Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6361416 Napisano: 29.05.2017 22:08:29 w Intermarche
bruce napisał(a):

(...) No przecież tam całe zgłoszenie przykładowe jest bez spacji! emotka

Ale pod spodem trzy gwiazdki plus info: *** W sms-ie może być maks.160 znaków, w tym spacje, bez polskich liter.
W tym spacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6361398 Napisano: 29.05.2017 21:29:52 w Intermarche
bruce napisał(a):

Jakoś nie bardzo przekonuje mnie zawarta w regulaminie przykładowa propozycja zgłoszenia konkursowego Wedel w ITM (cytuję): "WEDEL.NUMERPARAGONU.ODPOWIEDZNAPYTANIEKONKURSOWE". To niby uwzględniać te spacje międzywyrazowe, tracąc sporo znaków, ale i - pisząc wedle prawideł językowych, czy nie? emotka

Po numerze paragonu dajesz kropkę i normalnie suniesz po polsku, ze spacjami emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6361068 Napisano: 29.05.2017 10:29:47 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

marionzzz napisał(a):

joan napisał(a):

Błędnie obliczyłam, że z samego rana żaden kurier nie podjedzie. Weszłam pod prysznic, namydliłam ciało... DING DONG! Noż jego mać, skoki w dal po łazience, cały przedpokój w wodzie, poszukiwania szlafroka...

skąd ja to znam  emotka  o której godzinie nie poszłabym do łazienki-rano, w południe, po południu to zawsze dokładnie w tym czasie! albo kurier albo listonosz...nie wiem, jakiś kurde szósty zmysł mają, żeby akurat wtedy przyjechać...

U mnie to samo  emotka  szampon  na włosach i " ding dong" przy drzwiach  emotka . Bardzo często tak mam. 

Hihi, przynajmniej wiem już, że to nie wszechświat się na mnie uwziął z tymi kurierami emotka Mam już pozapisywane, który o jakiej porze dnia przyjeżdża, ale nie zawsze wiem zawczasu, czym nagroda przyjdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6361026 Napisano: 29.05.2017 09:05:35 w Wkurza mnie...
Błędnie obliczyłam, że z samego rana żaden kurier nie podjedzie. Weszłam pod prysznic, namydliłam ciało... DING DONG! Noż jego mać, skoki w dal po łazience, cały przedpokój w wodzie, poszukiwania szlafroka...
- Dzień dobry, proszę wypełnić dokument zwrotny.
- Proszę, gotowe.
- Ale Pani nie wpisała serii i numeru dowodu osobistego!
- Bo to nie jest do niczego nikomu potrzebne.
- Chyba jest, skoro dali takie pole w dokumencie...
- Nie jest, do rozliczenia nagrody potrzebny jest jedynie NIP albo PESEL. A gdybym ja od Pana chciała dane z dowodu osobistego, podyktowałby mi Pan?!
- No ale ja nie decyduję o tych polach w dokumencie, ma być cały wypełniony.
- Nie wypełnię. Proszę zwrócić do nadawcy z adnotacją "odmowa przyjęcia - odbiorca nie chciał podać serii i numeru dowodu osobistego".
- Tak będę musiał zrobić. Albo wie Pani, co... niech Pani wpisze byle co w te pola, jakieś fikcyjne dane. Trzy litery, sześć cyfr.
- Gotowe, do widzenia.
- Do widzenia.

PS: Gdyby jeszcze jakiś organizator koniecznie chciał mi założyć teczkę IPN, informuję tutaj zaglądających:
IMIĘ OJCA: ADAM
IMIĘ MATKI: EWA
NAZWISKO PANIEŃSKIE MATKI: ŻEBROWSKA
MIEJSCE URODZENIA: RAJcza
emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6360772 Napisano: 27.05.2017 15:59:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

Każdy orze jak może emotka  
https://zadane.pl/zadanie/13690306

Standard emotka Ale w końcu to "gimnazjum" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6360744 Napisano: 27.05.2017 12:08:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy miał ktoś problem z kodami Zotarella? Przy dwóch wpisanych wyskoczyło mi, że kod został już wykorzystany, dopiero trzeci wszedł. Na 100% nie wykorzystywałam tych kodów emotka  

