Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6365082 Napisano: 07.06.2017 11:15:22 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

(...) Joan - fakt, etykiety dla mnie praktycznie nie istnieją. emotka Podchodzę do każdego zakupu promocyjnego nader katorżniczo: kupiłam, wydałam forsę, to muszę zjeść, choćby kamieniem było! Oczywiście - skutki są opłakane... emotka emotka

O w mordzię! emotka Nie mam tyle odwagi, bo czytam wszystkie etykiety; do "ciekawszych" w tym roku na pewno należy Kopiec Kreta emotka

Z kolei ja za 25% ceny wszystko puszczam, bo i tak jestem do przodu. Zaczęło się od pewnego konkursu, gdzie zrobiłam zakupy, a towar od razu sprzedałam, przez co miałam saldo na dzień dobry -75 zł. Ale ustrzeliłam nagrodę za półtora patyka, więc trzymam się tej metody emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6365055 Napisano: 07.06.2017 10:42:33 w Udane wymiany - polecane nicki:)
kalka
Dziękuję za miłą & ekspresową transakcję emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6365037 Napisano: 07.06.2017 10:29:08 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

emotka  A ja ma często odczucie, biorąc udział w promocyjnych konkursach, że jestem normalnie wszystkożerna: lody Koral naprawdę bardzo mi smakują, co do gotowych dań Pudliszek (o których smaku niegdyś tu też pisano) mam całkiem dobre zdanie, tak samo na temat ciast w proszku Delecty czy Dr Oetkera oraz różnorakich chipsów. emotka  Cóż, oto zgubne skutki dorastania w zamierzchłych czasach wyrobów magrarynopodobnych... emotka  

Po prostu nie czytasz etykiet emotka Lektura składu naprawdę odchudza emotka

Jam nie święta, chipsy i czekoladę fioletową z cukrem i olejem palmowym czasem zjadam, ale jednak właściwie wszystko, co po przeczytaniu listy składników okazuje się niejadalne, idzie w moim przypadku na sprzedaż. Gdybym miała podsumować, co z produktów konkursowych w ogóle jemy, to regularnie: pomidory w puszce Pudliszki, masło Mlekovita i różne wody od Nestle w szklanej butelce. Ciągle wypatruję na horyzoncie konkursów z sensowną żywnością, ale takich praktycznie nie ma emotka

paula9891 - ślub to naprawdę wyjątkowa chwila, kto by tam kilogramy liczył, o ile do kiecki się mieścisz emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6364882 Napisano: 06.06.2017 20:40:55 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

A sprzęt w jakiej cenie? emotka

Jak zawsze: za drogo   emotka  

Ale może niech koleś zacznie brać udział w konkach na fejsie, z taką historią nagrody się posypią, jak z rękawa emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6364864 Napisano: 06.06.2017 20:12:29 w Dziś w telewizji polecam film...
"Jeszcze dalej, niż północ" - teraz na Stopklatce emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6364755 Napisano: 06.06.2017 15:42:22 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Wkurzają mnie komary! Co za wysyp małych gnojków w tym roku emotka trudno znaleźć miejsce na ciele, w które jeszcze nie użarły!

Musisz wyhodować więcej ciałka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6364513 Napisano: 06.06.2017 11:54:06 w Lay's
Walizeczki rozdane, czyli mogę oficjalnie pożegnać się z Lidią -> nie chce mi się już szukać tej piep* hepi ałer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6364273 Napisano: 05.06.2017 19:25:08 w Inne mniejsze markety
jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

czy wy maci ogolnie problem z realizacja bonow z Zabce? Jestem na wyjezdzie, myslalam, ze tam skorzysam z bonow (bo akurat jest zabka), pytam sie przy zakupowach, a pani jak oparzona mowi "nie, nie, nie" - to o co chodzi? Ktos tak mial? Bo juz sie zastanawialam czy bury tam nie zrobic?

ja pierwszy raz wygrałam z Zabce/Fresh, ale to chyba kwestia sklepu....moze jutro podejde jak bedzie bardzie rozgarnieta osoba emotka

Odradzam płacenie w sklepie Żabka "na wyjeździe". Jeśli kasjerki są niekumate, mogą Ci niechcący piknięciem skanera dezaktywować bon! Miałam tak w jednym z poprzednich konkursów, musiałam potem kilka razy łazi do sklepu, szukać kierowniczki, dzwonić do centrali, przesyłać ksero bonu... Jeśli masz bony do Żabki, idź z nimi tylko do najbliższego Ci sklepu (albo takiego, w którym wcześniej płaciłaś bonami). Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

joan

#6364181 Napisano: 05.06.2017 16:34:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewikk napisał(a):

Lidl - Persil - coś szybko się uwinęli z oceną wypowiedzi? Skoro dzwonią...

