Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6366719 Napisano: 11.06.2017 23:50:43 w Kaufland konkursy
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

Byłam dziś wydać bony z ostatniego konkursu "Troszczymy się" -> kasjerki powiedziały, że nie wydają już reszty z bonów emotka Trochę mnie to zdziwiło...

Wydają, wydają...dzisiaj byłam w 2 wrocławiskich kaufach i żadna kasjerka nawet się nie zająknęła o niewydaniu reszty z bonów emotka

W moim sklepie nie wydają - ponoć jakieś nowe porządki i od miesiąca finito. Specjalnie kasjerka poszła się upewnić; niby dawniej wydawały resztę, a teraz już nie. Ale sobie to posprawdzam, bo nie chce mi się liczyć kwot zakupów przy rozdziale na kilka paragonów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6366707 Napisano: 11.06.2017 23:13:00 w Kaufland konkursy
Byłam dziś wydać bony z ostatniego konkursu "Troszczymy się" -> kasjerki powiedziały, że nie wydają już reszty z bonów emotka Trochę mnie to zdziwiło... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6366253 Napisano: 09.06.2017 22:05:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalinea napisał(a):

joan co trzeba zrobić aby stać się członkiem zaufanej grupy

Nie mam pojęcia emotka Pewnie trzeba reprezentować filozofię życiową, która tej grupie pasuje, wtedy Cię znajdą i zwerbują. Mnie wyskoczyła na fejsie z boku, tam gdzie reklamy... Wyświetl w wątku >>
1 fineessa 0

joan

#6366135 Napisano: 09.06.2017 15:37:06 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Wkurza mnie mój pech. Ledwie zaczęłam grać w konkursach promocyjnych, a już mam ich dosyć. Szczerze gratuluję osobom, którym udaje się coś zdobyć, wysyłając tylko jedno zgłoszenie, bo dla mnie jest to nie do pomyślenia. Mój bilans:
-12 kodów Lays - zero wygranych
- 8 kodów Desperadosa - zero wygranych
-16 kodów czystej loterii - zero wygranych
-3 zgłoszenia Nestle - zero wygranych.
Niech mnie ktoś oświeci, czy to faktycznie tak mało, czy mam rzeczywiście takiego pecha. Po ile Wy tych produktów kupujecie? Skrzynkami?

Oto problemy, z którymi musisz się zmierzyć:
-12 kodów Lays - zero wygranych -> gracze kupują najmniejsze paczki w ogromnych ilościach
- 8 kodów Desperadosa - zero wygranych -> każdy kasjer w knajpie ma multum kodów z butelek klientów
-16 kodów czystej loterii - zero wygranych -> żadne kody nie były potrzebne, ale dominowali chyba oszuści, paragonowi drukarze itp.
-3 zgłoszenia Nestle - zero wygranych. -> nadal masz szansę na nagrody główne, aczkolwiek małe przy tych wszystkich rodzicach, co karmią dzieci w każdym wieku produktami Nestle.

Na pocieszenie napiszę, że wczoraj rozmawiałam z osobą, co ma naprawdę duże szczęście w loteriach - właśnie wygrała coś jednym zgłoszeniem, choć na całą Polskę rozdawali 11 nagród. Da się. Wyświetl w wątku >>

joan

#6366050 Napisano: 09.06.2017 12:32:47 w SZUKAM....
angellisia napisał(a):

Wszystkie nagrody powyżej 750 zł tego wymagają,ponieważ są opodatkowane.

Żadna nagroda nie wymaga podania info z dowodu, no MOŻE poza takimi, gdzie sporządza się umowy (samochody? skutery?) albo imiennymi biletami na imprezy sportowe (tak zakładam, bo nie gram o takie nagrody). Wyświetl w wątku >>
2 brucee, kalka 0

joan

#6366048 Napisano: 09.06.2017 12:30:45 w SZUKAM....
Hamiltonian napisał(a):

Szukam informacji  emotka   

Dostałem sms-a z informacją o nagrodzie i prośbą o przesłanie standardowych danych... i numeru + serii dowodu osobistego oraz numeru PESEL. Niedługi mam staż konkursowy więc pierwszy raz mnie coś takiego spotkało. Co zrobić? emotka  Regulamin nie wspominał nic o peselu lub dowodzie osobistym emotka  

Proponuję zapytać, do jakiego formularza podatkowego lub urzędowego potrzebują takich danych. Wtedy 99% organizatorów odpuszcza, albowiem nie ma takiego formularza emotka

A jeśli chodzi o ten pozostały uparty 1%, jak to mi ostatnio poradził kurier -> wpisz jakieś fikcyjne dane emotka

PS: Zamiast numeru PESEL możesz podać NIP  :)   Wyświetl w wątku >>

joan

#6366046 Napisano: 09.06.2017 12:27:31 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

cb656 proponuję abyś zaczął pisać do Organizatorów i im zwracał też uwagę, jeśli oni zaczną używać prawdziwych sformułowań to i u nas zacznie być porządek emotka (...)