Cóż, widocznie masz regularnego gracza w swoim sklepie, co zakupów nie robi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6360478 Napisano: 26.05.2017 12:59:03 w Lay's
aurorcia napisał(a):

Wręcz przeciwnie, 2 walizki na wakacje z mężem, będziemy pięknie wyglądali z takimi samymi walizkami emotka  A rozwodu nie muszę brać, bo podczas ślubu zawarliśmy umowę małżeńską, czas trwania 20 lat i po tym czasie jak nie przedłużymy to sama wygaśnie i te 20 lat mija za niecałe 3 miesiące emotka

emotka emotka emotka

A przedłużyć umowę można znikopisem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6360463 Napisano: 26.05.2017 12:45:52 w Lay's
aurorcia napisał(a):

Nie żebym była pazerna, ale we dwoje zawsze raźniej dlatego chciałabym 2 słoneczne walizki emotka

Dwa telewizory, dwie walizki... się z Lay'sami szykujesz na rozwód, czy jak? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6360421 Napisano: 26.05.2017 12:10:54 w Dyskusje o wynikach konkursu
magisterek napisał(a):

(...) e-maile i smsy też zostały wysłane, to że ktoś ma może blokade premium sms to raczej sms nie dotrze. (...)

Teraz to dopiero poczułam się 100% przegrywem -> poniosłam porażkę w starciu z ludźmi tak nieporadnymi, że porobili błędy w w swoich adresach mejlowych i mają zablokowane smsy premium emotka Do pupy. Wyświetl w wątku >>

joan

#6360410 Napisano: 26.05.2017 11:55:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
magisterek napisał(a):

(...) Jedno jest pewne. Konkurs był fajny, zgłoszeń były tysiące. Nikomu nie dogodzisz.

No mnie nie dogodzili, bo konkurs bez rezerwy, gdzie jakimś cudem do bardzo dużej liczby laureatów nie dotarły dwie serie mejli (a kto wie, do ilu nie dotarły również smsy!) na pewno nie jest "fajny".

Nagleśmy przestali do mejli zaglądać i smsy sprawdzać, zbiorowy paraliż uczestników konka emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6360384 Napisano: 26.05.2017 11:26:56 w Czy informują/ informowali?
79magda napisał(a):

Mój nadany nawet nie dotarł z powodu "pełnej skrzynki" emotka więc odpowiedzi się raczej nie spodziewam...

Do mnie też przyszła dziwna zwrotka, ale myślałam... że to tak samo nic nie znaczy, jak w przypadku zwrotek z Tqg.

Obawiałam się, że przegrać mogę raczej z plagiatami życzeń i kradzionymi fotkami, a wygląda na to, że jakieś dziunie wysłały wielogigowe fotki z głowami w kartonach i ukręciły łeb temu konkursowi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6360260 Napisano: 25.05.2017 23:02:03 w Wkurza mnie...
@@gnieszk@ napisał(a):

A ja się dzisiaj wkurzyłam wchodząc do  Brico jak zobaczyłam panią kasjerkę ładującą sobie kupony konkursowe z podpiętymi paragonami do szuflady. I jakoś się specjalnie z tym nie kryła emotka . Później podeszła do niej druga i taka luźna gadka "no ja to jeszcze nigdy nic nie wygrałam.." " a ja wygrałam kiedyś w ...". A jak płaciłam potem właśnie u niej to kuponu mi nie dała, więc się opomniałam i z łaską mi dała. Tak się zawzięłam, że stwierdziłam, że muszę coś sensownego na ten konkurs napisać, a teraz się wkurzam, bo nic mi do głowy nie przychodzi. Te skojarzenia max dwuwyrazowe...

