Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadzam się całkowicie
Z innej beczki: co to jest taki plastikowy śmieć, niby jakiś gadżet do kręcenia w palcach czy coś... fingercośtam... czy to ma jakieś zastosowanie, czy po prostu rzeczywiście tylko plastikowy śmieć? Bo widzę, że ludzie graja o niego na FB i dziwny lans się pojawia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie znasz siem, ja żem widziała w tivi już kilka razy ludzi twierdzących, że za dwa tysiące emerytury nie da się wyżyć
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A obok jest druga piekarnia i również personel poszukiwany
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W mojej okolicy wszędzie brakuje personelu. Ostatnio słyszałam rozmowę dwóch pracownic piekarni - szef powiedział im, że jeśli chcą iść w tym roku na urlop... SAMODZIELNIE mają znaleźć nową osobę do pracy. No bez jaj
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, bo lista kandydatów jest tak długa, że jeszcze ze 3 dni zajmie jej robienie tego spisu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po pierwsze: nie obraziłam autora, bo nie odniosłam się do żadnego konkretnego zdjęcia, a tylko opisałam tendencję w konkursach. I ona nie dotyczyła w ogóle kwestii obróbki zdjęć. Czy teraz każdy uczestnik konkursów fotograficznych może zawnioskować dla mnie o karniaka? Czyżby się szykowała blokada konta?
Po drugie: cytat numer dwa to nie słowa moje, a innej forumowiczki, nie mają ze mną nic wspólnego. Proszę sprawdzić.
Wkurza mnie, że Pionas musi się zajmować takimi "urażonymi zgłoszeniami"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mam Twoich wpisów na czarnej liście, ale kandydatów kilku się znajdzie
Co do zdjęcia, to nie pamiętam - pisałam ogólnie o tendencji w konkursach fotograficznych. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Również nie wiem, najlepiej chyba nic w żadnym kontekście. Czekam na następne skargi urażonych, albowiem ledwo co:
- loczeq został oskarżony o zaśmiecanie forum,
- matys otrzymał zarzut bycia szpionem albedo,
- pioge7 zamiast wsparcia dostał kąśliwe uwagi na temat spalania plastiku na grillu...
BTW: błędy interpunkcyjne urażają moje uczucia patriotyczne względem języka ojczystego. Uwaga, będę nominować delikwentów do nagrody... karnej!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przynajmniej miej odwagę podać swojego nicka, wrażliwy autorze zdjęć
PS: Napisałabym jeszcze coś, ale obawiam się karniaka
pionas, proszę o pełne info, do którego zdjęcia odnosi się mój cytat. Bo pisałam ogólnie, że widzę "tendencję".
A wypowiedź o trupach w ogóle nie jest moja. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale przecież laureaci / znajomi laureatów z tego konkursu są na naszym forum, pamiętam wpisy. Konkurs miał nagród niewiele, a większość agencji nie publikuje list laureatów.
Nie lubię ich za konkursy, gdzie nie podaję się numeru paragonu w zgłoszeniu - wstyd, że jeszcze takie typu akcje w ogóle są organizowane. W końcu z założenia ich odbiorcami / beneficjentami powinni być klienci, a nie: oszuści
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bezinteresownie podaję rymowankę na konkurs tym, co mi bezinteresownie przelewają część swojej pensji. Jestem za tym, żeby bezinteresowni wspierali bezinteresownych
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najprościej zgłosić fejsbukowi - jako konto fałszywe.
Konto, które w momencie zgłoszenia nie spełnia wymagań formalnych, nie powinno być w ogóle brane pod uwagę w konkursach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W szkole podstawowej jeszcze nie nosiłam okularów, wzrok zepsuli całej mojej klasie w liceum tymi tablicami na ścieralne pisaki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Od da w na w jadomo , jak klepać z głoszenia do Smolara
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Będzie coraz lepiej, wszak praktyka czyni mistrza
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie zgadzam się.
Info od GLS:
Info od DPD:
Info od DHL:
A FedEx żadnych godzin nie potrafi ustalić i każe siedzieć w domu przez cały dzień, więc to jednak nie zależy od człowieka, tylko od polityki firmy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ciekawe, czy mają zezwolenie na przeprowadzenie loterii, bo pewnie nawet nie wiedzą, że jest potrzebne. A potem ktoś wygra konia, dopadnie go urząd i będzie musiał zapłacić karę w postaci wartości nagrody
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki za info.
Oby ciuchy pasowały, bo nie wyobrażam sobie użerania się z FedExem przy okazji zwrotów
Mnie najbardziej wkurza fakt, że jakoś inne firmy kurierskie od razu informują, że kurier będzie np. w godzinach 10:00 - 14:00, a nawet pozwalają na przekierowania / zmiany dat itp. A FedEx w gierkowskim systemie myślenia pozostał: kurier ma 8h godzin na dostawę i jak będzie, to będzie. Nawet domator nie da rady im dogodzić
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po raz pierwszy założyłam zamówienie, a nie pamiętam, czy miałam jakąkolwiek możliwość wyboru.
W życiu nie spotkałam tak nienormalnej firmy kurierskiej, jak Fedex - a prawie 10 lat pracowałam w spedycji
Pierwszego dnia kurier przyjechał o innych godzinach, niż deklarował. Przesyłki nikomu nie zostawił i zwrócił ją do oddziału. W mejlu kazali mi spędzić kolejne 2 dni w domu.
Drugiego dnia (dziś) przesyłka w ogóle nie została wydane żadnemu kurierowi - ot tak. Ale w domu mam siedzieć, bo przecież nikt nie raczy mnie poinformować, muszę sama wydzwaniać, gdzie się da.
Trzeci dzień wypada w poniedziałek i nie wiadomo, co będzie; ale mogę przecież wywalić pieniądze na taksówkę i odebrać przesyłkę z jakiegoś ich buraczanego oddziału.
Czy da się robić zakupy w Zalando BEZ angażowania FedEx? Na dole strony Zalando jest logo DHL, ale niby dotyczy tylko przesyłek ekspresowych, a moja była standardowa (nie wiem, od czego to zależy)
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aaa, to całkiem normalna cena, nawet zeszliście poniżej 200 zł, a nie zawsze łatwo znaleźć taką ofertę.
Nawet pokój w cenie za 50 zł/osoba wyjdzie drożej od apartamentu, bo nie możliwości nic upichcić samodzielnie i trzeba jeść/pić w knajpach. I zawsze to jedzenie wyjdzie więcej, niż nocleg
Hotele to w ogóle porażka w porównaniu z apartamentami