Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6336234 Napisano: 21.03.2017 21:06:26 w Dziś cieszę się z.....
assal napisał(a):

A ja się cieszę, że konkursy rozbudzają marzenia.
Mercedes? Nie miałam tego autka w planie.
Jak zobaczyłam go na plakacie reklamującym nowy kwietniowy konkurs Mokate, się rozmarzyłam  emotka

Konkurs powiadasz? Czy może loteria? emotka Wyświetl w wątku >>
1 slavek 0

joan

#6336171 Napisano: 21.03.2017 19:13:29 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

Kurczę, po 20 latach księgowe zarabiają tyle co pracownicy Lidla? Chyba powinny ze swoim doświadczeniem zmienić pracę, ja nie znam księgowej z takim doświadczeniem, która zarabia poniżej "piątki" - nawet na moim zadupiu emotka
(...)

Wiesz, to jest taka polska mentalność: strach przed zmianą pracy, bo gdzie indziej może być gorzej, bo gdzie indziej będę nowa i pierwsza do zwolnienia, bo mnie kredyt ciśnie, bo człowiek powinien w pierwszej pracy bakać aż do emerytury emotka Ogólnie zmiany są bee emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6336094 Napisano: 21.03.2017 17:59:35 w Lay's
andzi18 napisał(a):

A może patrzą tylko na kolor szalików? emotka

Na bank, dlatego trzeba pracowników Avanti wyśledzić w necie i sprawdzić, gdzie mieszkają + jakim klubom kibicują. No i potem ofkoz w zgłoszeniach używać wyłącznie magicznych kolorów owych klubów - żeby podprogowo skłonić ich do przyznania Wam nagrody emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6336047 Napisano: 21.03.2017 16:35:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

A długie wysyłałyście? Bo ja na 2 smsy.

Różne. I nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6336044 Napisano: 21.03.2017 16:33:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

no ja się wysiliłam na max i nic emotka  

Przynajmniej wiemy, że nie tędy droga emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6336041 Napisano: 21.03.2017 16:30:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

poszły eski ( ja nie mam )

No to lipa, bo ja też nie, ale bez paragonu to pewnie milion zgłoszeń poszło emotka

Nawet więcej: milion pięćset sto dziewięćset emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6336038 Napisano: 21.03.2017 16:28:09 w Lay's
aurorcia napisał(a):

Taaaaak, tylko żeby tak nie było, że aurorcia zostanie ze stosem koszulek a wy wystartujecie z grubej rury i od razu TV emotka

Panowie zaraz wyślą Lidce skargę na brak parytetu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6336033 Napisano: 21.03.2017 16:24:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

joan napisał(a):

A nie możecie grać w coś innego? emotka emotka

Możemy, tylko powiedz w co???? emotka

W kółko i krzyżyk emotka

Eh, nie znam tych agentów z Warszawy i nie wiem, czy się zmieścili w terminie, czy nie. Biorąc pod uwagę anonimowość paragonów... pewnie wszystko poszło. I tak będzie codziennie aż do końca emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6336030 Napisano: 21.03.2017 16:18:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A nie możecie grać w coś innego? emotka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6335933 Napisano: 21.03.2017 14:01:09 w Lay's
lager napisał(a):

(...) Pani z allegro niestety tych produktów nie kupuje emotka

Myślisz, że je w jakiś sposób generuje? emotka

I tak Laysy/Pepsi mają w połączeniu z Avanti najlepsze promocje dla konsumentów emotka Gdy widzę te koślawe loterie Coli, gdzie nie ma zdrapek albo są przekręty z paragonami... żalpeel emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6335856 Napisano: 21.03.2017 11:13:11 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

O rety, nie o to mi chodziło, a jedynie rzuciłam dla przykładu wysokością wypłat w Lidlu u mnie na prowincji (nie wiem jak jest w większych miastach). No że tez nie ma tym w Wa-wie wstyd oferować 1800 na śmieciówce  emotka  

Masz rację, powinno im być wstyd. Jakoś tak od dawna myślałam, że w stolicy minimum to 3500 na rękę.

