Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6326615 Napisano: 28.02.2017 09:55:47 w Pomocy!!!!
grocz napisał(a):

A ja mam pytanie trochę z innej mańki. Gram od dawna w konkursach ale nie udaje mi się zbyt często czegoś wygrać. Mam pytanie do doświadczonych konkursowiczów. Jak mniej więcej wygląda ilość waszych zgłoszeń, że udaje wam się tyle wspaniałych nagród wygrać? Ostatnio brałem udział w konkursie wedla, ale jednak 20 zł za zgłoszenie to trochę zaporowa cena :<.

Widocznie jeszcze nie odkryłeś, w jakiego rodzaju konkursach jesteś najlepszy. Gdy tylko zdobędziesz tę wiedzę, statystyki znacznie się poprawią.

Nie licząc sytuacji wyjątkowych, standardowa ilość moich zgłoszeń mieści się na palcach jednej ręki. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6326559 Napisano: 27.02.2017 22:25:50 w Pomocy!!!!
kamil17 napisał(a):

mam takie pytanko ( bo może ktoś już przerabiał ten temat)

Jak się ma sytuacja kiedy jest konkurs "promocyjny" kup produkty wedel za 20zł np. w carrefour i w gazetce jest promocja kup jeden a drugi za grosz, albo drugi 50% taniej, albo mam karte rodzinka i mam 5 % rabatu w carrefour. Czy trzeba sobie to samemu poodliczać i musi wyjść to 20 zł ??? jak się mają właśnie takie promocje do regulaminu , ktoś miał kiedyś z tym problem ??

Suma z paragonu za produkty konkursowe musi być na 20 zł, niezależnie od aktualnych promocji. Wyświetl w wątku >>
1 kamil17 0

joan

#6326539 Napisano: 27.02.2017 21:47:56 w Wkurza mnie...
jolajolanta napisał(a):

Wkurza mnie kurier który ukradł mi przesyłkę. Otrzymałam skan z moim podpisem...tylko to nie mój podpis widnieje na dokumencie. W środku nagroda...niby tylko kosmetyki warte ok 60-70 zł ale to przykre. Zastanawiam się nad reklamacją...tylko paczka została nadana na początku stycznia. Dosyć z chodzeniem kurierom na rękę, koniec z tolerancją, i wielką cierpliwością!!! emotka

Na pewno warto reklamować i to koniecznie pisemnie. Jeśli kurierowi teraz się upiecze, możesz kolejnych nagród nie dostać. Wyświetl w wątku >>
2 brucee, ziolko 0

joan

#6326459 Napisano: 27.02.2017 18:02:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gagi napisał(a):

konkurs Netto ... nagotowałam się emotka teraz muszę wyjechać na weekend odpocząć emotka swoją drogą konkurs, który mnie bardzo zmotywował do gotowania zdrowych obiadów

A ja na zakupach będąc odebrałam telefon i tak mnie rozmowa wyprowadziła z równowagi, że zapomniałam kupić najważniejszego produktu emotka Zorientowałam się dopiero w domu, na szczęście miałam w zapasie ostatnią porcję, a paragon i tak wartościowo zgadzał się z regulaminem emotka

PS: Pozakonkursowo kupiłam na próbę pasztet z selera, pyszniutki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6326377 Napisano: 27.02.2017 14:21:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lidzik napisał(a):

Gdzie juz można kupić promocyjne opakowanie Rafaello, bo w sklepach widzę same bez rysunku samochodu?

Biedronka, Carrefour... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6326284 Napisano: 27.02.2017 11:23:20 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
83huda napisał(a):

Dzięki za opinie. Może jakoś zbyt wybiórczo mi się rzuca w oczy, gdy ktoś mówi o nich z przekąsem. Pewnie jak z każdą agencją - ma sympatyków i antysympatyków emotka

Tak właśnie jest, co konkursowicz... to inne preferencje. Ale - obiektywnie patrząc - Streamline jest dosyć fajna, jeśli chodzi o aspekt organizacyjny. Wyświetl w wątku >>
2 kalka, bethan 0

joan

#6326271 Napisano: 27.02.2017 10:58:23 w Czy informują/ informowali?
czeko napisał(a):

A Kaufland Budżet?:)

Nie, do 02.03. mają czas, ale może akurat dziś sobie przypomną emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6326266 Napisano: 27.02.2017 10:55:46 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
kalka napisał(a):

Mam podobne odczucia,   emotka  ja i Smolar, to też inna bajka- zwłaszcza, że jestem w ich mniemaniu KONKURSOWCZKĄ niestety emotka , ale ostatnio mam nowy nr tel i nasze drogi "o dziwo" ponownie się zeszły emotka  (szkoda, że zapewne na chwilę, bo na wysłanych formularzach znowu pojawiło się nazwisko namolnej konkursowiczki, tylko, że z nowym nr tel.  emotka    Zastrzegam, iż są to moje osobiste odczucia i doświadczenia. 

