Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No bo przecież mogłabyś np. podać dla robota Tefal adres dostawy w jakimś pustostanie, tam koczowałabyś przez tydzień, żeby nie przegapić kuriera, następnie odebrałabyś przesyłkę i wyjechałabyś na Bahama, aby żyć długo i szczęśliwie. Brawo dla Tefala za spryt & przebiegłość!
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://promocjeks...-kalendarz-adwentowy
http://www.promoc...endarzem-adwentowym/ Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przydałaby się gra, gdzie mąż wciela się w rolę żony
Moim zdaniem kluczowe przy analizie ostatniego z nagrodzonych tekstów jest zerknięcie na numer owego zgłoszenia, czyli "#10547". Aha, czyli przeczytali tyle pomysłów na gry i oto wybrali kremdelakrem
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A nie masz opcji typu "zaznacz wszystko" + "kopiuj (albo przenieś / zapisz) na kartę SIM"? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Raczej nie, bo kiedyś w jednym ich konku tego typu wpadło nam kilka nagród, oczywiście za "normalne" zgłoszenia
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Codziennie odkrywasz jedno pole - jak w zwyczajnym kalendarzu adwentowym. Przeważnie każdorazowo jest inne zadanie/pytanie i nagroda/y do zgarnięcia
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Weź udział w konkursie na metamorfozę
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak to ponownie zostałam Bezczelnym kozakiem
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No bez przesady, kontroler biletów nie może być dyskryminowany!
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Możliwe
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Brzmi jak prolog oferty matrymonialnej
Mnie natomiast irytuje forumowe "rozumię"
A dziś szczególnie wkurza mnie, że - po raz drugi w życiu - niechcący wbiłam się na cudze konto FB, ten portal naprawdę nie ma żadnych zabezpieczeń
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli chodzi o dentystę, zdarzyło mi się czekać dłużej, ALE tylko dlatego, że oni tam mają również pogotowie dentystyczne i czasami nagle wpada ktoś spuchnięty i zakrwawiony, bo eksplodowała maszyna, przy której stał i jakiś metalowy element uszkodził mu szczękę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uff, to dobrze, bo już myślałam, że każdemu po kolei będę musiała tłumaczyć, że skuter to nie to samo, co motor itp.
Wkurzam się tymczasem, bo chciałam spisać zasady pewnego konka z bazy (FOTO), a kilka zdjęć widać już w galerii -> full nie na temat, z jakichś prowadzonych niezgodnie z zasadami FB profili, do tego bezsensowne fotki forumowiczów: odgrzewane kotlety z logo innych marek, srylion dzieci, koty (???), wspomnienia z wakacji, czarno-białe badziewie... powiem szczerze, że widząc znajome nazwiska... normalnie mi wstyd (chociaż to nielogiczne, bo to osoby owe zdjęcia zamieszczające wstydzić się powinny). Tacy konkowi profesjonaliści, że ręce opadają. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Imię, nazwisko, adres, PESEL = ok.
Nr dowodu osobistego / paszportu, nazwisko panieńskie matki = nie ok. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Lepiej nie sprzedawać, przy (regularnym) konkursowym trybie życia może to zostać podciągnięte pod prowadzenie działalności gospodarczej. Spróbuj wymieniać, np. 5 paczek chipsów za 1 jabłko, bombonierka za kilogram włoszczyzny itp. Nigdy na tym nie zarobisz, ale przecież nie o to chodzi.
Podpowiedź: na Olx za ogłoszenia nic nie płacisz i nie wpisujesz żadnych danych osobowych. Dodatkowo - niezależnie od tego, czy się opłaciło wyróżnienie - na liście ogłoszeń najpierw pojawiają darmowe, potem wymiany, na końcu sprzedaż. Darmowych prawie nie ma, dając więc ogłoszenie z opcją "Wymienię", jest ono automatycznie u samej góry
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie grałam o Wietnam, bo od pół roku nie mogę spędzić nawet jednej nocy poza domem
Myślę, że tym samym możemy tymczasowo zakończyć debatę w kwestii RMFu, wszak wszystko jasne
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co do konka z samochodami: nie gram, więc radia nie słucham
PS: Ja nie czuję się obrażona, bo ślę i wygrywam dokładnie tego rodzaju tekstami, jak sugerujecie
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ok. m-c. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Taka bajeczka: pewna Pani Kasia rozdawała samochody znajomym, w tym min. swojemu kuzynowi. Gdy świat konkursowy skumał, że coś jest nie tak z promocją, odwiedziła tę panią tv. W tv Pani Kasia twierdziła, że przecież ona za bardzo to z tym kuzynem kontaktu nie ma. Ale screeny z nk mówiły co innego (wiem, bo sama zebrałam sporą dokumentację). Myśleliśmy, że Pani Kasia się przebranżowi, ale ostro trwa w konkach - niemniej chyba niczyje akcje nie są przez nas tak skanowane, jak te jej właśnie. Ale to tylko bajka, można wierzyć albo i nie.
PS: Ostatnie autko trafiło na nasze forum, wygrała je pani, co ma w awatarze dziecko bawiące się w basenie z piłeczkami. Czy dobrze pamiętam? Wyświetl w wątku >>