Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Typowy cebulak, co mu z buta słoma wychodzi i chce za złocisza plejstejszyn kupić
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale to uszkodzenie mechaniczne. Pisał wcześniej o tym naderwaniu? Bo jeśli nie, to specjalnie teraz uszkodził, żebyś mu zwróciła kasę... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A przeszłaś się po okolicy? Zobaczyć, czy gdzieś nie leży potrącony przez auto? Bo koty niewychodzące są ciapami w porównaniu do tych, co od małego przebywają na dworze (moja to w ogóle taki borok, że szkoda gadać). Mógł też zostać przypadkowo zamknięty w piwnicy.
Rozwieś karteczki w okolicy, bo może go ktoś przygarnął myśląc "o jeju jak zimno a ten kot bez domku to będzie mój". Każda chwila nieobecności zmniejsza jego szanse na przeżycie.
PS: Z tego, co piszą wolontariuszki schroniskowe - kot niewychodzący po ucieczce z domu jest wystraszony i chowa się w okolicy, może siedzieć np. w rynnie, okienku piwniczym, garażu u sąsiada itp. Generalnie BARDZO BLISKO swojego domu. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja tej "jednej kolejki" w C4 nie lubię, bo preferuję paragony z różnych kas, żeby numeracja była inna. No i jak mnie wołają do tej samej kasy, com była przed chwilą, muszę klientów przepuszczać i na zaproszenie do innej kasy czekać, a u klientów tychże pojawia się wytrzeszcz oczu i mogą potem za to żądać odszkodowania
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W szczegóły nie wchodzę, sytuacje w życiu bywają różne. Po prostu generalnie uważam, że - paragonowo - nie każdy jest wart, by mu pomagać. Nawet za pijondze. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma się czym chwalić.
Poza tym regulamin tej strony mówi jasno: "Zabrania się szukania, sprzedawania bądź kupowania paragonów na zakończone konkursy."
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety, nawet nie mogę im nabloozgać, bo nie jestem uczestnikiem tego ich wybitnego konkursu
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie brałam udziału, ale mam info z gazetki i tam 2x napisano, że konkurs trwa 29.11.2017 - 10.12.2017. nie dosyć, że regulaminu nigdzie nie było, to jeszcze w regulaminie przesłanym Tobie dali z d* datę zakończenia, tajemniczą listę sklepów (w gazetce zero info, jakoby konek dotyczył tych wybranych) oraz listę produktów
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Prince Polo -> nie wypowiem się, natomiast opakowania po Kinder Bueno możesz później oddać za free np. na Olx komuś, kto wykorzysta je do promocji "bueno czwartki": http://kinderbueno.pl/czwartki Nie każdy ma bilety do kina za darmo, tak jak my, niektórzy muszą płacić
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To pozostaje Ci tylko częściej chodzić do sklepu
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niektórzy chodzą na kasy samoobsługowe i tam sobie rozkładają produkty na oddzielne paragony wg własnych potrzeb.
Możesz też pójść do sklepu np. z mężem. Każde z Was podchodzi do innej kasy z dwoma produktami, bierze je na odrębny paragon. Czyli macie w sumie 4 paragony. Możecie wrócić na sklep i zrobić to ponownie, wtedy przy jednym wyjeździe do sklepu masz 8 paragonów. Zwykle fajna "męska" wygrana wystarczająco motywuje męża do współpracy
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Radna twierdzi, że mają u siebie tak zaawansowany system informatyczny, że magicznie sam z siebie będzie w stanie zinterpretować, którego konkursu dotyczy każde zgłoszenie
Karlsbad napisał: "• numer transakcji, nazywany też numerem systemowym, uwidoczniony na dole dowodu zakupu Produktów"
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Fajne jaja. Dla mnie to podchodzi pod oszustwo podatkowe - wrzucają w koszty kwotę 40 zł, przy czym taka wartość rynkowa nagrody nie istnieje
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może napisz do nich? Bo zwykle bilet do kina w konkursach wyceniany jest na 22 - 26 zł max. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Protestuję!
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Literówka? A nie czasem "błąd systemu"?
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również tak pomyślałam, ale potem doszłam do wniosku, że towar chodliwy i że pińset plus w gotówce da się z tej nagrody wyciągnąć
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Konkursu nie znam, ale specjalnie dla Ciebie zerknęłam jeszcze na szampon Ultime - on posiada ten sam opis, co Fa -> "Schwarzkopf&Henkel"