Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6327662 Napisano: 02.03.2017 08:40:18 w Kaufland konkursy
infatne napisał(a):

żeby zobaczyć kto wygrał.....
Nie mam przy sobie jednego telefonu i myślałam , że sobie szybko sprawdzę emotka

Aha, ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327623 Napisano: 01.03.2017 22:55:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marczi napisał(a):

Z Netto tak szybko informują jak konkurs był do wczoraj??  emotka  ciekawe czy już wszyscy dostali e-maile emotka  

No dziwne. Chyba na razie skontaktowali się jedynie z laureatkami wyjazdu do SPA, bo czas goni. A reszta laureatów otrzyma info później. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327616 Napisano: 01.03.2017 22:36:52 w Kaufland konkursy
infatne napisał(a):

Czy gdzies mozna znalezc liste wygranych z kauflandu ?

Ale po co? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327595 Napisano: 01.03.2017 21:23:15 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

czy  netto juz całe poszło?

Na FB pochwaliły się jedynie laureatki nagród głównych  emotka Wyświetl w wątku >>
1 bridget 0

joan

#6327592 Napisano: 01.03.2017 21:16:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
dwaburekoty napisał(a):

Ja mam wrażenie, że oni przerabiali regulamin z wcześniejszego konkursu. (...)

Regulamin został poprawiony, bo inne pytanie było w regulaminie, a inne na stronie konkursowej emotka Dosłownie COSMOs emotka

Ogólnie idioci, przecież i tak ktoś na pewno zdążył zrobić print screena z filmikiem emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6327363 Napisano: 01.03.2017 15:25:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ojoj, widzę, że laureatka na bieżąco forum śledzi, już nazwisko z profilu YT usunęła - za późno, wszyscyśmy widzieli emotka Ale proszę pamiętać koniecznie o zamieszczeniu stosownego wpisu w MDW, takie talenty należy promować emotka

andziulka21 napisał(a):

Zastanawiam się czy nie pisać reklamacji.. skoro mają regulamin to niech go przestrzegaja..  emotka

Oczywiście, że pisać - praca miała być pisemna i przesłana mejlem, a laureatka na pewno nie posłałą na mejla filmu, tylko link do niego. Wniosek? Nie posłała pracy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6327329 Napisano: 01.03.2017 14:47:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
Jak dla mnie po prostu kolejne nazwisko na listę osób, których kolejne wygrane będą zawsze i wszędzie kwestionowane emotka

Prześlij opis... czyli ktoś ani czytać nie potrafi, ani pisać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6327323 Napisano: 01.03.2017 14:43:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

A to nie jest Pan od Tarczyńskiego?  emotka

Nie wiem, dla mnie zgłoszenie niewarte obejrzenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327321 Napisano: 01.03.2017 14:39:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
Cieszę się, że (mimo początkowych zamiarów) nie zmarnowałam ani sekundy swego jakże krótkiego życia na dumanie przy odpowiedzi na konkurs Walentynkowy Alcatel Shine Lite

Zgodnie z regulaminem: "Zgłoszenie do Konkursu polega na przesłaniu we wskazanym w niniejszym Regulaminie terminie
na adres alcatel_walentynki@marquard.pl PRACY OPISOWEJ"

Oto FILMIK, który został nagrodzony: https://www.youtu.../watch?v=cKEpjyOQNoQ

emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6327158 Napisano: 01.03.2017 11:58:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

No to loteria dla mnie przestaje mieć sens, za to dla hurtowników-sklepikarzy...  emotka

Nie da się ukryć, a - o ile dobrze widzę - nie ma też ograniczeń w ilości nagród na osobę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6327129 Napisano: 01.03.2017 11:05:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Mówisz o velvet czy ogólnikowo że nie występują solo? Bo jeśli mają kod kreskowy to chyba występują. Nigdy na to nie patrzyłem czy mają czy nie ale jak tylko pójdę do tego sklepu to popatrzę. 
Wiem że to loteria. Ale mając jeden paragon mam mniejsze niż mając ich 10. 
Wiem wiem... jak mam wygrać to i z 1 się uda ale lubię pomagać szczęściu emotka  

Velvet akurat nie mam w domu, a z tych co mam: wszystkie są z kodami kreskowymi. To chyba jednak niczego nie przesądza.

