Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak samo to widzę. "Będzie dobrze" - okrutny banał, za którym nic się nie kryje. Ani razu mnie to nie podbudowało
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Od "będzie dobrze" i "dasz radę" wolę różne wersje typu "Będziemy się za Was modlić." albo "Będę za Ciebie trzymała kciuki."
Czasem lepiej nawet nic nie mówić, tylko posiedzieć z drugą osobą, bo ciężko jest znaleźć człowieka, przy którym można sobie swobodnie pomilczeć... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A ja mam zapisane, że do 07.06.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wpisz w Google Twoje miasto (albo okoliczne) i słowa Dzień Dziecka - nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie jest mnóstwo atrakcji, całkiem sporo bezpłatnych np. w bibliotekach czy MDKach. Może akurat coś Ci podpasuje?
Powiem tak: jeśli kupisz jej jakiegoś plastikowego grata, do końca życia będzie towarzyszyć jej uwalniająca toksyny zabawka. Jestem świeżo po obejrzeniu filmu "Plastikowa planeta", na samą myśl o plastiku mam odruch wymiotny.
Wspólne wyjście nawet do parku czy piaskownicy na pewno jest lepszą opcją, bo czas to najcenniejsza waluta współczesnego świata. Nie musi być drogo, możecie np. zahaczyć o jakiś występ klaunów na mieście albo wioskę smerfów.
Jestem całkowicie przeciwna nabijaniu kasy jakimkolwiek podmiotom, które tworzą więzienia dzikim zwierzętom. Są zwierzęta domowe, są zwierzęta dzikie i te ostatnie powinny być obserwowane jedynie w naturalnym środowisku (np. emitowany jest świetny program "Planeta Ziemia II" bodajże w niedzielę). Na samo słowo "papugarnia" robi mi się słabo; starsze dziecko zabrałabym na dni otwarte organizowane w jakimś lokalnym schronisku/przytulisku dla zwierząt.
Nie przejmuj się - najważniejsze, że chcesz malca zobaczyć i poświęcić mu dzień, budować relację. Jeśli zadbasz o jego komfort i bezpieczeństwo, nawet piknik w arboretum będziecie po latach miło wspominać patrząc na wspólne zdjęcia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Do 30.06. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A wierzysz, że cokolwiek kupił? Bo ja ani przez chwilę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie wyskoczył w Googlach jego mejl wraz z imieniem i nazwiskiem oraz adresem mieszkania, które miał do sprzedania
PS: Szkoda, że prawie nie ma już prawdziwych hurtowników, czyli ludzi poukładanych finansowo, co z rozmachem robili zakupy. Teraz jest era cwaniaków i cienkich bolków, którym liczba zgłoszeń nie pokrywa się z liczbą zakupów. Drukarze vel paintowi da Vinci, właściciele podrzędnych sklepów podciągający każdy paragon klienta pod "art. spożywcze" / "art. chemiczne"... takie czasy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja również nie mam. Natomiast dziwi mnie, że nie wygrał nikt z mojego miasta - to akurat jest szokujące i raczej rzadko spotykane
Sprawdź w regulaminie, czy jest tam zapis, że mogą Cię poprosić o coś takiego albo odebrać nagrodę. Jeśli nie, poproś Avanti o wskazanie punktu w regulaminie, który ich upoważnia do takich działań. Bo bez przesady, ale kto by pamiętał swoje hasła
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A zgłaszałaś się do tej akcji? Bo napisali "dziękujemy za zgłoszenie" -> czyli tak, jakbyś do nich pierwsza napisała. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Konkursu nie znam, ale to zwykły numer premium, więc powinien być jakiś prefiks
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ino na Open'a chyba nie ma biletów po 5 zł
Oczywiście wiadomo, że każdego kręci co innego, ale masz rację - przecenili tę imprezę. Z drugiej strony: nikt z nas nie jest nieomylny, to i pracownicy Kaufa mogą się pomylić. Oby chociaż nazbierali te 10.000 zgłoszeń
deva - skoro mają jeszcze czas, nawet nie można się o to złościć
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A czy ja twierdzę, że Wrocławia?
Po prostu wydaje mi się zupełnie chybionym pomysłem rozdawanie tego typu lokalnych biletów - mogli ufundować samochód albo nawet kilka, wtedy w zabawie wzięłaby udział cała Polska
PS: A w ogóle to czemu nie zdecydowali się na wejściówki do Parku Etnograficznego w Sanoku? Byłam i podobało mi się
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A u mnie odwrotnie: w konku, gdzie trzeba było dokończyć zdanie, wygrał wielozdaniowy elaborat na pół ekranu laptocza. Pewnie był wyjątkowo wyjątkowy, bo przecież reszta uczestników się nie popisała i po prostu dokończyła zdanie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
1) Zarezerwuj kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy złotych firmowego hajsu.
2) Ogłoś klientom w całej Polsce, że mogą coś wygrać.
3) Podziel prawie cały hajs na 10.000 nagród lokalnych dla Wrocławian.
4) Pokaż klientom poza Wrocławiem, że olewasz ich sikiem prostym.
Gotowe!
PS: Nie mogę uwierzyć, że zamiast biletów do sieci kin w całej Polsce, Kaufland rozda bilety na imprezkę sportową we Wrocławiu. Uwierzę natomiast, jeśli to będą pojedyncze bilety o wartości 5 zł na 9 rano w środę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dorosła dwójka mojej koleżanki zawsze twierdziła, że w domu nie ma co jeść (a lodówka pełna i zakupy zrobione, ale nawet odgrzanie zupy ich przerastało) albo dzwoniła do mamy do pracy ze skargami typu "Brat zjadł moje naleśniki!" Powtarzam: dorośli byli. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale bez dziecka nagrody nie będzie, musi być dziecko
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spróbuj polecieć znanymi standardami:
"Nawet moje dziecko widzi , że dzięki Loreal mama już się twarzy nie wstydzi , bo wystarczy z drogerii tapeta , a pięknością staje się nawet parchata kobieta , więc Loreala do ulubionych dodałam i 100 lat mu winszowałam."
Powinno pyknąć