Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6409173 Napisano: 29.09.2017 09:44:44 w Kaufland konkursy
Halszka napisał(a):

Szkoda że nie ma nowego budżetu... O tej porze zawsze był emotka Może mają problem z wymyśleniem pytania emotka

Dziwnie to przeciągają... niepokojąco! emotka

A co do pytania, zawsze mogą pojechać standardem "Dlaczego to właśnie Ty powinieneś wygrać?" emotka Wyświetl w wątku >>
2 Halszka, defed 0

joan

#6408293 Napisano: 27.09.2017 13:09:04 w Lay's
pioge7 napisał(a):

O może załóżmy taką grupę zamkniętą na fb i będziemy się tam chwalić naszymi nagrodami z konkurów emotka

Tylko po co dublować forum? emotka Jest MDW i wątek ze zdjęciami nagród, czego Ci jeszcze brak? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6407727 Napisano: 26.09.2017 12:55:31 w Lay's
luko922 napisał(a):

Czy ktoś oprócz mnie nie wygrał dziś deskorolki?  emotka

Oczywiście, witaj w klubie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6404579 Napisano: 18.09.2017 11:58:35 w Smolar
superloser napisał(a):

Joan - 5tys z tego to pewnie  Szofer dostaje, NIE za lubienie dzieci tylko pilnowanie, by farby nie zadrapać emotka  
By ktoś to z dużego miasta wygrał - takie 60 minut w korku w jedną strone, to LITRY zjedzone. No chyba, ze w Regulaminie zapis, ze to tak o 6ej z rana ten dowóz emotka

Trudno, jakoś przeboleję tę redukcję dobrobytu do pięciu 5 tysi emotka Bo jak to mówią: zawsze coś! emotka

A taką nagrodę aż wstyd dziecku wygrać, będzie obciach, jak z limuzynami komunijnymi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6404556 Napisano: 18.09.2017 11:29:28 w Smolar
superloser napisał(a):

https://www.smola...djazd-z-nagrodamiTo, to już żenada. Ogólnopolska promocja SIKU na 5 dni podwózki do szkoły.
Zacznie się HEJT, obciach albo szpan  dzieciaka.
(...)
Z czego 10000zl idzie na szofera, 
(...)
Brawo dla Milko, Carex, Lay's - ze dają konkretne nagrody albo 100zl, a nie smycze za 1,22zl. 
Lepsze NIC od zasmiecania Planety!!!
emotka

Święta racja.

PS: Czy można się zatrudnić do tej promocji w charakterze szofera? Bardzo proszę, jestem bez pracy, a prawo jazdy posiadam i wzrok sokoli też... Dodam jeszcze, że dzieci mnie uwielbiają... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6404517 Napisano: 18.09.2017 10:36:57 w Smolar
loteryjny napisał(a):

Własnie postanowiłem wziąć udział w loterii Selgros coca - cola lemo i wyskoczył mi komunikat, że paragon jest już w bazie mimo, że go tutaj nigdy nie zgłaszałem.. Smolar chyba wziął sobie do serca nasze rozmowy o dublowaniu paragonów   (np. ostatnia rozmowa o starterze 737... - ok, z jednej strony bardzo dobrze) tylko, że gorzej jak ktos ma pecha tak jak ja teraz i zgłosi paragon, ktory już ktos wczesniej zgłosił. Ciekawe czy zrobią to samo w innych loteriach.

Będziesz to jakoś wyjaśniał?

Idą w dobrym kierunku, ale jeśli chcą wykluczać duble, w zgłoszeniu powinno się podawać przynajmniej 2 - 3 dane.

PS: Ciekawe, czy poszli po rozum do głowy, czy potknęli się na którejś promocji emotka Wyświetl w wątku >>
1 loteryjny 0

joan

#6404516 Napisano: 18.09.2017 10:34:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

zglaszacie sie do testowania Tefala?

Nie - tam nie ma szansy na "wygranie" testowanego sprzętu, a w dodatku jest na tyle drogi, że lepiej nie przechowywać go prawie miesiąc w swoim domu. Jeśli uległby uszkodzeniu, zwracasz im 4000 zł i zostajesz z zepsutym gratem; a wiesz Ty, czy go dziecko nie strąci z blatu kuchennego albo czy go zwarcie w instalacji elektrycznej nie spali? Wyświetl w wątku >>

joan

#6403754 Napisano: 15.09.2017 11:19:25 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

a ja te bony mają rejestrować?u mnie w żabce twierdzą że nie umieją i że chyba nawet nie mogą bonów przyjmować

Panie wykazują się brakiem wiedzy. A bony przyjmować muszą.

Aha, gdyby się zdarzyło, że przy próbie zrealizowania bonu kasjerka go dezaktywuje, a potem Wam odda "bo się nie udało" i ten bon będzie już nierozpoznawalny przez system, dajcie znać. Powinnam mieć gdzieś jeszcze namiary na kolesia z centrali, co się zajmuje odkręcaniem takich sytuacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6403384 Napisano: 14.09.2017 12:33:56 w Dziś cieszę się z.....
radosna napisał(a):

Cieszę się, że u mnie za oknem fruwają motyle, a u joan szmaterloki emotka

...a nocą u Ciebie ćmy, a u mnie moty emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6403223 Napisano: 13.09.2017 20:56:21 w Lay's
avanti99 napisał(a):

to niech ktos przelicytuje mnie 0/21 kodow wyslanych na rozne osoby. juz sie w to nie bawie.

