Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6325070 Napisano: 23.02.2017 12:28:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

to i ja tak mam emotka i lubię konstruktywną krytykę. tylko juz nie jestem taka incognito emotka ale sama też już z twarzy kojarzę kilku konkursowiczów, więc może to nie jest takie straszne

Tu tak naprawdę nikt nie jest incognito, jedynie osobom postronnym wydaje się, że może i owszem emotka

Powiem Ci, że gdy widzę te niektóre panie... wolałabym, żeby twarzą Kinder Bueno został nasz forumowy kolega luko922 emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6325067 Napisano: 23.02.2017 12:21:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

też zwróciłam na nią uwagę emotka ale tamta to mój ideał kobiecy emotka żeby nie było jestem hetero;)
a krytkować nie będę ale każdy ma oczy emotka dzięki za miłe słowo ale teraz boje się, ze walnę foto gafę i będziecie wiedzieć kto to emotka

Od gaf jestem specjalistką, najpierw mówię, potem myślę emotka Np. kiedyś latem pokazali w tv faceta bez koszuli, łysego i z petem w gębie, co oczywiście skomentowałam. Dopiero kilka sekund później skumałam, że siedzący obok mój teść dokładnie tak samo wygląda emotka Tak że ten... gafy to moja specjalność emotka

Inna sprawa, że jestem z tych ludzi, co gdy widzą wielki kawałek pietruszki na Twoim zębie, to Ci o tym powiedzą, żebyś tak nie paradowała przez pół dnia. Jednym to pasuje, innym nie. Wyświetl w wątku >>

joan

#6325054 Napisano: 23.02.2017 12:04:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

mimo, że jestem kobietą nadal jestem pod wrażeniem zdjęcia w galerii kinder bueno strona 1 emotka jak wejdziecie to będziecie wiedzieli o które chodzi emotka zjawiskowa uroda emotka trochę zazdroszczę emotka   i powodzenia Pani życzę. 
p.s. wiem już, że moje zdjęcie nie ma szans emotka
p.s. 2 drugi Pan odważny już się znalazł za pomysłowość powinni go wynagrodzić emotka

Rzekłabym, że te fotki są gorsze, niż w wielkopolskim, ale nie mam odwagi emotka Prawie każdemu (prawie!) coś można zarzucić, ale z sympatii nie będę tego robić.

Mój faworyt to aktualnie dziewczyna ciemnowłosa na stronie 2 / po środku / rząd na samym dole. Może brwi trochę przerysowane, ale potencjał ma. Zresztą - Ty również, tylko tak jakby nie patrzysz w migawkę emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

joan

#6325012 Napisano: 23.02.2017 11:09:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Czy biorac udzal w konkursie piekno nie jedno ma imie Kaufland ten sam paragon mozna zglosic do ogolnopolskiej loterii?
Co w przypadku wygraniu tu i tu z paragonem? hmm...

Nie można. To dwie oddzielne akcje promocyjne, ich regulaminy nie pokrywają się w żadnej kwestii.
W kaufikowej gazetce Albedo wskazuje, żeby zgłosić udział "w loterii lub konkursie".
Jedyne podobieństwo: to samo trzeba kupić, ta sama agencja organizuje. Ende.

Oczywiście fajniej by było, gdyby Albedo nie żądało oryginalnych paragonów w obu przypadkach, ale na to wpływu nie mamy.

I w ogóle do pupy, bo mnie się taka nereczka podoba i bardzo przyda, wygrałabym se ze dwie najchętniej emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6324845 Napisano: 22.02.2017 19:34:49 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

Joan, wyskakuj z groszówek  emotka

Tak myślałam, że przegram grosika emotka Wyświetl w wątku >>
1 sylwika76 0

joan

#6324828 Napisano: 22.02.2017 19:08:58 w Kupię...
monisss napisał(a):

Odkurzacz dosc pilnie. Tylko nie automatyczny bo mam:P taki najzwyklejszy, najlepiej workowy, moze byc tez taki kijowy Philips czy Electrolux. Do 400-500zl max:)

Te kijowe naprawdę są nieco kijowe, jakby co emotka Niby darowanemu odkurzaczowi nie patrzy się w worek, ale lojalnie uprzedzam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6324820 Napisano: 22.02.2017 18:51:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

ja mimo podłogi nie wygrałam
często robię fotki na podłodze, gdzie indziej mi nie wychodzą a tu mam kawałek miejsca....nie widzę w tym nic dziwnego przecież wiadomo, że to tylko ekspozycja i z podłogi nikt nie je