Popieram emotka Najlepiej zacząć od zapytań na FB przy tych wszystkich "rozdaniach", "rozdawajkach" i "losowaniach", czy organizator posiada zezwolenie dyrektora Izby Celnej na przeprowadzenie losowania. Może wreszcie w konkursach częściej trzeba będzie ruszyć głową, zamiast myszką emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6365951 Napisano: 09.06.2017 10:35:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

W innych konkursach gdy jest 10 nagród zawsze są 2-3 wpisy o wygranych. Albo przynajmniej wpis "koleżanka koleżanki wygrała". Albedo zapomniało o konkursie, albo... nie wiem co...

Nawet zaufane osoby z zamkniętej fejsbuczowej grupy paragonowej są zdezorientowane, czyli albo zrobiły siebie wzajemnie w bambuko, albo AM nie poinformowało jeszcze laureatów, albo wygrali wyłącznie mugole. Wyświetl w wątku >>

joan

#6365933 Napisano: 09.06.2017 09:43:09 w Dziś w telewizji polecam film...
cb656 napisał(a):

joan napisał(a):

20:25 na TVP -> "Nocna zmiana".

Film ewidentnie na polityczne zamówienie jednej strony, stronniczo pokazujący historię i choć Wałęsy po prostu nie trawię (ani jako człowieka, ani tym bardziej jako "polityka") to po prostu mierzi mnie taka nachalna manipulacja emotka

Żadnej ze stron nie popieram, natomiast uważam, że warto poznawać takie wątki. Jakoś nie pamiętam, żeby mnie o tym uczyli na historii - może to po prostu historia zupełnie bez znaczenia? emotka Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

joan

#6365867 Napisano: 08.06.2017 23:39:12 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

emotka  Nie wiedziałam, że są nowe modele... emotka  Jak najbardziej się z Tobą zgadzam. emotka  Też trzymam w domu dawno nabyte, bo przekonana byłam, że są "ciągle na chodzie". emotka

Naocznie dziś stwierdzono, że dają inne. A przecież nie wejdę do kina ze starymi na nosie, żeby się po rozpoczęciu filmu okazało, że jednak nic nie widzę. No i kapa z tymi okularami emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6365863 Napisano: 08.06.2017 23:26:51 w SZUKAM....
kajeczka napisał(a):

nie wiem, jak jest w Imax, ale ja jak chodzę na 3D, to w danej sali przy wejściu stoi ktoś z obsługi i mówi, by sobie bryle brać  emotka

A ja zawsze robię rezerwację z odbiorem biletów w kasie i nie wiem, jak jest z takimi okularami kupowanymi przez neta emotka  Nie po to zakupiłam wszystko w sieci, żeby w kolejce do kasy stać emotka W sumie, to mogę jutro zadzwonić do kina (teraz mnie olśniło!)

bruce napisał(a):

... i chyba je sobie zachowasz, super sprawa w Imax, też byłam z okularami, pełno świetnych wrażeń przed Tobą! emotka emotka

Śmiem protestować. Dawniej okulary Imaxa się zdawało przy wyjściu i to było ekologiczne podejście. Teraz w każdym kinie widzowi wciskają te gupie bryle, mam w domu 8 par różnych okularów 3D i co? Właśnie się dziś dowiedziałam od osoby, która była w moim Imaxie w ubiegły weekend, że teraz znowu obowiązuje inny model. I uj strzelił te wszystkie moje okulary - sama nie wiem, co mam z nimi zrobić, chyba tylko na śmietnik wyrzucić i planetę zanieczyścić emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6365842 Napisano: 08.06.2017 22:54:19 w SZUKAM....
Kupiłam przez internet bilety do Imaxa + okulary 3D. Tylko tak sobie myślę: gdzie mam odebrać te okulary? Dostanę je przy wejściu na salę kinową po okazaniu wydrukowanego biletu, czy muszę specjalnie stać w kolejce do standardowej kasy biletowej? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6365695 Napisano: 08.06.2017 16:26:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalinea napisał(a):

Czyli na autko z Prince Polo nie ma nawet co liczyć? 

To zależy, gdzie mieszkasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6365661 Napisano: 08.06.2017 15:44:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
magisterek napisał(a):

Szkoda, że Oni jakoś tego nie są w stanie wytępić, ogarnąć... wszystko weryfikują niby dokładnie, ale widać myślą, że wszystko jest zgodne z regulaminem loterii, tylko szkoda, że nie sprawdzają tych fikcyjnych adresów zameldowań, bo do wysyłki mogą być te same np. na adres w pracy. Widocznie wszyscy pracownicy jakiejś firmy w Ożarowie Mazowieckim grają i wygrywają głosniki, potem oddają szefowi, a szef sprzedaje na allegro emotka

Tam jest standardowa zasada, że jeden adres nie może się powtarzać, czyli ani zamieszkania, ani zameldowania, ani korespondencyjny.

