Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6365217 Napisano: 07.06.2017 15:25:38 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Nie widziałam wcześniej tego filmu, po obejrzeniu stwierdzam, że chyba z zelek zrezygnuje, albo bede szukać tych roślinnych.....szok..
Wiem,że prędko się nie złame i dziękuję za wsparcie emotka

Jakby co, żelki roślinne są w Carrefurze na dziale "zdrowa żywność" (czy jak to się tam nazywa), ale cena ok. 8 zł. Tylko że to opcja raczej dla żelkomaniaków, bo kiedyś czytałam skład tego typu żelków w Kaufie - cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, barwniki... w sumie nie warto jeść emotka

BTW, ostatnio koleżanka wegetarianka poprosiła mnie o galaretkę. Zdziwiłam się, bo takich rzeczy się u mnie nie jada. Ale nawet w zwykłym markecie można już kupić galaretkę bez granulek ze świńskiej skóry emotka Oto ona -> Delecta Galaretka deserowa bez żelatyny. Na opakowaniu info, że zetnie się w ciągu godziny, potwierdzam emotka Cena przystępna = 1,79 zł (w Carrefourze). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6365199 Napisano: 07.06.2017 14:56:37 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Moim nałogiem są żelki, chyba najgorsze świństwo ze wszystkich emotka
Od jakiegoś czasu jestem na diecie, i  dobrze mi idzie emotka  raz w tygodniu zjem tą zelke, a czekolady itp mnie nie ruszają..
Ale wkurza mnie,że ostatnio większością prezentów,które dostaję są slodycze emotka  
Pewnie wszyscy myślą,że się zlame i skonsumuje jakas bomboniere, hehe emotka
Ja wszystkie słodycze oddaje mamie, ona je uwielbia, zjada kilami i dalej ma lekką niedowage, tej przemiany materii to jej zazdroszczę, szkoda że mi jej więcej w genach nie przesłała emotka

Świństwo, bo ze świni. Ale mam w rodzinie miłośników żelków, przy czym mnie żelki kojarzą się tylko z filmem: http://niezwykle....go-filmu-mozesz.html Od razu ostrzegam, kto jeszcze nie widział, że smakowity nie jest.

Nie łam się, wytrwaj! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6365174 Napisano: 07.06.2017 14:09:13 w Wkurza mnie...
madzia1-s napisał(a):

A mnie zastanawia gdzie to sprzedajecie? 
Bo jak jak wiem, że czegoś nie użyję na 100% ani nikomu nie oddam, rezygnuję z konkursu emotka

Kiedyś na Olx, potem poznałam babeczkę z duuużą rodziną (imprezy urodzinowe po 21 osób!) i ona bierze ode mnie wszystko. W sensie: wszystko wszystko emotka

Produkt promocyjny albo nagrodę można: zużyć samemu, podarować komuś w prezencie, sprzedać lub wystawić przy śmietniku/przed domem; zawsze jest jakieś rozwiązanie. Pytanie tylko, czy to się danemu konkursowiczowi opłaca. Wyświetl w wątku >>
1 madzia1-s 0

joan

#6365151 Napisano: 07.06.2017 13:22:27 w SZUKAM....
kalka napisał(a):

Dzięki Rafi    emotka   Też mi Słowacja i Węgry chodzą po głowie  emotka   ( tylko zastanawiam się czy nie za mało czasu na wszystko?)

A może Słowacja (Tatry + parki wodne) i Czechy (Ardspach/Skalne Miasta + Broumovske Steny)? emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6365089 Napisano: 07.06.2017 11:22:29 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Jesteś zbyt łaskawa... emotka emotka  To nie odwaga - to głupota... emotka
Super, popieram taki rozsądny sposób! emotka
Ja czasami nadmiar zakupów, których nie trzeba otwierać, rozdaję w ramach akcji charytatywnych, ale to naprawdę rzadkość. emotka

To nie rozsądek, to natręctwo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6365082 Napisano: 07.06.2017 11:15:22 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

(...) Joan - fakt, etykiety dla mnie praktycznie nie istnieją. emotka Podchodzę do każdego zakupu promocyjnego nader katorżniczo: kupiłam, wydałam forsę, to muszę zjeść, choćby kamieniem było! Oczywiście - skutki są opłakane... emotka emotka

