1309 napisał(a):

moim zdaniem ta praca jest aż "niesmaczna" ;( a błędy ortograficzne zrobione specjanie ;( czy ta praca w sposób kreatywny, oryginalny promuje markę Hasbro? było tyle pięknych prac dzieci emotka

Dokładnie takie mam wrażenie, że to wszystko umyślnie w ramach akcji "na horom curke" emotka

Dodam jeszcze, że rysunek miał przedstawiać CO dziecko pragnie dostać - od kiedy to człowiek jest rzeczą? emotka

Pamiętajcie, żeby koniecznie słać wiersze o tym, że dziecko chce dostać rzecz w postaci szczeniaczka, do tego można pierdyknąć prosty rysunek typu odcisk łapy i... życzę szerokiej drogi! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6442590 Napisano: 15.12.2017 13:08:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
slonecznik1309 napisał(a):

https://www.faceb.../?type=3&theater
samochód z Hasbro?
Czy tylko ja mam skojarzenia z Poznaniem?

Nie wiem, czyja rodzina jest laureatem, ale dla mnie to zgłoszenie jest tak przerysowane, że aż mało wiarygodne. Ale od razu dodam, że nie znam się na dziecięcych pracach emotka

Inna sprawa - zadaniem było przesłać rysunek, a nie list z obrazkiem. W następnym etapie najlepiej niech nagrodzą pięciostrofowy wiersz z rymami częstochowskimi, koniecznie z błędami, może tym razem interpunkcyjnymi... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6442576 Napisano: 15.12.2017 12:40:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

A nie macie nawet komu dac tego w prezencie? To przynajmniej ma jakas wartosc, a ja za to nie rozumiem jak mozna grac o swiezaka. emotka
Ale jak widac, na kazda nagrode sie chetny znajdzie emotka

Wg mnie alkohol to jeden z NAJGORSZYCH pomysłów na prezent, nigdy takiego nie wręczyłam. Łokropniejszy "upominek" to już chyba tylko paczka papierosów emotka

Oczywiście, że na każdą nagrodę znajdzie się chętny, ale wpisy w MDW lubię, a jęków & biadolenia w temacie Heńka mam powyżej uszu, stąd moje oczekiwanie na koniec tej akcji :0 Wyświetl w wątku >>

joan

#6442406 Napisano: 14.12.2017 23:32:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

Czy jest na tym forum ktoś oprócz mnie kto nie gra w Heinekena?  emotka
Czy tylko ja nie wiem co tracę? emotka

Również nie gram. Nawet specjalnie weszłam w info o konku - myślałam, że oprócz piwska są jeszcze jakieś nagrody główne. Nie ma.

Kolejny konek, gdzie tylko czekam, aż dobiegnie końca emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6442405 Napisano: 14.12.2017 23:28:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBjoanna10 napisał(a):

witam od dłuższego czasu gram w konkursach i nic nie wygrywam w heinekenie gram od samego początku jeszcze ani razy nie wygrałam a nie tylko na sobie wysyłam zgłoszenia ale na bliskich również. wymyślam życzenia a także kopiowałam z neta i żadne nie wygrały nie wiem co robię nie tak a nawet w rekomenduj nie wiem jak brać udział w testowaniu tak samo jak w steetcom nie wiem jak pomocy proszę was emotka chcę chociaż raz poczuć jak to jest coś wygrać 

Dopadła Cię karma emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6442404 Napisano: 14.12.2017 23:27:57 w Oddam za darmo
kinia1503 napisał(a):

Oddam 5 desperadosów za pomoc w Heineken

Ten wątek ma w nazwie wyrażenie ZA DARMO.

Są odpowiednie wątki dotyczące pomocy, wymiany, sprzedaży kodów... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6442373 Napisano: 14.12.2017 21:59:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

W połowie konkursu.
Versus twierdzi, ze nie będą uznawali paragonów na mniejszą kwotę niż 20 zł, bo tak było na materiałach promocyjnych i cos tam w ich regulaminie...bla bla bla. Kazali mi dokupić produkt do produktów poniżej 20 zł i podpiąć wszystko pod 1 paragon (tak, żeby było minimum 20 zł). 

Dawniej było, że "tydzień bez żenującej pomyłki organizatora = tydzień stracony". A teraz przeszli na etapy dzienne emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6442362 Napisano: 14.12.2017 21:44:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bajdeq napisał(a):

Jak macie przed numerem paragonu z Coli na Orlenie literkę W to z nią wysyłacie czy same cyfry?

bajdeq napisał(a):

Dziękuje emotka a jest o tym informacja gdzieś w regulaminie? bo osobiście nie mogłem nic na ten temat znaleźć emotka

Zawsze podajesz cały nr paragonu w formacie, jaki na paragonie widnieje. Jedyny wyjątek: system odrzuca litery albo znaki typu 124124433/2017, wtedy przed wysłaniem zgłoszenia konsultujesz się z organizatorem i dopiero po otrzymaniu info zwrotnego ślesz zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
1 bajdeq 0

joan

#6442199 Napisano: 14.12.2017 16:53:06 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

emotka Bo wiesz, o czym ja piszę do Pioge: często mnie proszą jako laureata o numer, argumentując, że to potrzebne, by kurier mógł mnie powiadomić, ja oczywiście podaję, a potem też mam podobne klocki z odbiorem nagrody. emotka emotka

Winę ponosi skąpy nadawca paczki emotka

PS: Np. w DHLu to koszt 4 zł... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0