Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6427677 Napisano: 13.11.2017 13:16:24 w Pomocy!!!!
Claudia77 napisał(a):

jak ja lubię ten Twój specyficzny rodzaj poczucia humoru emotka - tak więc sprawdzam zgodnie z zaleceniem, więc mam tylko jeden telefon i na tym jednym telefonie mam te filmy i tak widzę je właśnie i oglądam a na laptopie ich nie ma - może uprzedzając już pytania - przez BT nie da rady ich przeslać na kompa...buuu

Mam prehistoryczne telefony i jeśli potrzebuję coś przenieść na kompa, to albo telefonem wysyłam to jako załącznik z jednego konta mejlowego na drugie (i potem widzę wchodząc na pocztę) albo telefonem wgrywam to coś na Google Dysk (i potem widzę na laptoku). Może spróbuj w ten sposób? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6427649 Napisano: 13.11.2017 12:45:16 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

pioge7 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Szukam oświadczeń dla laureatów do konkursu Śliwki Nałęczowskiej w Żabce. PW

http://zabka.pl/files/regulaminy/reg-sliwko.pdf
Osttania strona 

Tak, widzę  - tylko jak kopiuję to mi rozwala na kilka stron emotka

A po co to kopiujesz? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6427382 Napisano: 12.11.2017 19:20:35 w Popraw sobie humor...
stamp2 napisał(a):

Biegunki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6426777 Napisano: 10.11.2017 13:00:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Z samego rana dojechała pralka Calgon, kurier grzecznie wwiózł ją paleciakiem do garażu.
I tylko żadnej dokumentacji nie przyuważyłam (może coś jest wewnątrz, nie rozfoliowaliśmy palety), poza jedną sztuką nic nie wnoszącego protokołu-czy-coś, który w dodatku został zabrany przez kuriera, jako dokument zwrotny  emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6426167 Napisano: 09.11.2017 10:32:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

Tak się zastanawiam... Wszystkie paczki dostarcza inpost ostatnio...Czyżby przewoźnicy dali im jakieś zlecenia no rozwóz paczek?
Np. wczoraj na pudełku w którym przyszedł głośnik, była naklejka  GLS, a dostarczył Inpost...
Smolar wysyła przez DPD- dostarcza Inpost...
Columbit przez TNT zwykle- dostarcza Inpost...
Szkoda tylko że oni do mało rzetelnych należą...

To jest właśnie spedycja emotka Moim zdaniem powinien być zakaz podzlecania podmiotowi innemu, niż ten wybrany przez nadawcę, ale czymże jest Smolar w kontekście np. DPD? Marnym pyłkiem bez prawa do negocjowania czegokolwiek. Niestety, ale im dłuższy łańcuszek przewoźników, tym trudniej potem dochodzić swoich praw emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6425867 Napisano: 08.11.2017 14:14:52 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

nie żebym wątpiła w zgubienie paragonuale wczoraj dostałam az 3 PW na FB od osób które grały i nagle nie mają paragonów
a pisały do mnie bo zobaczyły ze grałam i nie wygrałam

Szczyt bezczelności emotka Niestety, pewnie w przypadku konkursów promo organizowanych na FB to norma i zagadują nawet obcy ludzie (których laureat nie zna). Powinno się screeny z takiej rozmowy publikować pod nagrodzoną pracą bezparagonowca, ciekawe co by na to rzekł organizator emotka Wyświetl w wątku >>
3 maverick, mia, nkba 0

joan

#6425803 Napisano: 08.11.2017 12:18:02 w SZUKAM....
Szukam osób, które już przeprowadziły rozmowy z organizatorem konka Calgon / pralki.

Interesuje mnie treść rozmowy, min. jakie dokumenty otrzymamy (protokół, gwarancję czy co?) i jaka spedycja lub kurier będą pralki rozwozić.

Ale przede wszystkim ciekawam kwestii wniesienia pralki, bo mnie powiedziano, że takiej opcji absolutnie nie ma! A tymczasem na forum znalazłam następujące info:
bonitta napisał(a):

Pan pyta o dzien kiedy ma przyjechać pralka oraz czy życzymy sobie wniesienia. Wysyłają od jutra, po ustaleniu szczegółów.

