Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6397219 Napisano: 31.08.2017 16:06:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
malutka456 napisał(a):

po raz pierwszy od paru lat Kaufland nie dał bonu  emotka emotka

Potwierdzam: miały być bony, a są bany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6386181 Napisano: 04.08.2017 10:30:11 w WC - rozmowy o wszystkim
Skąd się biorą znalezione kapsle, czyli Kołobrzeg w sezonie:

http://www.fakt.p...w-kolobrzegu/06ec30h

emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6385633 Napisano: 02.08.2017 21:25:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

konmari emotka  a trzymałaś najpierw każdy kapsel przez chwilę i sprawdzałaś czy daje Ci radość?  emotka

Nie musiałam trzymać w dłoniach & się zastanawiać, bo każdy znaleziony kapsel daje mi radość emotka Tak bardzo chciałabym kiedyś wygrać coś wielkiego za znaleziony kapsel, byłaby świetna historia do opowiadania i wieczna sława w stylu To ta ciocia, co wygrała mieszkanie znalezionym kapslem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6385566 Napisano: 02.08.2017 18:44:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

(...) iszhara napisał(a):Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Spełnij swoje marzenia" Biedronka
Wyniki dostępne tutaj: http://wygrajusmi.../lista_laureatow.pdf

A te wyniki i ta agencja zawsze mnie tradycyjnie dobija... emotka emotka

Ale dlaczego, przecież to świetna agencja emotka Jeden z ostatnich bastionów, niestety...

Poza w/w przypadkiem zawsze robią rezerwę i do tego laureaci przesuwają się do góry na liście, fajowa sprawa. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6385563 Napisano: 02.08.2017 18:39:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikopl napisał(a):

Napisałem reklamację i powołałem się na fakt, że nie jest zapisany w niej stan otrzymanego urządzenia. Ich argumenty są do podważenia przez niemowlaka, a co dopiero przez myślącą osobę. Jestem przeciwny takim praktykom. Uważasz za normalne takie przetrzymywanie papierków we własnym domu i robienie z niego śmietnika. Bramkowych loterii jest coraz więcej, kilka takich regulaminów i nie będę mógł się doszukać tego jednego wygranego papierka.

Skoro nikt nie stawia oporu i nie daje nawet informacji zwrotnej agencjom, to może są przekonani, że wszystko jest ok. Poza tym jednego można zawsze zignorować.

Jedynym dokumentem, który określa obowiązki organizatora konkursu, jest regulamin. I nikt nie będzie pytał o zdanie niemowlaka. Albo powołasz się na zapis w regulaminie, albo przepadnie Ci nagroda ze względu na roszczenie "mnie się sposób opakowania nagrody nie podoba".

Jeśli chodzi o przetrzymywanie świstków / paragonów / kapsli itp. z zakończonych konkursów, mnie wystarcza jeden segregator + jeden kartonik. I uważam za normalne przechowywanie tego wszystkiego aż do absolutnego zakończenia konkursu. Ale zachowuję dłużej, bo mi się nie chce co chwilę robić porządku, a miejsca to wszystko zajmuje malutko. Nie wydaje mi się też, żeby powstał z tego jakikolwiek śmietnik, bo jestem dobrze zorganizowana i nawet niedawno poukładałam zawartość kartonika metodą konmari emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6385542 Napisano: 02.08.2017 18:09:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikopl - oto moje przemyślenia:
1) Nie masz prawa zastrzec właściwości nagrody, o ile jest zgodna z regulaminem. Pralki, rowery, zmywarki... trafiają do laureatów z wystawy sklepowej, gdzie miały zachęcać klientów do wzięcia udziału w promocji, więc laureaci otrzymali egzemplarze bez opakowań, popalcowane, brudne itp. I nic nie zrobisz.
2) W regulaminach zwykle wspomniane jest, kiedy kończą się ostatecznie procedury wyboru laureatów czy też reklamacji, powinieneś trzymać dokumentację przynajmniej do upłynięcia tych terminów. A nie zaszkodzi i dłużej.

edzia21 - a teraz ponownie strona konkursowa Calgon nie istnieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6385510 Napisano: 02.08.2017 16:43:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy ktos coś wie na temat tego konkursu Calgon? Strona nie istnieje, nawet regulaminu nie można przeczytać emotka

