Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie to już w sumie wsio równo - ostatnio poszłam do C4 z bonem na stówkę, miałam wziąć wózek na monetę, ale coś mnie tknęło i wybrałam mały, granatowy koszyk. I się okazało, że bonu starczyło "aż" ledwo na zakrycie dna tegoż koszyka. Dodam jeszcze, że nie kupowaliśmy kawioru ani dą pirinią. Także ten... przy aktualnych cenach pewnie i tak by mi nic w Kaufie z bonu nie wydali
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, to standardowe bony, te co zwykle od zarania dziejów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
... i zostałabyś bez ręki
Jedynym dokumentem scalającym całość konkursu jest regulamin. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam wrażenie, że ta "brata synowa" nastawia Twoją rodzinę przeciwko Twojej mamie - taka mściwa gra psychologiczna. Może jeszcze oczekuje, że Twoja mama ją przeprosi za powstałe nieprzyjemności? Olejcie to sikiem prostym, może gdy atmosfera ostygnie, wszystko się unormuje.
Mam nadzieję, że Wam się sprawy ułożą. Co do gryzoni, potrafią wejść nawet jakąś szczeliną przy rurach, a skoro były w pościeli, może nawet u Was zimowały. Niestety - brak ludzi / kota jest dla nich, jak zaproszenie. I nie trzeba nawet na długo wyjeżdżać, wystarczy weekend. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może to jest właściwy moment, żeby zdecydować, co dalej z tym mieszkaniem? Sprzedać / wynająć na stałe / wynajmować turystom (obsługiwać musiałby to oczywiście ktoś na miejscu)? Powinno się tam toczyć jakieś życie, inaczej lokum może stać się zatęchłe, pokryje je pleśń, przyjdzie robactwo i (ponownie) gryzonie. Jego wartość i atrakcyjność będzie spadać.
Aha, oczywiście - niezależnie od decyzji - zamki w drzwiach warto wymienić natychmiast.
PS: Nieco tę pannę definiuje fakt, że "zapominała podziękować" - wstyd, naprawdę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam pisać np. do laureata splagiatowanego zdjęcia, że zachowanie tegoż laureata to przegięcie?
W życiu prywatnym akurat bardzo żałuję, żeśmy w piątek wieczorem umordowani po górskiej wyrypie z rozdziawionymi gębami stali, jak facet taczką syf do jeziora wrzucał. Bo trzeba było szybko kamerkę wyjąć i to nakręcić, a potem skur* podkablować. Ale w sumie okejka - wszak w życiu prywatnym donoszenie jest beee, chyba warto raczej "wystosować pismo"...
Moi sąsiedzi nas lubią i z wzajemnością; oby ten stan trwał jak najdłużej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A czy Ty będziesz dobrą duszyczką i zabierzesz kododawcę na wygraną wycieczkę?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O ile agencja jest kumata, to do poniedziałku. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Regulamin naszego forum mówi jasno: "Zabrania się umieszczania linków i prowadzenia dyskusji na temat konkursów spoza bazy Serwisu jak również podawanie do nich odpowiedzi oraz podawania odpowiedzi do jakiegokolwiek konkursu."
W skrócie: grałeś sam? Radź sobie sam. Takie zasady
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ten konkurs jest w naszej bazie? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A może obie te sprawy dałoby się załatwić, wywieszając ostrzeżenia na klatkach? W sprawie bytowania kotów wolno żyjących widziałam sporo pism w necie, natomiast niszczenie siedlisk ptaków też na pewno jest nielegalne. Tylko ważne jest, do kogo należy teren
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli chodzi o wygodny, bezpośredni dojazd (ze Śląska), polecam: Kołobrzeg, Ustkę i Darłówko.
Agroturystycznie nic nie podpowiem, ale za to z hoteli: Leda (Kołobrzeg), Lubicz (Ustka) i ewentualnie Apollo (Darłówko). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
pionas - nie ukrywam, że chciałabym, aby forumowy zarząd zrobił coś z tym syfem. To się w głowie nie mieści... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Trudno mi powiedzieć, nigdy nie zapaliłam. Do negatywnej postawy wobec cygaretów wystarczyła mi młodość w czasach, gdy można było smrodzić w lokalach - jako imprezowiczka sporo się tego nawdychałam
Z konkursowego punktu widzenia... w porównaniu z piwerkiem... papierosy to samo zło i zmarnowany pijondz
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To tak, jak ja - jest takich ludzi zatem przynajmniej dwie sztuki na województwo śląskie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jego "geniusz" jest zaiste wielki - z fałszywego konta, stworzonego jedynie pod tandetne konkursy fejsowe, zamieścił cudzą wypowiedź w sprawie jeszcze bardziej cudzej wygranej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
1) Czy organizator posiadał zezwolenie Dyrektora Izby Celnej na zorganizowanie loterii?
2) Czy organizator posiada rozum? Bo udostępniając publicznie dane laureatów, w tym ich adresy oraz numeru telefonów... poddaje w wątpliwość ów stan posiadania.
3) Czy stopa mocno boli po takim strzale?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.e-kon...ka.html#.WVgHMBWLSW8