O w mordzię! emotka Nie mam tyle odwagi, bo czytam wszystkie etykiety; do "ciekawszych" w tym roku na pewno należy Kopiec Kreta emotka

Z kolei ja za 25% ceny wszystko puszczam, bo i tak jestem do przodu. Zaczęło się od pewnego konkursu, gdzie zrobiłam zakupy, a towar od razu sprzedałam, przez co miałam saldo na dzień dobry -75 zł. Ale ustrzeliłam nagrodę za półtora patyka, więc trzymam się tej metody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6365055 Napisano: 07.06.2017 10:42:33 w Udane wymiany - polecane nicki:)
kalka
Dziękuję za miłą & ekspresową transakcję emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6365037 Napisano: 07.06.2017 10:29:08 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

emotka  A ja ma często odczucie, biorąc udział w promocyjnych konkursach, że jestem normalnie wszystkożerna: lody Koral naprawdę bardzo mi smakują, co do gotowych dań Pudliszek (o których smaku niegdyś tu też pisano) mam całkiem dobre zdanie, tak samo na temat ciast w proszku Delecty czy Dr Oetkera oraz różnorakich chipsów. emotka  Cóż, oto zgubne skutki dorastania w zamierzchłych czasach wyrobów magrarynopodobnych... emotka  

Po prostu nie czytasz etykiet emotka Lektura składu naprawdę odchudza emotka

Jam nie święta, chipsy i czekoladę fioletową z cukrem i olejem palmowym czasem zjadam, ale jednak właściwie wszystko, co po przeczytaniu listy składników okazuje się niejadalne, idzie w moim przypadku na sprzedaż. Gdybym miała podsumować, co z produktów konkursowych w ogóle jemy, to regularnie: pomidory w puszce Pudliszki, masło Mlekovita i różne wody od Nestle w szklanej butelce. Ciągle wypatruję na horyzoncie konkursów z sensowną żywnością, ale takich praktycznie nie ma emotka

paula9891 - ślub to naprawdę wyjątkowa chwila, kto by tam kilogramy liczył, o ile do kiecki się mieścisz emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6364882 Napisano: 06.06.2017 20:40:55 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

A sprzęt w jakiej cenie? emotka

Jak zawsze: za drogo   emotka  

Ale może niech koleś zacznie brać udział w konkach na fejsie, z taką historią nagrody się posypią, jak z rękawa emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6364864 Napisano: 06.06.2017 20:12:29 w Dziś w telewizji polecam film...
"Jeszcze dalej, niż północ" - teraz na Stopklatce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6364755 Napisano: 06.06.2017 15:42:22 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Wkurzają mnie komary! Co za wysyp małych gnojków w tym roku emotka trudno znaleźć miejsce na ciele, w które jeszcze nie użarły!

Musisz wyhodować więcej ciałka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6364513 Napisano: 06.06.2017 11:54:06 w Lay's
Walizeczki rozdane, czyli mogę oficjalnie pożegnać się z Lidią -> nie chce mi się już szukać tej piep* hepi ałer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6364273 Napisano: 05.06.2017 19:25:08 w Inne mniejsze markety
jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

czy wy maci ogolnie problem z realizacja bonow z Zabce? Jestem na wyjezdzie, myslalam, ze tam skorzysam z bonow (bo akurat jest zabka), pytam sie przy zakupowach, a pani jak oparzona mowi "nie, nie, nie" - to o co chodzi? Ktos tak mial? Bo juz sie zastanawialam czy bury tam nie zrobic?

ja pierwszy raz wygrałam z Zabce/Fresh, ale to chyba kwestia sklepu....moze jutro podejde jak bedzie bardzie rozgarnieta osoba emotka

Odradzam płacenie w sklepie Żabka "na wyjeździe". Jeśli kasjerki są niekumate, mogą Ci niechcący piknięciem skanera dezaktywować bon! Miałam tak w jednym z poprzednich konkursów, musiałam potem kilka razy łazi do sklepu, szukać kierowniczki, dzwonić do centrali, przesyłać ksero bonu... Jeśli masz bony do Żabki, idź z nimi tylko do najbliższego Ci sklepu (albo takiego, w którym wcześniej płaciłaś bonami). Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

joan

#6364181 Napisano: 05.06.2017 16:34:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewikk napisał(a):

Lidl - Persil - coś szybko się uwinęli z oceną wypowiedzi? Skoro dzwonią...

