Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli chodzi o posypanie serem, to zwykle dodaje się go tuż przed końcem obróbki termicznej dania, żeby się stopił, ale nie przypalił. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na ich stronie w zakładce "Wyniki" można już sprawdzić, czy się wygrało w konku Magnum. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale dlaczego "się obijają"? Mają jeszcze czas
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Obejrzałam wszystkie odcinki "Ally McBeal" - nie boję się!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Możliwe, ale gimnazjalistów się można ewentualnie bać w ciemnej alejce po zmroku
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niezależnie od sprawy -> wypowiedź pracownika Ritf to bełkot pierwsza klasa, masa błędów interpunkcyjnych i ortograficznych, jakieś niepoważne zwroty typu "proszę zapoznać się z procesami rynkowymi" (że niby co?????) i cóż niby oznacza wyrażenie "konturować tę retorykę"? Zwolniłabym
PS: To się nadaje na fejsbukowy profil Miodka. Wstyd. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O ile internet nie został w międzyczasie uznany za "medium" to każdy konkurs spoza trio gazeta + radio + tivi podlega opodatkowaniu. Dlatego czasami do nagród za kilkadziesiąt złotych organizator dodaje kwotę przeznaczoną na pokrycie podatku.
Ciekawe, czy laureaci Forda na weekend również będą musieli zapłacić podatek od nagrody
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kiedyś w konku Smolara rozdawali bodajże 6000 zestawów kapsułek Persil i... nie wygrałam
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tylko uważaj, żeby Ci czasem nie wyszły wykluczone z udziału w konkursie "treści obsceniczne"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Jestem ciekawa, czy ktoś pośle tytuł filmu dot. smaku "Pikantna kiełbaska"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jedyne plusy z tej akcji dla mnie:
- skomplikował nam się dzień i nie mieliśmy czasu na śniadanie, więc przynajmniej coś przelotem zjedliśmy w salonie samochodowym,
- obejrzawszy nowego Fiestę i jego cenę utwierdziliśmy się w przekonaniu, że nasze auto jest najzelepsiejsze. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W umowach, które widziałam, zawsze nakazywano pozostawianie samochodu na parkingach strzeżonych. A czy ktoś tak robił? Tego nie sprawdzałam, za to miałby ciekawą "przygodę", gdyby ten samochód skradziono sprzed budki z kebabem
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Liczą się zapisy w UMOWIE użyczenia samochodu, a nie to, co mówi pracownik. Kilka razy taką umowę obejrzałam - śmiech na sali, np. kazali pozostawiać auto jedynie na parkingach strzeżonych (czyli nie odwiedzisz cioci na wsi ani nie zrobisz zakupów), nikt inny nie mógł go prowadzić (odpada opcja wyjazdu nad morze czy w góry, bo jednak człowiek zmęczony i niekoniecznie chce rypać za kierownicą w obie strony), oddać trzeba samochód z takim samym stanem paliwa (a może moje auto pali mniej i nie mam ochoty przepłacać za tę samą trasę?), a wszelkie usterki wyceniano wg stawek typu "oddasz Pan nam 2000 zł za uszkodzone lusterko". Jak to się mówi: zysk jak w pysk!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A może chodziło o "już został zwolniony"?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, co mogłabyś zrobić, nie jestem zaangażowana w sprawę. Chodzi mi tylko o to, że ktoś stracił sporą kwotę i ma prawo się wściekać. A ja po Twoich wyjaśnieniach mam wrażenie, że tłumaczysz się a'la "miałam za dużo na głowie, zbyt wiele wzięłam zleceń i nie ogarnęłam tego, oj pomyłki się mogą przydarzyć każdemu, no heloł to nie było przecież celowe".
Szkoda, że to się w ogóle wydarzyło, niestety nie mogę zaoferować nic poza przytulakiem
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podsumowując: czy z Twojej winy ktoś stracił nagrody o wartości 2000 zł? Czy chciałabyś znaleźć się w podobnej sytuacji? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Był konkurs:
https://www.e-kon...ge.html#.Wdc2iI9-qW8 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie we wnętrzach ciepło, bo od jakiegoś czasu już regularnie ogrzewam mieszkanie - żeby kotełce było ciepło (WCALE nie chodzi o mnie, hehe)
Natomiast pogoda nawet fajna: wiatr mocny, ale przyjemny, coś a'la halny; gdybym miała dom z tarasem, zaliczałabym teraz czilałt na leżaku
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zaczęłam pisać odpowiedź na Twojego posta:
"Masz wieczór unplugged
U mnie na razie spokój, a w razie problemów zalegnę beztrosko z kotem w łóżku i luzik
kiedy to doznałam olśnienia: O ŻESZ W MORDĘ, ZAPOMNIAŁAM KUPIĆ KROPLÓWEK!
I pobiegłam szybko w sam środek prologu wichury, sprint pierwsza klasa, oddech zgubiony jakieś 100 m od domu, ale zdążyłam (otwarte mieli tylko do 20!) i już jestem z powrotem. Ledwo dychom