Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6435950 Napisano: 01.12.2017 19:50:40 w Wkurza mnie...
alusia29 napisał(a):

Zadzwoniła dziś do mnie pani z Tefala, że wprawdzie ogłosili już wyniki i listę testerów w tej turze, ale jednak muszą kogoś dobrać z uczestników. Pyta czy jestem zainteresowana nadal, no to ja, że oczywiście. Po czym mi mówi, że to testowanie nie będzie przez 3 tygodnie w moim domu tak jak pisze w opisie na stronie, a kilka godzin i pan konsultant będzie w tym czasie siedział u mnie w domu i czekał aż ja sobie coś ugotuje, pooglądam, potestuję, po czym zabierze robota i papa   emotka   Podziękowałam więc pięknie za takie testowanie na czas, z oddechem konsultanta za plecami i pukającego w zegarek. Chyba kogoś tam u nich poje...bało z lekka mówiąc   emotka  
To już wiadomo, dlaczego musieli dobierać nowych uczestników. 

No bo przecież mogłabyś np. podać dla robota Tefal adres dostawy w jakimś pustostanie, tam koczowałabyś przez tydzień, żeby nie przegapić kuriera, następnie odebrałabyś przesyłkę i wyjechałabyś na Bahama, aby żyć długo i szczęśliwie. Brawo dla Tefala za spryt & przebiegłość! emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

joan

#6435717 Napisano: 01.12.2017 12:33:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
Vivacia napisał(a):

Konkurs Radia Zet z konsolami do wygrania: http://konkursy.r...ox-One-X-w-Radiu-ZET
Czy tylko mi ostatnia zwycięska odpowiedź (Krystiana) wydaje się szowinistyczna? emotka
(nie brałam udziału, więc to nie zazdrość przeze mnie przemawia emotka )

Przydałaby się gra, gdzie mąż wciela się w rolę żony emotka Tylko który z panów by taką grę ukończył... emotka

Moim zdaniem kluczowe przy analizie ostatniego z nagrodzonych tekstów jest zerknięcie na numer owego zgłoszenia, czyli "#10547". Aha, czyli przeczytali tyle pomysłów na gry i oto wybrali kremdelakrem   emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6435586 Napisano: 01.12.2017 09:24:08 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

muszę zrobić przywracanie ustawień fabrycznych telefonu. wiadomo że wtedy stracę w nim wszytsko.
Zdjecia już zgrałem na kompa, aplikacje spisane jakie mam żeby je znowu wgrać, lista telefonów też.
Mam problem z SMSami.
Poleci ktoś jeśli się zna jak zrobić, żeby je mieć spowortem po ustawiniach fabrycznych? Niestety ale w tej kwestii jestem zielony. Potrzebuję aplikacji która je pomoże zgrać, dobrej i najwązniejsze... PO POLSKU emotka

A nie masz opcji typu "zaznacz wszystko" + "kopiuj (albo przenieś / zapisz) na kartę SIM"? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6435466 Napisano: 30.11.2017 21:09:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

https://www.e-kon...ia.html#.WiBkIdDdjqA myslicie ze lautki przejda?

Raczej nie, bo kiedyś w jednym ich konku tego typu wpadło nam kilka nagród, oczywiście za "normalne" zgłoszenia emotka Ale zawsze można im przypomnieć, jak być powinno - trzeba dbać o swoje interesy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6435363 Napisano: 30.11.2017 18:16:13 w Kalendarze adwentowe 2017
mastah napisał(a):

Pytanie zapewne głupie, ale na czym to polega? emotka

Codziennie odkrywasz jedno pole - jak w zwyczajnym kalendarzu adwentowym. Przeważnie każdorazowo jest inne zadanie/pytanie i nagroda/y do zgarnięcia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6435360 Napisano: 30.11.2017 18:11:49 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

(...) Jednak zostać tak nagle i całkiem niespodziewanie... - dajmy na to - ciachem i mega przystojnym Chińczykiem. emotka  Początkowo mnie to przeraziło, ale teraz wydało mi się dość kuszące. emotka emotka

Weź udział w konkursie na metamorfozę emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6435355 Napisano: 30.11.2017 18:05:29 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Nie, no to już przechodzi ludzkie pojęcie, co ten FB wyprawia. emotka emotka