U mnie wszystko śmiga. Ale regulamin mi się wyświetla ten bez numeru paragonu emotka A tymczasem w najnowszej gazetce Kauflanda każą numer paragonu wpisać w zgłoszenie -> mogliby się k* w końcu zdecydować emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6384895 Napisano: 01.08.2017 11:10:52 w Smolar
freyja88 napisał(a):

A fajnie niektórzy działają. Ja dziś grzecznie: 3 coca-cole na osobny paragon. A kasjer do mnie: na loterię tylko 3? Pan już jest ze mną umówiony na 150 paragonów. Ma przyjść przed zamknięciem sklepu. W zeszłym roku samochód wygrał emotka Alleluja i do przodu...

Przypuśćmy, że pan ten należy do grupy osób, co toz nich każdy sklerozę ma i nie pamięta, iż już dany paragon zgłosił z 99. starterów, więc wklepuje go po raz setny. Mamy: 150 paragonów x (marne) 100 starterów = 15.000 zgłoszeń. Dlatego to będzie pewnie kolejna loteria, gdzie kupię tylko jeden produkt, żeby "dać sobie szansę" emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, defed 0

joan

#6384885 Napisano: 01.08.2017 10:59:56 w Smolar
luko922 napisał(a):

Myślicie, że Smolar nie blokuje tych samych numerów paragonów wysłanych z wielu numerów? Teoretycznie numer paragonu może się powtarzać przecież, no ale...

Nie mają prawa nic blokować, skoro numer paragonu nie jest unikatowy, a są zbyt leniwi, żeby zrobić formularz z polem na coś więcej, niż tylko numer paragonu. Bo w sumie mogłoby się okazać, że żadne z Twoich 200. zgłoszeń nie zostałoby wzięte pod uwagę, gdyż klienci z 200. miast zgłosili te same numery paragonu, co Ty. A Ty byś nawet o tym nie wiedział emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6384883 Napisano: 01.08.2017 10:52:28 w Smolar
superloser napisał(a):

joan napisał(a):

I znowu podaje się tylko numer paragonu? Przy takich nagrodach? Czy oni się nigdy nie nauczą? emotka

To tylko głosnik JEDEN NA DANY ADRES , na całą Loterie! A samochody to pewnie  tyle co na zdjeciach.

Ci, co zdublowanymi paragonami będą o samochody grali, nawet nie odeślą danych na głośnik - po co sobie później robić komplikacje?

Szkoda, że tylko w wyjątkowych przypadkach sponsor porównuje sprzedaż z ilością zgłoszeń, niejednej agencji przydałby się wp* emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6384877 Napisano: 01.08.2017 10:37:56 w Smolar
I znowu podaje się tylko numer paragonu? Przy takich nagrodach? Czy oni się nigdy nie nauczą? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6384876 Napisano: 01.08.2017 10:36:04 w Popraw sobie humor...

joan

#6384349 Napisano: 30.07.2017 22:46:51 w WC - rozmowy o wszystkim
angie222 napisał(a):

Moje pytanie jest poniekąd konkursowe, stąd umieszczam je w tym wątku. Niektórzy z forumowiczów brali udział w metamorfozach. Czy takie spotkanie ze stylistą lub kosmetyczką pozwala poczuć się pewniej? Czy to może być dobry krok do zmian wewnętrznych?

To zależy od człowieka. Często widzę, jak moi znajomi zamieszczają na FB linki do filmików różnych metamorfoz. Dla mnie to totalna żenła, gdy kobieta zostaje okraszona toną mejkapu, pierdyknięta szpachlą, dokleją jej rzęsy (FUUUUUJ!) i oto prawdziwa z niej "piękność", że aż warto to udostępnić emotka

Nie lubię też tych wszystkich porad w stylu "Żryj jak świnia, ale ubierz szpile i zamaskuj całą siebie, a będziesz piękna." Zamiast pokochać siebie i szanować swoje ciało, każą zakrywać, oszukiwać, złudzenia optyczne serwować - byleby tylko korzystnie wypaść. Bo świat nie operuje już słowami, lecz obrazami; zostaliśmy zdefiniowani wąską paletą kolorów.