Ja bym uważała z podejrzanymi paragonami, możecie mieć nawet paragon z napisem "Velvet - 2 grosze", a organizator się przyczepi, bo nie wprowadził na rynek produktów w tej cenie. I będzie, że paragon sfałszowany, wydrukowany w stodole albo treść przerobiona pod konkurs po znajomości. I co, będziesz z wiejską kasjerką do Łodzi jechał, gdzie złoży zeznania z ręką na Biblii, że paragon jest konkursowo prawidłowy?

Jak zwykle najlepiej byłoby dopytać organizatora i uzyskać pisemną odpowiedź.

I spróbuj w necie znaleźć sklep, w którym można zakupić pojedyncze paczki, zawsze to jakaś podkładka w razie czego. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6327114 Napisano: 01.03.2017 10:51:17 w Czy informują/ informowali?
Czy ktoś czeka jeszcze na podziękowanie za nadesłanie przepisu na zakończony już kulinarny konkurs Netto? Bo mi jednego mejla od nich brakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327113 Napisano: 01.03.2017 10:47:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Wlasnie miałem zapytać o to samo, u nas na wsi sprzedają te chusteczki na sztuki po 40 gr. Na paragonie jest velvet i nie wiem wlasnie czy kupić, 

Na wsi to Ci wszystko sprzedadzą, zaraz się znajdą paragony z pozycją "Jeden listek papieru toaletowego Velvet - 1 grosz". Zapytaj panią w sklepie, skąd ma pojedyncze opakowanie chusteczek, bo się okaże, że rozerwała wielopak, a solo takie chusteczki na rynku w ogóle nie funkcjonują.
To jest loteria, a nie konkurs - nie ma sie co spinać na ilość paragonów, to nikomu w niczym nie pomoże emotka

pioge7 napisał(a):

patrzylemna obrazek chyba 5 minut i widziałem tylko to duże, zbiorcze 10 sztuk. A teraz faktycznie jest pojedyncze emotka  wiec można jak jest na zdjęciu. emotka  

Żaden argument - niektórych produktów Velvet na zdjęciu nie ma, czyli co: nie mogę ich kupić? emotka

Halszka napisał(a):

Wynika tez ze rozdadzą te 25 nagród. Ale do sprzedazy jest wprowadzone mnóstwo promocyjnych opakowań! Mogły by byc takie, których nikt nie kupi ze szczęśliwym kodem.... (...)

I o to sponsorowi chodzi, wiele hałasu o nic, a kokosowa krowa co dużo ryczy w ogóle mleka nie da emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6326904 Napisano: 28.02.2017 19:35:08 w Czy informują/ informowali?
paula9891 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

V etap Wielkopolski to dziś wyniki się pojawią?

Powinny i chyba coś robią, bo wygrane zdjęcia zniknęły  ze strony emotka

Zajrzałam na FB, co tam ciekawego w kwestii wyników i z marszu natrafiłam na następujący wpis:

"Ja chciałbym zrobic zdjęcie w korycie dla świń nidzie nie mogę go dostać,jak wygrało zdjecie w wiadrze w IV turze,to uważam że w korycie zdobyłoby pierwsze miejsce,ale straciłem szanse,szkoda.
15 lutego o 05:42"
emotka Wyświetl w wątku >>
2 mysia, profi1 0

joan

#6326890 Napisano: 28.02.2017 18:55:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Nairobia robi Colgate? emotka

A regulamin jakiś taki strimlajnowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6326851 Napisano: 28.02.2017 16:54:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce - każdy popełnia błędy, nawet Adam jabłko zerwał emotka

Dyskusja nie ma na celu kogokolwiek napiętnować czy wprawić w zakłopotanie, tylko uczulić na pewne sytuacje. Bo człowiek pomyślałby, że każdy już to wszystko wie, ale jak widać po ostatnich oszustwach - niekoniecznie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6326842 Napisano: 28.02.2017 16:43:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Joan, mocno zagrałaś! emotka Jak z tymi poobcinanymi nogami tygodnie temu... emotka
Teraz to już chyba wcale na FB nie wejdę. emotka I na dodatek jeszcze ta babcia lat 65... emotka Załamka... emotka

