Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6381047 Napisano: 20.07.2017 09:34:57 w Kaufland konkursy
edzia21 napisał(a):

U mnie też cały czas wydają emotka

Mnie to już w sumie wsio równo - ostatnio poszłam do C4 z bonem na stówkę, miałam wziąć wózek na monetę, ale coś mnie tknęło i wybrałam mały, granatowy koszyk. I się okazało, że bonu starczyło "aż" ledwo na zakrycie dna tegoż koszyka. Dodam jeszcze, że nie kupowaliśmy kawioru ani dą pirinią. Także ten... przy aktualnych cenach pewnie i tak by mi nic w Kaufie z bonu nie wydali emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6381045 Napisano: 20.07.2017 09:29:42 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

U mnie nadal wydaja resztę z bonów  emotka  Czy te bony, z których nie chcieli Wam wydać, mają inną grafikę emotka

Nie, to standardowe bony, te co zwykle od zarania dziejów emotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

joan

#6381034 Napisano: 20.07.2017 08:45:22 w Kaufland konkursy
1Mamcia napisał(a):

Podawali Podawali Ze 4 zabiegi ze z wyżywieniem i dam sobie rękę uciąć ze było 2 noclegi... 
To voucher etravel

Byla wtedy dodatkowa informacja na stronie, nie w regulaminie.

... i zostałabyś bez ręki emotka

Jedynym dokumentem scalającym całość konkursu jest regulamin. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6381024 Napisano: 20.07.2017 07:07:41 w Wkurza mnie...
julia26062011 - wiem, że ludzie starsi nieco inaczej reagują, ale... z mojego punktu widzenia... na Ziemi jest jakieś 7,5 miliarda ludzi, nie trzeba za wszelką cenę cerować znajomości z krewnymi. Np. ja od lat mam bliski i serdeczny kontakt tylko z 3 osobami z mojej rodziny i jakoś żyję. Konkursowo mało korzystnie, ale ekspresowo odcinam się od ludzi toksycznych, chyba w ramach jakiegoś instynktu przetrwania.

Mam wrażenie, że ta "brata synowa" nastawia Twoją rodzinę przeciwko Twojej mamie - taka mściwa gra psychologiczna. Może jeszcze oczekuje, że Twoja mama ją przeprosi za powstałe nieprzyjemności? Olejcie to sikiem prostym, może gdy atmosfera ostygnie, wszystko się unormuje.

Mam nadzieję, że Wam się sprawy ułożą. Co do gryzoni, potrafią wejść nawet jakąś szczeliną przy rurach, a skoro były w pościeli, może nawet u Was zimowały. Niestety - brak ludzi / kota jest dla nich, jak zaproszenie. I nie trzeba nawet na długo wyjeżdżać, wystarczy weekend. Wyświetl w wątku >>

joan

#6380702 Napisano: 19.07.2017 10:42:24 w Wkurza mnie...
julia26062011 - no i widzisz, człowiek miły się stara być, a zostanie wykorzystany. Moja mama zawsze powtarza, że najgorzej, gdy się z uprzejmości zrobi obowiązek. Może dlatego nie jestem przesadnie uprzejma emotka

Może to jest właściwy moment, żeby zdecydować, co dalej z tym mieszkaniem? Sprzedać / wynająć na stałe / wynajmować turystom (obsługiwać musiałby to oczywiście ktoś na miejscu)? Powinno się tam toczyć jakieś życie, inaczej lokum może stać się zatęchłe, pokryje je pleśń, przyjdzie robactwo i (ponownie) gryzonie. Jego wartość i atrakcyjność będzie spadać.

Aha, oczywiście - niezależnie od decyzji - zamki w drzwiach warto wymienić natychmiast.

PS: Nieco tę pannę definiuje fakt, że "zapominała podziękować" - wstyd, naprawdę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6379681 Napisano: 16.07.2017 12:50:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
mayteq napisał(a):

Po prostu niektrzy nie powinni grać w konkursach i tyle. Donoszenie w każdej postaci jest dla mnie upokażające, wiadomo można napisać do właściciela zdjęcia, że to czy tamto to przegięcie. Ale od razu donosić? W życiu prywatnym też tak macie? Współczuje waszym sąsiadom. Każdy kij ma dwa końce, lepiej żyć w zgodzie niż robić sobie dookola wrogów.

Carpe diem - Żyj i daj żyć innym.

