Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W moim sklepie nie wydają - ponoć jakieś nowe porządki i od miesiąca finito. Specjalnie kasjerka poszła się upewnić; niby dawniej wydawały resztę, a teraz już nie. Ale sobie to posprawdzam, bo nie chce mi się liczyć kwot zakupów przy rozdziale na kilka paragonów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mam pojęcia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oto problemy, z którymi musisz się zmierzyć:
-12 kodów Lays - zero wygranych -> gracze kupują najmniejsze paczki w ogromnych ilościach
- 8 kodów Desperadosa - zero wygranych -> każdy kasjer w knajpie ma multum kodów z butelek klientów
-16 kodów czystej loterii - zero wygranych -> żadne kody nie były potrzebne, ale dominowali chyba oszuści, paragonowi drukarze itp.
-3 zgłoszenia Nestle - zero wygranych. -> nadal masz szansę na nagrody główne, aczkolwiek małe przy tych wszystkich rodzicach, co karmią dzieci w każdym wieku produktami Nestle.
Na pocieszenie napiszę, że wczoraj rozmawiałam z osobą, co ma naprawdę duże szczęście w loteriach - właśnie wygrała coś jednym zgłoszeniem, choć na całą Polskę rozdawali 11 nagród. Da się. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Żadna nagroda nie wymaga podania info z dowodu, no MOŻE poza takimi, gdzie sporządza się umowy (samochody? skutery?) albo imiennymi biletami na imprezy sportowe (tak zakładam, bo nie gram o takie nagrody). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Proponuję zapytać, do jakiego formularza podatkowego lub urzędowego potrzebują takich danych. Wtedy 99% organizatorów odpuszcza, albowiem nie ma takiego formularza
A jeśli chodzi o ten pozostały uparty 1%, jak to mi ostatnio poradził kurier -> wpisz jakieś fikcyjne dane
PS: Zamiast numeru PESEL możesz podać NIP :) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Popieram
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nawet zaufane osoby z zamkniętej fejsbuczowej grupy paragonowej są zdezorientowane, czyli albo zrobiły siebie wzajemnie w bambuko, albo AM nie poinformowało jeszcze laureatów, albo wygrali wyłącznie mugole. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Żadnej ze stron nie popieram, natomiast uważam, że warto poznawać takie wątki. Jakoś nie pamiętam, żeby mnie o tym uczyli na historii - może to po prostu historia zupełnie bez znaczenia?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Naocznie dziś stwierdzono, że dają inne. A przecież nie wejdę do kina ze starymi na nosie, żeby się po rozpoczęciu filmu okazało, że jednak nic nie widzę. No i kapa z tymi okularami
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja zawsze robię rezerwację z odbiorem biletów w kasie i nie wiem, jak jest z takimi okularami kupowanymi przez neta
Śmiem protestować. Dawniej okulary Imaxa się zdawało przy wyjściu i to było ekologiczne podejście. Teraz w każdym kinie widzowi wciskają te gupie bryle, mam w domu 8 par różnych okularów 3D i co? Właśnie się dziś dowiedziałam od osoby, która była w moim Imaxie w ubiegły weekend, że teraz znowu obowiązuje inny model. I uj strzelił te wszystkie moje okulary - sama nie wiem, co mam z nimi zrobić, chyba tylko na śmietnik wyrzucić i planetę zanieczyścić
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To zależy, gdzie mieszkasz
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tam jest standardowa zasada, że jeden adres nie może się powtarzać, czyli ani zamieszkania, ani zameldowania, ani korespondencyjny.
Dla mnie każda agencja, która sobie nie radzi, to po prostu zbiorowisko partaczy. I jeszcze ten lans, gdzie tylko się da, od ilu to lat ta czy inna agencja jest na rynku... mnie by było wstyd przyznać, że po tylu latach nadal ktoś mnie z palcem w d* robi w cioola
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dobrze, że nie ma sryliona nagród, bo by się okazało, że jest więcej nagrodzonych gospodarstw w tej loterii, niż gospodarstw domowych w Nowym Dworze Mazowieckim.
Smolar jest za to w takim samym stopniu odpowiedzialny, jak mieszkańcy owych miejscowości.
PS: O IQ nawet nie wspomnę... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jakby co, żelki roślinne są w Carrefurze na dziale "zdrowa żywność" (czy jak to się tam nazywa), ale cena ok. 8 zł. Tylko że to opcja raczej dla żelkomaniaków, bo kiedyś czytałam skład tego typu żelków w Kaufie - cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, barwniki... w sumie nie warto jeść
BTW, ostatnio koleżanka wegetarianka poprosiła mnie o galaretkę. Zdziwiłam się, bo takich rzeczy się u mnie nie jada. Ale nawet w zwykłym markecie można już kupić galaretkę bez granulek ze świńskiej skóry
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Świństwo, bo ze świni. Ale mam w rodzinie miłośników żelków, przy czym mnie żelki kojarzą się tylko z filmem: http://niezwykle....go-filmu-mozesz.html Od razu ostrzegam, kto jeszcze nie widział, że smakowity nie jest.
Nie łam się, wytrwaj!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kiedyś na Olx, potem poznałam babeczkę z duuużą rodziną (imprezy urodzinowe po 21 osób!) i ona bierze ode mnie wszystko. W sensie: wszystko wszystko
Produkt promocyjny albo nagrodę można: zużyć samemu, podarować komuś w prezencie, sprzedać lub wystawić przy śmietniku/przed domem; zawsze jest jakieś rozwiązanie. Pytanie tylko, czy to się danemu konkursowiczowi opłaca. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A może Słowacja (Tatry + parki wodne) i Czechy (Ardspach/Skalne Miasta + Broumovske Steny)?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To nie rozsądek, to natręctwo