Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6328160 Napisano: 03.03.2017 09:36:26 w Zjazd e-konkursowiczów
bc14 napisał(a):

Śląsk ! zaznaczamy swoja obecnośc będzie "ADdolf" http://doodle.com/poll/wiu6u5c6thbd5vsg

Mnie bardziej niepokoi "agencja reklamowa" - już lepsza byłaby agencja towarzyska, bo z reklamowych na Śląsku kojarzę jedynie Sławka i tę jego firmę z magazynem w zagłębiowskim garażu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327874 Napisano: 02.03.2017 14:27:42 w Kaufland konkursy
czeko napisał(a):

No nie wiem, może po to żeby mieć wgląd czy nagrody poszły do ludzi. Był jeden budżet, gdzie baardzo mało osób na forum wygrało, gdzie wręcz zawsze jest multum wygranych

U nich zawsze nagrody idą do ludzi, właśnie dlatego tam gramy emotka

Też miałam teraz kilka pudeł (sześć), ale wysłałam taką ilość zgłoszeń, że jestem na plus i nie narzekam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327769 Napisano: 02.03.2017 11:06:08 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

joan dziś polecam iść do KFL po finisz, do C4 po Nivea, sugeruję wziąć przy okazji Raffaello na osłodę i dwie sztuki Aquafresh Intense w dowolnym sklepie (jeśli mnie pamięć nie myli).

... a potem to wszystko do miski, wymieszać i pasta do chleba gotowa emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6327743 Napisano: 02.03.2017 10:18:16 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

joan napisał(a):

Ten dzień był z góry zaplanowany, jako chaotyczny i do pupy. Ale co godzinę okazuje się, że nadchodzą nowe "niespodzianki" emotka

Chciało się kota, to się baw emotka  

Mój kot teraz śpi na parapecie - a jak pociechy śpią, to się ich nie budzi, tylko korzysta z chwilowych uroków spokoju emotka Nie powiem, przyjemnie byłoby się teraz walnąć do łóżka z mruczącym kotem u boku, ale są ważniejsze sprawy (po chleb muszę iść, bo skonam). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327716 Napisano: 02.03.2017 09:51:43 w Wkurza mnie...
Ten dzień był z góry zaplanowany, jako chaotyczny i do pupy. Ale co godzinę okazuje się, że nadchodzą nowe "niespodzianki" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327690 Napisano: 02.03.2017 09:12:07 w Kaufland konkursy
czeko napisał(a):

bruce napisał(a):

To już teraz nie zamieszczają wyników budżetu? emotka Dawniej pamiętam, że były zamieszczane przypisane do konkretnego sklepu.

Mogliby zamieszczać ;/

Nie zamieszczają i w swojej karierze nie pamiętam, żeby zamieszczali. W każdym razie: siebie na liście nigdy nie widziałam.

A po co mieliby to robić? Żeby się ludzie aż do kolan opluli ze względu na zbieżność nazwisk? Coś komuś da taka wiedza? Jeśli powiem, że wczoraj wygrałam, zyska ktoś na tym?

bruce - przy okazji chciałabym Ci serdecznie podziękować za pamięć o czasach wielce przeszłych i za udany prezent emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, brucee 0

joan

#6327679 Napisano: 02.03.2017 09:04:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

Poświęciłam swój cenny czas i przeczytałam: "Mój Krzysiu zawsze jej drugie śniadanie i zawsze w jego pojemniczku jest drugie śniadanie .'  emotka emotka

Pojemniczek jest magiczny - Krzysio żre, a śniadanie i tak zawsze jest w pojemniczku emotka

gagi napisał(a):

Dziękuję za słowa otuchy.... bardzo chciałam jechać na takie spotkanie sportowo - dietetyczne bo mnie to niesamowicie wkreciło... moze jakas rezerwa jeszcze wejdzie
Ale... jak dostane orbitrek to też będe happy

Do nas również nie napisali, mnie z kolei najbardziej odpowiada zestaw: bony + produkty z półki zdrowia emotka Wyświetl w wątku >>
1 ita1987 0

joan

#6327665 Napisano: 02.03.2017 08:44:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

powiedzcie mi czy te kartony naprawdę wygrywają czy ona tak je wkleja na każdy konkurs ale efektów nie ma?
bo jak tak to u mnie w piwnicy kartonów pod dostatkiem , to może bym się przebrała? tylko najpierw musialabym zmienić imię i nazwisko by znajomi na mój widok nie pękali ze śmiechu.....