Mam pisać np. do laureata splagiatowanego zdjęcia, że zachowanie tegoż laureata to przegięcie? emotka

W życiu prywatnym akurat bardzo żałuję, żeśmy w piątek wieczorem umordowani po górskiej wyrypie z rozdziawionymi gębami stali, jak facet taczką syf do jeziora wrzucał. Bo trzeba było szybko kamerkę wyjąć i to nakręcić, a potem skur* podkablować. Ale w sumie okejka - wszak w życiu prywatnym donoszenie jest beee, chyba warto raczej "wystosować pismo"... emotka

Moi sąsiedzi nas lubią i z wzajemnością; oby ten stan trwał jak najdłużej emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6379088 Napisano: 13.07.2017 19:28:56 w Oddam za darmo
dziubus1000 napisał(a):

Czesc:) jest jakas dobra duszyczka i ma do oddania kody ze sprite, fanta, coca cola??? Poprosze je na priv.

A czy Ty będziesz dobrą duszyczką i zabierzesz kododawcę na wygraną wycieczkę? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6377881 Napisano: 10.07.2017 19:56:58 w WC - rozmowy o wszystkim
Ktoś wie, dlaczego masło z każdym miesiącem coraz szybciej staje się towarem luksusowym? Bo serio: 6 - 7 zł za jedną kostkę zwykłego masła? Jak tak dalej pójdzie, to taniej będzie smarować chleb pastą z awokado... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6377040 Napisano: 07.07.2017 15:10:50 w Informują
Knorr Smak Dopisuje -> "Nagrody od 26.06 do 30.06 zostały przyznane. Laureatów powiadomiliśmy e-mailem. Gratulujemy!" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6376902 Napisano: 07.07.2017 09:51:24 w SZUKAM....
mkrzysiek napisał(a):

E-maila dostałem 3.07.2017 W celu odbioru nagrody prosimy w ciągu 5 dni roboczych od dnia otrzymania tej wiadomości przesłać
Do kiedy mam czas do dzisiaj czy poniedziałku?

O ile agencja jest kumata, to do poniedziałku. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6376845 Napisano: 07.07.2017 00:13:02 w WC - rozmowy o wszystkim
maslo1 napisał(a):

Sprawdziłem nie ma , myślałem że jest a co ?

Regulamin naszego forum mówi jasno: "Zabrania się umieszczania linków i prowadzenia dyskusji na temat konkursów spoza bazy Serwisu jak również podawanie do nich odpowiedzi oraz podawania odpowiedzi do jakiegokolwiek konkursu."

W skrócie: grałeś sam? Radź sobie sam. Takie zasady emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6376840 Napisano: 06.07.2017 23:47:25 w WC - rozmowy o wszystkim
maslo1 napisał(a):

Cześć, brałem udział w konkursie na facebooku, zadaniem było rozwiązać 3 rebusy i podać link do przedmiotu z rebusu. Rebusy były podawane co ciągu paru dni. Punktowane jest 10 poprawnych rozwiązań z linkami. Moje
pytanie tyczy się rebusa 2 ,napisane tam było "Zagadka KONKURSOWA numer 1 - dziecinnie proste :) Na naszej stronie jest kilka modeli - podajcie link do jednego z nich :) CZAS START!!!". na ich stronie są 3 takie produkty a facet dodał link
do ogółu, choć napisane aby podać link "do jednego z nich". Pisałem do
organizatora odpisał że jest ok, mogę to jakoś gdzieś zareklamować.
Konkurs Garphite koleś się nazywa Mateusz słupecki tu link
https://www.faceb...?type=3&theater.
co myslicie

A ten konkurs jest w naszej bazie? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6376243 Napisano: 05.07.2017 14:37:38 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Ludzie z mojego sąsiedztwa... Taka piękna, zielona, spokojna okolica, a powoli jest niszczona. Zaczęło się od trucia i usypiania bezpańskich kotów. Bo podobno brudzą, przeszkadzają... Wiele ludzi dba o te koty - dokarmiają je, sterylizują. Ale "elicie" przeszkadzają. Teściowa mi opowiadała, że ta elita to byli pracownicy Pegeerów. Kiedyś chodzili w brudnych gumofilcach, żyli bez bieżącej wody, a teraz mieszkają w trzy piętrowych blokach i są wielkim "Państwem". Tak nie może być, żeby w piwnicach ich pałaców koty zimowały... Jak ktoś normalny wystawi jedzenie dla kotów, to potrafią wyrzucać. A jeszcze niedawno był płacz, bo im szczury po rurach biegały. Nie doceniają tego, że to koty wybawiły ich z tej plagi. Druga sprawa to dzikich jezior i stawów. Wysypują tam piasek i robią sobie "plaże". No i już zaczęło się przeganianie łabędzi i kaczek, które tam naturalnie żyją... Bo w piasku i krzakach pojawiły się odchody ptaków i jak dzieci mają się w tym bawić? No kurcze... Może to nie jest odpowiednie miejsca na zabawy dla dzieci? Można tam iść na cichy spacer, a nie robić sobie place zabaw i unicestwiać mieszkające tam zwierzęta. Oczywiście burdel jaki po sobie tam zostawiają: papierki, puszki, butelki, itp... to już nie jest zagrożeniem. Głowa boli co Ci ludzie wyprawiają. Nawet były przypadki niszczenia uli z pszczołami, bo za blisko działek emotka Zero szacunku dla przyrody...