Tak to ponownie zostałam Bezczelnym kozakiem emotka Sama bym nie wpadła na to, żeby komuś wleźć na konto emotka Spoko koko, na Twoje nie wejdę nawet przypadkowo - imię się nie zgadza emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6435350 Napisano: 30.11.2017 18:02:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

moim zdaniem losuja.. ja wygralam piszac do .. kanarka XD takze tego.. emotka

No bez przesady, kontroler biletów nie może być dyskryminowany! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6435349 Napisano: 30.11.2017 18:00:25 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

A dziś szczególnie wkurza mnie, że - po raz drugi w życiu - niechcący wbiłam się na cudze konto FB, ten portal naprawdę nie ma żadnych zabezpieczeń emotka

emotka emotka  To możliwe emotka

Możliwe emotka Za pierwszym razem dopiero po jakimś czasie zorientowałam się, że jestem na cudzym koncie - bo wiadomo, najpierw człowiek powoli czyta "Aktualności" itp. Nie bardzo też kojarzyłam, jak to się stało. Teraz już wiem. Ale na swoją obronę mogę rzec, że to FB miesza i nie znam osoby, u której teraz siedzę. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6435343 Napisano: 30.11.2017 17:52:05 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Pw o treści: "zkont jezteś?" mnie wkurza. emotka

Brzmi jak prolog oferty matrymonialnej emotka

Mnie natomiast irytuje forumowe "rozumię" emotka Żeby to chociaż zobaczyć w wątku "Nic nie wygrałem", ale gdy piszą w ten sposób laureaci... emotka

A dziś szczególnie wkurza mnie, że - po raz drugi w życiu - niechcący wbiłam się na cudze konto FB, ten portal naprawdę nie ma żadnych zabezpieczeń emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6434537 Napisano: 29.11.2017 10:51:03 w Wkurza mnie...
cherry_coke - oj, na samo słowo "lekarz" tak mi się ciśnienie podnosi, że szok emotka Może kiedyś opiszę na forum "przygodę dziadka z rakiem", ale na razie nie chcę się niepotrzebnie denerwować.

Jeśli chodzi o dentystę, zdarzyło mi się czekać dłużej, ALE tylko dlatego, że oni tam mają również pogotowie dentystyczne i czasami nagle wpada ktoś spuchnięty i zakrwawiony, bo eksplodowała maszyna, przy której stał i jakiś metalowy element uszkodził mu szczękę. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6434364 Napisano: 28.11.2017 21:00:34 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Ja wiem! Ja! Wybierz mnie! Mnie wybierz! Ja wiem! emotka emotka

Uff, to dobrze, bo już myślałam, że każdemu po kolei będę musiała tłumaczyć, że skuter to nie to samo, co motor itp. emotka

Wkurzam się tymczasem, bo chciałam spisać zasady pewnego konka z bazy (FOTO), a kilka zdjęć widać już w galerii -> full nie na temat, z jakichś prowadzonych niezgodnie z zasadami FB profili, do tego bezsensowne fotki forumowiczów: odgrzewane kotlety z logo innych marek, srylion dzieci, koty (???), wspomnienia z wakacji, czarno-białe badziewie... powiem szczerze, że widząc znajome nazwiska... normalnie mi wstyd (chociaż to nielogiczne, bo to osoby owe zdjęcia zamieszczające wstydzić się powinny). Tacy konkowi profesjonaliści, że ręce opadają. Wyświetl w wątku >>
1 madllen 0

joan

#6434100 Napisano: 28.11.2017 13:27:42 w WC - rozmowy o wszystkim
A mnie się wydaje, że prawie nikt nie wie, co to takiego chusta BUFF... a potem rozczarowanie i złość... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6433822 Napisano: 27.11.2017 21:56:14 w Pomocy!!!!
sowa93 napisał(a):

Czy bezpiecznie jest podać Organizatorowi konkursu swoje pełne dane wraz z PESELEM? Podobno do rozliczenia podatkowego... Pomocy!

Imię, nazwisko, adres, PESEL = ok.
Nr dowodu osobistego / paszportu, nazwisko panieńskie matki = nie ok. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6433082 Napisano: 25.11.2017 14:07:49 w WC - rozmowy o wszystkim
kumulacja napisał(a):

Kiedyś rozdawałam napoje, chipsy czy wyroby czekoladowe kupowane na konkurs.
Teraz chciałabym sprzedawać. Gdzie dajecie ogłoszenia o sprzedaży rzeczy spożywczych?

