Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zakładam, że tak. Bo nie wiem, czy Avanti chciałoby się w to bawić; szczególnie, że przy zakładaniu karty trzeba wgrać zdjęcie użytkownika karty. Najwygodniej chyba dla Avanti wysłać laureatowi kod, który wpisuje się na stronie CC. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeszcze nagród nie słali, ale podejrzewam, że są imienne na dane wpisane przy zakładaniu karty (nie przy słaniu zgłoszenia) - bo przecież system CC nie jest połączony ze stroną Avanti
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przeciętne masło poza promocją już kosztuje ciut ponad 7 zł, ostatnio w C4 któreś z tych "irlandzkich" widziałam po dychę
Co do jajek - nie oczekujmy, że w Polsce przed Bożym Narodzeniem jajka potanieją, będzie raczej odwrotnie.
Sklepy będą toczyły wojnę cenową za pomocą nabiału... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bazę mają, ale jeśli ktoś wygra jedną nagrodę, to psinco o nim wiedzą. A teraz każą od razu do tej jednej nagrody podać WSZYSTKIE numery telefonów (i se to wpiszą w swoją megabazę) - to je chore. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I takie mam wrażenie, że zamierzają jakąś komputerową megabazę z danymi utworzyć (teczki to do lamusa), a potem nagrody będą przyznawali dopiero po sprawdzeniu wygranego numeru w bazie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam od wczoraj - olali nas... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To byś dostała tytuł Przebojowa Kobieta Roku 2017
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma jak wydać kopii, bo kopia paragonu jest na rolce kasowej w archiwum - musieliby tę rolkę przynieść i wyciąć Twój paragon
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W sumie mają rację... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Logiczne jest, że facet nie zadzwoni spytać, czy może zakupić inny produkt
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zima idzie, a Ty na forum konkursowym o zakupie nowej lodówki wspominasz - ogarnij się dziewczyno! Od czego masz parapety zewnętrzne?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W poprzednich edycjach udało mi się wygrywać i zawsze wpisywałam numer systemowy z dołu (nagrody doszły). Na szczęście nie miałam żadnych "wątpliwych" paragonów. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dostaną 1100 listów - nie wydaje Ci się, że lepiej odżałować na znaczek, niż potem się kłócić, co było w kopercie od Ciebie?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dla mnie to wszystko jest jakieś dziwne - w kontekście samochodowym to tak, jakby ktoś wymuszał na mnie wykupienie AC, żebym w razie wypadku nie zawracała nikomu głowy procedurami OC
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z regulaminu nie wynika nawet CO należy kupić - niby produkt promocyjny, ale czasami np. mydełka nie biorą udziału w akcji. Jedyne info odnośnie konka jest właśnie w gazetce Tesco - jeśli ktoś znalazł gdzieś jeszcze, proszę o info
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W sumie... korzystny obrót sprawy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jasne