Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6342996 Napisano: 06.04.2017 11:30:54 w Czy informują/ informowali?
carissma napisał(a):

(...) 2. "Smak dopisuje"  Knorr ostatni dzień. (...)

Za ostatni etap informowali wczoraj. Wyświetl w wątku >>

joan

#6341822 Napisano: 04.04.2017 10:42:18 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Bo zazwyczaj chrzestni wybierani są na zasadzie: "wezmę Ciebie, bo jesteś sympatyczny", "chcę żebyś była chrzestną naszego dziecka, bo byłaś świadkiem na naszym ślubie, a byłaś świadkiem, bo znam Cię długo"... A to przecież nie o to chodzi... My na chrzestnego naszego dziecka wybraliśmy męża mojej dalszej kuzynki (bardzo sympatyczny, ale też i religijny człowiek - idealny na tę funkcję) i oczywiście zmierzyliśmy się z burzą, dlaczego nie wybierzemy bliższej rodziny lub przyjaciół, z którymi widujemy się praktycznie co tydzień...Tłumaczenia na nic się zdały, ludzie dalej tak jakby obrażeni...

W mojej ocenie bardzo dobrze zrobiliście, jako jedni z nielicznych zresztą emotka Ale nie rozwijam tematu, bo ładna pogoda, a po co mam wywoływać burzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6341809 Napisano: 04.04.2017 10:12:20 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Z punktu widzenia prawa kościelnego absolutnie nie powinien nim być. Rodzice dziecka znali sytuację? Bo ksiądz udzielający sakramentu chyba nie bardzo....

Znam sporo dzieci, ale ani jedno nie ma chrzestnych, którzy powinni nimi być. Przyzwyczaiłam się, że to norma. Wyświetl w wątku >>

joan

#6341743 Napisano: 03.04.2017 23:50:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorothy napisał(a):

(...) może tak mało osób wzięło udział, że tych zestawów z herbatami nie byłoby komu wręczać  emotka

Może i tak, ale regulamin nie przewidywał przedłużenia konkursu, a nie można sobie żonglować terminami jak się komu podoba. Mogli napisać, że przyznali nagród tylko tyle a tyle (akurat to regulamin przewidywał), zamiast cyrki robić. Skąd mam wiedzieć, ile zgłoszeń marketing musi przedstawić zarządowi? Może znów będzie dla nich "zbyt mało"? Bo wiesz, nie sądzę, by mieli mało zgłoszeń; ale nie znam ich nadmuchanych oczekiwań. W każdym razie: ja posłałam jedną pracę.

magnus napisał(a):

Czy ktoś czeka na nagrodę z Wielkopolskiego ??
Czy te  wyniki sobie a muzom ?

Ja czekam na dwie, cisza. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6341701 Napisano: 03.04.2017 21:51:43 w NA CO CZEKAMY?
aerdna napisał(a):

Właśnie widzę. Przepraszam za wprowadzenie w błąd. To ja dodałam go do listy. Myślałam, że zakończył się 31.03

Spoko koko, tak właśnie się skończył. Po czym oni go magicznie "przedłużyli" - tak się robi klientów w bambuko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6341698 Napisano: 03.04.2017 21:48:32 w NA CO CZEKAMY?
zaczytana-pola napisał(a):

(...) 07.05 (@) - Akbar (do 30 dni komisja + 7 d na info) (...)

Z tym konkursem to nic nie wiadomo, bo na stronie jest jakby przedłużony, jutro to sobie z nimi wyjaśnię emotka Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

joan

#6341682 Napisano: 03.04.2017 21:29:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy konkurs Akbar został przedłużony? Miałam zapisane z regulaminu, że trwał do 31.03.2017, tak też był wpisany do naszej bazy.

A teraz widzę ledwo co dodaną promocję z takimi samymi danymi, jak ostatnia. Tylko termin zakończenia sobie przesunęli ot tak.

Czy oni żartują, czy jak? Tak będą ten konkurs w nieskończoność przedłużać? A my będziemy jak naiwniacy te herbaty kupować aż do końca świata i jeden dzień dłużej?