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6425658 Napisano: 07.11.2017 22:42:45 w Winiary
yreks napisał(a):

staszek napisał(a):

Już ktoś chyba o to pytał, ale nie widziałam odpowiedzi, czy w nocy też działają te bramki?

Podbijam pytanie. Wygral ktos w godz.nocnych lub wczesnoporannych?

A czy w regulaminie napisano, w jakich godzinach te bramki działają? Jeśli nie, to 24h.

Inna sprawa, że noc często jest bardziej oblegana, bo grają min. matki karmiące, zakuwający studenci, ludzie co właśnie wychodzą/wrócili z roboty oraz pracownicy zatrudnieni na nocnych szychtach emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

joan

#6425542 Napisano: 07.11.2017 16:45:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

A tak z ciekawości - gdzie ta sprzedaż poza oeliksem?  emotka  jeśli poza rodziną i sąsiadami?  emotka

Nie, że bym Cię chciała sprowadzić na złą drogę, ale TEORETYCZNIE mogłoby być tak: znajdujesz jedną rodzinę wieloosobową (wele 20 osób), taką co to nie musi koniecznie jadać sera bio i oleju kokosowego nierafinowanego, umawiasz się na stałe odbiory towarów w cenie 20 - 25% ich ceny sklepowej. I gotowe. Teoretycznie, bo nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6425522 Napisano: 07.11.2017 16:00:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A mnie wkurza takie beztroskie wrzucanie linków do ogłoszeń sprzedażowych konkursowiczów - jeśli dyskusja nie toczy się w kontekście np. przekrętu, zamieszczanie tego typu linków wywołuje u mnie jakiś niesmak. Potem już jeden z drugim debatuje... Co kto wygrał? Kiedy? Ile? Ło jezu ależ cena? A mógł nie grać, ja nie wygrałem, a kciałem, a teraz wygraną sprzedaje! Paczajcie wszyscy, żem odkrył wielkie & nieprzydatne nic.

PS: Nie, to nie moje ogłoszenie, ja sprzedaż załatwiam poza oeliksem i mam święty spokój. Co da się od/sprzedać? Każde spożywcze g* emotka

PS2: To tylko MOJA opinia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6425038 Napisano: 06.11.2017 16:27:53 w Wkurza mnie...
lukasz6 napisał(a):

głupi mail od Schulz - agencja od Śniadaniowej:zakwalifikował się Pan do Wielkiego Konkursu Śniadaniowej (z numeru telefonu ........), jednak nie może Pan przejść do jego kolejnego etapu, gdyż przesłany przez Pana numer paragonu nie jest kompletny. W smsie przesłał Pan  numer 33176, a na paragonie widnieje 033176. Rozumiem, że zero na początku paragonu może być mylące, lecz niestety stanowi jego część, a według regulaminu numery muszą być kompletne.

Pozdrawiam serdecznie

też tak ktoś miał?

A jaki numer posłałeś w smsie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6424119 Napisano: 03.11.2017 20:15:27 w Dziś w telewizji polecam film...
cb656 napisał(a):

To również nie z tradycyjnej telewizji, ale jakby ktoś nie wiedział, co wybrać z oferty konkursowej Lays, polecam film na VOD o stulatku, który wyskoczył przez okno i zniknął! emotka emotka Jest to tak inny od filmów, które znam, że ubawił mnie ogromnie. Ni to parodia, ni to komedia, ni to sensacja... bardzo humorystycznie pokazany ciąg przypadkowych w sumie zdarzeń składających się na całą historię. Raczej nieprzewidywalny (albo ja jestem tak mało domyślny emotka )
W każdym razie warto obejrzeć emotka

Ostatnio widziałam go w tivi, ale rozczarował mnie bardzo. Jedna z tych produkcji, gdzie książka jest duuużo ciekawsza od filmu. Zatem: wybierzcie książkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6422838 Napisano: 31.10.2017 13:25:13 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

Mam urlop a zamiast się relaksować siedzę na e-konkach i się irytuję brakiem wygranych w loteriach. emotka Już do reszty zdurniałam. emotka

emotka

Z kolei ja zarządziłam w ostatnią sobotę "dzień bez internetu oraz osób czwartych" - polecam nie tylko na urlop emotka Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

joan

#6422781 Napisano: 31.10.2017 11:39:47 w Dyskusje o loteriach
luckymen napisał(a):

