Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6328511 Napisano: 03.03.2017 19:19:07 w SZUKAM....
kamil17 napisał(a):

a wiesz ile jest takich stron na internecie i ogłoszen ?? setki tylko problem w tym że wiele to oszuści. Sprzedają tam leki różne i mocne i słabe, ja potrzebuje maść która wszędzie zagranicą jest bez recepty tylko u nas tak emotka . mogę zamówić z apteki niemieckiej bez problemu ale wyjdzie mnie 2,5 razy drożej emotka , a wizyt u okulisty już mam dość.. ..

Nie mam pojęcia, nie biorę żadnych leków.

A w Czechach albo na Słowacji nie można tej maści kupić bez recepty? Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale może akurat miałbyś bliżej... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6328498 Napisano: 03.03.2017 19:06:48 w SZUKAM....
kamil17 napisał(a):

czy ktoś kojarzy jakąś stronke albo portal z ogłoszeniami, gdzie kupię krople do oczu które są na recpete bez niej ?? 

A takie coś byłoby w ogóle legalne? Żeby kupować lek wydawany tylko na receptę bez recepty? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6328495 Napisano: 03.03.2017 19:04:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Smolar Was zrobił w jajo, nibykonkursowa lista zawiera przypadkowe sklepiki znalezione w Panoramie Firm metodą chybił trafił. Czyli: żeby Was szlag trafił! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6328488 Napisano: 03.03.2017 18:49:18 w Czy informują/ informowali?
paula9891 napisał(a):

Imie piekna nadal nic... Czas maja do dzisiaj.
Czy to mozliwe, ze z 300 zawieszek nie wygral nikt z forum? Chyba nie...  emotka

W sumie, dzień jeszcze młody emotka

Aczkolwiek może powoli trzeba się szykować na "wszyscy laureaci zostali już poinformowani" oraz "osoba odpowiedzialna za ten konkurs przebywa na urlopie" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6328486 Napisano: 03.03.2017 18:47:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
megery napisał(a):

Pamiętacie ubiegłoroczną akcję Amica na Dzień Kobiet, myślicie że w tym roku coś szykują emotka ?

Pamiętam, blendera używam - ale ostatnio chyba sporo konkursów na FB organizowali, więc nie wiem, czy coś podobnego będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6328464 Napisano: 03.03.2017 18:12:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kamil17 napisał(a):

mam jeszcze jedno pytanie, które nie sądziłem że zadam ale jednak mam problem. W jakich sieciach kupoujecie chusteczki,papiery velvet, i ketchupy Develey. Byłem dzisiaj w Auchan -velvetu wogóle nie prowadzą, a ketchup tylko pikantny (dobry jest ale ostry jak chole*a). Wiem że Carrefour chyba ma velvet, jakieś inne sieci jesczze ??

Produkty Velvet znajdziesz w każdym Rossmannie. Wyświetl w wątku >>
2 kamil17, andii 0

joan

#6328425 Napisano: 03.03.2017 16:25:00 w SZUKAM....
Miła26 napisał(a):

szukam informacji czy w konkursie bueno można wygrać tylko raz?

Tak, tylko 1x główną + 1x inną. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6328411 Napisano: 03.03.2017 16:06:47 w Czy informują/ informowali?
... z loterii "Imię piękna"?

... z konkursu "Start do nart"?

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6328342 Napisano: 03.03.2017 14:46:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
monisss napisał(a):

to z kotem jest śmieszne emotka rozumiem, że ktoś ma kota który musi się wtrynić w kadr emotka smakowało mu chociaż ciasto ?

Śmieszne, ale raczej z tych "mało śmiesznych". Natomiast w galerii ostatniego etapu pojawiło się zdjęcie jedzenia w towarzystwie gwoździ, piły, śrubokrętów... chleb leżący na narzędziach i ogólnie wrażenie smrodu i syfu, jak na podłodze w garażu. Kot jest przy tym wyjątkowo banalny! Wyświetl w wątku >>

joan

#6328336 Napisano: 03.03.2017 14:37:30 w Dyskusje o wynikach konkursu
monisss napisał(a):

magnus napisał(a):

Bardzo pomogło dzwonienie do Wielkopolskiego, wybrali kolejne zgłoszenia od tyłu z ostatniego wszystkie kolejno jak leci emotka

serio? a ja właśnie miałam napisać, że te zdjęcia które przeglądałam są bardzo ładne emotka

Nie jest tak.

Już w kontekście poprzednich etapów pisano, że po wyłonieniu laureatów ich zdjęcia są przenoszone na koniec galerii.