A może obie te sprawy dałoby się załatwić, wywieszając ostrzeżenia na klatkach? W sprawie bytowania kotów wolno żyjących widziałam sporo pism w necie, natomiast niszczenie siedlisk ptaków też na pewno jest nielegalne. Tylko ważne jest, do kogo należy teren emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6375918 Napisano: 04.07.2017 20:07:48 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

Moi rodzice właśnie zorientowali się,że chcą wyjechać nad morze.. trochę późno no ale..Dlatego mam do Was prośbę o pomoc, potrzebuje znaleźć jakąś fajną miescinke oraz domek/pokoje, gdzie i do morza blisko i dworzec niedaleko.. szukam w tym internecie już pare godzin i nic sensownego nie widzę:( 
Może ktoś z Was mógłby coś polecić? emotka  jesteście moją ostatnią deską ratunku przed spedzeniem kolejnych paru godzin w necie..

Jeśli chodzi o wygodny, bezpośredni dojazd (ze Śląska), polecam: Kołobrzeg, Ustkę i Darłówko.

Agroturystycznie nic nie podpowiem, ale za to z hoteli: Leda (Kołobrzeg), Lubicz (Ustka) i ewentualnie Apollo (Darłówko). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6375304 Napisano: 03.07.2017 15:04:31 w Wkurza mnie...
Ponieważ nasze forum wydaje się zalewać fala dziwnych postaci, postanowiłam sprawdzić na liście użytkowników forum, ile fikcyjnych kont użytkowników stworzono na zasadzie "FBkarolek" i "FBjustyna". I k* padłam: na tę chwilę 652 pseudoosoby!

pionas - nie ukrywam, że chciałabym, aby forumowy zarząd zrobił coś z tym syfem. To się w głowie nie mieści... Wyświetl w wątku >>

joan

#6375104 Napisano: 03.07.2017 08:40:08 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

to mówicie że papierochy lepsze niż browarek? emotka emotka emotka emotka emotka

Trudno mi powiedzieć, nigdy nie zapaliłam. Do negatywnej postawy wobec cygaretów wystarczyła mi młodość w czasach, gdy można było smrodzić w lokalach - jako imprezowiczka sporo się tego nawdychałam emotka

Z konkursowego punktu widzenia... w porównaniu z piwerkiem... papierosy to samo zło i zmarnowany pijondz emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6375029 Napisano: 02.07.2017 21:38:18 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Przy ilościach, o których tu piszecie, powinniście wszyscy zgarniać główne. emotka  Wstyd powiedzieć, ja w życiu piwa nie wypiłam emotka , całkiem nie podchodzi mi ten smak... emotka emotka

To tak, jak ja - jest takich ludzi zatem przynajmniej dwie sztuki na województwo śląskie emotka Ino że ja się nie wstydzę, bo to tak, jakby się ktoś miał wstydzić, że nigdy nie pił soku z aloesu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6374893 Napisano: 02.07.2017 11:25:25 w Dyskusje o wynikach konkursu
ziolko napisał(a):

już jakiś "genialny" pan skopiował Twoją wypowiedź i umieścił w komentarzu pod losowaniem "Marek Fra · (...)

Jego "geniusz" jest zaiste wielki - z fałszywego konta, stworzonego jedynie pod tandetne konkursy fejsowe, zamieścił cudzą wypowiedź w sprawie jeszcze bardziej cudzej wygranej emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6374884 Napisano: 02.07.2017 10:52:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia - cała ta akcja z pocztówkami to jakaś porażka. Nie brałam udziału i nic nie wiem w temacie tego mutanta loteryjno-konkursowego; tylko zerknęłam na filmik, ale rodzą się pytania:
1) Czy organizator posiadał zezwolenie Dyrektora Izby Celnej na zorganizowanie loterii?
2) Czy organizator posiada rozum? Bo udostępniając publicznie dane laureatów, w tym ich adresy oraz numeru telefonów... poddaje w wątpliwość ów stan posiadania.
3) Czy stopa mocno boli po takim strzale?
emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6374838 Napisano: 01.07.2017 22:34:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czekajcie czekajcie, to jakie te kapsle się zbiera?  emotka  heineken, żywiec i co jeszcze?

Wszyssstko z kodami emotka (np. Coca-Cola, Heineken, Lech, Żywiec, Desperados i Carlsberg)

A co jest z Lechem? Nie mogę znaleźc ani w bazie ani w necie  emotka

https://www.e-kon...ka.html#.WVgHMBWLSW8 emotka Wyświetl w wątku >>