Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6360169 Napisano: 25.05.2017 19:03:40 w Czy informują/ informowali?
Czy z poniższego konkursu dostał ktoś może mejla? (top Teraz)

blanca napisał(a):

7 bukietów kwiatów
http://kobieta.wp...my-6126103556204673a

Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6360125 Napisano: 25.05.2017 16:30:05 w Wkurza mnie...
pawol napisał(a):

Daję łapkę w górę swoim postom bo się z nimi zgadzam.

Wrzuć sobie to motto w stopkę emotka

kalka napisał(a):

(...) 2. Całe mnóstwo ludzi (z naszego forum niestety) poszukujących paragonów na konk Pudliszek z C-4  emotka
3. A najbardziej wkurzają mnie tzw "uczynni idioci"  emotka

I tak jest teraz w miarę spoko, dawniej w kółko ci sami ludzie z siebie publicznie debili robili, bo w jednym wątku płakali "Czemu nic nie wygrywam w konkursach promocyjnych?!", a w drugim składali oferty typu "Sprzedam paragon na zakończony konkurs X." I oni absolutnie związku nie widzieli; albo rozdwojenie jaźni, albo... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6360117 Napisano: 25.05.2017 16:04:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lolka182 napisał(a):

Facebookowy konkurs Serenady... i po prostu to zgłoszenie mnie tak powaliło, że zabrakło mi słów na dalszą puentę.

https://www.faceb...p;type=3&theater

Inspiracja mięsną stylizacją Lady Gagi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6360088 Napisano: 25.05.2017 15:03:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

Zobaczymy jak będzie tym razem, bo w konkursach Tchibo np. w ITM listy laureatów nie były pełne.  emotka

Nie grałam tam, ale wiesz... może i rezerwowi nie spodziewali się wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
2 edzia21, kalka 0

joan

#6360083 Napisano: 25.05.2017 14:47:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

Dużo "laureatów" nie spodziewało się wygranej i nie zaopatrzyło się w trakcie trwania konkursu w paragony, więc gdyby nie "uczynni  i pożyteczni" to byłaby szansa  emotka

Rzekłabym im: ojeja ludzie: więcej wiary w siebie! emotka

Nagrody się spodziewałam i jest. A co do rezerwy, to regulamin ją przewiduje emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6360071 Napisano: 25.05.2017 14:30:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
koniczynka123 napisał(a):

Nie rozdysponowano jeszcze 4 iphony,7 samsungów, 18 smarwatchów i 47 stówek- ciekawe czy rezerwa na to już wysłana czy można się jeszcze łudzić emotka

Ja nie mam ochoty się dłużej łudzić, już 3x sprawdzałam skrzynki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6359829 Napisano: 24.05.2017 23:38:21 w Wkurza mnie...
pawol napisał(a):

Gdyby nie tacy ludzie jak ja to nie mielibyście o czym pisać i to forum byłoby nudne.Prawdziwy Jack Nicholson na pewno by mi pomógł bo to jest w porządku gość.Delfinie chyba dzisiaj w nocy nie zasnę z tego powodu że mnie zablokowałaś.

I ja Cię zablokowałam - dwie noce z głowy emotka

PS: Jack by Ci pomógł... jak w "Lśnieniu" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6359751 Napisano: 24.05.2017 20:48:00 w Lay's
andzi18 napisał(a):

Są wyniki konkursów na fan pagach Pepsi i Lay's. Ogólnie bez szału.
https://www.faceb...2tn%22%3A%22R9%22%7D

https://www.faceb.../?type=3&theater

Odnośnie pani, co wygrała: nie ma to, jak w przypadku zadania "Opisz sytuację związaną z footballem, która wzbudziła w Tobie największe emocje" podesłać zdjęcie. A potem dziwota, że ludzie linki w formularzach do galerii foto ślą, gify, filmy czy inne g*.