W tym roku niczego nie wygrałam w loteriach emotka
I też już się w to nie bawię (no dobra, poczekam do 2018). Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

joan

#6401052 Napisano: 08.09.2017 14:59:54 w Smolar
andziulka21 napisał(a):

joan napisał(a):

superloser napisał(a):

Co napiszesz w ostatni dzien do Organizator a 19ej? Jak konkurs jest do 24ej ? (...)

Zgadza się, mogli np. przedłużyć konkurs ze względu na "problemy techniczne".

Dokładnie.. tylko pewnie nie wiedzieli,że tyle.osób nie poslalo zgłoszenia, bo skąd? Jakby mieli kilkanaście maili to wydaje mi się,że dodaliby do puli te zgłoszenia.

Hmmm, tylko ilość mejli nie powinna decydować o tym, czy przedłużą konkurs, czy nie. Po pierwszym mejlu należało sprawdzić, czy system rzeczywiście szwankuje. A potem wrzucić na stronę info o przedłużeniu okresu trwania promocji. A oni zamietli temat pod dywan, jakby nie było problemu, nie znali naszego forum, nie czytali go i nie pisali tutaj. Trochę nie ten tegez. Wyświetl w wątku >>

joan

#6401041 Napisano: 08.09.2017 14:45:44 w Smolar
superloser napisał(a):

Co napiszesz w ostatni dzien do Organizator a 19ej? Jak konkurs jest do 24ej ? (...)

Zgadza się, mogli np. przedłużyć konkurs ze względu na "problemy techniczne". Wyświetl w wątku >>

joan

#6401021 Napisano: 08.09.2017 14:12:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

Jak to jest z tą nową loterią Prince Polo? Na opakowaniu promocyjnym napisane jest, że zakupu można dokonać dopiero od 02.10.2017, tzn. że potrzebny będzie też paragon oprócz tego kodu i nie można jeszcze kupować? Niestety nie ma jeszcze regulaminu emotka A Wy co robicie, zbieracie już te opakowania z kodami?

Chyba nie ma sensu jeszcze robić zakupów - to mi wygląda na loterię z bramkami emotka Inna sprawa, że każą "zgłosić zakup", a nie "zgłosić kod", zatem może się okazać, że paragon ma tutaj znaczenie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6401018 Napisano: 08.09.2017 14:08:44 w Smolar
darog - Regulamin jest umową cywilno-prawną i można w nim ująć wszystko, co tylko jest legalne. W konkach bodajże Polsatu jest zapis a'la "laureatem nie może zostać osoba, która w ciągu ostatnich 4 lat wygrała w konkursie organizatora nagrodę o wartości powyżej 10000 zł, a także rodzice, rodzeństwo, zstępni oraz teściowie takiej osoby". I mogą w ten sposób napisać, to nie jest nielegalne.

Oczywiście, że oryginał paragonu jest Twoją własnością, dlatego możesz zdecydować, co z nim zrobić: zachować w klaserze, wyrzucić do kosza czy odesłać organizatorowi. W każdym przypadku ponosisz odpowiedzialność za swój wybór.

Nie jestem zgryźliwa, aczkolwiek być może mało subtelna emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6400975 Napisano: 08.09.2017 13:08:23 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

Zasada tam panuje taka, żeby broń boże całej sprzedaży na kasę nie nabijać i - o ile klient nie będzie żądał paragonu i od razu po zakupach wyjdzie ze sklepu - anulować sprzedaż, a pijondze schować.

emotka Gdzie tu biznes dla sklepu?

Nie ma sprzedaży emotka nie ma dochodu emotka nie ma podatku dochodowego... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6400973 Napisano: 08.09.2017 13:06:47 w Smolar
darog napisał(a):

Na oświadczeniu wraz z paragonem był zapis "prosze o odesłanie paragonu). Pracownica Agencji zapewniała, że zostanie przesłany z nagrodą, nie wcześniej. Przychodzi nagroda, bez owego zwrotu paragonu. (...)

Pracownica agencji zapewniała... serio... oj dzieci, dzieci... emotka

darog napisał(a):

Czy ktoś zgłaszał już SMOLAR do jakiś instytucji, służb odnośnie przechowywania danych osobowych, gromadzenia, wykorzystywania..(tak jak pomyłki wysyłania sms dla laureata, który nie bral udziału w konkursie..etc..?)

Nic mi nie wiadomo, żeby ktoś zgłaszał, chociaż z tymi pomyłkami w informowaniu laureatów przeginają. A czemu pytasz? Będzie zemsta? emotka

darog napisał(a):

Loterię prowadziło i np. Albedo, zawsze paragony odsyłali. 

