Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O w mordzię!
Z kolei ja za 25% ceny wszystko puszczam, bo i tak jestem do przodu. Zaczęło się od pewnego konkursu, gdzie zrobiłam zakupy, a towar od razu sprzedałam, przez co miałam saldo na dzień dobry -75 zł. Ale ustrzeliłam nagrodę za półtora patyka, więc trzymam się tej metody
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję za miłą & ekspresową transakcję
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po prostu nie czytasz etykiet
Jam nie święta, chipsy i czekoladę fioletową z cukrem i olejem palmowym czasem zjadam, ale jednak właściwie wszystko, co po przeczytaniu listy składników okazuje się niejadalne, idzie w moim przypadku na sprzedaż. Gdybym miała podsumować, co z produktów konkursowych w ogóle jemy, to regularnie: pomidory w puszce Pudliszki, masło Mlekovita i różne wody od Nestle w szklanej butelce. Ciągle wypatruję na horyzoncie konkursów z sensowną żywnością, ale takich praktycznie nie ma
paula9891 - ślub to naprawdę wyjątkowa chwila, kto by tam kilogramy liczył, o ile do kiecki się mieścisz
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jak zawsze: za drogo
Ale może niech koleś zacznie brać udział w konkach na fejsie, z taką historią nagrody się posypią, jak z rękawa
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Musisz wyhodować więcej ciałka
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Odradzam płacenie w sklepie Żabka "na wyjeździe". Jeśli kasjerki są niekumate, mogą Ci niechcący piknięciem skanera dezaktywować bon! Miałam tak w jednym z poprzednich konkursów, musiałam potem kilka razy łazi do sklepu, szukać kierowniczki, dzwonić do centrali, przesyłać ksero bonu... Jeśli masz bony do Żabki, idź z nimi tylko do najbliższego Ci sklepu (albo takiego, w którym wcześniej płaciłaś bonami). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na pewno po prostu przedwczoraj + wczoraj dostali najmniej zgłoszeń, a resztę dni oceniali na bieżąco
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po prostu znowu Ciebie wylosowali. Pewnie mają zasadę typu "5% laureatów poprosimy o skan dowodu osobistego" i znalazłaś się w tej właśnie grupie. Bez znaczenia jest to, że ileś razy już im go wysyłałaś - przecież (oficjalnie!) żadna z agencji nie przetrzymuje żadnych naszych danych ani skanów, a wszystko, co im udostępniamy, jest każdorazowo po zakończeniu weryfikacji laureatów niszczone i... żyli długo i szczęśliwie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro nie mają, to nie muszą się tłumaczyć
A teraz byle komputer ma taką pojemność, że zapisanie regulaminu nikomu nie zaszkodzi - polecam to robić, bo regulaminy są przecież czasami zmieniane w trakcie trwania konkursu (i jakoś przeważnie na niekorzyść uczestników!)
PS: Z ciekawości sprawdziłam -> na aktualnie posiadanym kompie zapisuję regulaminy od 2014, obecnie zajmują 276 MB (781 plików). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiesz, niektórym się wydaje, że brama bez napisu "Zakaz parkowania!" / grafiki ze znakiem zakazu postoju oraz samochodu na lawecie... nie jest bramą wjazdową, tylko jakąś furtką. Warto byłoby w jakiś sposób podkreślić, jaka jest Wasza opinia w tej sprawie.
Można ewentualnie postawić na bramie jakiś mobilny przedmiot uniemożliwiający parkowanie, nawet zlepek szrotu sklejony własnoręcznie. W okolicy moich rodziców liczba aut sięgnęła kosmosu, więc sklep wystawia na zewnątrz plastikowe pojemniki - bo wszyscy parkują tak ciasno, że nie ma jak rozładować towaru z dostaw... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Od razu odpowiem w imieniu organizatora: "Proszę Pani, nasza loteria jest uczciwa i Polacy są uczciwi, po prostu w pewnych miastach ludzie wpierniczają chipsy całymi tonami, a w innych ich nie lubią. Nie naszą winą są lokalne preferencje. Zapraszamy do udziału w loterii i życzymy powodzenia." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie będzie miała tego samego numeru, EWENTUALNIE może mieć adnotację "Faktura nr 1234 do Paragonu nr 999". Ale ten numer paragonu to niekoniecznie będzie ten sam numer, który zgłosiłaś do konkursu, może to być jakiś zupełnie inny numer - nawet taki, który w ogóle na paragonie nie został wydrukowany! Zawsze bezpieczniej pójść do sklepu z wydrukowanym regulaminem, gdzie wyraźnie napisano, iż w przypadku wygranej sklep powinien umieścić na paragonie adnotację + pieczątkę + podpis pracownika. A potem upierać się tak długo i gadać z tyloma ludźmi, aż zmęczą się Tobą i zrobią, co zechcesz. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Sklep nie musi być wymieniony na stronie - przecież nie jest aktualizowana w czasie rzeczywistym
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najlepiej nie sugerować się w ogóle szyldem, bo są sklepy, co już od lat nie współpracują z ABC, a szyld zachowały, bo... ładny jest
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Druga runda losowania
A czy w pierwszej kogoś w ogóle wylosowali do wycieczki? Zna ktoś laureata wyjazdu?
Aha, i jeszcze dziś wkurza mnie w konkursie opisowym oświadczenie organizatora: "dziękujemy za zgłoszenia, otrzymaliśmy wiele zdjęć..."
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W Zielone Świątki?