Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj szkoda, kuruj sie
Mysia - a luko będzie? Bo nie wiem, czy nogi golić...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Łooo, to jest temat rzeka
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
przybądź do mnie... w maju!
Pozakonkursowo i zupełnie prywatnie -> nagrody, których nigdy nie ustrzeliłam:
1) porządny mikser o wyrąbanych w kosmos obrotach, co wszystko przemieni w pył i mąkę, a sok wyciśnie nawet z kamienia; kwotowo chyba za min. 3000 zł (marka dowolna),
2) najzwyklejsza w świecie kuchenka gazowa z piekarnikiem sterowanym elektronicznie (marka dowolna),
3) porządna maszyna do szycia (najlepiej w miarę cicha, żeby mój kot nie zszedł na zawał; marka dowolna)
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aaa, czyli tłumacząc z polskiego na nasze: będą informowali dzisiaj
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I jeszcze: "6. Jeden uczestnik może dokonać dowolną ilości zgłoszeń w konkursie"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wątpię
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, czemu co chwilę ktoś pyta o Lindor
23. Wybór najlepszych haseł reklamowych odbędzie się w dniu 14 marca 2017. + info w ciągu 5 dni roboczych = dawno pozamiatane. Były tylko 2 nagrody, nikt się nie przyznał i cześć.
PS: Jet wyników nie publikuje. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Widzę tylko dwa rozwiązania:
1) podaruj jej Twój motocykl - zaoszczędzisz pieniędzy i w dalszym ciągu będziecie jeździli razem, tylko pasażerem będziesz Ty (ewentualnie możecie się zmieniać),
2) kupcie drugi równie szybki motocykl, to nie będziesz musiał na nią czekać.
Tak sobie myślę... gdyby mój facet rzekł, że mam zawsze jeździć w aucie jako pasażerka... oj pioruny by leciały!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oczywiście, że faktycznie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Znaczy się: w Twoim związku tylko Ty możesz posiadać motocykl?
Jeśli chodzi o upartość... zgadza się: każda
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Patrząc na regulamin - tak.
Patrząc na wcześniejsze etapy - tak.
Patrząc na info na stronie - nie.
Patrząc na moją iskierkę nadziei - NIE!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hehe, może "Fakt" zrobi z Tobą wywiad, to się nadaje na pierwszą stronę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To dlatego, że gdzie nie spojrzeć - promocję organizuje Albedo. I nawet pomijając "wybieranie" zgłoszeń, ale sama papierologia pochłania im mnóstwo czasu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A co Ty, pewnie ostatniego maja wrzucą na stronę i tyle
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie dostaję, ale firmie, co ma mejla na tlenie, a jej pracownik - na interii, na pewno bym nie zapłaciła. A załącznika na pewno bym nie otwierała
PS: Brakuje tylko prawnika z mejlem na buziaczku
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Da się nawet w ciągu jednego dnia. Ale nie ma takiego obowiązku, można wszystko zrobić po swojemu i w swoim tempie. I chyba w dzisiejszych czasach rzadko coś jest "dziwne" czy też "nie wypada", więc łatwiej wybierać nawet nietypowe rozwiązania. Znajoma mojego faceta podróżuje po świecie, oczywiście pracuje przy okazji. Dziewczyna ładna, sympatyczna, raz jest w Tajlandii, a potem nagle w Chinach. Cieszę się, że znalazła swoją ścieżkę życia i miała odwagę nią kroczyć - czego i Tobie życzę.
PS: Dla większości osób z mojej poprzedniej pracy moja ścieżka (konkursy) jest zbyt ekstremalna, hehe
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety, pewnie masz rację
O ile jesteś szczęśliwa, nie ma o czym gadać. W przeciwnym razie uratować Cię może jedynie radykalna zmiana (jestem zwolenniczką takich właśnie)
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z wpisów na forum dot. loterii Kamis wynikało, że nie podawali. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oni i tak muszą mieć u siebie całą dokumentację loterii Kamis, więc poproś o przesłanie Ci na mejla skanu lub zdjęcia tego "niepoprawnego" paragonu. Wtedy wszystko będzie jasne. Wyświetl w wątku >>