Dla mnie każda agencja, która sobie nie radzi, to po prostu zbiorowisko partaczy. I jeszcze ten lans, gdzie tylko się da, od ilu to lat ta czy inna agencja jest na rynku... mnie by było wstyd przyznać, że po tylu latach nadal ktoś mnie z palcem w d* robi w cioola emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6365652 Napisano: 08.06.2017 15:35:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
magisterek napisał(a):

w loterii CRUNCHIPS u Smolara, która się jutro kończy choć jest ograniczenie na gospodarstwo domowe...  NOWY DWÓR MAZOWIECKI i OŻARÓW MAZOWIECKI zgarniają prawie wszystko emotka

Dobrze, że nie ma sryliona nagród, bo by się okazało, że jest więcej nagrodzonych gospodarstw w tej loterii, niż gospodarstw domowych w Nowym Dworze Mazowieckim.

Smolar jest za to w takim samym stopniu odpowiedzialny, jak mieszkańcy owych miejscowości.

PS: O IQ nawet nie wspomnę... Wyświetl w wątku >>
1 fineessa 0

joan

#6365217 Napisano: 07.06.2017 15:25:38 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Nie widziałam wcześniej tego filmu, po obejrzeniu stwierdzam, że chyba z zelek zrezygnuje, albo bede szukać tych roślinnych.....szok..
Wiem,że prędko się nie złame i dziękuję za wsparcie emotka

Jakby co, żelki roślinne są w Carrefurze na dziale "zdrowa żywność" (czy jak to się tam nazywa), ale cena ok. 8 zł. Tylko że to opcja raczej dla żelkomaniaków, bo kiedyś czytałam skład tego typu żelków w Kaufie - cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, barwniki... w sumie nie warto jeść emotka

BTW, ostatnio koleżanka wegetarianka poprosiła mnie o galaretkę. Zdziwiłam się, bo takich rzeczy się u mnie nie jada. Ale nawet w zwykłym markecie można już kupić galaretkę bez granulek ze świńskiej skóry emotka Oto ona -> Delecta Galaretka deserowa bez żelatyny. Na opakowaniu info, że zetnie się w ciągu godziny, potwierdzam emotka Cena przystępna = 1,79 zł (w Carrefourze). Wyświetl w wątku >>

joan

#6365199 Napisano: 07.06.2017 14:56:37 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Moim nałogiem są żelki, chyba najgorsze świństwo ze wszystkich emotka
Od jakiegoś czasu jestem na diecie, i  dobrze mi idzie emotka  raz w tygodniu zjem tą zelke, a czekolady itp mnie nie ruszają..
Ale wkurza mnie,że ostatnio większością prezentów,które dostaję są slodycze emotka  
Pewnie wszyscy myślą,że się zlame i skonsumuje jakas bomboniere, hehe emotka
Ja wszystkie słodycze oddaje mamie, ona je uwielbia, zjada kilami i dalej ma lekką niedowage, tej przemiany materii to jej zazdroszczę, szkoda że mi jej więcej w genach nie przesłała emotka

Świństwo, bo ze świni. Ale mam w rodzinie miłośników żelków, przy czym mnie żelki kojarzą się tylko z filmem: http://niezwykle....go-filmu-mozesz.html Od razu ostrzegam, kto jeszcze nie widział, że smakowity nie jest.

Nie łam się, wytrwaj! emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6365174 Napisano: 07.06.2017 14:09:13 w Wkurza mnie...
madzia1-s napisał(a):

A mnie zastanawia gdzie to sprzedajecie? 
Bo jak jak wiem, że czegoś nie użyję na 100% ani nikomu nie oddam, rezygnuję z konkursu emotka

Kiedyś na Olx, potem poznałam babeczkę z duuużą rodziną (imprezy urodzinowe po 21 osób!) i ona bierze ode mnie wszystko. W sensie: wszystko wszystko emotka

Produkt promocyjny albo nagrodę można: zużyć samemu, podarować komuś w prezencie, sprzedać lub wystawić przy śmietniku/przed domem; zawsze jest jakieś rozwiązanie. Pytanie tylko, czy to się danemu konkursowiczowi opłaca. Wyświetl w wątku >>

joan

#6365151 Napisano: 07.06.2017 13:22:27 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Dzięki Rafi    emotka   Też mi Słowacja i Węgry chodzą po głowie  emotka   ( tylko zastanawiam się czy nie za mało czasu na wszystko?)

A może Słowacja (Tatry + parki wodne) i Czechy (Ardspach/Skalne Miasta + Broumovske Steny)? emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6365089 Napisano: 07.06.2017 11:22:29 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Jesteś zbyt łaskawa... emotka emotka  To nie odwaga - to głupota... emotka
Super, popieram taki rozsądny sposób! emotka
Ja czasami nadmiar zakupów, których nie trzeba otwierać, rozdaję w ramach akcji charytatywnych, ale to naprawdę rzadkość. emotka

To nie rozsądek, to natręctwo emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0