Swoją drogą, takich oszołomów coraz więcej i więcej, rozmnażają sie przez pączkowanie emotka A Fejsbucz bezlitośnie obnaża naturę konkursowicza... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6359307 Napisano: 23.05.2017 20:54:35 w Ambasadorinnowacji - Philips
Oddam za darmo indywidualny kod rabatowy upoważniający do zakupów z 20% zniżką, ważny do 30.06.2017.

W razie czego, proszę się zgłaszać na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6359202 Napisano: 23.05.2017 17:11:22 w Ambasadorinnowacji - Philips
ondine napisał(a):

Też mam te kody. Mogli chociaż uzależnić je od ilości punktów, miałam 1200 punktów i mam taki sam rabat jak ktoś, kto miał 4000 punktów emotka (...)

Nawet gorzej, bo masz taki sam rabat, jak ktoś z zerowym saldem punktów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6359121 Napisano: 23.05.2017 14:22:17 w Kaufland konkursy
daigee napisał(a):

Właśnie pierwszy raz w życiu przepadła mi nagroda.
W zgłoszeniu do "Wspólnie dbamy o najlepsze efekty" miałam 6-cyfrowy numer transakcji z samej góry paragonu a miał być ten dłuższy z dołu paragonu... Dostałam wiadomość, że dosłany paragon jest inny niż zgłoszony. Pani z TQ Group nie dała sobie wytłumaczyć, że przecież widać, że to prawidłowy paragon z tym samym numerem co w smsie.

Perełka - "od teraz musimy traktować wszystkich jednakowo, w systemie zero jedynkowym, ponieważ na forum ktoś się pochwalił, że dostał od nas nagrodę mimo błędu w zgłoszeniu". Widać, że czytają forum i potrafią robić pod górkę...

Pani z Tqg ma rację, bo regulamin jest podstawą prawną, na którą może się powołać każdy. A niektórzy konkursowicze mają zbyt długi język, jeśli chodzi o opowiadanie, co im się upiekło. Spora część graczy nie przyjmuje do wiadomości, że agencje tu siedzą i czytają wpisy. Nawet przedstawiciel Nestle już oficjalnie jest na forum i pomaga w wielu kwestiach (za co dziękujemy).

PS: Mam ulotkę z nowego konka w Kaufie i tam jest po raz kolejny wyraźnie wytłumaczone, jaki numer należy wpisać w smsa. Może będzie mniej pomyłek... ale tylko może.

W każdym razie: szkoda, obyś w się odkuła w aktualnej edycji emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

joan

#6359014 Napisano: 23.05.2017 10:14:16 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Tylko, to ja wrócę z pracy i zaraz Cię ubiję. emotka U mnie 0/3.

Podam Ci pomocną dłoń z widłami, bo takie same statystyki mam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6358913 Napisano: 22.05.2017 23:23:10 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

Pisanie listu motywacyjnego ...i dołączanie go do aplikowanego ogłoszenia o pracę  ....i tak najważniejsze jest cv (pierwsza selekcja )..a potem dopiero "sprzedawanie "swojej osoby - które i tak dopiero ma sens na rozmowie kwalifikacyjnej ....i powiedzmy że cv już mam , za to na ten głupkowaty list motywacyjny jeszcze mi zejdzie  emotka

Spoko koko, dasz radę - w końcu nie od dzisiaj siedzisz w konkursach i potrafisz lać wodę na każdy temat oraz wychwalać pod niebiosa banalne nawet kwestie. To coś na kształt "Dlaczego to ja powinnam wygrać?" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6358544 Napisano: 22.05.2017 12:45:23 w Wkurza mnie...
magdamagda11 napisał(a):

Kosmiczne składki oc. Właśnie listonosz mi przywiózł wyliczona składkę z pzu. 913 zł za pół roku:( Muszę się zabrać teraz za konkursy ze zdwojoną siła.