Wygrywają w ramach "wyrównywania szans" emotka

Co do zmiany nazwiska, to ona już nim żongluje jak jej się podoba, co na FB jest zabronione, warto zagłaszać emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6327662 Napisano: 02.03.2017 08:40:18 w Kaufland konkursy
infatne napisał(a):

żeby zobaczyć kto wygrał.....
Nie mam przy sobie jednego telefonu i myślałam , że sobie szybko sprawdzę emotka

Aha, ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327623 Napisano: 01.03.2017 22:55:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marczi napisał(a):

Z Netto tak szybko informują jak konkurs był do wczoraj??  emotka  ciekawe czy już wszyscy dostali e-maile emotka  

No dziwne. Chyba na razie skontaktowali się jedynie z laureatkami wyjazdu do SPA, bo czas goni. A reszta laureatów otrzyma info później. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327616 Napisano: 01.03.2017 22:36:52 w Kaufland konkursy
infatne napisał(a):

Czy gdzies mozna znalezc liste wygranych z kauflandu ?

Ale po co? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327595 Napisano: 01.03.2017 21:23:15 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

czy  netto juz całe poszło?

Na FB pochwaliły się jedynie laureatki nagród głównych  emotka Wyświetl w wątku >>
1 bridget 0

joan

#6327592 Napisano: 01.03.2017 21:16:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
dwaburekoty napisał(a):

Ja mam wrażenie, że oni przerabiali regulamin z wcześniejszego konkursu. (...)

Regulamin został poprawiony, bo inne pytanie było w regulaminie, a inne na stronie konkursowej emotka Dosłownie COSMOs emotka

Ogólnie idioci, przecież i tak ktoś na pewno zdążył zrobić print screena z filmikiem emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6327363 Napisano: 01.03.2017 15:25:23 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ojoj, widzę, że laureatka na bieżąco forum śledzi, już nazwisko z profilu YT usunęła - za późno, wszyscyśmy widzieli emotka Ale proszę pamiętać koniecznie o zamieszczeniu stosownego wpisu w MDW, takie talenty należy promować emotka

andziulka21 napisał(a):

Zastanawiam się czy nie pisać reklamacji.. skoro mają regulamin to niech go przestrzegaja..  emotka

Oczywiście, że pisać - praca miała być pisemna i przesłana mejlem, a laureatka na pewno nie posłałą na mejla filmu, tylko link do niego. Wniosek? Nie posłała pracy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6327329 Napisano: 01.03.2017 14:47:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
Jak dla mnie po prostu kolejne nazwisko na listę osób, których kolejne wygrane będą zawsze i wszędzie kwestionowane emotka

Prześlij opis... czyli ktoś ani czytać nie potrafi, ani pisać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6327323 Napisano: 01.03.2017 14:43:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

A to nie jest Pan od Tarczyńskiego?  emotka

Nie wiem, dla mnie zgłoszenie niewarte obejrzenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6327321 Napisano: 01.03.2017 14:39:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
Cieszę się, że (mimo początkowych zamiarów) nie zmarnowałam ani sekundy swego jakże krótkiego życia na dumanie przy odpowiedzi na konkurs Walentynkowy Alcatel Shine Lite

Zgodnie z regulaminem: "Zgłoszenie do Konkursu polega na przesłaniu we wskazanym w niniejszym Regulaminie terminie
na adres alcatel_walentynki@marquard.pl PRACY OPISOWEJ"

Oto FILMIK, który został nagrodzony: https://www.youtu.../watch?v=cKEpjyOQNoQ

emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6327158 Napisano: 01.03.2017 11:58:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

No to loteria dla mnie przestaje mieć sens, za to dla hurtowników-sklepikarzy...  emotka

Nie da się ukryć, a - o ile dobrze widzę - nie ma też ograniczeń w ilości nagród na osobę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6327129 Napisano: 01.03.2017 11:05:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Mówisz o velvet czy ogólnikowo że nie występują solo? Bo jeśli mają kod kreskowy to chyba występują. Nigdy na to nie patrzyłem czy mają czy nie ale jak tylko pójdę do tego sklepu to popatrzę. 
Wiem że to loteria. Ale mając jeden paragon mam mniejsze niż mając ich 10. 
Wiem wiem... jak mam wygrać to i z 1 się uda ale lubię pomagać szczęściu emotka  

Velvet akurat nie mam w domu, a z tych co mam: wszystkie są z kodami kreskowymi. To chyba jednak niczego nie przesądza.

Ja bym uważała z podejrzanymi paragonami, możecie mieć nawet paragon z napisem "Velvet - 2 grosze", a organizator się przyczepi, bo nie wprowadził na rynek produktów w tej cenie. I będzie, że paragon sfałszowany, wydrukowany w stodole albo treść przerobiona pod konkurs po znajomości. I co, będziesz z wiejską kasjerką do Łodzi jechał, gdzie złoży zeznania z ręką na Biblii, że paragon jest konkursowo prawidłowy?

Jak zwykle najlepiej byłoby dopytać organizatora i uzyskać pisemną odpowiedź.

I spróbuj w necie znaleźć sklep, w którym można zakupić pojedyncze paczki, zawsze to jakaś podkładka w razie czego. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6327114 Napisano: 01.03.2017 10:51:17 w Czy informują/ informowali?
Czy ktoś czeka jeszcze na podziękowanie za nadesłanie przepisu na zakończony już kulinarny konkurs Netto? Bo mi jednego mejla od nich brakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0