A co do Lidla, u mnie jest specjalna a'la reklama w Lidlu, ile się zarabia na starcie, ile potem, jakie są bonusy itp. Fajna akcja, daje dużo przejrzystości. I na pewno daje do myślenia klientom, bo znam księgowe, co po 20 latach pracy dostają tyle, co nowy pracownik w Lidlu emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, kalka 0

joan

#6335788 Napisano: 21.03.2017 08:49:24 w Wkurza mnie...
kalinea napisał(a):

Ja bym chciała zamieszkać sama ale niby jak? Mam doświadczenie, jestem młoda, znam języki, obecnie poszukuję pracy, byłam już chyba na 20-30 rozmowach i co? Ano nic. Stolica tego kraju, znane firmy, cenione marki, wymagań cała tablica a wynagrodzenie? 13/14zł brutto za godzinę. Najwyższa ze stawek jaką mi zaproponowano na tych rozmowach wynosiła 1800zł netto za etat na umowie zlecenie oczywiście.
A ile kosztuje wynajęcie mieszkania w Warszawie? Pewnie za te 1800zł opłaciłabym czynsz i to wsio. Można głodować do końca miesiąca  emotka

A to zbiry emotka O ile nic nie trzyma Cię w Wawie, może szukaj pracy w całej Polsce + głównie poprzez profesjonalne agencje pośrednictwa? Nie mówię, że zarobisz na starcie krocie, ale na pewno więcej, niż proponują w stolicy, a koszty życia będą duuużo mniejsze. Wyświetl w wątku >>

joan

#6335745 Napisano: 20.03.2017 23:13:03 w Kaufland konkursy
staszek napisał(a):

Czy w zgłoszeniu na nerki Kauflandowe podawało się numer telefonu?

Tak. Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

joan

#6335732 Napisano: 20.03.2017 22:15:27 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

emotka My ostatnio specjalnie czekamy na nich tylko, też "rodzinnie" odpowiadamy, faktycznie: czasami rozłożenie przytrafia się przy pytaniu nader ciężkim gabarytowo. emotka

Rodzinne odpowiadanie ma w sobie coś fajnego, gdy jestem sama w domu w ogóle mnie do "Milionerów" nie ciągnie. Niektóre pytania dziwaczne, np. rodeo a Kaczor emotka I zawsze se człowiek dorabia teorię do typowanej przez siebie odpowiedzi. Ogólnie sympatyczna zabawa przed tv, ale dla mnie: nie solo emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6335723 Napisano: 20.03.2017 22:05:19 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

Nie wiem, czy oglądacie "Milionerów"; ja znowu, po latach, wróciłam do śledzenia ich i jestem pod sporym wrażeniem refleksu, wiedzy oraz szczęścia wielu startujących. emotka emotka Do tego możliwość zdobycia sporej ilości pieniędzy jest dodatkowym atutem podczas oglądania. emotka

Generalnie nie oglądam, ale czasem teściowie coś nagrywają i "Milionerzy" się załapią emotka Całą rodziną odpowiadamy, z różnym powodzeniem emotka Bardzo przeżyliśmy porażkę tej pięknej pani, która się wyłożyła (i my także!) w temacie "Pomarańczarki", oj kibicowaliśmy tej pani bardzo mocno emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6335689 Napisano: 20.03.2017 20:28:14 w Kaufland konkursy
basiag napisał(a):

dzięki emotka  paragony na bank wyblakną do końca maja emotka

Nie wyblakną, wystarczy włożyć do koszulki i nie wyciągać do ogłoszenia wyników. Poza tym chyba odsyła się skan/zdjęcie? (wtedy najlepiej zrób zdjęcia od razu) Czy ktoś z laureatów ich poprzednich konkursów może to potwierdzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6335687 Napisano: 20.03.2017 20:26:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

To, co piszecie powyżej o RMF jest masakryczne. Ja zawsze uważałam, że tam wygrywają najmocniejsze teksty z możliwych, takie "małe arcydzieła" literackie. emotka

Najwidoczniej nigdy nie sprawdzałaś wyników emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, kalka 0

joan

#6335530 Napisano: 20.03.2017 16:02:54 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Joan, a no to mi daje ten tysiączek,że po 5 latach w miarę regularnego oszczędzania mam odłożone około 60 tysięcy złotych.Być może to zbyt wysoka cena za mieszkanie wciąż z rodzicami i częściową utratę wolności i prywatności.

Niekoniecznie "zbyt wysoka cena", ale czy masz jakiś plan? Oszczędzasz na coś konkretnego? Czy po prostu jakoś tak bez przemyślenia te dni mijają? Bo jednak życie ma się tylko jedno emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6335516 Napisano: 20.03.2017 15:43:58 w Kaufland konkursy
bc14 napisał(a):

awe napisał(a):

czy doszły Wam wszystkie wygrane bony budżetowe?

ja narazie nie mam;/

Po rozmowie z kurierem stwierdzam, że chyba nie wszystko dzisiaj nadali. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6335485 Napisano: 20.03.2017 15:01:31 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

(...) Mi np. szczęka opadła, gdy mój brat stwierdził że na pieluchach tracą miesięcznie ok. 100pln. (...)

Szczególnie, że gdyby rozważnie kupowali Pampersy w Kaufie, łapaliby się do walki o bony z "Troszczymy się" emotka A jeden taki bon = 100 zł właśnie.

assal - moja teściowa (rencistka) również dostała taką podwyżkę. Szaleństwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0