Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18654
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam prehistoryczne telefony i jeśli potrzebuję coś przenieść na kompa, to albo telefonem wysyłam to jako załącznik z jednego konta mejlowego na drugie (i potem widzę wchodząc na pocztę) albo telefonem wgrywam to coś na Google Dysk (i potem widzę na laptoku). Może spróbuj w ten sposób? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A po co to kopiujesz? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Biegunki
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I tylko żadnej dokumentacji nie przyuważyłam (może coś jest wewnątrz, nie rozfoliowaliśmy palety), poza jedną sztuką nic nie wnoszącego protokołu-czy-coś, który w dodatku został zabrany przez kuriera, jako dokument zwrotny
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To jest właśnie spedycja
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szczyt bezczelności
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Interesuje mnie treść rozmowy, min. jakie dokumenty otrzymamy (protokół, gwarancję czy co?) i jaka spedycja lub kurier będą pralki rozwozić.
Ale przede wszystkim ciekawam kwestii wniesienia pralki, bo mnie powiedziano, że takiej opcji absolutnie nie ma! A tymczasem na forum znalazłam następujące info:
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A czy w regulaminie napisano, w jakich godzinach te bramki działają? Jeśli nie, to 24h.
Inna sprawa, że noc często jest bardziej oblegana, bo grają min. matki karmiące, zakuwający studenci, ludzie co właśnie wychodzą/wrócili z roboty oraz pracownicy zatrudnieni na nocnych szychtach
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, że bym Cię chciała sprowadzić na złą drogę, ale TEORETYCZNIE mogłoby być tak: znajdujesz jedną rodzinę wieloosobową (wele 20 osób), taką co to nie musi koniecznie jadać sera bio i oleju kokosowego nierafinowanego, umawiasz się na stałe odbiory towarów w cenie 20 - 25% ich ceny sklepowej. I gotowe. Teoretycznie, bo nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Nie, to nie moje ogłoszenie, ja sprzedaż załatwiam poza oeliksem i mam święty spokój. Co da się od/sprzedać? Każde spożywcze g*
PS2: To tylko MOJA opinia
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jaki numer posłałeś w smsie? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ostatnio widziałam go w tivi, ale rozczarował mnie bardzo. Jedna z tych produkcji, gdzie książka jest duuużo ciekawsza od filmu. Zatem: wybierzcie książkę
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z kolei ja zarządziłam w ostatnią sobotę "dzień bez internetu oraz osób czwartych" - polecam nie tylko na urlop
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przecież wiadomo, która to laureatka z naszego forum, po co więc drążyć temat?
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale... przecież nie jesteś zobowiązana jej go podać
Inna sprawa, że najłatwiej usidlić dziecko finansowo, gdy się jest jego pracodawcą. Bez zmiany miejsca pracy nic nie wyjdzie z odcięcia pępowiny. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A potem już tak:
I zamiast 300 mk jest jeden mały pokój z jednym wuce, jeden telewizor, jeden stolik, jeden minibalkon. Wcale się nie dziwię, że sfiksowali. Po prostu mogli wyjechać zanim nastąpiła eskalacja konfliktu.
cudaczek121 - bardzom ciekawa, jak potoczą się Twoje losy i nie ukrywam, że czekam na happy end
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja również stosuję metodę z zapisywaniem regulaminów w folderach na kompie - zajmują niewiele miejsca. Oprócz tego mam dwa małe segregatory pozakomputerowe: jeden z konkursami trwającymi, jeden z zakończonymi (a w koszulkach notatki ze szczegółami konkursów, min. daty, nagrody, opis konka, moje uwagi, ewentualne paragony). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"Przyjęło się", że w przypadku braku innych ustaleń - nr paragonu to ten naprzeciwko daty
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18654
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zakładam, że tak. Bo nie wiem, czy Avanti chciałoby się w to bawić; szczególnie, że przy zakładaniu karty trzeba wgrać zdjęcie użytkownika karty. Najwygodniej chyba dla Avanti wysłać laureatowi kod, który wpisuje się na stronie CC. Wyświetl w wątku >>