Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha, dziękuję za wskazówki. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nikt nie chwalił się zestawem produktów, niby ich było tylko 50, ale żeby żaden na forum nie wpadł?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli nikt tego nie zgłosi, plagiatorka w następnym konkursie będzie jeszcze bardziej bezczelna - bo zobaczy, że konkursowicze o plagiatach wiedzą, ale w ogóle im one nie przeszkadzają. Mam nadzieję, że po to został utworzony ten wątek, by porządek przywracać i jednak ktoś zadziała
Dodam jeszcze, że przeciętny Polak nie wiedziałby ani o konku Nivea, ani o Garnierze, co wskazywać może, że plagiatorka jest wśród nas
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na konkurs Smolara się tak starałaś? Powiedz jeszcze, że trzeźwa byłaś i bez Okocimia we krwi!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zamiast się smucić, warto to zgłosić. Nagród jeszcze nie wysyłali
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Są na liście, paczaj na rodzaj nagrody. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję za info, ja oczywiście rozumiem konieczność identyfikacji laureata, ale do tego wystarczy przecież PESEL. Czyli można zbędnych danych nie podawać, fajowo bo kupiłam olej (w C4 -> info dla kamilkakicia) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A w korespondencji pytam, do którego formularza podatkowego organizatorowi jest potrzebny numer dowodu osobistego
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powodzenia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, ile masz czasu na odesłanie dokumentów - jeśli masz możliwość, napisz do nich, żeby Ci nagroda nie przepadła. I potem tę korespondencję wydrukuj i załącz do dokumentów.
Jedyną stałą, która opisuje obywatela Polski i nigdy się nie zmienia, co pozwala na jego jednoznaczną identyfikację... jest PESEL. Nr dowodu możesz zmienić, adres tak samo, o nazwisku nie wspomnę. Nawet ojcem może się okazać kto inny, niż wpisany w formularz 5 lat wcześniej (ponoć 30% ojców wychowuje cudze dzieci!)
Zakładam, że jeśli organizator nie rozumie, co to takiego PESEL i po co się go ma, a przy skrupulatnym wypełnieniu formularza się upiera, pozostałe dane można wpisać z d*** -> niech spotem u wróżki Seramidy sprawdzają, czy Twoim ojcem jest Bartolini Brtłomiej czy nie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Standardowo odmawiam podania nr dowodu osobistego z zaznaczeniem, że nie podaję go celowo -> a jeśli jest "koniecznie potrzebny", organizator ma mi wyraźnie napisać, do czego niby. Jeszcze mi żaden nie odpisał, a wszystkie nagrody dotarły
PS: To samo dotyczy imienia ojca! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Cudo! Zauroczył mnie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A Ty byś co powiedział, gdyby wycieczkę z jakiegoś konkursu organizowanego przez lody Grycan wygrała osoba o nazwisku Grycan? Uznałbyś, że to ok?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wszystko zależy od konkretnego regulaminu akcji promo - bo np. czasem osoba wykonująca obowiązki na umowę zlecenie może wziąć udział w konkursie, innym razem już nie, trzeba regulaminy dokładnie czytać.
Moja mama też kiedyś pracowała w markecie; niby w dziale reklamacji, ale i tak nikt z rodziny nie brał wtedy udziału w żadnych konkursach/loteriach. Plotki łatwo się rozchodzą, wystarczy że sąsiad czasem odbierze cudzą przesyłkę. A największe paple to kurierzy
Co do ABC: nie gram tam wcale, więc i Ty przeżyjesz, jeśli wybierzesz co innego
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A wiesz, że gdyby to się wydało, to Twoja mama miałaby nieprzyjemności? Warto się babrać w tym konkursie skuli makaronów?
Zawsze uważam, że w papierach musi wszystko grać, u Ciebie na pewno nie będzie. A ludzie wielce "życzliwi" są. Jeśli musisz zagrać, graj na sąsiada/sąsiadkę. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wczoraj spisałam regulamin: 1 osoba = po 1 nagrodzie każdego stopnia. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale czy ona jest PRACOWNIKIEM, czyli osobą zatrudnioną na umowę o pracę? Jeśli tak, nie możesz wziąć udziału w konkursie.
Halszka - tutaj chyba nawet nie ma co debatować, bo podejrzewam, że nasz kolega i jego mama mają oboje ten sam adres i nazwisko, łatwo takie rzeczy sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mam blisko do C4, ale tam i tak nie będą nic wiedzieli
Kojarzę za to, że w którymś konkursie Lubelli musiałam załatwiać regulamin drogą okrężną - jak sobie więcej przypomnę albo regulamin zdobędę, dam znać. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Współczuję Ci, bo fajna nagroda, ale zła możesz być tylko na siebie. Przede wszystkim dlatego, że - o ile wartość nagrody przewyższa wartość znaczka - dokumenty odsyłać należy listem poleconym. Organizator bezczelny byłby jedynie wówczas, gdybyś miała potwierdzenie w systemie poczty/kuriera, że Twoją przesyłkę odebrano. A tak nie jest. Wyświetl w wątku >>