Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6363038 Napisano: 01.06.2017 22:30:52 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

Nie chciałam dołować, mówię z własnego punktu widzenia  emotka  Dla mnie "będzie dobrze" jest rodzajem zbywania, a nawet oszustwa, bo nie mamy pojęcia, czy w danej sytuacji będzie dobrze, czyli potencjalnie kłamiemy  emotka  Pomodlę się za Ciebie to już rodzaj pomocy (dla osoby wierzącej oczywiście).  

Tak samo to widzę. "Będzie dobrze" - okrutny banał, za którym nic się nie kryje. Ani razu mnie to nie podbudowało emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6363014 Napisano: 01.06.2017 21:54:47 w Wkurza mnie...
Halszka napisał(a):

Nie potrafię, a przynajmniej tak mi się wydaje, rozmawiać o trudnych sprawach. Choroby,
wypadki, w których ktoś ucierpiał. Jak reagować, co mówić. Standardowe „będzie
dobrze, dasz rade, wyjdziesz z tego…” Nie wydaje się by to było wystarczające.
Jak podbudować druga osobę w krzywdzie? Nie można nie pytać, nie zauważać. Ale skoro
już się zaczyna to co mówić?

Od "będzie dobrze" i "dasz radę" wolę różne wersje typu "Będziemy się za Was modlić." albo "Będę za Ciebie trzymała kciuki."

Czasem lepiej nawet nic nie mówić, tylko posiedzieć z drugą osobą, bo ciężko jest znaleźć człowieka, przy którym można sobie swobodnie pomilczeć... Wyświetl w wątku >>

joan

#6362726 Napisano: 01.06.2017 11:28:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy wiadomo coś o wynikach z Natury? Tego konkursu Albedo na dzień matki?

do wczoraj miały byc maile, ale nikt sie nie pochwalił emotka

A ja mam zapisane, że do 07.06. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6362712 Napisano: 01.06.2017 11:08:47 w WC - rozmowy o wszystkim
kamagic napisał(a):

Co mogę kupić dwulatce na dzień dziecka, która ma już chyba wszystko?
To moja chrześnica, chciałam ją zabrać do zoo, ale jej matka się nie zgadza a ja już nie mam pomysłów, a pieniędzy na jakieś cuda na kiju nie mam, ehhh

Wpisz w Google Twoje miasto (albo okoliczne) i słowa Dzień Dziecka - nie wiem, jak u Ciebie, ale u mnie jest mnóstwo atrakcji, całkiem sporo bezpłatnych np. w bibliotekach czy MDKach. Może akurat coś Ci podpasuje?

Powiem tak: jeśli kupisz jej jakiegoś plastikowego grata, do końca życia będzie towarzyszyć jej uwalniająca toksyny zabawka. Jestem świeżo po obejrzeniu filmu "Plastikowa planeta", na samą myśl o plastiku mam odruch wymiotny.

Wspólne wyjście nawet do parku czy piaskownicy na pewno jest lepszą opcją, bo czas to najcenniejsza waluta współczesnego świata. Nie musi być drogo, możecie np. zahaczyć o jakiś występ klaunów na mieście albo wioskę smerfów.

Jestem całkowicie przeciwna nabijaniu kasy jakimkolwiek podmiotom, które tworzą więzienia dzikim zwierzętom. Są zwierzęta domowe, są zwierzęta dzikie i te ostatnie powinny być obserwowane jedynie w naturalnym środowisku (np. emitowany jest świetny program "Planeta Ziemia II" bodajże w niedzielę). Na samo słowo "papugarnia" robi mi się słabo; starsze dziecko zabrałabym na dni otwarte organizowane w jakimś lokalnym schronisku/przytulisku dla zwierząt.

Nie przejmuj się - najważniejsze, że chcesz malca zobaczyć i poświęcić mu dzień, budować relację. Jeśli zadbasz o jego komfort i bezpieczeństwo, nawet piknik w arboretum będziecie po latach miło wspominać patrząc na wspólne zdjęcia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6362419 Napisano: 31.05.2017 17:19:02 w Kaufland konkursy
... kamieni koopa emotka Wyświetl w wątku >>
2 bethan, mia 0

joan

#6362321 Napisano: 31.05.2017 14:14:18 w Czy informują/ informowali?
kalinea napisał(a):

Aplikacja Kaufland ze smartfonami ma czas do 1 czerwca?

