Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
- Wiem, mamo. Ale konkurs drogi, a poza tym wygrałam już podobny odkurzacz Philipsa i kolejny nie jest mi potrzebny.
Tak było wczoraj. A dzisiaj się okazało, że szczotka w odkurzaczu nie kręci się, więc maszyna zamiast odkurzać popycha kocią sierść po mieszkaniu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Myślę, że tu chodzi bardziej o to, iż ta dziewczyna przychodzi uprzątnąć standardowy poziom bałaganu, czyli taki co się w domu wytworzy przy normalnym trybie życia. Poodkurzać trzeba, gary włożyć/wyjąć ze zmywarki, blaty przetrzeć, podłogi umyć, pościel zmienić, łazienkę odkazić itp. Tego się osoba sprzątająca spodziewa i nawet nie skomentuje, bo w domu przecież też tak robi. A tutaj ktoś na bezczela tydzień żył w syfie i smrodzie, bo "przyjdzie pani sprzątaczka" i "przecież ja płacę za sprzątanie!" Gdyby dziewczyna zachorowała i przełożyła wizytę o tydzień, ten babsztyl jeszcze 7 dni by w chlewie żył
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie zgadzam się z Twoją opinią
Oczywiście pracodawca może umówić się z pracownikiem na różne rozwiązania, np. częściowe wykorzystanie urlopu. Ale decyzja pracownika pt. "Urlopu nie wezmę, bo mi zbyteczny teraz, wypłaćcie mi kasę!" jest niedopuszczalna.
Najlepiej, jeśli constanza zadzwoni do PIP, a potem napisze nam, co jej powiedzieli. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poczytaj w necie, ale mnie się wydaje, że w kontekście wypowiedzenia umowy o pracę to pracodawca decyduje, czy Cię wyśle na urlop czy nie, bo pracownik nie może zrzec się prawa do urlopu albo odmówić jego wykorzystania. Oczywiście jeśli pozostało Ci np. 21 dni urlopu, a tylko 10 dni pracy, pracodawca może zdecydować, że wyśle Cię na 10 dni na urlop, a pozostałe 11 Ci wypłaci. Ale to wyjątkowo nie pracownik decyduje. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zaraz się zacznie Kaufik / Fairy / Tqg. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poczytaj, jak się rodzą wszystkie buldożki.
Albo w sumie: nie czytaj, bo to tylko moje uprzedzenia (tak naprawdę) na widok człowieka z buldożkiem. Niby wiem, że może adoptował psiaka z jakiejś fundacji... i chyba jedynie dlatego nikogo z siekierą nie gonię
Ale karma jakoś mi do ekskluzywnego zestawu nie pasuje, wszak Purinę produkuje Nestle - co tu dużo mówić, oni są "specjalistami" od wszystkiego. I tutaj znów wychodzą moje uprzedzenia, bo cóż może zaoferować zwierzęciu firma, która ludzi karmi zupkami w proszku Winiary czy batonami Lion?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spotkałam się z czymś takim u dorosłego psa, ale to akurat wina opiekunów
- pies lat 10, niekastrowany, więc rwie się do suczek przed świtem,
- oni z nim po raz ostatni wychodzą ok. 18. Aha. No to niech ktoś spróbuje nie sikać np. od 18 do 7 rano... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Akcja w Lidlu to fakt.
Moja sugestia to żart.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Lepiej zachomikować gary pod stołem i poczekać na nowy konkurs Fairy w Kaufie, lada dzień się rozpocznie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Walczę z cudzym
daigee - ten konkurs weekendowy też całkiem fajny. Chociaż ciut mnie zabolało, bo ledwo co wydałam w Kaufie 240 zł nie kupując nic konkursowego
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Każdy KONKURS będzie inny, bo ogólnopolska jest LOTERIA
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oni informują raz na tydzień za cały tydzień poprzedni, teraz pójdzie info w środę/czwartek. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A Ty jeszcze nie masz bana na nasze forum? Ponoć po ostatnim lejsowym wyznaniu mąż Cię nie puścił na spotkanie konkursowiczów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
(po tylu latach dorwali mój numer, no nie wierzę!) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nieuczciwe praktyki lejsów wobec kranczipsów - wiadomo, że na hasło "piersi" mężczyznom wyłączyło się myślenie i polecieli do sklepu lejsy kupić, nieładnie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję, tak właśnie myślałam, czyli opcja 1+1 jest nawet lepsza
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
1) O której pojawia się pula biletów? (ludzie serwują sprzeczne info)
2) Czy bilety rozdawane są tylko na filmy "Piękna i bestia" oraz "Wszystko albo nic"? (żaden z nich mnie nie interesuje)
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie za pół roku -> nieformalnie się umówiłyśmy, że spotkamy się świętować, gdy tylko któraś z nas wygra samochód (albo mniejszą nagrodę, czyli: auto, hihi). Pół roku to za dużo czekania i wypadłoby w wakacje, postaramy się więc nieco skrócić termin
PS: Dziękuję za mile spędzony czas, dziewuszki!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.