Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Potwierdzam: miały być bony, a są bany
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
http://www.fakt.p...w-kolobrzegu/06ec30h
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie musiałam trzymać w dłoniach & się zastanawiać, bo każdy znaleziony kapsel daje mi radość
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale dlaczego, przecież to świetna agencja
Poza w/w przypadkiem zawsze robią rezerwę i do tego laureaci przesuwają się do góry na liście, fajowa sprawa. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jedynym dokumentem, który określa obowiązki organizatora konkursu, jest regulamin. I nikt nie będzie pytał o zdanie niemowlaka. Albo powołasz się na zapis w regulaminie, albo przepadnie Ci nagroda ze względu na roszczenie "mnie się sposób opakowania nagrody nie podoba".
Jeśli chodzi o przetrzymywanie świstków / paragonów / kapsli itp. z zakończonych konkursów, mnie wystarcza jeden segregator + jeden kartonik. I uważam za normalne przechowywanie tego wszystkiego aż do absolutnego zakończenia konkursu. Ale zachowuję dłużej, bo mi się nie chce co chwilę robić porządku, a miejsca to wszystko zajmuje malutko. Nie wydaje mi się też, żeby powstał z tego jakikolwiek śmietnik, bo jestem dobrze zorganizowana i nawet niedawno poukładałam zawartość kartonika metodą konmari
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
1) Nie masz prawa zastrzec właściwości nagrody, o ile jest zgodna z regulaminem. Pralki, rowery, zmywarki... trafiają do laureatów z wystawy sklepowej, gdzie miały zachęcać klientów do wzięcia udziału w promocji, więc laureaci otrzymali egzemplarze bez opakowań, popalcowane, brudne itp. I nic nie zrobisz.
2) W regulaminach zwykle wspomniane jest, kiedy kończą się ostatecznie procedury wyboru laureatów czy też reklamacji, powinieneś trzymać dokumentację przynajmniej do upłynięcia tych terminów. A nie zaszkodzi i dłużej.
edzia21 - a teraz ponownie strona konkursowa Calgon nie istnieje
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie wszystko śmiga. Ale regulamin mi się wyświetla ten bez numeru paragonu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przypuśćmy, że pan ten należy do grupy osób, co toz nich każdy sklerozę ma i nie pamięta, iż już dany paragon zgłosił z 99. starterów, więc wklepuje go po raz setny. Mamy: 150 paragonów x (marne) 100 starterów = 15.000 zgłoszeń. Dlatego to będzie pewnie kolejna loteria, gdzie kupię tylko jeden produkt, żeby "dać sobie szansę"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mają prawa nic blokować, skoro numer paragonu nie jest unikatowy, a są zbyt leniwi, żeby zrobić formularz z polem na coś więcej, niż tylko numer paragonu. Bo w sumie mogłoby się okazać, że żadne z Twoich 200. zgłoszeń nie zostałoby wzięte pod uwagę, gdyż klienci z 200. miast zgłosili te same numery paragonu, co Ty. A Ty byś nawet o tym nie wiedział
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ci, co zdublowanymi paragonami będą o samochody grali, nawet nie odeślą danych na głośnik - po co sobie później robić komplikacje?
Szkoda, że tylko w wyjątkowych przypadkach sponsor porównuje sprzedaż z ilością zgłoszeń, niejednej agencji przydałby się wp*
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To zależy od człowieka. Często widzę, jak moi znajomi zamieszczają na FB linki do filmików różnych metamorfoz. Dla mnie to totalna żenła, gdy kobieta zostaje okraszona toną mejkapu, pierdyknięta szpachlą, dokleją jej rzęsy (FUUUUUJ!) i oto prawdziwa z niej "piękność", że aż warto to udostępnić
Nie lubię też tych wszystkich porad w stylu "Żryj jak świnia, ale ubierz szpile i zamaskuj całą siebie, a będziesz piękna." Zamiast pokochać siebie i szanować swoje ciało, każą zakrywać, oszukiwać, złudzenia optyczne serwować - byleby tylko korzystnie wypaść. Bo świat nie operuje już słowami, lecz obrazami; zostaliśmy zdefiniowani wąską paletą kolorów.
Mnie by taka metamorfoza doprowadziła do szału, wolałabym sama wydać kasę, jak mi się podoba. ALE słyszałam od konkursowiczek, że to fajna przygoda
A tak BTW - widziałam Twoje zdjęcie przy okazji zaprezentowania okularów i jesteś naprawdę ładną osobą. Mam więc nadzieję, że pytasz w imieniu koleżanki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale co chcesz napisać Kauflandowi? Przecież oni za każdym razem taki układ tworzą. Wybierają realizatora nagrody, a laureaci muszą się do niego dostosować. W regulaminie nie znajdziesz żadnego zapisu, który mógłby Ci pomóc... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A dla mnie logiczne jest, że zgłoszenie należy wysłać po zapoznaniu się z regulaminem
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pewnie 2x Always, bo jest na nie promocja -20%. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dyskusja toczy się wokół kauflandowych konków Tqg, a tam niezmiennie pod uwagę brany jest nr transakcji / systemowy, co zresztą ładnie zaznaczyli na grafice w regulaminie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.e-kon...18.html#.WXj4bRXyiW8 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Miejsce obok daty to nr wydruku - wystarczy, że zapłacisz kartą i zobaczysz, że numer kwitka będzie kolejnym, czyli +1. Natomiast chyba zasada jest taka, że na paragonie z Kaufa występuje albo nr systemowy, albo nr transakcji, nigdy oba jednocześnie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
...a tymczasem w Polsce południowej pogodowo najpiękniejszy chyba dzień tego roku