Na pewno po prostu przedwczoraj + wczoraj dostali najmniej zgłoszeń, a resztę dni oceniali na bieżąco emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

joan

#6364077 Napisano: 05.06.2017 13:37:03 w Kaufland konkursy
Jak napisał kiedyś pewien czarci laureat, czyli cytat z klasyka: "Mam bony jestem zadowolony." emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6364052 Napisano: 05.06.2017 12:49:35 w Kaufland konkursy
sylzab2294 napisał(a):

piszą skan.
Zawsze dostawałam nagrody od nich i nie raz już odsyłałam skan dowodu, albo oryginał paragonu.
Uparli się na moje miasto i tyle...
Szkoda że sprawdzają uczciwych ludzi, a krętaczy nie...

Po prostu znowu Ciebie wylosowali. Pewnie mają zasadę typu "5% laureatów poprosimy o skan dowodu osobistego" i znalazłaś się w tej właśnie grupie. Bez znaczenia jest to, że ileś razy już im go wysyłałaś - przecież (oficjalnie!) żadna z agencji nie przetrzymuje żadnych naszych danych ani skanów, a wszystko, co im udostępniamy, jest każdorazowo po zakończeniu weryfikacji laureatów niszczone i... żyli długo i szczęśliwie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6364002 Napisano: 05.06.2017 11:49:31 w Albedo Marketing
darog napisał(a):

No ale Albedo wcale nie zamieszcza na swojej stronie regulaminów..ja zgłaszałem im to z 6 razy od 2 lat. W odp: "nie mamy takiego obowiązku, regulamin zamieszczamy na stronie podmiotu promocyjnego"...

Skoro nie mają, to nie muszą się tłumaczyć emotka Regulamin powinien znajdować się w miejscu wskazanym na materiałach informacyjnych i tyle.

A teraz byle komputer ma taką pojemność, że zapisanie regulaminu nikomu nie zaszkodzi - polecam to robić, bo regulaminy są przecież czasami zmieniane w trakcie trwania konkursu (i jakoś przeważnie na niekorzyść uczestników!)

PS: Z ciekawości sprawdziłam -> na aktualnie posiadanym kompie zapisuję regulaminy od 2014, obecnie zajmują 276 MB (781 plików). Wyświetl w wątku >>

joan

#6363994 Napisano: 05.06.2017 11:39:20 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

Rzecz w tym, że nawet jak są narysowane linie to niektórzy parkują jak chcą. A co do parkowania w bramie to nam się wydaje oczywiste, że robić tego nie można, ale niektórzy interpretują to po swojemu emotka .

Wiesz, niektórym się wydaje, że brama bez napisu "Zakaz parkowania!" / grafiki ze znakiem zakazu postoju oraz samochodu na lawecie... nie jest bramą wjazdową, tylko jakąś furtką. Warto byłoby w jakiś sposób podkreślić, jaka jest Wasza opinia w tej sprawie.

Można ewentualnie postawić na bramie jakiś mobilny przedmiot uniemożliwiający parkowanie, nawet zlepek szrotu sklejony własnoręcznie. W okolicy moich rodziców liczba aut sięgnęła kosmosu, więc sklep wystawia na zewnątrz plastikowe pojemniki - bo wszyscy parkują tak ciasno, że nie ma jak rozładować towaru z dostaw... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6363821 Napisano: 04.06.2017 19:58:30 w Dziś w telewizji polecam film...
20:25 na TVP -> "Nocna zmiana". Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

joan

#6363639 Napisano: 03.06.2017 23:57:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

jak widzę wyniki loterii to odechciewa mi się grać : stale te same miejscowości i to w jakich ilościach :
https://www.loteriacrunchips.pl/
wyniki:Nowy Dwór Mazowiecki
Ostrów Wielkopolski ...no nie chce mi się wierzyć w takie szczęście
jak tu cokolwiek ugrać - jak ludzie robią takie wały paragonowe emotka

