Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6437003 Napisano: 04.12.2017 22:02:13 w WC - rozmowy o wszystkim
Jeśli ktoś z Was tonie w opakowaniach (np. w związku z otrzymanymi nagrodami) emotka "Trzecia edycja akcji: Nie wyrzucaj opakowań po prezentach emotka "

https://www.faceb...nts/518680461841069/ Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6436995 Napisano: 04.12.2017 21:45:26 w WC - rozmowy o wszystkim
Pamiętacie, że jutro Dzień Darmowej Dostawy w ok. 1800 sklepach internetowych? emotka

https://www.dziendarmowejdostawy.pl Wyświetl w wątku >>

joan

#6436992 Napisano: 04.12.2017 21:37:21 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

Czy uważacie, że Fototapeta i naklejki są fajnym sposobem na nudną ściankę czy raczej nie warto w to się bawić i zostawić zwykłe ściany? 

Osobiście uwielbiam takie klimaty emotka  
Oczywiście musi być to idealnie przyklejone, bo zrobione niedbale zamiast upiekszac to szpeci ;(

Racja. Od siebie dodam, że gdy widzę te wszystkie fototapety i obrazy z tekstami w j.angielskim... emotka Wolę DOM, niż HOME emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6436684 Napisano: 04.12.2017 12:42:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
sloikzcukrem napisał(a):

Wow wywiad konkursowy nie śpi. Nie ma to jak "zdrowa" konkursowa rywalizacja...Dziewczyna ucieszyła się prezentem, zapłaciła sama za sesje - a Wy jej chcecie Mikołajki spie***

Sama sobie spier* mikołajki - przesyłając pracę oświadczyła, że zdjęcie spełnia regulamin konkursu, czyli że owa pani JEST JEGO AUTORKĄ.

PS: A co kogo obchodzi, czy sama zapłaciła za tę sesję? Może jej teściu fundnął emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6436517 Napisano: 03.12.2017 21:45:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rat napisał(a):

Dane do oswiadczenia
Pesel, nr dowodu osobistego emotka
podajecie prawdziwe dane?? 
przejdzie jak pomyle jedną cyferkę?

Jeśli nie chodzi np. o samochód i związaną z nim umowę, możesz się "przypadkowo" pomylić w numerze / literze dowodu osobistego, bo i tak nie jest do niczego potrzebny, a jego żądanie przez organizatora konkursu jest (w mojej opinii) zbyteczne, bezmyślne i nieprofesjonalne emotka

Pesel podałabym prawdziwy, to żadna tajemnica. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6436268 Napisano: 02.12.2017 19:39:38 w Lay's
gryszelm napisał(a):

Hej, co polecicie do obejrzenia z Laysów na dziś, bez napisów, żeby mogla obejrzeć też 10-latka, coś familijnego...

"Mały książę": https://vod.pl/filmyzlays#offer/8446 Wyświetl w wątku >>

joan

#6436135 Napisano: 02.12.2017 11:15:35 w Wkurza mnie...
andii napisał(a):

Hello, 
ojeju   musza ta książka teściom fundnąć emotka  
Bo oni wolą pół chałpy dobudować niż jakiś grat wywalić emotka  

Książki są dwie, można je czasami taniej kupić w pakiecie, a nawet wypożyczyć z biblioteki emotka Filmiki też warto obejrzeć, bo łatwiej np. skumać zasady składania ubrań z filmiku, niż z instrukcji drukowanej emotka

Również mam w rodzinie takich "zbieraczy", jeszcze nad tym panują, ale jeśli zaniemogą... przysięgam, że im to wszystko wypier* emotka To chyba wina młodości w czasach minionych, bo człowiek nic nie miał, a teraz można mieć wszystko, więc kupujmy, póki pieniądze na koncie, ihahaaaa! Jak do tego dołożymy "przyda-sie" oraz tzw. ciuchy po domu, to człowiek dosłownie pływa w gratach emotka Wyświetl w wątku >>
1 ultrixx 0

joan

#6436123 Napisano: 02.12.2017 10:50:22 w Wkurza mnie...
oryginalny80 napisał(a):

Wkurza mnie, że mam tyle różnego rodzaju niepotrzebnych rzeczy w domu. Za dwie godziny sie przeprowadzam, i ilość kartonów, worków itp. jest przerażająca. (...)

Spróbuj przeczytać obie książki Marie Kondo + pooglądać jej filmiki na YT - może coś zmieni się na lepsze emotka

I życzę wygrania nowego tv, bo najwyraźniej nadszedł na to czas emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

joan

#6435950 Napisano: 01.12.2017 19:50:40 w Wkurza mnie...
alusia29 napisał(a):

Zadzwoniła dziś do mnie pani z Tefala, że wprawdzie ogłosili już wyniki i listę testerów w tej turze, ale jednak muszą kogoś dobrać z uczestników. Pyta czy jestem zainteresowana nadal, no to ja, że oczywiście. Po czym mi mówi, że to testowanie nie będzie przez 3 tygodnie w moim domu tak jak pisze w opisie na stronie, a kilka godzin i pan konsultant będzie w tym czasie siedział u mnie w domu i czekał aż ja sobie coś ugotuje, pooglądam, potestuję, po czym zabierze robota i papa   emotka   Podziękowałam więc pięknie za takie testowanie na czas, z oddechem konsultanta za plecami i pukającego w zegarek. Chyba kogoś tam u nich poje...bało z lekka mówiąc   emotka  
To już wiadomo, dlaczego musieli dobierać nowych uczestników. 