Rzeczywiście tym razem większość zdjęć ok, tylko jedno naprawdę masakryczne - na odczepne dla tych mniej zdolnych emotka Wyświetl w wątku >>
1 golocia 0

joan

#6328300 Napisano: 03.03.2017 14:01:51 w Informują
Mejl z Oleju Wielkopolskiego. Wyświetl w wątku >>
2 monisss, kalka 0

joan

#6328253 Napisano: 03.03.2017 12:34:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

Pani z Agencji poszła do programistów, żeby dowiedzieć się co stało się  galerią, która mi się nie wyświetla i dlaczego nie ma wyników
chociaż w pierwszej chwili powiedziała,że nie ma osoby odpowiedzialnej za ten konkurs i będzie dzwoniła.
Pisze o oleju

Ok, rozumiem, że poszła do działu IT w sprawie galerii prac / galerii laureatów. Ale czemu mejle nie poszły? Też winni informatycy? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6328160 Napisano: 03.03.2017 09:36:26 w Zjazd e-konkursowiczów
bc14 napisał(a):

Śląsk ! zaznaczamy swoja obecnośc będzie "ADdolf" http://doodle.com/poll/wiu6u5c6thbd5vsg

Mnie bardziej niepokoi "agencja reklamowa" - już lepsza byłaby agencja towarzyska, bo z reklamowych na Śląsku kojarzę jedynie Sławka i tę jego firmę z magazynem w zagłębiowskim garażu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327874 Napisano: 02.03.2017 14:27:42 w Kaufland konkursy
czeko napisał(a):

No nie wiem, może po to żeby mieć wgląd czy nagrody poszły do ludzi. Był jeden budżet, gdzie baardzo mało osób na forum wygrało, gdzie wręcz zawsze jest multum wygranych

U nich zawsze nagrody idą do ludzi, właśnie dlatego tam gramy emotka

Też miałam teraz kilka pudeł (sześć), ale wysłałam taką ilość zgłoszeń, że jestem na plus i nie narzekam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327769 Napisano: 02.03.2017 11:06:08 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

joan dziś polecam iść do KFL po finisz, do C4 po Nivea, sugeruję wziąć przy okazji Raffaello na osłodę i dwie sztuki Aquafresh Intense w dowolnym sklepie (jeśli mnie pamięć nie myli).

... a potem to wszystko do miski, wymieszać i pasta do chleba gotowa emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6327743 Napisano: 02.03.2017 10:18:16 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

joan napisał(a):

Ten dzień był z góry zaplanowany, jako chaotyczny i do pupy. Ale co godzinę okazuje się, że nadchodzą nowe "niespodzianki" emotka

Chciało się kota, to się baw emotka  

Mój kot teraz śpi na parapecie - a jak pociechy śpią, to się ich nie budzi, tylko korzysta z chwilowych uroków spokoju emotka Nie powiem, przyjemnie byłoby się teraz walnąć do łóżka z mruczącym kotem u boku, ale są ważniejsze sprawy (po chleb muszę iść, bo skonam). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327716 Napisano: 02.03.2017 09:51:43 w Wkurza mnie...
Ten dzień był z góry zaplanowany, jako chaotyczny i do pupy. Ale co godzinę okazuje się, że nadchodzą nowe "niespodzianki" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327690 Napisano: 02.03.2017 09:12:07 w Kaufland konkursy
czeko napisał(a):

bruce napisał(a):

To już teraz nie zamieszczają wyników budżetu? emotka Dawniej pamiętam, że były zamieszczane przypisane do konkretnego sklepu.

Mogliby zamieszczać ;/

Nie zamieszczają i w swojej karierze nie pamiętam, żeby zamieszczali. W każdym razie: siebie na liście nigdy nie widziałam.

A po co mieliby to robić? Żeby się ludzie aż do kolan opluli ze względu na zbieżność nazwisk? Coś komuś da taka wiedza? Jeśli powiem, że wczoraj wygrałam, zyska ktoś na tym?

bruce - przy okazji chciałabym Ci serdecznie podziękować za pamięć o czasach wielce przeszłych i za udany prezent emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, brucee 0

joan

#6327679 Napisano: 02.03.2017 09:04:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Poświęciłam swój cenny czas i przeczytałam: "Mój Krzysiu zawsze jej drugie śniadanie i zawsze w jego pojemniczku jest drugie śniadanie .'  emotka emotka

Pojemniczek jest magiczny - Krzysio żre, a śniadanie i tak zawsze jest w pojemniczku emotka

gagi napisał(a):

Dziękuję za słowa otuchy.... bardzo chciałam jechać na takie spotkanie sportowo - dietetyczne bo mnie to niesamowicie wkreciło... moze jakas rezerwa jeszcze wejdzie
Ale... jak dostane orbitrek to też będe happy

Do nas również nie napisali, mnie z kolei najbardziej odpowiada zestaw: bony + produkty z półki zdrowia emotka Wyświetl w wątku >>
1 ita1987 0

joan

#6327665 Napisano: 02.03.2017 08:44:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

powiedzcie mi czy te kartony naprawdę wygrywają czy ona tak je wkleja na każdy konkurs ale efektów nie ma?
bo jak tak to u mnie w piwnicy kartonów pod dostatkiem , to może bym się przebrała? tylko najpierw musialabym zmienić imię i nazwisko by znajomi na mój widok nie pękali ze śmiechu.....

Wygrywają w ramach "wyrównywania szans" emotka

Co do zmiany nazwiska, to ona już nim żongluje jak jej się podoba, co na FB jest zabronione, warto zagłaszać emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0