Mnie by taka metamorfoza doprowadziła do szału, wolałabym sama wydać kasę, jak mi się podoba. ALE słyszałam od konkursowiczek, że to fajna przygoda emotka

A tak BTW - widziałam Twoje zdjęcie przy okazji zaprezentowania okularów i jesteś naprawdę ładną osobą. Mam więc nadzieję, że pytasz w imieniu koleżanki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6384090 Napisano: 29.07.2017 16:14:41 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

jeśli to ma tak wyglądać to może d Kauflandu trzeba uderzyć? emotka Ja się zastanawiam nad Kombornią... a dopłacać wcale mi się nie uśmiecha!

Ale co chcesz napisać Kauflandowi? Przecież oni za każdym razem taki układ tworzą. Wybierają realizatora nagrody, a laureaci muszą się do niego dostosować. W regulaminie nie znajdziesz żadnego zapisu, który mógłby Ci pomóc... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6383396 Napisano: 27.07.2017 12:27:10 w Pomocy!!!!
pablo75 napisał(a):

W większości konkursów wpisuje się numer paragonu po prawej stronie obok daty i nigdy osobiście nie miałem problemu w innych agencjach w odbiorze nagród.Natomiast tutaj również 200 zł przepadło u mnie,logiczne jest że numer systemowy i numer paragonu są numerami kolejnymi więc po co robią zamieszanie z wydawaniem nagród.

A dla mnie logiczne jest, że zgłoszenie należy wysłać po zapoznaniu się z regulaminem emotka Kauflandowy regulamin Tqg jest niezmienny od lat (poza tym, że teraz poszerzono go o wizualizację paragonów). Chociaż z pewnych względów Tqg niespecjalnie lubię, całkowita wina za utratę tych bonów leżała po Twojej stronie i to Ty namieszałeś. Zdarza się najlepszym, kto nigdy nie zaliczył wtopy w konkursie promo, niech pierwszy rzuci paragonem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6383247 Napisano: 27.07.2017 07:36:35 w Kaufland konkursy
jokan napisał(a):

co na aktualny konkurs wychodzi najtaniej?

Pewnie 2x Always, bo jest na nie promocja -20%. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

joan

#6383245 Napisano: 27.07.2017 07:34:00 w Pomocy!!!!
ewikewikk napisał(a):

Ale w obecnych konkach jest tylko mowa o nr paragonu nie systemowym...

Dyskusja toczy się wokół kauflandowych konków Tqg, a tam niezmiennie pod uwagę brany jest nr transakcji / systemowy, co zresztą ładnie zaznaczyli na grafice w regulaminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6383175 Napisano: 26.07.2017 22:15:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

(...) wieczko czerwone z białym krzyżem. Oglądałam w sklepie, ale nie znalazłam takich, ktoś może podpowie, od czego one są? (...)

https://www.e-kon...18.html#.WXj4bRXyiW8 Wyświetl w wątku >>
1 delvitto 0

joan

#6383131 Napisano: 26.07.2017 20:35:47 w Pomocy!!!!
pablo75 napisał(a):

Na paragonie który mialem z kauflandu byl numer systemowy natomiast nie było numeru transakcji w formie w jakim widniał na zdjęciu w regulaminie bo jako taki tam nie wystepował.Numerem transakcji było miejsce kolo daty i większość kas fiskalnych w ten sposób to drukuje.

Miejsce obok daty to nr wydruku - wystarczy, że zapłacisz kartą i zobaczysz, że numer kwitka będzie kolejnym, czyli +1. Natomiast chyba zasada jest taka, że na paragonie z Kaufa występuje albo nr systemowy, albo nr transakcji, nigdy oba jednocześnie. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6383074 Napisano: 26.07.2017 17:52:55 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

emotka emotka emotka   Nie ma czasem jakiegoś konkursu na sztormiaki lub/i gumiaki? Nawet loteria już może być... Z parasolami mnie nie interesuje, bo parasol przy tej pogodzie to se można najwyżej dla ozdoby nosić. emotka

...a tymczasem w Polsce południowej pogodowo najpiękniejszy chyba dzień tego roku emotka Gdyby nie kot, cały czas siedziałabym poza domem. Ale nie narzekam, bo zdążyłam już maszerować z kijami i spacerować po parku, a w planach mam jeszcze zewnętrzną siłownię emotka Przytulam więc słonecznie i ciepło emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, mia 0