Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6359307 Napisano: 23.05.2017 20:54:35 w Ambasadorinnowacji - Philips
Oddam za darmo indywidualny kod rabatowy upoważniający do zakupów z 20% zniżką, ważny do 30.06.2017.

W razie czego, proszę się zgłaszać na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6359202 Napisano: 23.05.2017 17:11:22 w Ambasadorinnowacji - Philips
ondine napisał(a):

Też mam te kody. Mogli chociaż uzależnić je od ilości punktów, miałam 1200 punktów i mam taki sam rabat jak ktoś, kto miał 4000 punktów emotka (...)

Nawet gorzej, bo masz taki sam rabat, jak ktoś z zerowym saldem punktów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6359121 Napisano: 23.05.2017 14:22:17 w Kaufland konkursy
daigee napisał(a):

Właśnie pierwszy raz w życiu przepadła mi nagroda.
W zgłoszeniu do "Wspólnie dbamy o najlepsze efekty" miałam 6-cyfrowy numer transakcji z samej góry paragonu a miał być ten dłuższy z dołu paragonu... Dostałam wiadomość, że dosłany paragon jest inny niż zgłoszony. Pani z TQ Group nie dała sobie wytłumaczyć, że przecież widać, że to prawidłowy paragon z tym samym numerem co w smsie.

Perełka - "od teraz musimy traktować wszystkich jednakowo, w systemie zero jedynkowym, ponieważ na forum ktoś się pochwalił, że dostał od nas nagrodę mimo błędu w zgłoszeniu". Widać, że czytają forum i potrafią robić pod górkę...

Pani z Tqg ma rację, bo regulamin jest podstawą prawną, na którą może się powołać każdy. A niektórzy konkursowicze mają zbyt długi język, jeśli chodzi o opowiadanie, co im się upiekło. Spora część graczy nie przyjmuje do wiadomości, że agencje tu siedzą i czytają wpisy. Nawet przedstawiciel Nestle już oficjalnie jest na forum i pomaga w wielu kwestiach (za co dziękujemy).

PS: Mam ulotkę z nowego konka w Kaufie i tam jest po raz kolejny wyraźnie wytłumaczone, jaki numer należy wpisać w smsa. Może będzie mniej pomyłek... ale tylko może.

W każdym razie: szkoda, obyś w się odkuła w aktualnej edycji emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

joan

#6359014 Napisano: 23.05.2017 10:14:16 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Tylko, to ja wrócę z pracy i zaraz Cię ubiję. emotka U mnie 0/3.

Podam Ci pomocną dłoń z widłami, bo takie same statystyki mam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6358913 Napisano: 22.05.2017 23:23:10 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

Pisanie listu motywacyjnego ...i dołączanie go do aplikowanego ogłoszenia o pracę  ....i tak najważniejsze jest cv (pierwsza selekcja )..a potem dopiero "sprzedawanie "swojej osoby - które i tak dopiero ma sens na rozmowie kwalifikacyjnej ....i powiedzmy że cv już mam , za to na ten głupkowaty list motywacyjny jeszcze mi zejdzie  emotka

Spoko koko, dasz radę - w końcu nie od dzisiaj siedzisz w konkursach i potrafisz lać wodę na każdy temat oraz wychwalać pod niebiosa banalne nawet kwestie. To coś na kształt "Dlaczego to ja powinnam wygrać?" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6358544 Napisano: 22.05.2017 12:45:23 w Wkurza mnie...
magdamagda11 napisał(a):

Kosmiczne składki oc. Właśnie listonosz mi przywiózł wyliczona składkę z pzu. 913 zł za pół roku:( Muszę się zabrać teraz za konkursy ze zdwojoną siła.