I jeszcze piszą, że "5. Organizator zastrzega sobie prawo nieprzyznawania nagrody lub nagród jeżeli poziom nadesłanych prac konkursowych będzie niesatysfakcjonujący w ocenie Komisji Konkursowej."

O co kaman? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6341675 Napisano: 03.04.2017 21:20:48 w Wkurza mnie...
PeeS: Ponieważ właśnie oglądam ulubiony serial, nie będę kontynuowała tematu - wszak nie jestem wkurzona, byłoby to złamaniem regulaminu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6341605 Napisano: 03.04.2017 18:34:50 w Wkurza mnie...
A ja jestem ciekawa, na jakiej podstawie usunięto fragment mojej wypowiedzi -> nie, żeby mi zależało na jego pozostawieniu, ale nie widzę w regulaminie e-konkursów podstaw do takich działań emotka Teraz walczący o literacką sprawiedliwość powinni mojej koleżance pomóc wytoczyć proces owym zagubionym osobom, co ją publicznie wyzwały od k* i skóry na ch*. Nie może być tak, że jedne wypowiedzi wycinamy, a inne akceptujemy. Wolność, równość, braterstwo. Woda, gaz, prąd.

Mam również nadzieję, że osoba, której moja wypowiedź przeszkadzała... nie znajduje się pośród moich znajomych na FB i będę mogła tam swobodnie operować słowem emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6341540 Napisano: 03.04.2017 16:20:28 w Wkurza mnie...
cudaczek121 - dobrze, że Ci się nic nie stało, gdy wracałaś z Katowic, niestety nawet pod domem człowiek nie jest bezpieczny (moją sąsiadkę napadnięto, gdy wkładała klucz do zamka).

A co do różnych dziwaków, moja mama była kiedyś rachmistrzem, a mój facet zajmował się zdejmowaniem liczników. Ile się nasłuchałam... cud, że im się nic nie stało. Nawet nie wiedziałam, że są takie dzielnice/bramy w moim mieście. Najgorzej miał mój facet, bo gonili go ludzie min. z siekierami - całe szczęście, że to maratończyk. Ale jakoś nie przyszło mu do głowy pytać: "Jaka jest Twoja historia, człowieku z siekierą w ręce?"

PS: Gdy lata wstecz jeździłam tramwajem w okolicę, gdzie do niedawna (a może wciąż?) wyrabiało się smalec z psów, od uduszenia smrodem ludzkim ratowała mnie jedynie roletka z Avonu, którą wkładałam sobie do dziurki w nosie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6341503 Napisano: 03.04.2017 15:25:24 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Różnice nie mają znaczenia,ja kocham ludzi i wkażdym szukam dobra.A jak sobie to ktoś tłumaczy,cóż każdy jak potrafi!Miłego dnia:-) Nie zamierzam się tłumaczyć,ani przekonywać do mojego pojmowania świata.Zszokował mnie Twój wpis,bo zawsze lubiłam Twoje wypowiedzi.

Podziwiam, nigdy nie wznieciłam w sobie tej miłości.

Mnie za to zaszokował Twój emotka Miłego dnia emotka

andziulka21 - to bardzo smutna historia. Wyświetl w wątku >>
1 r_olo 0

joan

#6341498 Napisano: 03.04.2017 15:07:44 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Kasiu ja zawsze sobie myślę,że tacy ludzie,to czyjeś dzieci,może malżonek,rodzic lub brat..po prostu!:-)

Może różnice w naszych poglądach wynikają stąd, że dla mnie się liczy, jakim ktoś jest człowiekiem, a nie jakim rzeczownikiem emotka Wyświetl w wątku >>
2 r_olo, ace 0

joan

#6341493 Napisano: 03.04.2017 15:01:13 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Joan-Ty serio zadałaś ,to pytanie?Jestem w szoku,nigdy nie pomyślałam o "menelu",więźniu,czy zbuntowanej młodzieży..że uszczuplają nam zapasy tlenu.Mam nadzieję,że Cię źle zrozumiałam,albo ze masz dziś gorszy dzień:-(

A Ty byś któregoś z nich zatrudniła? Tylko jako istniejącą patologię, bez wybielania ich, bo swoimi komentarzami dali świadectwo, kim są - nie chodzi o bluzę czy tatuaż (tak samo by mnie to wpieniło, gdyby te komentarze rzucił pan w ciuchach za tysiąc pięćset sto dziewięćset). Wiem, że wszyscy moi bliscy płacą na egzystencję takich ludzi. I to mi się nie podoba.