Ej no spoko, sama 2x po stole skakałam, żeby dobre ujęcie zrobić. Ale wydaje mi się, że podłogę można wykorzystać jedynie kładąc na niej tło do zdjęcia (np. ściereczkę kuchenną), bo widok brudnych fug przy łazienkowych kafelkach... mnie apetyt odbiera. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

joan

#6324775 Napisano: 22.02.2017 17:32:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wielkopolski na finiszu.
Część zdjęć rodem z "Posiłki w polskich szpitalach". Jeśli prawdziwa jest opcja, że przez żołądek do serca, wieeelu Polakom wróżę tzw. forever alone.
Inne fotki bardzo ładne & apetyczne (dziękuję, że się staracie!)
Szkoda, że przy pracach nie ma pełnych nazwisk; chciałabym dowiedzieć się, kto wcina z podłogi... Wyświetl w wątku >>

joan

#6324624 Napisano: 22.02.2017 12:43:45 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

Może organizatorem był jakiś marzyciel, który założył, że do maja będzie możliwa podróż w czasie emotka

emotka A co do Kaufa - zauważyłam, że oni się bardzo zabezpieczają, w niektórych konkursach nie podają np. wartości nagród, pewnie żeby laureaci nie darli japy. Czyli np. obiecują Nokię 3310 w kolorze różowym + zaliczkę na podatek. I taką nagrodę otrzymają zwycięzcy, ale nie będzie zbytecznej korespondencji w temacie, że "ta Nokia w regulaminie była warta tyle, a na Allegro znalazłam po tyle, zaś na wyprzedaży w Media Markcie po tyle" emotka

Gorzej, że weekendów jest setka, a nad organizacją każdego pieczę będzie trzymał pracownik Kaufa emotka NIe wiem, jak oni się w tym nie pogubią emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6324620 Napisano: 22.02.2017 12:32:57 w Kaufland konkursy
asantesana napisał(a):

Czytam regulamin Spa. Wyniki maja być do 31.05, no długawo, ale ok, voucher trzeba wykorzystać do końca roku, no dobra - od czerwca zdążę, ale padłam przy informacji, że vouchery maja być wydane do 31.07. No litości, konkurs kończy się 8 marca, a vouchery dojdą 1 sierpnia!

Jeśli dadzą radę, pewnie się maksymalnie sprężą. Aczkolwiek dziwna tendencja w akcjach promocyjnych się pojawia, jakiś czas temu wytrzeszczyłam gały przy konkursie, gdzie pieniądze na zakupy trzeba było wydać w styczniu, a wysyłka ewentualnej nagrody planowana na maj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6324583 Napisano: 22.02.2017 11:01:17 w Czy informują/ informowali?
czeko napisał(a):

A Carrefour z konkursu Palmolive informował?:)

Raczej nie + mają czas do jutra włącznie. Ale stawiam 1 grosz, że eski puszczą dziś. W najgorszym razie przegram i wtedy skorzystam z opcji "Czy mogę być winna grosika?" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6324580 Napisano: 22.02.2017 10:57:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
eskel napisał(a):

Pytanie do laureatów konkursu KNORR Smak Dopisuje.
Wysyłaliście poleconym do nich dwie wersje umowy przeniesienia praw autorskich?
Czy to jest koniecznie tylko w wypadku chęci publikacji tekstu na stornie?

Jeśli zależy Ci na fejmie, musisz odesłać listem umowy. Jeżeli przeżyjesz bez uwielbienia tłumów, odeślij tylko mejlem paragon(y), dane i numer rachunku bankowego. Wyświetl w wątku >>

joan

#6324577 Napisano: 22.02.2017 10:49:00 w Wkurza mnie...
sydariameki napisał(a):

Fb "nalega" na szukanie znajomych i nie wyświetla żadnych postów.

