Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aha, ok. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No dziwne. Chyba na razie skontaktowali się jedynie z laureatkami wyjazdu do SPA, bo czas goni. A reszta laureatów otrzyma info później. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale po co? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na FB pochwaliły się jedynie laureatki nagród głównych
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Regulamin został poprawiony, bo inne pytanie było w regulaminie, a inne na stronie konkursowej
Ogólnie idioci, przecież i tak ktoś na pewno zdążył zrobić print screena z filmikiem
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oczywiście, że pisać - praca miała być pisemna i przesłana mejlem, a laureatka na pewno nie posłałą na mejla filmu, tylko link do niego. Wniosek? Nie posłała pracy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Prześlij opis... czyli ktoś ani czytać nie potrafi, ani pisać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, dla mnie zgłoszenie niewarte obejrzenia. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgodnie z regulaminem: "Zgłoszenie do Konkursu polega na przesłaniu we wskazanym w niniejszym Regulaminie terminie
na adres alcatel_walentynki@marquard.pl PRACY OPISOWEJ"
Oto FILMIK, który został nagrodzony: https://www.youtu.../watch?v=cKEpjyOQNoQ
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie da się ukryć, a - o ile dobrze widzę - nie ma też ograniczeń w ilości nagród na osobę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Velvet akurat nie mam w domu, a z tych co mam: wszystkie są z kodami kreskowymi. To chyba jednak niczego nie przesądza.
Ja bym uważała z podejrzanymi paragonami, możecie mieć nawet paragon z napisem "Velvet - 2 grosze", a organizator się przyczepi, bo nie wprowadził na rynek produktów w tej cenie. I będzie, że paragon sfałszowany, wydrukowany w stodole albo treść przerobiona pod konkurs po znajomości. I co, będziesz z wiejską kasjerką do Łodzi jechał, gdzie złoży zeznania z ręką na Biblii, że paragon jest konkursowo prawidłowy?
Jak zwykle najlepiej byłoby dopytać organizatora i uzyskać pisemną odpowiedź.
I spróbuj w necie znaleźć sklep, w którym można zakupić pojedyncze paczki, zawsze to jakaś podkładka w razie czego. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na wsi to Ci wszystko sprzedadzą, zaraz się znajdą paragony z pozycją "Jeden listek papieru toaletowego Velvet - 1 grosz". Zapytaj panią w sklepie, skąd ma pojedyncze opakowanie chusteczek, bo się okaże, że rozerwała wielopak, a solo takie chusteczki na rynku w ogóle nie funkcjonują.
To jest loteria, a nie konkurs - nie ma sie co spinać na ilość paragonów, to nikomu w niczym nie pomoże
Żaden argument - niektórych produktów Velvet na zdjęciu nie ma, czyli co: nie mogę ich kupić?
I o to sponsorowi chodzi, wiele hałasu o nic, a kokosowa krowa co dużo ryczy w ogóle mleka nie da
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zajrzałam na FB, co tam ciekawego w kwestii wyników i z marszu natrafiłam na następujący wpis:
"Ja chciałbym zrobic zdjęcie w korycie dla świń nidzie nie mogę go dostać,jak wygrało zdjecie w wiadrze w IV turze,to uważam że w korycie zdobyłoby pierwsze miejsce,ale straciłem szanse,szkoda.
15 lutego o 05:42"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A regulamin jakiś taki strimlajnowy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dyskusja nie ma na celu kogokolwiek napiętnować czy wprawić w zakłopotanie, tylko uczulić na pewne sytuacje. Bo człowiek pomyślałby, że każdy już to wszystko wie, ale jak widać po ostatnich oszustwach - niekoniecznie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie sądzę
Wyobraź sobie sytuację, że mam rodziców w znajomych na FB (czysta teoria, bo nie mam). I nagle udostępniam jakiś szajs, gdzie niby można coś wygrać. Jak sądzisz, czy moi rodzice wzięliby udział w zabawie i zapłaciliby te 60 zł za smsy? Bo najwygodniej mówić, że "każdy ma swój rozum". Ale pamiętajmy, że jesteśmy postrzegani, jako konkursowi profesjonaliści i jednostki zaufania konkursowego, więc musimy też grać odpowiedzialnie
A co do tej babci, jest wiele takich, naprawdę. Ich świat ogranicza się do Skypa i FB, bo tam widzą swoje dzieci i wnuki.
Myślę, że nie ma co popadać w ekstremum i rezygnować z FB, po prostu trzeba traktować tę przestrzeń tak, jak każdą inną w aspekcie konkursowym. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To już zależało od Was = innych uczestników tego konkursu; nie mam pojęcia, jak się sprawa skończyła.
Powiem tyle, że nagród było mało i widząc wpis o poszukiwaniu paragonu, organizator (obecny przecież na forum) mógł ścisnąć pośladki i nie wydać nagrody zasłaniając się hasłem "Nom nom dziękujęmy za przesłanie dokumentów, ale była Pani osobą rezerwową. Zapraszamy do udziału w kolejnych promocjach." Znając tego organizatora... w ogóle bym się nie zdziwiła
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro ktoś ledwo co szukał paragonu, może jeszcze nie skreślajcie tego konkursu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadzam się, oszustwa widać z daleka.
Aby sprawdzić wiarygodność profilu wystarczy:
- w 99% kliknąć na danym profilu w "Informacje", od razu powinien nas zaniepokoić brak szczegółowych danych np. kontaktowych czy www.
- ten marny 1% to profile mizernie sfałszowane, wtedy warto wejść na główną stronę danej firmy, kliknąć w odnośnik do FB i porównać adresy z przeglądarki.
Ale i tak większość osób nie zadaje sobie "trudu" jednego kliknięcia.
Pomyślcie, że takim debilnym udostępnianiem w ciemno zachęcacie osoby mniej obeznane z siecią do wzięcia udziału w szwindlu i to Wy jesteście w dużej mierze odpowiedzialni za ewentualne nieszczęście bliskich. Bo bez Was na pewno babcia lat 65, co ma FB tylko po to, żeby oglądać zdjęcia mieszkających w Anglii wnucząt... nie trafiłaby na profil oszustów. A tak każde Wasze udostępnienie czy inna aktywność uwiarygodniają fikcyjny profil i następuje efekt domina.
BTW, wkrótce Dzień Kobiet, czy Amica coś szykuje?