Zmień ubezpieczyciela, my zmieniamy co roku emotka Aktualnie płacę 705 zł za cały rok (Uniqa dla podstawy 41.075 zł). A potem... się zobaczy, u kogo wykupimy. Niestety taki jest teraz świat, że przeważnie stały klient dostaje g*, bo liczą się statystyki z ilością klientów nowych, więc nowy klient dostaje o wiele więcej emotka

Chyba, że masz auto o dużej wartości albo jakieś zwyżki? emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

joan

#6358451 Napisano: 22.05.2017 09:25:03 w SZUKAM....
paula9891 napisał(a):

W trakcie konkursu były wystawione.
A Auchan już pozdejmowane.

izkak napisał(a):

Tak, aktualnie są wystawione w Leclerc w otoczeniu ciastek i plakatów informujących o konkursie. Rower jak rower, szału nie ma. Żółte Le Grand z tamtego roku były o wiele fajniejsze  emotka

Dziękuję za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6358440 Napisano: 22.05.2017 09:06:01 w SZUKAM....
Czy w związku z konkursem BelVita/Leclerc rowery są wystawione w sklepach i można je zobaczyć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6358113 Napisano: 19.05.2017 23:41:32 w SZUKAM....
szczupak napisał(a):

nie mieliście problemu z wypełnieniem formularza na loterię Auchan?
ja nie moge nr kasy wpisać (zapisują się tylko 3 cyfry, a liter wogóle nie chce
miał tak ktoś?

Nr kasy w tej loterii ma 2 cyfry, jest wskazany na przykładowym obrazku, oblukaj. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6357112 Napisano: 17.05.2017 11:33:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

Belvita od rana zasmuciła:( mam wrażenie, ze już nigdy nie wygram głównej.. same drobiazgi wpadają emotka

A widziałaś ten rower na żywo? emotka

Na pewno zaraz coś Ci wpadnie, powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6354880 Napisano: 10.05.2017 22:14:21 w Albedo Marketing
rafi323raf napisał(a):

(...) wygrałem niedawno w konkursie gdzie dane trzeba było odesłać w ciągu 6h. Jeszcze trochę i do kibla trzeba będzie z paragonami chodzić!

Mój facet całkiem niedawno wygrał w konku, gdzie dali mu 3h na odesłanie danych - myślał nawet, że to jakieś naciągactwo, tak absurdalna wydała mu się treść wiadomości emotka
loczeq napisał(a):

(...) Ręki sobie za nikogo nie dam odciąć ale to by była totalna głupota jeśli koszt paragonu to "groszowe" sprawy.

I dobrze, bo... jak powiedział w pewnym filmie Cezary Pazura... bez ręki byś chodził.
A ludzie są totalnie głupi, nie da się ukryć.

BTW: widzę, że dyskusja dotyczy min. kwestii pustych pól na liście laureatów u Albedo. Otóż może to być wynik po prostu tego, że nie uzupełnili listy pozytywnie zweryfikowanych laureatów. Bo np. był taki konek w zeszłym roku "Lista marzeń" czy jakoś tak i do dzisiaj lista nie została uzupełniona (a miała być aktualizowana na bieżąco). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6353724 Napisano: 08.05.2017 17:44:52 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam dzisiejszy paragon z Auchana (Katowice, Reńców), który można jednocześnie wykorzystać na 3 akcje:
1) Loteria w Auchan
2) Zottarella (odsyła się skan/zdjęcie paragonu; kodu z opakowania nie zapewniam)
3) BelVita w Auchan (odsyła się skan/zdjęcie paragonu).

Cena paragonu: 20 zł przelewem.
Po wpłynięciu pieniążków na konto wysyłam zdjęcie paragonu na mejla.

Mogę codziennie zrobić zakupy, gdzie paragon będzie nadawał się jednocześnie do loterii Auchan + konkursu BelVita Auchan, zapraszam do składania zamówień (cena 20 zł) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6353371 Napisano: 07.05.2017 19:37:53 w Auchan
lux000 napisał(a):

(...) A ona mi na to, że nie są bo oni mają swoje gratyfikacje dla pracowników i nie jest wcale tak źle. (...)

Na drugi raz zapytaj, jak jej się podoba wypełnianie sryliona stron tzw. Bilansu i czy u niej też przyznają podwyżki pensji po 3 zł (słownie: trzy złote) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6348519 Napisano: 20.04.2017 23:17:38 w Albedo Marketing
mariolakal napisał(a):

Czy ktoś wie, jak wygląda u Albedo sprawa gwarancji ? Wysyłają razem ze sprzętem czy trzeba się prosić ? 