Do 30.06. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6362315 Napisano: 31.05.2017 14:09:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wszędzie ten sam numer telefonu, chyba chodzi o wywarcie wrażenia "jam niekonkursowicz, ja mam ino jeden telefon" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6362308 Napisano: 31.05.2017 13:54:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kombinatorów najłatwiej to rozpoznać po tym, że pewne osoby/miasta wygrywają jedynie w akcjach, gdy zakupy można zrobić gdziekolwiek. Jakoś nigdy nie wymiatają w promocjach organizowanych dla konkretnej sieci sklepów. Lecz budżet przecież niezmienny - czy jest jakaś różnica przy wydawaniu 10.000 zł? Chyba lokalny sklepik nie różni się od Tesco czy Carrefoura? Czyżby sensowne akcje nigdy nie dotyczyły dużych marketów? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6362303 Napisano: 31.05.2017 13:46:14 w Wkurza mnie...
kinzao napisał(a):

Ja chyba za głupi jestem. Chcecie mi powiedzieć, że jedna osoba wygrała 25 rowerów z 57 (prawie połowę) ? Rozumiem, że grała na podstawione osoby, ale to jakie ilości produktów kupuje taka osoba, żeby coś takiego się udało. To cholerna loteria, tu można nic nie wygrać nawet wysyłając 100 paragonów dziennie (niech żyje mlekovita która mnie olała emotka ).

A wierzysz, że cokolwiek kupił? Bo ja ani przez chwilę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6362296 Napisano: 31.05.2017 13:39:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

Raczej hurtownik - zawodowy gracz. Wystarczy wpisac numer telefonu w google i otwiera sie lista: samochody, wycieczki, skutery... Na bogato emotka

Mnie wyskoczył w Googlach jego mejl wraz z imieniem i nazwiskiem oraz adresem mieszkania, które miał do sprzedania emotka Nawet wiem, co Kazio studiował - taka anonimowość w internetach emotka

PS: Szkoda, że prawie nie ma już prawdziwych hurtowników, czyli ludzi poukładanych finansowo, co z rozmachem robili zakupy. Teraz jest era cwaniaków i cienkich bolków, którym liczba zgłoszeń nie pokrywa się z liczbą zakupów. Drukarze vel paintowi da Vinci, właściciele podrzędnych sklepów podciągający każdy paragon klienta pod "art. spożywcze" / "art. chemiczne"... takie czasy. Wyświetl w wątku >>

joan

#6362163 Napisano: 31.05.2017 11:10:41 w Lay's
aurorcia napisał(a):

A to dziady emotka  Nie mam walizki, dobrze, że w II etapie też zagrałam.

Ja również nie mam. Natomiast dziwi mnie, że nie wygrał nikt z mojego miasta - to akurat jest szokujące i raczej rzadko spotykane emotka

weroniika napisał(a):

Poinformowali mnie, że wygrałam telewizor z konkursu "Kibice wygrywają pierwsi"
W celu weryfikacji proszą o hasło jakie wysłałam. Jeśli go nie pamiętam to tracę nagrodę??

Sprawdź w regulaminie, czy jest tam zapis, że mogą Cię poprosić o coś takiego albo odebrać nagrodę. Jeśli nie, poproś Avanti o wskazanie punktu w regulaminie, który ich upoważnia do takich działań. Bo bez przesady, ale kto by pamiętał swoje hasła emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6361826 Napisano: 30.05.2017 17:39:12 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

Szukam info, czy ktoś z Was dostał mail o treści (cytuję): "Szanowni Państwo,
Dziękujemy za zgłoszenie do ogólnopolskiego programu "Zwrot Miesięcznych Wydatków". emotka
Miło nam poinformować, że Państwa adres email: ...został pozytywnie zakwalifikowany do udziału w akcji i mają Państwo możliwość ubiegania się o zwrot wszystkich swoich miesięcznych kosztów (w tym rat pożyczek i kredytów), do kwoty 5000zł....".
Czy jest sens się nabierać? Ktoś słyszał o tym, korzystał, dostał tę forsę? emotka emotka

A zgłaszałaś się do tej akcji? Bo napisali "dziękujemy za zgłoszenie" -> czyli tak, jakbyś do nich pierwsza napisała. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6361790 Napisano: 30.05.2017 15:37:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Czy ktokolwiek dostał zwrotkę o przyjęciu odpowiedzi z PALMA w C4?
Jestem pewna, że znowu coś poknocili i żaden esek do nich nie dochodzi...
Wysyłanie esków bez prexifu na ogólnodostępną bramkę /4321/  niczego dobrego nie wróży ;/
Obym się myliła emotka

Konkursu nie znam, ale to zwykły numer premium, więc powinien być jakiś prefiks emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6361721 Napisano: 30.05.2017 12:44:44 w Kaufland konkursy
arta napisał(a):

Też bym nie pogardziła Sanokiem. emotka Ale odnoszę wrażenie, że z każdą imprezą można tak ponarzekać, bo czy bilety na Openera nie będą olewactwem w stosunku do reszty Polski, niebędącej trójmiastem? Bilety na mecz na stadionie narodowym - Warszawą? Po prostu organizatorzy tego konkursu chyba przecenili "wielkość" tej imprezy (może przez "World" w nazwie emotka ), a nie "olali inne sklepy".