A brałaś może onegdaj udział w konku, gdzie Smolar rozdawał 1000 zestawów Persila? Bo nie załapałam się nawet na to emotka Nie uważam oczywiście, że to jakiś szwindel, pokazuje jedynie ilość osób biorących udział w konkursach emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6326251 Napisano: 27.02.2017 10:28:41 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
bruce napisał(a):

Jeśli to organizator Colgate w Biedronce, to na pewno ja też m. in. wypowiadałam się o tej firmie bardzo sceptycznie; co do mnie, to mam wobec niej nader mieszane odczucia, ponieważ jeszcze nigdy nie udało mi się niczego tam wygrać, a przecież zawsze - "dwojąc się i trojąc" - takie super tekściory im wysyłam.  emotka emotka

Hmm, dlatego właśnie warto rozmawiać emotka

Co do Colgate, to pewnie będę miałą taki wynik, jak ostatnio w samochodowym na srylion paragonów, czyli okrągłe zerro emotka
Ale to nie ich wina, tylko innych graczy emotka

Wygrałam u nich... no powiedzmy zachowawczo, że kilka razy. Za to nie wygrywam u Smolara - nie sugeruję jednak, że coś jest ze Smolarem nie tak emotka Po pewnym czasie zrozumiałam, że jesteśmy z innej bajki i tyle. Wyświetl w wątku >>
2 edzia21, kalka 0

joan

#6326248 Napisano: 27.02.2017 10:17:43 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
83huda napisał(a):

Jestem ciekawa, o co chodzi ze Streamline? Ciągle na forum spotykam pobłażliwy znaczek  emotka , gdy o nich mowa. Lubią przekręty? Mógłby ktoś przybliżyć temat?

Jesteś pewna, że chodzi o tę konkretną emotikonkę? Szczegółów ich pracy nie znam, ale u mnie zawsze mają plus, bo:
- informują smsowo -> często agencje dzwonią z numeru zastrzeżonego oczekując, że każdy uczestnik zabawy jest niepracującym oligarchą i może odebrać telefon zawsze i wszędzie,
- ich lista laureatów przesuwa się do góry -> gdy ktoś nie spełni wymogów regulaminu, można załapać się nawet na nagrodę wyższego stopnia, a laureat rezerwowy nie musi czekać na cudzego pecha, bo i tak jakąś nagrodę dostanie. Zwykle np. laureat rezerwowy samochodu nie dostanie nic, bo go w ogóle nie ma na liście laureatów, u Streamline zajmuje drugie miejsce na liście.
- w zgłoszeniach chcą numer paragonu -> lubię to.

Odkąd ich znam, gram prawie w każdym ich konku i nigdy nie słyszałam o żadnych nieprawidłowościach, ani sama ich nie doświadczyłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325918 Napisano: 25.02.2017 17:35:02 w WC - rozmowy o wszystkim
andziulka21 napisał(a):

(...) Na obiadek dla maluszka polecam też placuszki bananowe emotka

Banany będą bio z Lidla, ale jako deser emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6325878 Napisano: 25.02.2017 13:15:20 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

musisz się tylko upewnić czy maleństwo nie ma na nic uczulenia, mojej znajomej synek był uczulony np. na białko kurze, więc mieli straszny problem jak gdzieś szli, dlatego napisałam takie bezpieczne menu... emotka

U nas trochę takie ekstremum, bo dwoje dzieciaków urodzonych w odstępie tygodnia:
- mała jest przebojowa na maksa, niczego się nie boi, nie ma żadnych przypadłości zdrowotnych, jest mocno zahartowana; rodzice oboje po AWFie, matka rehabilitantka dziecięca, mała od początku wyćwiczona / wygibana na maksa;
- mały jest przytulasty, niestety właśnie wyskoczyło mu mnóstwo nieprawidłowości, dwa ataki po których wylądował w szpitalu, jakieś wielkie czerwone plamy, uczulenie na mnóstwo rzeczy + będzie też badany pod kątem astmy. Na bank nie może mieć kontaktu z dymem papierosowym, kotami i kurzym jajkiem, dlatego czekam na marcową odsłonę vege imprezy, to mu chociaż kupię trochę ciastek. Na razie nikogo nie odwiedza.

PS: Dzięki za wskazówki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6325875 Napisano: 25.02.2017 12:55:38 w WC - rozmowy o wszystkim
ultrixx - święta racja, w końcu kto nie lubi naleśników?! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6325872 Napisano: 25.02.2017 12:47:15 w WC - rozmowy o wszystkim
donia7 napisał(a):

o świetny ten kalafior, dzięki! emotka  ja jeszcze lubię placuszki z soczewicy, ale one, niestety, moim domownikom średnio smakują... emotka

Polecam zakupić w Carrefourze ser potarty, znacznie ułatwia przygotowanie tego dania, kosztuje ok. 7 zł/opakowanie. Marki bodajże Ambrosi.

defed napisał(a):

Nalesniki z maki pelnoziarnistej ze szpinakiem i twarozkiem. Szpinak moze byc w ciescie, wtedy placki beda zielone. Dla dziecka farsz lajtowy, a dla doroslych moze byc z hot dodatkami  emotka

Dobry pomysł, kule zrobiłam się głodna.

