Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadzam się z Wami! Ohydne i klumpowate dziadostwo Łaciate
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj tak!
BTW -> dopiero co skończyły się 2 konki Kropki Bordo (Łap lato -> Aldi oraz Nuii -> Kaufland). Obserwujmy, co się wydarzy... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W tym regulaminie jest kilka podobnych "kwiatków", bo został niedbale skopiowany z innego konka.
Ciekawy jest też fragment: "10. Laureaci Konkursu zostaną powiadomieni o wygranej poprzez wiadomości wysłane na podane przez nich adresy e-mail." Z tego, co zauważyłam, podaje się w zgłoszeniu numer telefonu, a nie adres poczty elektronicznej - jak oni chcą regulaminowo te mejle wysłać?
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Są w koszulce z akcją "Letnia loteria z Kaufland Card"
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co do zasady: po 8h siedzenia przed kompem (praca) mam zero sił & ochoty siedzieć przed nim dalej (konki). Ale jestem z Wami
PS: Teraz akurat mam "przerwę od pracy zawodowej", więc zerkam, co tu słychać
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie lubię wierzyć, wolę wiedzieć
Ok. 9 laureatów wpisało się na forum, biorąc standardowy przelicznik x10 (10% się ujawnia)... mamy 90 nagród na forum. A nagród było 205. Że ktoś plecak dostał, fajnie fest. Organizator sam zobowiązał się do podania wyników. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie o to pytam
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki za odpowiedź - zrobiłam to, zanim tutaj napisałam. Niestety, bez efektu, ciągle zawiasy.
PS: Każda inna strona śmiga, tylko z ekonkami są problemy. Za każdym razem, kiedy próbuję tutaj chociaż na chwilę zajrzeć. Kiedyś to było / teraz to nie ma. Eh. Buziaki
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
dawno mnie nie było (praca). Zapytanie mam: strona e-konursy.info działa tak wolno, że mi się czasy modemów przypomniały
PS: Jeszcze raz podkreślam, że zaglądam tutaj z kompa i nie zamierzam z komórki ze względu na szkodliwość tejże dla kręgosłupa w odcinku szyjnym. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję za szybką odpowiedź, czyli tam jest klawiatura do wklepania bonu? Nie skanuje się nic, tylko go wklepuje z ręki? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.e-kon...rs/konkurs-w-zabce21
Treść mejla:
XYZ, gratulujemy wygranej!
Voucher do Żabki o wartości: 25 zł
Ważny do 30.06.2025 r.
DANE KARTY:
XYZ (ciąg liter i cyfr)
Jakie są tutaj procedury działania - w jaki sposób realizuje się taką "kartę"?
PS: Dostałam kiedyś mejlem wygrany bon do Żabki z konka Smolara, ale to był normalny bon z kodem kreskowym... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zapraszam na PW
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy te zmiany cennikowe obejmują również rozmowy & smsy wewnątrz Play?
Jak dotąd wszystko było darmowe (opłata miesięczna za utrzymanie numeru: 5 zł przy zerowych kosztach). Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak se właśnie mówię!
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8