Ino na Open'a chyba nie ma biletów po 5 zł emotka Bo takie to powinno się rozdać jako nagrody gwarantowane dla pierwszych 10.000 chętnych.

Oczywiście wiadomo, że każdego kręci co innego, ale masz rację - przecenili tę imprezę. Z drugiej strony: nikt z nas nie jest nieomylny, to i pracownicy Kaufa mogą się pomylić. Oby chociaż nazbierali te 10.000 zgłoszeń emotka

deva - skoro mają jeszcze czas, nawet nie można się o to złościć emotka To tak, jakby organizator złościł się na Ciebie, że wysłałaś zgłoszenie ostatniego dnia konkursu, a przecież mogłaś wcześniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6361688 Napisano: 30.05.2017 12:01:23 w Kaufland konkursy
arta napisał(a):

Haha, to akurat nie wina Wrocławia, że World Games są organizowane w tym mieście. Nie zmienia to jednak faktu, że konkurs jest nieatrakcyjny nawet dla Wrocławian. emotka A przynajmniej dużej części.

A czy ja twierdzę, że Wrocławia? emotka

Po prostu wydaje mi się zupełnie chybionym pomysłem rozdawanie tego typu lokalnych biletów - mogli ufundować samochód albo nawet kilka, wtedy w zabawie wzięłaby udział cała Polska emotka Ewentualnie np. bilety do sieci kin w całej Polsce.

PS: A w ogóle to czemu nie zdecydowali się na wejściówki do Parku Etnograficznego w Sanoku? Byłam i podobało mi się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6361625 Napisano: 30.05.2017 11:03:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lubiemakaron napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Odklikuję tylko konkursy w których znów mi się nie udało. Taka posucha, że ucieszyłabym się nawet z książki, lub z biletów do kina.

u mnie to samo. naprawd emasakra. a najgorsze ze wydaje mi się, ze mam niezłe prace, a wygrywają jakies jednozdaniowe rymowanki...eh

A u mnie odwrotnie: w konku, gdzie trzeba było dokończyć zdanie, wygrał wielozdaniowy elaborat na pół ekranu laptocza. Pewnie był wyjątkowo wyjątkowy, bo przecież reszta uczestników się nie popisała i po prostu dokończyła zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
1 fineessa 0

joan

#6361600 Napisano: 30.05.2017 10:32:01 w Kaufland konkursy
Jak NIE organizować akcji promocyjnych - na podstawie grafiki z wątku "Zapowiedzi":
1) Zarezerwuj kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy złotych firmowego hajsu.
2) Ogłoś klientom w całej Polsce, że mogą coś wygrać.
3) Podziel prawie cały hajs na 10.000 nagród lokalnych dla Wrocławian.
4) Pokaż klientom poza Wrocławiem, że olewasz ich sikiem prostym.
Gotowe!

PS: Nie mogę uwierzyć, że zamiast biletów do sieci kin w całej Polsce, Kaufland rozda bilety na imprezkę sportową we Wrocławiu. Uwierzę natomiast, jeśli to będą pojedyncze bilety o wartości 5 zł na 9 rano w środę emotka Bule, wrotkarstwo, bilard... kosmik emołszyn, warto się telepać nawet z kujawsko-pomorskiego emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6361485 Napisano: 29.05.2017 23:12:16 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że Wasi synowie tacy obrotni, będą mieć łatwiej i przyjemniej w życiu emotka
Dorosła dwójka mojej koleżanki zawsze twierdziła, że w domu nie ma co jeść (a lodówka pełna i zakupy zrobione, ale nawet odgrzanie zupy ich przerastało) albo dzwoniła do mamy do pracy ze skargami typu "Brat zjadł moje naleśniki!" Powtarzam: dorośli byli. Wyświetl w wątku >>

joan

#6361447 Napisano: 29.05.2017 22:38:13 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

A żeby nie wycierać gęby dzieciakiem, bardziej twórcza (matka dzieciĄ) za karton się łapie. Oooo.

Ale bez dziecka nagrody nie będzie, musi być dziecko emotka Zauważ, że samo słowo DZIECKO zwraca uwagę bardziej, niż np. POŻAR czy MORDUJĄ, a nawet WYPRZEDAŻ emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6361433 Napisano: 29.05.2017 22:23:20 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

Nie umiem ułożyć życzeń dla Loreal emotka emotka chyba zainspiruje się ,,rz''yczeniami dla Jogobelli i napisze zdrówka,100 lat emotka to powinno załatwić sprawe emotka

Spróbuj polecieć znanymi standardami:
"Nawet moje dziecko widzi , że dzięki Loreal mama już się twarzy nie wstydzi , bo wystarczy z drogerii tapeta , a pięknością staje się nawet parchata kobieta , więc Loreala do ulubionych dodałam i 100 lat mu winszowałam."
Powinno pyknąć emotka Wyświetl w wątku >>