Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6340627 Napisano: 31.03.2017 13:49:46 w Czy informują/ informowali?
malutka456 napisał(a):

Jak co tydzień zadaję sobie i Wam pytanie - Czy Knorr już pisał do kogoś, że nagrodę dostanie?  emotka

W tamtych dniach chyba nie grałam, więc trzymam za Was kciuki. Ale wygrać za dziś nie macie szans emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6340612 Napisano: 31.03.2017 13:18:42 w Lay's
FBpawel4 napisał(a):

(...) Może metodą jest dywersyfikować szanse i dawać wiele zgłoszeń? (...)

Odradzam, już jeden burak się trafił, co poszedł na ilość i na 500 zgłoszeń nic nie wygrał emotka Jeszcze długo będziemy wspominać jego historię, hihi emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6340605 Napisano: 31.03.2017 13:10:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Bardziej doświadczeni, proszę powiedzcie jak to jest z tymi paragonami i pieczątkami ze skleów. Mam z Intermarche paragony na 3 konkursy. W tym Graal nieoznaczony, jedynie "śledz puszka", Woseba nieoznaczona, Kamis nieoznaczony. No wściec się można. Jeśli mi to zakwestionują w razie wygranej, to sklep powinien mi ten paragon jakoś opisać, że "tak potwierdzamy że są to śledzie z Graala" itd ?

To zależy od agencji, ale w loteriach bardziej się czepiają. Napisz, która agencja co organizuje i czy to loteria czy konkurs, może Ci ktoś podpowie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340571 Napisano: 31.03.2017 12:01:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
Claudia77 napisał(a):

mi ostatnio w auchan taki problem kobieta zrobiła, w końcu pieczątkę postawiła z łaską - resztę sama dokończyłam emotka

Jakby co, to w Auchan zawsze możesz poprosić menedżera tego działu, a jeśli go akurat nie ma - zawsze jest tzw. menedżer dyżurny. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340544 Napisano: 31.03.2017 11:26:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
atanerka napisał(a):

Nie rozumiem dlaczego sklepy mają problem z potwierdzeniem, wystarczy tylko podbić pieczątkę i złożyć podpis..nie kosztuje ich to nic.
Ostatnio chciałam potwierdzenia z Tesco , że na paragonie jest tunczyk Princes,  to co się osluchalalm, że oni takich potwierdzeń nie dają , że co ja wymyślam , że nigdy takich pieczątek nie wystawili..a to normalne, duże Tesco..Miała i tak szczęście , że nie miałam czasu na czekanie na kierownicze. .
Ale pismo ze skargą i tak napiszę! 

Bo som gupi.

Mnie ostatnio babsztyl w C4 kazał w gazetce pokazać, że u nich jest taki a taki konkurs. Czyli gdyby chodziło o akcję ogólnopolską, w ogóle nie miałabym po co tam przychodzić. Też napiszę skargę, czekam tylko na okazję emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, kalka 0

joan

#6340531 Napisano: 31.03.2017 10:58:06 w Kaufland konkursy
nariam napisał(a):

Czy na budżet  ,fairy  2x900ml  to liczy się jako 1 sztuka?

Raczej jako 1 produkt typu "wielopak". Wyświetl w wątku >>
1 nariam 0

joan

#6340525 Napisano: 31.03.2017 10:47:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
Halszka napisał(a):

chusteczek z balsamem i tak uzywam wiec 6 czekających paczek mi nie przeszkadza, ale jak czytam o zawrotnej ilości zgłoszeń to mi się odechciewa.. aj chyba przez to ze jestem konkursowy cykor i wszystko mam zgodnie z regulaminem emotka
heh "grajta jak chceta" mnie może tez się trafi" (marzenie) emotka

Używam tych samych, są najlepsze pod kątem soczewek kontaktowych emotka Poza tym moja alergia... nakupiłam produktów Velvet, a wszystko już na wykończeniu, eh ile na to kasy idzie emotka Wyświetl w wątku >>
1 Halszka 0

joan

#6340508 Napisano: 31.03.2017 10:26:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ale po co się mocno angażować w loterię z tak durnymi zasadami, że byle drukarz paragonowy czy starterowy baron może Was wykosić? Kupujcie tyle stajtaśmy, co zwykle emotka A wygrać możecie nawet jednym zgłoszeniem, nie ma się co denerwować albo "odpuszczać". Wyświetl w wątku >>

joan

#6340475 Napisano: 31.03.2017 09:45:37 w Wkurza mnie...
monisss napisał(a):

znow sie pogoda zmienia i potrzebuje zapalek zeby mi oczy nie usnely w pracy emotka

A u mnie z kolei pogoda przepiękna, nic tylko wziąć pod pachę koc i rozłożyć się w słoneczku. Ale akurat dzisiaj musi być ten konkursowo okropny, ostatni dzień miesiąca i nie wiem, czy takie lenistwo na łonie natury byłoby rozsądne emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6340459 Napisano: 31.03.2017 09:24:14 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Lista szkodliwych kosmetyków (...)
Konkursowo większość z nich dobrze znana  emotka

No niestety: im bardziej goowniany produkt, tym więcej konkursów i loterii promo trzeba na niego organizować. Bo ludzie teraz kumaci są, a informacje rozchodzą się błyskawicznie. Oczywiście dla nas to git, bo im więcej konkursów, tym lepiej...