To następnym razem Albedo Ci nie odeśle docs i będzie płacz, że "kuzynka sąsiadki mojego szwagra straciła nagrodę, chamstwo! przecież zawsze odsyłali paragony" emotka

darog napisał(a):

Siostra koleżanki musi zrzec się nagrody w Smolar (100zł bon) bo wygrała 500 zł w innym konku - a tamci też chcą oryginał...(...)

Wystarczy regulaminy czytać i nie ma człowiek takich problemów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6400878 Napisano: 08.09.2017 10:41:36 w Dyskusje o loteriach
lolka182 napisał(a):

myślicie, że nie ma możliwości wyrobienia wizy po otrzymaniu informacji o wygranej ? Trochę bez sensu starać się o wizę bez realnego planu wyjazdu  emotka

Żeby złożyć wniosek, musisz mieć realną szansę wyjazdu, więc i tak dopiero po wygranej miałoby sens się o wizę starać.

Złożenie wniosku wizowego jest odpłatne (i kosztuje niemało). A potem albo wizę dostaniecie, albo nie... Wyświetl w wątku >>

joan

#6400855 Napisano: 08.09.2017 10:09:39 w Wkurza mnie...
shell napisał(a):

Dzień Dobry! (oby lepszy od poranka)Mój mega wqrw na paragony z Żabki, gdzie nie widać dwóch cyfr numeru paragonu W OGÓLE!!! emotka
Produktów nie kupowałam osobiście inaczej od razu bym zareagowała.
Co robić ludzie?  emotka   Kasa wydana na świństwa emotka , a paragon ma iść do kosza?! emotka

U mnie też wnerwienia Ropuchą emotka

Zasada tam panuje taka, żeby broń boże całej sprzedaży na kasę nie nabijać i - o ile klient nie będzie żądał paragonu i od razu po zakupach wyjdzie ze sklepu - anulować sprzedaż, a pijondze schować. W związku z tym został mi wydany pełen anulacji dot. poprzednich klientów... totalnie g*wniany paragon emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6399472 Napisano: 05.09.2017 11:16:39 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
case napisał(a):

Hmmm... nie wiem, czy zachować się jak osoba prywatna i skomentować dosadnie kwestie umiejętności czytania ze zrozumieniem, czy jednak pozostać "twarzą agencji" i być miły...

Ogarniałem tematy danych osobowych, jak Ty na chleb mówiłeś bep a na muchy "tapty".
Moje pytanie było proste: czego się boicie w kontekście zachowywania danych przez organizatorów, a nie: czy jest to zgodne z ustawą. Tak zwyczajnie, po ludzku, jako Jaś, Hania czy Kasia - jakie macie obawy.

Czy przeliterować?

PS. Nie wiem (poza branżą alko i tytoniową) po co mielibyśmy zbierać Pesele czy inne dane potencjalnie wrażliwe, a tym bardziej skany dowodów. W naszych formularzach uświadczysz tylko adres KORESPONDENCYJNY, plus telefon i e-mail do kontaktu.

Najlepiej być miłą osobą prywatną emotka

Dzień dobry, tym razem króciutko: uważam, że pozyskiwanie (i powiązane z tym przechowywanie) danych osobowych powinno ograniczać się do niezbędnego minimum. Każde wyjście poza ten obręb świadczy o braku profesjonalizmu ze strony agencji i rodzi niepotrzebne konflikty. Kto nie będzie kolekcjonował nadmiaru danych, nie będzie się musiał martwić ich usuwaniem emotka

Jakie mamy obawy? Najlepiej, żeby Pan przeprowadził test na osobach bliskich. Proszę spytać, czy pasuje im, aby tajemnicza firma X zebrała ich dane osobowe, adresowe, kserokopie dowodów osobistych i sobie to w nieskończoność przechowywała gdzieś-jakoś. Czy czuliby się z tym bezpiecznie i ogólnie "jakie macie obawy" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6399434 Napisano: 05.09.2017 10:57:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiunia napisał(a):

Ale czaderska główna nagroda... https://www.e-kon...-kinder-bueno.html  emotka ...mmm...
...ale się rozmarzyłam... Ja z mężem na gali Oscarowej, na czerwonym dywanie, foto, kiecki, szampan, przechadzający się gdzieś obok Brad Pitt lub Bradley Cooper... emotka

Właśnie zapoznałam się z regulaminem i (w mojej opinii) to jedna z najgorszych nagród ever. Ponad 400.000 złotych przeznaczone na jakiś bzdetny, kilkudniowy wyjazd dla 2. osób w narzuconym terminie. W dodatku wyjazd ewentualnie!!! możliwy do zrealizowania (po pozytywnym & odpłatnym rozpatrzeniu wniosku wizowego przez konsula juesej). Ta nagroda miałaby sens tylko w przypadku, gdyby laureat miał możliwość jej wymiany na gotówkę. Wtedy jedni miłośnicy batonów jaraliby się wizją spotkania z gwiazdami, a inni kojącym szelestem banknotów... Wyświetl w wątku >>