No bo przecież mogłabyś np. podać dla robota Tefal adres dostawy w jakimś pustostanie, tam koczowałabyś przez tydzień, żeby nie przegapić kuriera, następnie odebrałabyś przesyłkę i wyjechałabyś na Bahama, aby żyć długo i szczęśliwie. Brawo dla Tefala za spryt & przebiegłość! emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

joan

#6435717 Napisano: 01.12.2017 12:33:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
Vivacia napisał(a):

Konkurs Radia Zet z konsolami do wygrania: http://konkursy.r...ox-One-X-w-Radiu-ZET
Czy tylko mi ostatnia zwycięska odpowiedź (Krystiana) wydaje się szowinistyczna? emotka
(nie brałam udziału, więc to nie zazdrość przeze mnie przemawia emotka )

Przydałaby się gra, gdzie mąż wciela się w rolę żony emotka Tylko który z panów by taką grę ukończył... emotka

Moim zdaniem kluczowe przy analizie ostatniego z nagrodzonych tekstów jest zerknięcie na numer owego zgłoszenia, czyli "#10547". Aha, czyli przeczytali tyle pomysłów na gry i oto wybrali kremdelakrem   emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6435586 Napisano: 01.12.2017 09:24:08 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

muszę zrobić przywracanie ustawień fabrycznych telefonu. wiadomo że wtedy stracę w nim wszytsko.
Zdjecia już zgrałem na kompa, aplikacje spisane jakie mam żeby je znowu wgrać, lista telefonów też.
Mam problem z SMSami.
Poleci ktoś jeśli się zna jak zrobić, żeby je mieć spowortem po ustawiniach fabrycznych? Niestety ale w tej kwestii jestem zielony. Potrzebuję aplikacji która je pomoże zgrać, dobrej i najwązniejsze... PO POLSKU emotka

A nie masz opcji typu "zaznacz wszystko" + "kopiuj (albo przenieś / zapisz) na kartę SIM"? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6435466 Napisano: 30.11.2017 21:09:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

https://www.e-kon...ia.html#.WiBkIdDdjqA myslicie ze lautki przejda?

Raczej nie, bo kiedyś w jednym ich konku tego typu wpadło nam kilka nagród, oczywiście za "normalne" zgłoszenia emotka Ale zawsze można im przypomnieć, jak być powinno - trzeba dbać o swoje interesy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6435363 Napisano: 30.11.2017 18:16:13 w Kalendarze adwentowe 2017
mastah napisał(a):

Pytanie zapewne głupie, ale na czym to polega? emotka

Codziennie odkrywasz jedno pole - jak w zwyczajnym kalendarzu adwentowym. Przeważnie każdorazowo jest inne zadanie/pytanie i nagroda/y do zgarnięcia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6435360 Napisano: 30.11.2017 18:11:49 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

(...) Jednak zostać tak nagle i całkiem niespodziewanie... - dajmy na to - ciachem i mega przystojnym Chińczykiem. emotka  Początkowo mnie to przeraziło, ale teraz wydało mi się dość kuszące. emotka emotka

Weź udział w konkursie na metamorfozę emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6435355 Napisano: 30.11.2017 18:05:29 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Nie, no to już przechodzi ludzkie pojęcie, co ten FB wyprawia. emotka emotka

Tak to ponownie zostałam Bezczelnym kozakiem emotka Sama bym nie wpadła na to, żeby komuś wleźć na konto emotka Spoko koko, na Twoje nie wejdę nawet przypadkowo - imię się nie zgadza emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6435350 Napisano: 30.11.2017 18:02:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

moim zdaniem losuja.. ja wygralam piszac do .. kanarka XD takze tego.. emotka

No bez przesady, kontroler biletów nie może być dyskryminowany! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6435349 Napisano: 30.11.2017 18:00:25 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

A dziś szczególnie wkurza mnie, że - po raz drugi w życiu - niechcący wbiłam się na cudze konto FB, ten portal naprawdę nie ma żadnych zabezpieczeń emotka

emotka emotka  To możliwe emotka

Możliwe emotka Za pierwszym razem dopiero po jakimś czasie zorientowałam się, że jestem na cudzym koncie - bo wiadomo, najpierw człowiek powoli czyta "Aktualności" itp. Nie bardzo też kojarzyłam, jak to się stało. Teraz już wiem. Ale na swoją obronę mogę rzec, że to FB miesza i nie znam osoby, u której teraz siedzę. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6435343 Napisano: 30.11.2017 17:52:05 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Pw o treści: "zkont jezteś?" mnie wkurza. emotka

Brzmi jak prolog oferty matrymonialnej emotka

Mnie natomiast irytuje forumowe "rozumię" emotka Żeby to chociaż zobaczyć w wątku "Nic nie wygrałem", ale gdy piszą w ten sposób laureaci... emotka

A dziś szczególnie wkurza mnie, że - po raz drugi w życiu - niechcący wbiłam się na cudze konto FB, ten portal naprawdę nie ma żadnych zabezpieczeń emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6434537 Napisano: 29.11.2017 10:51:03 w Wkurza mnie...
cherry_coke - oj, na samo słowo "lekarz" tak mi się ciśnienie podnosi, że szok emotka Może kiedyś opiszę na forum "przygodę dziadka z rakiem", ale na razie nie chcę się niepotrzebnie denerwować.

Jeśli chodzi o dentystę, zdarzyło mi się czekać dłużej, ALE tylko dlatego, że oni tam mają również pogotowie dentystyczne i czasami nagle wpada ktoś spuchnięty i zakrwawiony, bo eksplodowała maszyna, przy której stał i jakiś metalowy element uszkodził mu szczękę. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0