Jeśli chodzi o LPM -> zauważyłam kiedyś przy okazji konka, że w jednych mleczkach do ciała były parabeny, a w innych nie emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, jokan 0

joan

#6340368 Napisano: 30.03.2017 21:59:58 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

spróbuję w takim razie zainstalować emulator andrioda, żeby młodzi się nie śmiali emotka

Spoko, ze mnie się mogą śmiać - na żadnym fonie nie da się zainstalować tej apki, a mamy 3 smartfony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340362 Napisano: 30.03.2017 21:45:25 w Kaufland konkursy
trebor1 napisał(a):

czy aplikacja Kauflandu instaluje wam się na Nokia Lumia?

Wątpię, skoro jest na Androida + iOS emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340239 Napisano: 30.03.2017 17:01:03 w Lay's
trebor1 napisał(a):

(...) 49" i u mnie emotka

I po coś się przyznawał? Zaraz ktoś spojrzy na Twoje zdjęcie profilowe i dorobi teorię spiskową, żeś wygrał... bo masz głowę jak piłka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6340221 Napisano: 30.03.2017 16:26:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

Mam problem z Kaufland Wspólnie dbamy o najlepsze efekty. Błędny format smsa. Jak to wpisać? Wpisuję Kaufland.kod (z myślnikami) i numer systemowy bez myślników. SMS bez polskich znaków. I błąd.

Powinno być:
KAUFLAND.00-000.123456789012. bla bla bla
Tak posłałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340113 Napisano: 30.03.2017 14:04:44 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Co dziś wozi dhl,nadawca orkla care sa?

Też się zastanawiam, moze nagrode z hebe lactacyd?  Maseczki z garniera? 

Raczej nie, bo Lactacyd jest marką należącą do Omega Pharma.

Sprawdźcie na poniższej liście, co może Was dotyczyć (Orkla care = Cederroth):
http://cederroth.pl/marki Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6340077 Napisano: 30.03.2017 13:08:28 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

Ja mam 167cm i to idealny wzrost emotka noszę rozmiar XL i też jest idealnie, bo cały sęk w tym, aby podobać się sobie! Mam też parę wad, ale one czynią mnie wyjątkową, tak jak i Ciebie! emotka

Jako naoczny świadek potwierdzam, że Aurorcia ma wszystko idealnie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6339975 Napisano: 30.03.2017 10:50:45 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

O kurczę, to ja chciałam być dobra "pańcia", żeby piesek nie był głodny, a tu widzę,że przedobrzyłam sprawę.Rzadko wracam prosto po pracy do domu i nie chciałam,aby pies siostry siedział o pustej misce cały dzień,ech.

Nie przejmuj się, tak naprawdę odpowiada za to Twoja siostra - powinna Ci zostawić wytyczne na kartce emotka Ale przynajmniej masz forum emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6339757 Napisano: 29.03.2017 18:09:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
Alle napisał(a):

Ciekawy "zbieg okoliczności" w pierwszym tygodniu velvet. Na całą Polskę 2 wygrane padły w jednej wsi, która ma niespełna 1400mieszkańców. Cud.

Standard w loteriach, o ile można zakupy zrobić gdziekolwiek. Często nawet okazuje się, że w ogóle zrobione nie zostały. Wyświetl w wątku >>

joan

#6339756 Napisano: 29.03.2017 18:07:37 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

No to nie jest tak źle, można z całego mieszkania upchnąć całą tę sierść w jedno miejsce i stamtąd zmiotką na szufelkę. Tylko nie kichać przy tym emotka

Nie można, bo ta sierść + większe paprochy od razu zaczynają blokować wlot powietrza w odkurzaczu i pyrsk! silniczek może się przepalić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6339751 Napisano: 29.03.2017 17:59:51 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Ale podczas popychania sierść jest na kocie czy już luzem? emotka

Luzem, ale tej sierści luzem jest więcej, niż na kocie emotka Patrząc na ilość kociwłosa w mieszkaniu, mała powinna być permanentnie łysa emotka Wyświetl w wątku >>