Od razu odpowiem w imieniu organizatora: "Proszę Pani, nasza loteria jest uczciwa i Polacy są uczciwi, po prostu w pewnych miastach ludzie wpierniczają chipsy całymi tonami, a w innych ich nie lubią. Nie naszą winą są lokalne preferencje. Zapraszamy do udziału w loterii i życzymy powodzenia." Wyświetl w wątku >>

joan

#6363552 Napisano: 03.06.2017 15:18:20 w Pomocy!!!!
lumu0 napisał(a):

Dzięki! Świeżaczek ze mnie w tych tematach Rozmawiałam z kierownikiem sklepu i powiedział, że wystawią mi fakturę na której każdy z produktów będzie właściwie opisany. Nie znam się na tym kompletnie a teraz nasuwa mi się kolejne pytanie- czy faktura będzie miała ten sam numer co paragon? Dopiero po weekendzie będę w tym sklepie, to spory kawał drogi ode mnie.

Nie będzie miała tego samego numeru, EWENTUALNIE może mieć adnotację "Faktura nr 1234 do Paragonu nr 999". Ale ten numer paragonu to niekoniecznie będzie ten sam numer, który zgłosiłaś do konkursu, może to być jakiś zupełnie inny numer - nawet taki, który w ogóle na paragonie nie został wydrukowany! Zawsze bezpieczniej pójść do sklepu z wydrukowanym regulaminem, gdzie wyraźnie napisano, iż w przypadku wygranej sklep powinien umieścić na paragonie adnotację + pieczątkę + podpis pracownika. A potem upierać się tak długo i gadać z tyloma ludźmi, aż zmęczą się Tobą i zrobią, co zechcesz. Wyświetl w wątku >>

joan

#6363445 Napisano: 02.06.2017 20:52:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

No ja tak kupiłam z przyzwyczajenia 2 dni temu w moim abc, szyld nadal jest emotka na stronie sprawdziłam z ciekawości jakoś a tu nie ma.. dobrze że nic na ten paragon nie wysłałam emotka

Sklep nie musi być wymieniony na stronie - przecież nie jest aktualizowana w czasie rzeczywistym emotka Ale po co sie podkładać, kupując w sklepie "U Mireczka", który na stronie nie figuruje? Trochę bezsensowne ryzyko. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6363438 Napisano: 02.06.2017 20:30:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magda845 napisał(a):

Chcę wziąć udział w konkursie, gdzie trzeba zrobić zakup w abc. Jeśli sklep wyświetla się na stronie sieci abc, a w rzeczywistości nie ma szyldu abc, na paragonie widnieje nazwa 'delikatesy', ale adres jest taki jak na stronie to mogę zgłosić ten paragon?

Najlepiej nie sugerować się w ogóle szyldem, bo są sklepy, co już od lat nie współpracują z ABC, a szyld zachowały, bo... ładny jest emotka Jeśli paragon jest ok, w przypadku wygranej możesz odesłać paragon wraz z wydrukowanym info z neta, co potwierdza istnienie sklepu sieci ABC pod danym adresem. W końcu to nie Twoja broszka, żeby zaglądać firmom w papiery i sprawdzać daty obowiązywania umowy franczyzowej... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6363386 Napisano: 02.06.2017 18:12:53 w Wkurza mnie...
dorothy napisał(a):

AKBAR, e-mail o 13:27:
Szanowni Państwo,W związku z nieodebraniem nagrody przez niektórych uczestników konkursu w regulaminowym czasie, zorganizowaliśmy drugą rundę losowania i mamy przyjemność poinformować o zdobyciu wyróżnienia w konkursie „Akbar – Sri Lanka dla dwóch osób”. Jako nagrodę otrzymają Państwo zestaw herbat Akbar.

Druga runda losowania emotka Mogliby się nie kompromitować.

A czy w pierwszej kogoś w ogóle wylosowali do wycieczki? Zna ktoś laureata wyjazdu? emotka

Aha, i jeszcze dziś wkurza mnie w konkursie opisowym oświadczenie organizatora: "dziękujemy za zgłoszenia, otrzymaliśmy wiele zdjęć..." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6363136 Napisano: 02.06.2017 09:57:39 w Paragony na trwające konkursy
elhad napisał(a):

Mój jest otwarty emotka

W Zielone Świątki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0