Masza86 - rozumiem, ale za tymi drzwiami akurat pracowała moja koleżanka, którą znam od podstawówki (okazało się, że to ona obsługiwała moją początkową literę nazwiska). A petenci jechali po tych paniach nie dlatego, że któraś coś konkretnego zawaliła albo była dla nich niemiła. O nie! im chodziło o to, że trzeba czekać. A przecież to, ile się czeka, zależy w UP od samych bezrobotnych, bo jeden przyjdzie donieść świstek, a drugi z jakimś problemem.

cb656 - jakoś to przeżyję emotka Nie lubię patologii i koniec. Wiem, że wielu ludziom takie jednostki leżą jednak na sercu, to może cofnijmy patolom te wszystkie pomoce od państwa, niech ich sponsorują owi "wrażliwi ludzie". A reszta będzie dotowała coś innego: sprzęt strażacki, niestandardowe terapie u dzieci, wyposażania klinik, schroniska dla zwierząt, wypożyczalnie kostiumów karnawałowych, co komu pasuje. Wyświetl w wątku >>

joan

#6341463 Napisano: 03.04.2017 14:06:34 w Wkurza mnie...
Spędziłam ok. 1,5 h w Urzędzie Pracy (oddawałam cudze L4). W poczekalni od min. dziada z wytatuowaną na dłoniach długopisem więziennym Myszką Miki, wielopokoleniowych menelek oraz szczyla w bluzie z napisem "Mam wy*ebane" (w jego wersji bez cenzury) dowiedziałam się, że:
- panie z UP to k*,
- gdyby paniom z UP wyłączyć prąd, to by się im bez tych komputerów wszystko popier*,
- panie z UP ruszają się, jak skóra na ch*,
- trzeba mieć w domu zapasy wódki, bo dziś o 2 w nocy to trzeba było na stacji benzynowej zapłacić 40 zł za 0,7 L a przecież mogliby w końcu otworzyć jakiś całodobowy w okolicy.

I się zastanawiam... 
(reszta wpisu usunięta przez moderatora) Wyświetl w wątku >>

joan

#6340984 Napisano: 01.04.2017 11:06:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 x bilet na film "Amok" z konkursu zagadek Cinema City.

PS: Na FB napisali, że w następnych dniach będą rozdawać już tylko bilety na film "Dzieciak rządzi". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340959 Napisano: 01.04.2017 09:46:08 w Kaufland konkursy
aurorcia napisał(a):

No niby znam, ale @ posprawdzałam emotka

Nawet te, na które nie słałaś zgłoszeń! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6340954 Napisano: 01.04.2017 09:42:01 w Kaufland konkursy
aurorcia napisał(a):

Wy tak poważnie z tymi weekendami w Spa, czy to efekt 1 kwietnia?  emotka  

No bejbe, co pytasz -> przecież nas znasz... Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6340944 Napisano: 01.04.2017 09:18:11 w NA CO CZEKAMY?
Kaufland Spa można odhaczyć, informowali wczoraj/dziś. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340941 Napisano: 01.04.2017 09:07:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
cb656 napisał(a):

emotka emotka emotka JUPI!!!!
Mail z Zadbaj o siebie-Kaufland! emotka (dwuosobowy weekend w SPA ) emotka

I u mnie. Ale info mam z wczorajszego popołudnia, tylko tyle miałam wczoraj konkursów do obrobienia, że w ogóle nie sprawdzałam mejli.

Fajne rozpoczęcie miesiąca emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6340790 Napisano: 31.03.2017 19:36:00 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

a ja nie mogę pić piwa teraz i jak tu grać? przecież z męża alkoholika nie zrobię emotka emotka

On się musi poświęcić dla sprawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0