Na pewno po prostu przedwczoraj + wczoraj dostali najmniej zgłoszeń, a resztę dni oceniali na bieżąco emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

joan

#6364077 Napisano: 05.06.2017 13:37:03 w Kaufland konkursy
Jak napisał kiedyś pewien czarci laureat, czyli cytat z klasyka: "Mam bony jestem zadowolony." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6364052 Napisano: 05.06.2017 12:49:35 w Kaufland konkursy
sylzab2294 napisał(a):

piszą skan.
Zawsze dostawałam nagrody od nich i nie raz już odsyłałam skan dowodu, albo oryginał paragonu.
Uparli się na moje miasto i tyle...
Szkoda że sprawdzają uczciwych ludzi, a krętaczy nie...

Po prostu znowu Ciebie wylosowali. Pewnie mają zasadę typu "5% laureatów poprosimy o skan dowodu osobistego" i znalazłaś się w tej właśnie grupie. Bez znaczenia jest to, że ileś razy już im go wysyłałaś - przecież (oficjalnie!) żadna z agencji nie przetrzymuje żadnych naszych danych ani skanów, a wszystko, co im udostępniamy, jest każdorazowo po zakończeniu weryfikacji laureatów niszczone i... żyli długo i szczęśliwie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6364002 Napisano: 05.06.2017 11:49:31 w Albedo Marketing
darog napisał(a):

No ale Albedo wcale nie zamieszcza na swojej stronie regulaminów..ja zgłaszałem im to z 6 razy od 2 lat. W odp: "nie mamy takiego obowiązku, regulamin zamieszczamy na stronie podmiotu promocyjnego"...

Skoro nie mają, to nie muszą się tłumaczyć emotka Regulamin powinien znajdować się w miejscu wskazanym na materiałach informacyjnych i tyle.

A teraz byle komputer ma taką pojemność, że zapisanie regulaminu nikomu nie zaszkodzi - polecam to robić, bo regulaminy są przecież czasami zmieniane w trakcie trwania konkursu (i jakoś przeważnie na niekorzyść uczestników!)

PS: Z ciekawości sprawdziłam -> na aktualnie posiadanym kompie zapisuję regulaminy od 2014, obecnie zajmują 276 MB (781 plików). Wyświetl w wątku >>

joan

#6363994 Napisano: 05.06.2017 11:39:20 w Wkurza mnie...
vazzz napisał(a):

Rzecz w tym, że nawet jak są narysowane linie to niektórzy parkują jak chcą. A co do parkowania w bramie to nam się wydaje oczywiste, że robić tego nie można, ale niektórzy interpretują to po swojemu emotka .

Wiesz, niektórym się wydaje, że brama bez napisu "Zakaz parkowania!" / grafiki ze znakiem zakazu postoju oraz samochodu na lawecie... nie jest bramą wjazdową, tylko jakąś furtką. Warto byłoby w jakiś sposób podkreślić, jaka jest Wasza opinia w tej sprawie.

Można ewentualnie postawić na bramie jakiś mobilny przedmiot uniemożliwiający parkowanie, nawet zlepek szrotu sklejony własnoręcznie. W okolicy moich rodziców liczba aut sięgnęła kosmosu, więc sklep wystawia na zewnątrz plastikowe pojemniki - bo wszyscy parkują tak ciasno, że nie ma jak rozładować towaru z dostaw... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6363821 Napisano: 04.06.2017 19:58:30 w Dziś w telewizji polecam film...
20:25 na TVP -> "Nocna zmiana". Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

joan

#6363639 Napisano: 03.06.2017 23:57:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

jak widzę wyniki loterii to odechciewa mi się grać : stale te same miejscowości i to w jakich ilościach :
https://www.loteriacrunchips.pl/
wyniki:Nowy Dwór Mazowiecki
Ostrów Wielkopolski ...no nie chce mi się wierzyć w takie szczęście
jak tu cokolwiek ugrać - jak ludzie robią takie wały paragonowe emotka

Od razu odpowiem w imieniu organizatora: "Proszę Pani, nasza loteria jest uczciwa i Polacy są uczciwi, po prostu w pewnych miastach ludzie wpierniczają chipsy całymi tonami, a w innych ich nie lubią. Nie naszą winą są lokalne preferencje. Zapraszamy do udziału w loterii i życzymy powodzenia." Wyświetl w wątku >>