Lepiej nie sprzedawać, przy (regularnym) konkursowym trybie życia może to zostać podciągnięte pod prowadzenie działalności gospodarczej. Spróbuj wymieniać, np. 5 paczek chipsów za 1 jabłko, bombonierka za kilogram włoszczyzny itp. Nigdy na tym nie zarobisz, ale przecież nie o to chodzi.

Podpowiedź: na Olx za ogłoszenia nic nie płacisz i nie wpisujesz żadnych danych osobowych. Dodatkowo - niezależnie od tego, czy się opłaciło wyróżnienie - na liście ogłoszeń najpierw pojawiają darmowe, potem wymiany, na końcu sprzedaż. Darmowych prawie nie ma, dając więc ogłoszenie z opcją "Wymienię", jest ono automatycznie u samej góry emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6433081 Napisano: 25.11.2017 13:58:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

O moich wyjazdach z RMFem (i innych nagrodach) mogłabym duuuuużo pisać  emotka , ale o rozwiązywaniu konkursów jeszcze więcej. 
Tutaj wyniki konkursu z Wietnamem: https://www.rmf.fm/f/vifon-wietnam.html
Poprzeczka konkursowa mocno podniesiona  emotka

Nie grałam o Wietnam, bo od pół roku nie mogę spędzić nawet jednej nocy poza domem emotka ale dziękuję Ci za odesłanie do wyników, uśmiałam się do łez + prawie że "siedzący obok pan spadł z krzesła ze śmiechu" emotka

Myślę, że tym samym możemy tymczasowo zakończyć debatę w kwestii RMFu, wszak wszystko jasne emotka Te wietnamskie wyniki to prawdziwa esencja owej stacji radiowej. Brakuje mi jedynie nagrodzenia pracy, która przekracza dopuszczalną liczbę znaków; najwidoczniej całkowitym przypadkiem tym razem wszyscy laureaci zmieścili się w owych dwustu. Wyświetl w wątku >>

joan

#6432973 Napisano: 25.11.2017 00:21:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
RMF bardzo często publikuje nagrodzone prace, więc łatwo wyczaić, czym się tam wygrywa. I takie się teksty posyła, na jakie jest u nich popyt - zarówno w kontekście treści, jak i formy. Polecam też poczytać wpisy laureatów na naszym forum, dużo podpowiedzą emotka

Co do konka z samochodami: nie gram, więc radia nie słucham emotka Powodzenia życzę.

PS: Ja nie czuję się obrażona, bo ślę i wygrywam dokładnie tego rodzaju tekstami, jak sugerujecie emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6432370 Napisano: 23.11.2017 18:48:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jofe8484 napisał(a):

Mam pytanko, po jakim czasie od wysłania danych wysyłają kartę Cinema City z Lays?

Ok. m-c. Wyświetl w wątku >>
1 jofe8484 0

joan

#6432367 Napisano: 23.11.2017 18:46:31 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurza mnie, że nie wiem, co takiego Mysiorek wykręciła, że cb656 zawsze pod jej konkursami dziwi się, że nie w więzieniu emotka  Ktoś oświeci?
(...)

Taka bajeczka: pewna Pani Kasia rozdawała samochody znajomym, w tym min. swojemu kuzynowi. Gdy świat konkursowy skumał, że coś jest nie tak z promocją, odwiedziła tę panią tv. W tv Pani Kasia twierdziła, że przecież ona za bardzo to z tym kuzynem kontaktu nie ma. Ale screeny z nk mówiły co innego (wiem, bo sama zebrałam sporą dokumentację). Myśleliśmy, że Pani Kasia się przebranżowi, ale ostro trwa w konkach - niemniej chyba niczyje akcje nie są przez nas tak skanowane, jak te jej właśnie. Ale to tylko bajka, można wierzyć albo i nie.

PS: Ostatnie autko trafiło na nasze forum, wygrała je pani, co ma w awatarze dziecko bawiące się w basenie z piłeczkami. Czy dobrze pamiętam? Wyświetl w wątku >>
0 0