Mnie usilnie proponuje znajomość z pewną Grażyną, co dekolt ma do pępka chyba, walory wizualne bardzo słabe (chociaż uszy zaiste imponująco odstają od głowy!), a przed syfiastą stodołą do zdjęcia pozuje dzióbek robiąc emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6324253 Napisano: 21.02.2017 14:39:33 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

wkurza mnie, że jakiś troll/ być może agencja sprzedała znowu numery telefonów i jakieś magiczne instytucje finansowe wydzwaniają do mnie z super ofertami.. poprosiłam ładnie ich o wykasowanie numery ( co ciekawe imię i nazwisko pomylone) i Pan zaznaczył "my Panią usuniemy ale Pani numer jest ogólnodostępny cokolwiek to znaczy emotka "...

To chyba znaczy, że ktoś oferuje bazę z numerami, a firma tego pana taką bazę nabyła. I mogą Cię wykasować z listy, ale dalej gdzieś w sieci jest oferowana baza z Twoim numerem telefonu.

Mnie kiedyś babon z Woolstara powiedziała, że jeśli nie chcę być w ich cudownej bazie potencjalnych klientów (?), mam przysłać list z prośbą o usunięcie. List. Fest śmieszne emotka

defed - A na pewno nagroda przepadła? Nie da się nic zrobić? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6323939 Napisano: 20.02.2017 22:22:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

Bielsko- Biała na linii była  emotka

To nie ja, uderzaj do kolegi kominiarza emotka

PatrycjaRT napisał(a):

Albo moją?  emotka  Tak swoją drogą to masakra, ileż można czekać na nagrodę.. emotka  

Normalnie nawet bym nie mrugnęła okiem, bo mają jeszcze czas na wysyłkę, ale tyle ostatnio w Albedo "zaginionych dokumentów / paragonów", że człowiek nieco panikuje emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6323926 Napisano: 20.02.2017 22:08:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

z jakiego konkursu docierały dzisiaj nagrody ?  emotka  dzwonił do mnie kurier z innego miasta - na paczce miał odpowiedni adres, ale mój nr tel  emotka  będzie zamieszanie, choć jeszcze nie wiem z czym  emotka

Hmm, może to z moją paczką "Spełnij swoje marzenia" / Albedo? emotka Wyświetl w wątku >>
2 kajeczka, ZetZ 0

joan

#6323867 Napisano: 20.02.2017 19:57:35 w Wkurza mnie...
Japończycy... hmm... mnie się kojarzą z egocentrykami, którym zwisa gatunek ludzki, a tzw. bliźni nie jest do niczego potrzebny. Zatem w pełni logiczne wydaje mi się, że zamiast stworzyć realny związek z kobietą, wolą programik w telefonie plus wdychanie aromatów z cudzych majtek emotka Wyświetl w wątku >>
1 79magda 0

joan

#6323851 Napisano: 20.02.2017 19:28:03 w Oddam za darmo
83huda napisał(a):

100 dni ważności konta tmobile kod HP11CUM81A  na numer 80542

Nie wbijajta kodu, ktoś wykorzystał i nie podziękował.

Dziękuję w jego imieniu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6323426 Napisano: 18.02.2017 23:48:48 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

ja miałam kilka lat temu problem z zalewaniem przez sąsiada. Sąsiad to taki typ niezbyt przyjazny dla otoczenia, musieliśmy grzecznie mu tłumaczyć. Długo to trwało (interwencje w administracji tylko pogarszały sytuacje:/). Sąsiad po jakichś 2-3 latach zalewania nas (gdzie już praktycznie codziennie nam kapało z sufitu, z administracji wymieniali rury, im jakieś korytka robili,wymieniali piony) położył płytki w łazience...
Sąsiad zapewne nie ma płytek emotka

Mieszkam w domku a'la jednorodzinnym, sąsiad coś samodzielnie kombinował w łazience - w efekcie zalał nas już 3x emotka Raz się woda dosłownie ciurkiem lała, w końcu mi sufit na głowę spadnie.

Oczywiście rozumiem, że awaria może się zdarzyć, ale wtedy się wzywa hydraulika albo innego fachowca i się mu płaci za naprawę, a tam jest chyba akcja typu "podstawię miskę i jakoś damy radę" emotka

Sąsiedzi mili są, nieraz mi nagrody odbierali, ale moja cierpliwość też ma swoje granice. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6323422 Napisano: 18.02.2017 23:32:55 w Wkurza mnie...
Wieczór świra, czyli powtórka z rozrywki:
- sąsiad znów zalał mi sufit,
- jacyś gów* znowu strzelają petardami.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0