Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6417500 Napisano: 17.10.2017 19:35:18 w Wkurza mnie...
Z ciekawostek Wam powiem, że niedawno widziałam filmik o kooperatywie (chyba we Włoszech), gdzie w ramach jakiegoś projektu każdy mieszkaniec może przyjść z zepsutym dingsem, a ludzie z kooperatywy to wydrukują na drukarce 3D emotka Czyli psuje się jakieś g* i producent mówi "Podejdźże Panie Frayer w progi mego sklepu...", a Ty mu pokazujesz środkowy palec i samodzielnie naprawiasz sprzęt emotka Zastanawiam się tylko, jak to się ma do praw autorskich i wszelkich patentów emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, brucee 0

joan

#6417483 Napisano: 17.10.2017 19:11:53 w Wkurza mnie...
Zgrzytająca pralka. Nieroztropnie wrzuciłam temat w Googla i szlag mnie trafił. Takie g* teraz produkują, że powinni za to siedzieć emotka Myślę sobie, że może by ją zajechać na amen, w końcu: łatwo przyszło, łatwo poszło...

PS: Nie, nie chcę kupić pralki, proszę mi nie przesyłać propozycji na PW. Wyświetl w wątku >>

joan

#6417479 Napisano: 17.10.2017 19:05:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
freyja88 napisał(a):

Praleczki z Calgon! Mama mega szczęśliwa, bo jej 10letnia pralka już na wyczerpaniu emotka

Oj zastanowiłabym się przed wymianą pralki, bo moja właśnie zaczęła zgrzytać/trzeszczeć plus zawiesiła się 9 minut przed końcem prania i ni hu hu, a wygrałam ją... rok temu. Tymczasem jej poprzedniczka (10-letnia) może i nieco głośna była, ale za to niezawodna w 100%! I nie wiem teraz, czy się cieszyć z wygranej wczoraj pralki, czy wk* że produkują sprzęty na rok i czeka mnie wymiana emotka

Co do MDW: pralka Calgon. Wyświetl w wątku >>

joan

#6417369 Napisano: 17.10.2017 15:52:38 w Popraw sobie humor...
Przyznać się, która to... emotka

Wyświetl w wątku >>

joan

#6417367 Napisano: 17.10.2017 15:49:47 w Lay's
Mnie na razie najbardziej urzekły:

pingu4 napisał(a):

La la lays i wszystko gra

luko922 napisał(a):

Lays - paczka zwana pożądaniem

tadziuuu napisał(a):

NIESCHRUPALNY - Chips który nie chciał wrócić do paki

emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6417237 Napisano: 17.10.2017 11:41:52 w Smolar
ashley878 napisał(a):

Jak można żądać ujawnienia tajemnicy telekomunikacyjnej pod groźbą wykluczenia z konkursu. Teraz można czekać na zapis który zwalnia bank z tajemnicy bankowej żeby mieli jeszcze wgląd do naszych kont bankowych... Coś jeszcze zostało? 

Do sprawdzenia? Tylko zawartość majtek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6416809 Napisano: 16.10.2017 16:23:39 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

emotka Calgon to nie mógł smsa posłać... tylko dzownić... zajmie im to z tydzień  emotka emotka emotka emotka fftopic: emotka

Skoro regulamin przewidywał rozmowę telefoniczną, nie ma co oczekiwać czegoś innego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6416739 Napisano: 16.10.2017 15:19:52 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

Wkurza mnie, że nie mogę złapać równowagi w życiu. Chciałabym więcej czasu spędzać z rodziną, z którą nie mieszkam (rodzice, brat itp). Jednak pracując od rana do nocy nie mogę sobie na to pozwolić. Kiedy już mam wolne to padam na twarz i czasem nie mam nawet siły powłóczyć nogą. I tak w kółko. Czuję ogromną potrzebę żeby bardziej być niż mieć, ale potem myślę, że nie śpię na pieniądzach, a jedyny większy cel finansowy w moim życiu to własne 4 kąty z kredytem niekoniecznie do końca życia. A i tak rodzina twierdzi, że mi to tylko kariera w głowie. No więc tak rozmyślam sobie na tyle często, że zastanawiam się czy to nie jest jakaś choroba emotka  

Regularnie sobie powtarzam, że Steve Jobs na pieniądzach spał, a nic mu to nie dało.

Cieszę się, że Ty również dostrzegasz, jak istotna jest "równowaga w życiu" emotka Powodzenia w poszukiwaniu najlepszych dla Ciebie rozwiązań! Wyświetl w wątku >>

joan

#6416516 Napisano: 15.10.2017 22:46:16 w Smolar
edzia21 napisał(a):

W kwestii KARMI w Odido, dlaczego nazwali konkurs promocyjny loterią? (...)

Również nie rozumiem, skąd nagle taka szczerość emotka

Niestety, tylko my czytamy regulaminy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6416500 Napisano: 15.10.2017 22:08:55 w Smolar
nadeim napisał(a):

jeszcze mogliby zbierać miejsca logowania się tych numerów z GPS.

Nie ma rady, jednak trzeba zacząć biegać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6416475 Napisano: 15.10.2017 21:27:08 w Smolar
jokan napisał(a):

to jest jakies chore...kto bogatemu zbaroni miec 100 numerow telefonow i ze 100 numerow grac?