Sami od siebie nic nie wysyłają, nawet listu gratulacyjnego ani protokołu. A czy dosyłają na prośbę? Nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6348497 Napisano: 20.04.2017 21:46:48 w Albedo Marketing
kajeczka napisał(a):

Mój paragon, mimo przyklejenia go do oświadczenia - zniknął, nie ma, wyparował...Po kolejnym zapytaniu czas na wersję 2 : "numer paragonu niezgodny ze zgłoszeniem" - wysłane tylko jedno głoszenie. Spełniłam warunki regulaminu konkursu- koszt zakupów, potem polecony, a zostałam z niczym...Nie będę chwalić agencji, która tak postępuje i nucić "myślę, że nie stało się nic". 

Ciekawe, co by było, gdybyś poprosiła o przesłanie skanu Twojego oświadczenia. Wygumowaliby paragon w Paincie? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6348460 Napisano: 20.04.2017 20:03:13 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

niestety pracuje na produkcji więc kontaktu z klientami nie mam nie mniej wchodzę na kartę ale szefowa tego nie przyjmuje do wiadomosci, dla niej wazne jest jak sie okazalo - ręczne wpisanie na liste obecnosci godzin przyjscia i wyjscia. Wiesz, bylam wspanialym pracownikiem dopoki nie dopominalam sie o kase, zaczelo sie dopominanie to jestem najgorsza na swiecie, beznadziejna, nic nie umiem i nie zasluguje na nic wiecej niz to co dostaje... Psychiczne co?

Mojej mamie też tak kozaczyło kilku pracodawców, jeszcze lata wstecz. Np. jeden koleś wmawiał jej, że nie dostanie tego czy tamtego, bo "firma jest na minusie". Innej pracownicy natomiast powiedział, że "firma jest na zero". Po zaproszeniu w odwiedziny kontroli z PIP, która przemieliła go na miazgę... okazało się, że firma pięknie przędzie i na wszystko znalazły się pieniądze.

O ile nie ma specjalnego, indywidualnego regulaminu pracy w Twoim przedsiębiorstwie ani też nie zawarto tego w Twojej umowie o pracę, powinnaś jedynie w sposób jednoznaczny rejestrować swoje wejście/wyjście. Zatem nie ma potrzeby wpisywania danych do zeszytu, skoro widać je w systemie wg danych z karty. Ale zawsze możesz zapytać PIP, co sądzą w tej kwestii - skoro i tak nie masz dobrych stosunków z szefową emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6348426 Napisano: 20.04.2017 18:31:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
wrrrryyy napisał(a):

He, he, dostala nagrode z poczucie humoru emotka

...a powinna za poczucie horroru emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6348425 Napisano: 20.04.2017 18:27:40 w Wkurza mnie...
nanajka81 - Nadgodziny musi Ci wypłacić, jeśli np. potrafisz w jakiś sposób udowodnić, że byłaś w pracy i pracowałaś, min. poprzez: wysłany mejl do klienta (istotna godzina), wystawienie dokumentu w programie firmowym (istotna godzina), wyciąg z telefonu służbowego potwierdzający rozmowę z klientem (istotna godzina), wydruk z kasy z Twoimi danymi (istotna godzina).

Ale za 1,5 miesiąca wpisz coś w "Dziś cieszę się z..." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6348346 Napisano: 20.04.2017 15:58:01 w Albedo Marketing
cb656 napisał(a):

(...) Chcecie powiedzieć przez to, że Albedo czyta forum i zareagowali, by zrobić zasłonę dymną, rzucają ochłap na zatkanie ust? emotka (...)

Nie chodzi o to, że nagród nie przyznają, raczej... że ich nie wydają emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6348259 Napisano: 20.04.2017 14:01:09 w Albedo Marketing
kalka napisał(a):

(...) Mają chyba spore problemy z organizacją, ogarnięciem zleceń, a przede wszystkim w mej ocenie z rzetelnością, żeby nie powiedzieć z uczciwością  emotka   emotka  

A tymczasem w zapowiedziach... kolejna promocja z Albedo w roli głównej (Kamis), sama radość emotka Wyświetl w wątku >>