Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Konkurs powiadasz? Czy może loteria?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiesz, to jest taka polska mentalność: strach przed zmianą pracy, bo gdzie indziej może być gorzej, bo gdzie indziej będę nowa i pierwsza do zwolnienia, bo mnie kredyt ciśnie, bo człowiek powinien w pierwszej pracy bakać aż do emerytury
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na bank, dlatego trzeba pracowników Avanti wyśledzić w necie i sprawdzić, gdzie mieszkają + jakim klubom kibicują. No i potem ofkoz w zgłoszeniach używać wyłącznie magicznych kolorów owych klubów - żeby podprogowo skłonić ich do przyznania Wam nagrody
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Różne. I nic. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przynajmniej wiemy, że nie tędy droga
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nawet więcej: milion pięćset sto dziewięćset
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Panowie zaraz wyślą Lidce skargę na brak parytetu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W kółko i krzyżyk
Eh, nie znam tych agentów z Warszawy i nie wiem, czy się zmieścili w terminie, czy nie. Biorąc pod uwagę anonimowość paragonów... pewnie wszystko poszło. I tak będzie codziennie aż do końca
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Myślisz, że je w jakiś sposób generuje?
I tak Laysy/Pepsi mają w połączeniu z Avanti najlepsze promocje dla konsumentów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Masz rację, powinno im być wstyd. Jakoś tak od dawna myślałam, że w stolicy minimum to 3500 na rękę.
A co do Lidla, u mnie jest specjalna a'la reklama w Lidlu, ile się zarabia na starcie, ile potem, jakie są bonusy itp. Fajna akcja, daje dużo przejrzystości. I na pewno daje do myślenia klientom, bo znam księgowe, co po 20 latach pracy dostają tyle, co nowy pracownik w Lidlu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to zbiry
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Rodzinne odpowiadanie ma w sobie coś fajnego, gdy jestem sama w domu w ogóle mnie do "Milionerów" nie ciągnie. Niektóre pytania dziwaczne, np. rodeo a Kaczor
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Generalnie nie oglądam, ale czasem teściowie coś nagrywają i "Milionerzy" się załapią
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wyblakną, wystarczy włożyć do koszulki i nie wyciągać do ogłoszenia wyników. Poza tym chyba odsyła się skan/zdjęcie? (wtedy najlepiej zrób zdjęcia od razu) Czy ktoś z laureatów ich poprzednich konkursów może to potwierdzić? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najwidoczniej nigdy nie sprawdzałaś wyników
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niekoniecznie "zbyt wysoka cena", ale czy masz jakiś plan? Oszczędzasz na coś konkretnego? Czy po prostu jakoś tak bez przemyślenia te dni mijają? Bo jednak życie ma się tylko jedno
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po rozmowie z kurierem stwierdzam, że chyba nie wszystko dzisiaj nadali. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Szczególnie, że gdyby rozważnie kupowali Pampersy w Kaufie, łapaliby się do walki o bony z "Troszczymy się"
assal - moja teściowa (rencistka) również dostała taką podwyżkę. Szaleństwo