Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6437359 Napisano: 05.12.2017 15:35:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

wie ktoś czy marka  Fa podchodzi pod  Schwarzkopf  ?    emotka

Zależy od konkursu, ale przy braku przeciwwskazań -> przed chwilą zerknęłam na zakupy i Somat = Henkel, a Fa = Schwarzkopf&Henkel. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6437194 Napisano: 05.12.2017 12:01:01 w Pomocy!!!!
nariam napisał(a):

dziś dostrzegłam sms z,, świeta w carrefour  wygrałes nagrode tygodniowa,,a w wynikach Smolara na stronie pisze wygrałes głosniki a głosniki to dzienna

Powołaj się na smsa - o ile dobrze pamiętam, u Smolara zwykle nagrodzone zgłoszenie znika z puli, więc nie mogłaś dostać dwóch nagród na to samo zgłoszenie (chyba, że regulamin mówi inaczej). Wyświetl w wątku >>
2 nariam, brucee 0

joan

#6437188 Napisano: 05.12.2017 11:45:06 w SZUKAM....
kasiulll napisał(a):

Pomysłu na fajny prezent gwiazdkowy dla dwulatki?
Chciałabym, aby było to coś porządnie wykonanego i z wartością dodaną - edukacyjną, trenującą zdolności manualne lub inny aspekt rozwoju dziecka, a nie po prostu świecące, różowe i puchate cuś emotka

Może książeczka uszyta min. z tkanin? Nie wiem, jak to się fachowo nazywa, to taka książeczka 3D (sensoryczna?) Mnie się podoba jej koncepcja, można ją też dostosować do wieku dziecka (tematyka, zadania, kolory). Ale nie szukałabym w sieciówkach, tylko w necie, na rękodzielniczych blogach itp.

W każdym razie: byle nie coś z plastiku emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6437184 Napisano: 05.12.2017 11:39:14 w WC - rozmowy o wszystkim
Może ktoś skorzysta / Warszawa emotka "Oddaj odpady, odbierz choinkę":

https://czysta.um...%26p_p_col_count%3D2

Regulamin:
https://czysta.um...min%2009.12.2017.pdf Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6437177 Napisano: 05.12.2017 11:23:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Twierdzą, że mają na to sposób emotka :

System wysyłkowy weryfikuje zgłoszenia na poziomie wewnętrznym systemu. (...)

Buahahaha, cóż za technologia, normalnie sztuczna inteligencja; chyba zbyt wiele razy obejrzeli "Powrót do przyszłości" emotka A może polonistka będzie siedziała nad tymi zgłoszeniami próbując zinterpretować, którego z konkursów dotyczą? emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6437151 Napisano: 05.12.2017 10:56:17 w Lay's
rufus napisał(a):

Myślicie że kroi się już coś świeżego?  emotka

Wszędzie od zarąbania konkursów/loterii z Coca-Colą, gdzie nie zrobisz zakupów, masz paragon na promocję emotka Może więc Pepsi (& Avanti) ruszy z odsieczą emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

joan

#6437140 Napisano: 05.12.2017 10:47:44 w Lay's
pablo75 napisał(a):

Ja staram się chodzić ile tylko mogę bo uwielbiam kino,a co dopłat do Imax to jak się kupi za 8 zł okulary to za darmo się zawsze wchodzi.

Dziękuję za wskazówkę -> akurat posiadam w domu kilka par okularów Imax, a więc... darmoszka, jupi! emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

joan

#6437135 Napisano: 05.12.2017 10:40:58 w Lay's
luko922 napisał(a):

Dla mnie CC unlimited to też super nagroda. To coś z tego typu nagród, których w życiu bym sobie sam nie kupił, ale skoro wygrałem to chętnie wykorzystam

Oj tak! Mam 2 kina CC w pobliżu + dodatkowo Imax (tam dopłata do seansu z kartą Unlimited wynosi bodajże 2 zł) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6437129 Napisano: 05.12.2017 10:35:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stellasz napisał(a):

Surf teraz mają emotka

A Sunlight znajdziesz tam w styczniu emotka

Z innej beczki: pamiętajcie, że 18.12.2017 jest dodatkowe losowanie biletów do Multikina z Kinder Bueno emotka Żebyście czasem przy przedświątecznych porządkach nie wyrzucili opakowań i paragonów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6437116 Napisano: 05.12.2017 10:15:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stellasz napisał(a):

Myślałam, że nie widzę, schowali mi na złość - więc zapytałam i Pani mi jasno odpowiedziała, że nie mają emotka

Kiedyś już był podobny problem - chodziło bodajże o markę Surf... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6437103 Napisano: 05.12.2017 09:56:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

stellasz napisał(a):

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-sunlight-w-sieci-lidl.html#.WiZb_6OWzDe lecę dzisiaj do Lidla po sunlight bo obmyśliłam sobie zgłoszenie, a tu Pani mi mówi że Lidl tej marki nie prowadzi emotka  . Co to do jasnej ..... ma być. Tylko mnie deszcz złapał emotka

na stałe nie prowadzi,ale musza być w promocji przy kasach , albo w którymś ze szczytów ustawione