Nie śmiejcie się ze mnie, ale od rana nad tym dumam, a jest prawie godzina 13. emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6325869 Napisano: 25.02.2017 12:40:17 w WC - rozmowy o wszystkim
donia7 napisał(a):

Joan ja zawsze polecam placuszki brokułowe, które są dla dzieci pow. 1 roku życia. Jeszcze się nie spotkałam z tym, aby maluszkowi nie smakowały emotka   Dorosłym również smakują.
Gotujesz pokrojonego pora. Po czasie dodajesz różyczki brokuła. Jak już będę miękkie to odlewasz wodę, rozgniatasz widelcem, żeby nie było grudek (blenderem nie polecam). Jak ostygną to dodajesz jajko, sól, pieprz (ja na oko), starty ser żółty, troszkę bułki tartej i mieszasz. Na patelni rozgrzewasz oliwę z oliwek i smażysz placuszki aż do zarumienienia z obu stron emotka

Dla mnie bomba, ino nie wiem, czy pozostali kochają brokuły tak, jak ja emotka Dlatego myślałam też o kalafiorze panierowanym w serze, mnie mega smakowało to danie: http://frosch.blo...ny-z-parmezanem.html Wyświetl w wątku >>

joan

#6325866 Napisano: 25.02.2017 12:37:20 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

dla takiego maluszka to najlepiej marcheweczka ugotowana , ziemniaczki( spytać się czy może już nabiał- to wtedy puree) i mięsko indyczek lub kurczaczek, lub po prostu dobry domowy rosołek, mój synek uwielbiał to jak skończył roczek i do dzisiaj to jego ulubione dania - oczywiście mięsko gotowane będzie bezpieczniej...no a jak bez mięska ma być to musisz czymś zastąpić ale ja na tym się już nie znam emotka

A ja właśnie chciałam wyjść nieco dalej poza te ziemniaki i marchewkę emotka

Myślałam o zupie kalafiorowej, do tego może risotto i kotlety z jajek albo jakaś sałatka, mam mętlik w głowie.

Zdaję sobie sprawę z tego, że dziecku i tak może nie zasmakować, ale nie chciałabym sugerować jego rodzicom przyjścia z obiadkiem dla małej, po co się mają kłopotać. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325860 Napisano: 25.02.2017 12:26:37 w WC - rozmowy o wszystkim
Pomocy.

Jutro przychodzą do nas znajomi z półtoraroczną córeczką, chciałabym zrobić taki obiad, żeby ona również mogła go zjeść. I nie wiem, co ugotować. Musi być wege i dobre dla dziecka, no i smaczne oczywiście.

U mnie w domu królują raczej mocne smaki i sporo przypraw, świeży imbir / czosnek / cebula, suszone grzyby, pomidory z puszki, kiszone ogórki... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325598 Napisano: 24.02.2017 15:01:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To jest tak samo, jak dawniej:
- jeśli zrobisz zakupy w konkretnym sklepie, Twoje zgłoszenie może otrzymać nagrodę główną i dodatkową,
- jeśli zrobisz zakupy w sklepie z poza listy, Twoje zgłoszenie może otrzymać tylko nagrodę główną. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325564 Napisano: 24.02.2017 14:27:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gagi napisał(a):

w konkursie Netto wykorzystałam 1 produkt ze zdrowej półki tj. makaron razowy i warzywka.
Dziś gotuję znów hahaha ! tylko 2 paragonu nie mam emotka emotka
wkręciłam się ku uciesze mego meżczyzny, który włączył sobie zdrowe jedzenie w menu :-D

Zrób zdjęcie potrawy, bo może jeszcze wybierzesz się do Netto, a tak będziesz miała gotowanie i fotki z głowy emotka

Ja to bym mogła na te produkty wydać z 500 zeta. Gdybym je miała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6325547 Napisano: 24.02.2017 13:45:56 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

(...) Albowiem na forum jakoś nie widzę chętnych do podzielenia się informacją, jaki tekst wygrał. Taki to ludek, taki lajf emotka (...)

Masz prawo nie widzieć, jesteś cb656 emotka
Podpowiedzi na forum są.
Chociaż nie wiem, czy jakichkolwiek potrzeba, skoro wszyscy wiedzą, że organizatorem jest Streamline, a tekst ma być rymowany i do 300 znaków emotka

PS: Tam nie ma wyboru kasa CZY fejm, po prostu fejm jest dodatkowo i kosztuje trochę zachodu, zatem dopóki ktoś się nie zdecyduje poświęcić czas + kasę dla fejmu, nie zobaczymy nigdzie nagrodzonych tekstów. Ciekawi mnie, czy którykolwiek z laureatów zada sobie trud emotka Wyświetl w wątku >>
2 canti0, donia7 0