Prawie 50 gier Fifa od Avanti i wiele innych, można? można:D  :http://allegro.pl...mat-i6974055024.html

Przecież wiadomo, która to laureatka z naszego forum, po co więc drążyć temat? emotka Wygrali to wygrali i kropka. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6422377 Napisano: 30.10.2017 13:36:53 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

zaraz zażądałaby mojego nowego adresu

Ale... przecież nie jesteś zobowiązana jej go podać emotka

Inna sprawa, że najłatwiej usidlić dziecko finansowo, gdy się jest jego pracodawcą. Bez zmiany miejsca pracy nic nie wyjdzie z odcięcia pępowiny. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6422201 Napisano: 30.10.2017 09:28:26 w Wkurza mnie...
Bo najpierw było tak:
cudaczek121 napisał(a):

(...) moi rodzice mieszkają na 300 metrach kwadratowych (...)

A potem już tak:
superloser napisał(a):

21 dni obozu.
My po 3 dniach wyjechalismy. 
Ani sie wyspac. Ani sie zrelaksowac.
Niby zabiegi, masowanka super. Żarcie tez ok.
Ale, kiedy dziecko stwierdza, ze to dla starych osób tylko, by zabawili sie przed smiercia to stawia cie na bacznosc.
I nie chce ci sie juz kulturalnie głowa kiwac, jak jakas babci ci swoje choroby wylicza a starszy pan o prostacie opowiada.
(...)

I zamiast 300 mk jest jeden mały pokój z jednym wuce, jeden telewizor, jeden stolik, jeden minibalkon. Wcale się nie dziwię, że sfiksowali. Po prostu mogli wyjechać zanim nastąpiła eskalacja konfliktu.

cudaczek121 - bardzom ciekawa, jak potoczą się Twoje losy i nie ukrywam, że czekam na happy end emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6422176 Napisano: 30.10.2017 08:07:23 w WC - rozmowy o wszystkim
czemuszka napisał(a):

A ja tak z nowym tematem emotka Próbując dziś trochę ogarnąć bałagan w konkursach, pomyślałam o tym, żeby w końcu stworzyć jakąś sensowną bazę konkursów, do własnego użytku, z istotnymi dla siebie informacjami. Macie coś takiego? Jakiś plik, zeszyt, aplikację na telefonie? Bo ja już w niejednym konkursie po paręnaście razy szukałam regulaminu, żeby sprawdzić terminy, o niejednym zapomniałam, albo nie potrafiłam przyporządkować paragonu do wygranej... Ciekawa jestem, jak to u Was wygląda, tj. jakie macie sposoby na ujarzmienie konkursowych informacji  emotka

Ja również stosuję metodę z zapisywaniem regulaminów w folderach na kompie - zajmują niewiele miejsca. Oprócz tego mam dwa małe segregatory pozakomputerowe: jeden z konkursami trwającymi, jeden z zakończonymi (a w koszulkach notatki ze szczegółami konkursów, min. daty, nagrody, opis konka, moje uwagi, ewentualne paragony). Wyświetl w wątku >>

joan

#6421546 Napisano: 27.10.2017 18:43:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

Uspokójcie mnie, bo zaczynam panikować. Jeśli w regulaminie nie ma wyjaśnione, gdzie jest numer paragonu, to który należy podać: ten na prawo od daty czy nr transakcji na dole? Panikuję, że nie dostanę mojej pralki  emotka

"Przyjęło się", że w przypadku braku innych ustaleń - nr paragonu to ten naprzeciwko daty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6421495 Napisano: 27.10.2017 17:02:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie kocham Nescafe i ona nie kocha mnie. Niech to dunder świśnie i kokociki podziobią, że też na ten jeden konkurs nie mogliśmy zostać małżeństwem z rozsądku emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6421215 Napisano: 27.10.2017 11:00:30 w Lay's
agniehaha89 napisał(a):

sami wypełniamy dane przy zakładania karty? 

Zakładam, że tak. Bo nie wiem, czy Avanti chciałoby się w to bawić; szczególnie, że przy zakładaniu karty trzeba wgrać zdjęcie użytkownika karty. Najwygodniej chyba dla Avanti wysłać laureatowi kod, który wpisuje się na stronie CC. Wyświetl w wątku >>
0 0