W moich Lidlach nigdzie nie ma żadnych produktów marki Sunlight, za to w cioool ich odpowiedników marek Fairy i Finish + dodatkowa promocja na ichniejsze Wcośtam emotka Jak zwykle smolarowy konkurs "dla klientów a nie tych mend konkursowiczów", gdzie w sklepach nie ma produktów, nie ma plakatów o konkursie, nie ma info o konkursie w gazetce i nie ma info o konkursie na stronie Lidla... dla klientów, eh... emotka Wyświetl w wątku >>
1 stellasz 0

joan

#6437102 Napisano: 05.12.2017 09:52:09 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw produktów Finish / Eksperci zmywania / Żabka -> GLS. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6437003 Napisano: 04.12.2017 22:02:13 w WC - rozmowy o wszystkim
Jeśli ktoś z Was tonie w opakowaniach (np. w związku z otrzymanymi nagrodami) emotka "Trzecia edycja akcji: Nie wyrzucaj opakowań po prezentach emotka "

https://www.faceb...nts/518680461841069/ Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6436995 Napisano: 04.12.2017 21:45:26 w WC - rozmowy o wszystkim
Pamiętacie, że jutro Dzień Darmowej Dostawy w ok. 1800 sklepach internetowych? emotka

https://www.dziendarmowejdostawy.pl Wyświetl w wątku >>

joan

#6436992 Napisano: 04.12.2017 21:37:21 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

Czy uważacie, że Fototapeta i naklejki są fajnym sposobem na nudną ściankę czy raczej nie warto w to się bawić i zostawić zwykłe ściany? 

Osobiście uwielbiam takie klimaty emotka  
Oczywiście musi być to idealnie przyklejone, bo zrobione niedbale zamiast upiekszac to szpeci ;(

Racja. Od siebie dodam, że gdy widzę te wszystkie fototapety i obrazy z tekstami w j.angielskim... emotka Wolę DOM, niż HOME emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6436684 Napisano: 04.12.2017 12:42:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
sloikzcukrem napisał(a):

Wow wywiad konkursowy nie śpi. Nie ma to jak "zdrowa" konkursowa rywalizacja...Dziewczyna ucieszyła się prezentem, zapłaciła sama za sesje - a Wy jej chcecie Mikołajki spie***

Sama sobie spier* mikołajki - przesyłając pracę oświadczyła, że zdjęcie spełnia regulamin konkursu, czyli że owa pani JEST JEGO AUTORKĄ.

PS: A co kogo obchodzi, czy sama zapłaciła za tę sesję? Może jej teściu fundnął emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6436517 Napisano: 03.12.2017 21:45:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rat napisał(a):

Dane do oswiadczenia
Pesel, nr dowodu osobistego emotka
podajecie prawdziwe dane?? 
przejdzie jak pomyle jedną cyferkę?

Jeśli nie chodzi np. o samochód i związaną z nim umowę, możesz się "przypadkowo" pomylić w numerze / literze dowodu osobistego, bo i tak nie jest do niczego potrzebny, a jego żądanie przez organizatora konkursu jest (w mojej opinii) zbyteczne, bezmyślne i nieprofesjonalne emotka

Pesel podałabym prawdziwy, to żadna tajemnica. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6436268 Napisano: 02.12.2017 19:39:38 w Lay's
gryszelm napisał(a):

Hej, co polecicie do obejrzenia z Laysów na dziś, bez napisów, żeby mogla obejrzeć też 10-latka, coś familijnego...

"Mały książę": https://vod.pl/filmyzlays#offer/8446 Wyświetl w wątku >>

joan

#6436135 Napisano: 02.12.2017 11:15:35 w Wkurza mnie...
andii napisał(a):

Hello, 
ojeju   musza ta książka teściom fundnąć emotka  
Bo oni wolą pół chałpy dobudować niż jakiś grat wywalić emotka  

Książki są dwie, można je czasami taniej kupić w pakiecie, a nawet wypożyczyć z biblioteki emotka Filmiki też warto obejrzeć, bo łatwiej np. skumać zasady składania ubrań z filmiku, niż z instrukcji drukowanej emotka

Również mam w rodzinie takich "zbieraczy", jeszcze nad tym panują, ale jeśli zaniemogą... przysięgam, że im to wszystko wypier* emotka To chyba wina młodości w czasach minionych, bo człowiek nic nie miał, a teraz można mieć wszystko, więc kupujmy, póki pieniądze na koncie, ihahaaaa! Jak do tego dołożymy "przyda-sie" oraz tzw. ciuchy po domu, to człowiek dosłownie pływa w gratach emotka Wyświetl w wątku >>
1 ultrixx 0

joan

#6436123 Napisano: 02.12.2017 10:50:22 w Wkurza mnie...
oryginalny80 napisał(a):

Wkurza mnie, że mam tyle różnego rodzaju niepotrzebnych rzeczy w domu. Za dwie godziny sie przeprowadzam, i ilość kartonów, worków itp. jest przerażająca. (...)

Spróbuj przeczytać obie książki Marie Kondo + pooglądać jej filmiki na YT - może coś zmieni się na lepsze emotka

I życzę wygrania nowego tv, bo najwyraźniej nadszedł na to czas emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0