Zmień ubezpieczyciela, my zmieniamy co roku emotka Aktualnie płacę 705 zł za cały rok (Uniqa dla podstawy 41.075 zł). A potem... się zobaczy, u kogo wykupimy. Niestety taki jest teraz świat, że przeważnie stały klient dostaje g*, bo liczą się statystyki z ilością klientów nowych, więc nowy klient dostaje o wiele więcej emotka

Chyba, że masz auto o dużej wartości albo jakieś zwyżki? emotka Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

joan

#6358451 Napisano: 22.05.2017 09:25:03 w SZUKAM....
paula9891 napisał(a):

W trakcie konkursu były wystawione.
A Auchan już pozdejmowane.

izkak napisał(a):

Tak, aktualnie są wystawione w Leclerc w otoczeniu ciastek i plakatów informujących o konkursie. Rower jak rower, szału nie ma. Żółte Le Grand z tamtego roku były o wiele fajniejsze  emotka

Dziękuję za odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6358440 Napisano: 22.05.2017 09:06:01 w SZUKAM....
Czy w związku z konkursem BelVita/Leclerc rowery są wystawione w sklepach i można je zobaczyć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6358113 Napisano: 19.05.2017 23:41:32 w SZUKAM....
szczupak napisał(a):

nie mieliście problemu z wypełnieniem formularza na loterię Auchan?
ja nie moge nr kasy wpisać (zapisują się tylko 3 cyfry, a liter wogóle nie chce
miał tak ktoś?

Nr kasy w tej loterii ma 2 cyfry, jest wskazany na przykładowym obrazku, oblukaj. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6357112 Napisano: 17.05.2017 11:33:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

Belvita od rana zasmuciła:( mam wrażenie, ze już nigdy nie wygram głównej.. same drobiazgi wpadają emotka

A widziałaś ten rower na żywo? emotka

Na pewno zaraz coś Ci wpadnie, powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6354880 Napisano: 10.05.2017 22:14:21 w Albedo Marketing
rafi323raf napisał(a):

(...) wygrałem niedawno w konkursie gdzie dane trzeba było odesłać w ciągu 6h. Jeszcze trochę i do kibla trzeba będzie z paragonami chodzić!

Mój facet całkiem niedawno wygrał w konku, gdzie dali mu 3h na odesłanie danych - myślał nawet, że to jakieś naciągactwo, tak absurdalna wydała mu się treść wiadomości emotka
loczeq napisał(a):

(...) Ręki sobie za nikogo nie dam odciąć ale to by była totalna głupota jeśli koszt paragonu to "groszowe" sprawy.

I dobrze, bo... jak powiedział w pewnym filmie Cezary Pazura... bez ręki byś chodził.
A ludzie są totalnie głupi, nie da się ukryć.

BTW: widzę, że dyskusja dotyczy min. kwestii pustych pól na liście laureatów u Albedo. Otóż może to być wynik po prostu tego, że nie uzupełnili listy pozytywnie zweryfikowanych laureatów. Bo np. był taki konek w zeszłym roku "Lista marzeń" czy jakoś tak i do dzisiaj lista nie została uzupełniona (a miała być aktualizowana na bieżąco). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6353724 Napisano: 08.05.2017 17:44:52 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam dzisiejszy paragon z Auchana (Katowice, Reńców), który można jednocześnie wykorzystać na 3 akcje:
1) Loteria w Auchan
2) Zottarella (odsyła się skan/zdjęcie paragonu; kodu z opakowania nie zapewniam)
3) BelVita w Auchan (odsyła się skan/zdjęcie paragonu).

Cena paragonu: 20 zł przelewem.
Po wpłynięciu pieniążków na konto wysyłam zdjęcie paragonu na mejla.

Mogę codziennie zrobić zakupy, gdzie paragon będzie nadawał się jednocześnie do loterii Auchan + konkursu BelVita Auchan, zapraszam do składania zamówień (cena 20 zł) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0