Nie sądzę emotka

Wyobraź sobie sytuację, że mam rodziców w znajomych na FB (czysta teoria, bo nie mam). I nagle udostępniam jakiś szajs, gdzie niby można coś wygrać. Jak sądzisz, czy moi rodzice wzięliby udział w zabawie i zapłaciliby te 60 zł za smsy? Bo najwygodniej mówić, że "każdy ma swój rozum". Ale pamiętajmy, że jesteśmy postrzegani, jako konkursowi profesjonaliści i jednostki zaufania konkursowego, więc musimy też grać odpowiedzialnie emotka

A co do tej babci, jest wiele takich, naprawdę. Ich świat ogranicza się do Skypa i FB, bo tam widzą swoje dzieci i wnuki.

Myślę, że nie ma co popadać w ekstremum i rezygnować z FB, po prostu trzeba traktować tę przestrzeń tak, jak każdą inną w aspekcie konkursowym. Wyświetl w wątku >>

joan

#6326793 Napisano: 28.02.2017 15:15:35 w Czy informują/ informowali?
nkba napisał(a):

Jak szukał to pewnie i znalazł... emotka

To już zależało od Was = innych uczestników tego konkursu; nie mam pojęcia, jak się sprawa skończyła.

Powiem tyle, że nagród było mało i widząc wpis o poszukiwaniu paragonu, organizator (obecny przecież na forum) mógł ścisnąć pośladki i nie wydać nagrody zasłaniając się hasłem "Nom nom dziękujęmy za przesłanie dokumentów, ale była Pani osobą rezerwową. Zapraszamy do udziału w kolejnych promocjach." Znając tego organizatora... w ogóle bym się nie zdziwiła emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

joan

#6326782 Napisano: 28.02.2017 15:00:18 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

nkba napisał(a):

Pytanie grzecznościowe: czy te dwie zmywarki z konka Fairy w Mili mają już swoich nowych właścicieli?

podłączam się, chociaż tyle czasu minęło, że raczej cud by był gdyby jeszcze byłe nie rozdane emotka

Skoro ktoś ledwo co szukał paragonu, może jeszcze nie skreślajcie tego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6326698 Napisano: 28.02.2017 12:26:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

Czyżbyś mówiła o konkursie Amica na Dzień Kobiet gdzie do wygrania były blendery? emotka  A te konkursowe oszustwa zazwyczaj widać z daleka - zdjęcia nie są "oryginalne" tylko jakby przerobione, no i nagrody baaaardzo drogie bądź jest ich masa, a rozdają je w zamian tylko za np udostępnienie i wpisanie komentarza pod zdjęciem. No i profile zazwyczaj założone kilka dni wcześniej.

Zgadzam się, oszustwa widać z daleka.

Aby sprawdzić wiarygodność profilu wystarczy:
- w 99% kliknąć na danym profilu w "Informacje", od razu powinien nas zaniepokoić brak szczegółowych danych np. kontaktowych czy www.
- ten marny 1% to profile mizernie sfałszowane, wtedy warto wejść na główną stronę danej firmy, kliknąć w odnośnik do FB i porównać adresy z przeglądarki.

Ale i tak większość osób nie zadaje sobie "trudu" jednego kliknięcia.

Pomyślcie, że takim debilnym udostępnianiem w ciemno zachęcacie osoby mniej obeznane z siecią do wzięcia udziału w szwindlu i to Wy jesteście w dużej mierze odpowiedzialni za ewentualne nieszczęście bliskich. Bo bez Was na pewno babcia lat 65, co ma FB tylko po to, żeby oglądać zdjęcia mieszkających w Anglii wnucząt... nie trafiłaby na profil oszustów. A tak każde Wasze udostępnienie czy inna aktywność uwiarygodniają fikcyjny profil i następuje efekt domina.

BTW, wkrótce Dzień Kobiet, czy Amica coś szykuje? emotka Wyświetl w wątku >>