Hmm, nie hejtujcie mnie, ale uważam, że najlepiej od razu zgłaszać coś takiego kierownikowi. W ramach zmiany świata na lepsze emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6360169 Napisano: 25.05.2017 19:03:40 w Czy informują/ informowali?
Czy z poniższego konkursu dostał ktoś może mejla? (top Teraz)

blanca napisał(a):

7 bukietów kwiatów
http://kobieta.wp...my-6126103556204673a

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6360125 Napisano: 25.05.2017 16:30:05 w Wkurza mnie...
pawol napisał(a):

Daję łapkę w górę swoim postom bo się z nimi zgadzam.

Wrzuć sobie to motto w stopkę emotka

kalka napisał(a):

(...) 2. Całe mnóstwo ludzi (z naszego forum niestety) poszukujących paragonów na konk Pudliszek z C-4  emotka
3. A najbardziej wkurzają mnie tzw "uczynni idioci"  emotka

I tak jest teraz w miarę spoko, dawniej w kółko ci sami ludzie z siebie publicznie debili robili, bo w jednym wątku płakali "Czemu nic nie wygrywam w konkursach promocyjnych?!", a w drugim składali oferty typu "Sprzedam paragon na zakończony konkurs X." I oni absolutnie związku nie widzieli; albo rozdwojenie jaźni, albo... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6360117 Napisano: 25.05.2017 16:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolka182 napisał(a):

Facebookowy konkurs Serenady... i po prostu to zgłoszenie mnie tak powaliło, że zabrakło mi słów na dalszą puentę.

https://www.faceb...p;type=3&theater

Inspiracja mięsną stylizacją Lady Gagi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6360088 Napisano: 25.05.2017 15:03:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

Zobaczymy jak będzie tym razem, bo w konkursach Tchibo np. w ITM listy laureatów nie były pełne.  emotka

Nie grałam tam, ale wiesz... może i rezerwowi nie spodziewali się wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
2 edzia21, kalka 0

joan

#6360083 Napisano: 25.05.2017 14:47:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

Dużo "laureatów" nie spodziewało się wygranej i nie zaopatrzyło się w trakcie trwania konkursu w paragony, więc gdyby nie "uczynni  i pożyteczni" to byłaby szansa  emotka

Rzekłabym im: ojeja ludzie: więcej wiary w siebie! emotka

Nagrody się spodziewałam i jest. A co do rezerwy, to regulamin ją przewiduje emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6360071 Napisano: 25.05.2017 14:30:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
koniczynka123 napisał(a):

Nie rozdysponowano jeszcze 4 iphony,7 samsungów, 18 smarwatchów i 47 stówek- ciekawe czy rezerwa na to już wysłana czy można się jeszcze łudzić emotka

Ja nie mam ochoty się dłużej łudzić, już 3x sprawdzałam skrzynki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6359829 Napisano: 24.05.2017 23:38:21 w Wkurza mnie...
pawol napisał(a):

Gdyby nie tacy ludzie jak ja to nie mielibyście o czym pisać i to forum byłoby nudne.Prawdziwy Jack Nicholson na pewno by mi pomógł bo to jest w porządku gość.Delfinie chyba dzisiaj w nocy nie zasnę z tego powodu że mnie zablokowałaś.

I ja Cię zablokowałam - dwie noce z głowy emotka

PS: Jack by Ci pomógł... jak w "Lśnieniu" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6359751 Napisano: 24.05.2017 20:48:00 w Lay's
andzi18 napisał(a):

Są wyniki konkursów na fan pagach Pepsi i Lay's. Ogólnie bez szału.
https://www.faceb...2tn%22%3A%22R9%22%7D

https://www.faceb.../?type=3&theater

Odnośnie pani, co wygrała: nie ma to, jak w przypadku zadania "Opisz sytuację związaną z footballem, która wzbudziła w Tobie największe emocje" podesłać zdjęcie. A potem dziwota, że ludzie linki w formularzach do galerii foto ślą, gify, filmy czy inne g*.

Swoją drogą, takich oszołomów coraz więcej i więcej, rozmnażają sie przez pączkowanie emotka A Fejsbucz bezlitośnie obnaża naturę konkursowicza... Wyświetl w wątku >>
0 0