Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mam pojęcia, nie biorę żadnych leków.
A w Czechach albo na Słowacji nie można tej maści kupić bez recepty? Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale może akurat miałbyś bliżej... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A takie coś byłoby w ogóle legalne? Żeby kupować lek wydawany tylko na receptę bez recepty? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W sumie, dzień jeszcze młody
Aczkolwiek może powoli trzeba się szykować na "wszyscy laureaci zostali już poinformowani" oraz "osoba odpowiedzialna za ten konkurs przebywa na urlopie"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pamiętam, blendera używam - ale ostatnio chyba sporo konkursów na FB organizowali, więc nie wiem, czy coś podobnego będzie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Produkty Velvet znajdziesz w każdym Rossmannie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, tylko 1x główną + 1x inną. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
... z konkursu "Start do nart"?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Śmieszne, ale raczej z tych "mało śmiesznych". Natomiast w galerii ostatniego etapu pojawiło się zdjęcie jedzenia w towarzystwie gwoździ, piły, śrubokrętów... chleb leżący na narzędziach i ogólnie wrażenie smrodu i syfu, jak na podłodze w garażu. Kot jest przy tym wyjątkowo banalny! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie jest tak.
Już w kontekście poprzednich etapów pisano, że po wyłonieniu laureatów ich zdjęcia są przenoszone na koniec galerii.
Rzeczywiście tym razem większość zdjęć ok, tylko jedno naprawdę masakryczne - na odczepne dla tych mniej zdolnych
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ok, rozumiem, że poszła do działu IT w sprawie galerii prac / galerii laureatów. Ale czemu mejle nie poszły? Też winni informatycy? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie bardziej niepokoi "agencja reklamowa" - już lepsza byłaby agencja towarzyska, bo z reklamowych na Śląsku kojarzę jedynie Sławka i tę jego firmę z magazynem w zagłębiowskim garażu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U nich zawsze nagrody idą do ludzi, właśnie dlatego tam gramy
Też miałam teraz kilka pudeł (sześć), ale wysłałam taką ilość zgłoszeń, że jestem na plus i nie narzekam. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
... a potem to wszystko do miski, wymieszać i pasta do chleba gotowa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mój kot teraz śpi na parapecie - a jak pociechy śpią, to się ich nie budzi, tylko korzysta z chwilowych uroków spokoju
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie zamieszczają i w swojej karierze nie pamiętam, żeby zamieszczali. W każdym razie: siebie na liście nigdy nie widziałam.
A po co mieliby to robić? Żeby się ludzie aż do kolan opluli ze względu na zbieżność nazwisk? Coś komuś da taka wiedza? Jeśli powiem, że wczoraj wygrałam, zyska ktoś na tym?
bruce - przy okazji chciałabym Ci serdecznie podziękować za pamięć o czasach wielce przeszłych i za udany prezent
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Pojemniczek jest magiczny - Krzysio żre, a śniadanie i tak zawsze jest w pojemniczku
Do nas również nie napisali, mnie z kolei najbardziej odpowiada zestaw: bony + produkty z półki zdrowia
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wygrywają w ramach "wyrównywania szans"
Co do zmiany nazwiska, to ona już nim żongluje jak jej się podoba, co na FB jest zabronione, warto zagłaszać