Możesz grać ze 100. numerów, ale jeśli 3 z nich wygrają, a Smolar poprosi o te dziwne oświadczenia wszystkich laureatów, to przepadną Ci 2 nagrody, bo nie będziesz mogła podać np. danych sąsiadki czy cioci. Po prostu na jeden numer odeślesz oświadczenia, a do pozostałych dwóch nic nie odeślesz i nagrody przejdą (ewentualnie) na rezerwę. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

joan

#6416471 Napisano: 15.10.2017 21:20:15 w Smolar
edzia21 napisał(a):

Czy jest gdzieś jakiś prawny zapis, że osoba na którą jest zarejestrowany numer może tylko i wyłącznie nim się posługiwać? Na prawie się nie znam, ale nie sądzę  emotka

Możliwe... że Smolarowi chodzi o to, by przypadła jedna nagroda na osobę/adres. Ale masz rację - z dotychczasowych zapisów w regulaminów kojarzę, że w akcjach smsowych może wziąć nawet osoba, której ktoś pozwolił skorzystać ze swojego telefonu, bo tym samym nabywa ona prawo do udziału w akcji smsowej (oczywiście przy spełnieniu innych przesłanek regulaminu, np. dokonaniu zakupu). Wyświetl w wątku >>

joan

#6415582 Napisano: 12.10.2017 19:43:40 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Te opakowania się potwornie łatwo drą, do tego mają na obrzeżach silny klej - trzeba odkleić przecież najpierw całość, aby nadać kod, ale potem trudno znowu to rozklejać bez podarcia, jeśli się chce np. znaleźć zwycięski kodzik. emotka   Też serdecznie Ci współczuję. emotka Życzę za to choć Oskarowej Gali. emotka

Brzegi odcinam, żeby batonik wygodniej się otwierał emotka Tych kilku milimetrów chyba mi nie będą mieli za złe emotka Co nie zmienia faktu, że nawet biletów do kina nie chcą dać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6415570 Napisano: 12.10.2017 19:16:55 w Lay's
Monika11 napisał(a):

Mam  śmieszny numer wydruku na Lipton z Circle  123456/1234 -cały mam wpisać ? ( oczywiście cyfry zmieniłam )

Zawsze powinno się wpisywać w formularz numer paragonu idealnie zgodny z postacią widniejącą na wydruku. Jedyne wyjątki: jeśli organizator zaznaczy inaczej albo jeśli przez formularz nie przejdzie numer zawierający np. literę "W" (wtedy sprawę należy wyjaśnić u organizatora). Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6415209 Napisano: 12.10.2017 07:51:31 w Kaufland konkursy
madlette napisał(a):

Budżeciku, gdzie jesteś?  emotka

Też się zastanawiam emotka Na razie będę kupowała ich produkty gdzie indziej, żeby im chociaż minimalnie sprzedaż spadła emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6415207 Napisano: 12.10.2017 07:46:43 w Dyskusje o loteriach
turli napisał(a):

W C.H we Wrocławiu  jest loteria gdzie do wygrania jest co miesiąc 10 tys. a na koniec 100 tys złotych. I Facet który wygrał ostatnio ponoć wybierał paragony ze śmietników. A najlepsze to to, że przeczekał wezwanie do odbioru mniejszej nagrody i poszedł dopiero po 10 tys. Zebranych  ludzi chciał wuj strzelić.;-) he he ale oni nie czytali regulaminu a on pewnie tak, i mogą mu skoczyć emotka

Prawdziwie ekskluzywny menel emotka

PS: Ale dlaczego przeczekał wezwanie do mniejszej nagrody? Można było zostać laureatem tylko jednokrotnie? Wtedy i tak nie przysługiwałoby mu owe 10.000 zł, bo już laureatem został wcześniej. A że nagrody nie odebrał? Jego broszka. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6414976 Napisano: 11.10.2017 15:04:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
zawszebeznagrod napisał(a):

Bardzo nie podobają mi się wyniki konkursu Pronto/Duck...Cały czas wygrywają te same paragony z 2/3 pazdziernika, np:
W028045 z 02.10 wygral 04.10 zestaw produktow i ten sam nr (W028045 z 02.10) przedwczoraj "wylosowal" telewizor.... 

Ostatnie promocje pokazały, że - jeśli chodzi o rzetelność - loterie Kiwi / Duck / Glade to jeden wielki $%#^&*&. O ile ktoś się nie wk* i nie zrobi goownoburzy u sponsora, nic się w tym temacie nie zmieni. Ja i tak nie kupuję ich produktów, nie ma co wspierać tych dziadów emotka Wyświetl w wątku >>
2 mysia, MEG13 0

joan

#6414802 Napisano: 11.10.2017 10:30:01 w Popraw sobie humor...
Czy to konkursowicz? Bo zawzięcie rymuje emotka (aż boli przy czytaniu)

https://www.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6414531 Napisano: 10.10.2017 16:44:07 w Smolar
Claudia77 napisał(a):

smsa niet więc lipa emotka emotka

U nie również pustki w tym temacie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6414528 Napisano: 10.10.2017 16:40:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mary18 napisał(a):

czy jesli mam awizo i dwód osobowy to mogę odebrać paczke napoczcie ktora nie jest na mnie ? czy potrzeba jakieś upoważnienia pisać? 

Nie możesz posługiwać się cudzym dowodem osobistym. Możesz odebrać zwykły polecony, o ile adres wynikający z dokumentów jest taki sam. Upoważnienie należy (chyba) złożyć zanim przyjdzie jakakolwiek korespondencja. Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0