Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6320125 Napisano: 08.02.2017 17:17:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

to jest niebywała kreatywność, którą dostrzega jury, a my nie  emotka  może różowe okulary założyć należyemotka

Zbyt banalne. Najlepiej załóż majtki na głowę emotka Dobrze, żeby na nich jakaś ciekawa naszywka była albo aplikacja, możesz nawet coś sama wyhaftować emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

joan

#6320063 Napisano: 08.02.2017 14:18:32 w Auchan
aurorcia - o kufa, masz rozmach! emotka

PS: Płyn do prania i do płukania? Ale jak to, tak bez konkursu? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6319805 Napisano: 07.02.2017 19:26:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzik224 napisał(a):

Mam pytanie,jak to jest z odprowadzaniem podatku, głównie mi chodzi o agencję Smolar. Ktoś miał styczność? Przyszedł mi dziś bon do Rainbow i nie wiem czy oni sami załatwiają wszystko w urzędzie czy ja coś muszę robić?

Na pewno jest to ujęte w regulaminie. Każdy konkurs/loteria = oddzielny regulamin, nie możesz sobie raz na zawsze zapamiętać sposobu postępowania, bo są różne. Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

joan

#6319470 Napisano: 06.02.2017 23:34:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Prad napisał(a):

Czy przychodzą Wam zwrotki z konkursu Milka w żabce? wysłałam z Play i cisza emotka

Normalnie przychodzą.

Możliwe, że Twój telefon zamienia dłuższe smsy w mmsa. Niestety, nie znam się na tym, bo u mnie tak nie ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6319329 Napisano: 06.02.2017 18:10:53 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

Gdzie można kupić mąkę szymanowską?

W C4. Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

joan

#6319314 Napisano: 06.02.2017 17:52:09 w Auchan
Nieznajomy koleś byle co napisze, a Wy w to wierzycie... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6319288 Napisano: 06.02.2017 16:57:16 w Pomoc potrzebującym!
malwinaur napisał(a):

Wszystkie osoby, które posiadają niepotrzebne ubrania i chcą pomóc potrzebującym zachęcam do wzięcia udziału w akcji „Pomaganie przez Ubranie”. Przekazując odzież i obuwie, które nadają się do ponownego użytku można wesprzeć wybraną fundację charytatywną. Wystarczy zapakować rzeczy do przesłanych przez nas worków i odesłać je (kurier jest darmowy). Zbiórka rusza za 2 tygodnie. Osoby
zainteresowane zapraszam stronę www.pomaganieprzezubranie.pl, gdzie znajdują się szczegółowe informacje na temat akcji.

Super! Szczególnie, że idzie wiosna i lada moment wiele osób zrobi przegląd szafy emotka

Mam tylko dwa pytania emotka
1) Czy istnieje jakiś regulamin tej akcji?
2) Jak pojemny jest worek? I czy można dostać kilka sztuk worków? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6319215 Napisano: 06.02.2017 14:34:58 w SZUKAM....
edith napisał(a):

Dziękuję Wam bardzo ,za pomoc, już się dziadostwa pozbywam  emotka

Skoro klikałaś w załącznik, a on się TWOIM ZDANIEM nie otwierał, najlepiej przeskanować komputer w poszukiwaniu wirusów i innego badziewia - mógł się jakiś programik zainstalować w tle, a nawet nie zauważyłaś. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6319210 Napisano: 06.02.2017 14:26:06 w SZUKAM....
edith napisał(a):

Szukam info co może oznaczac taka informacja wyslana emailem  emotka Nic nie zamawialam ;
UPS Express
Dzien dobry,przesyłamy fakturę numer ...............(podany jest numer faktury) wystawioną 03.02.2017. Dokument znajduje się w załączniku, a poniżej prezentujemy jego podsumowanie.Numer przesyłki: .................Prosimy o wpłatę: 174,44 złDziekujemy za korzystanie z naszych uslug.UPS Express.
Załącznik sie nie otwiera...dziwne to emotka

W tym załączniku pewnie jest wirus... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6319207 Napisano: 06.02.2017 14:21:48 w Kaufland konkursy
picola - nie sądzę, żeby nasze wypowiedzi kogoś zniechęciły, raczej zmuszają do przeczytania regulaminu. Byłam w Wenecji na wygranej wycieczce; weekend (czyli w praktyce: JEDEN DZIEŃ NA MIEJSCU) średnio mnie pociąga, ale w sumie może zagram, jeszcze nie wiem, na razie tylko analizuję zapisy regulaminu emotka

Skąd wiemy? Nie wiemy, mówi nam to doświadczenie, ale przecież Kaufik mógł zmienić podejście, prawda?

Powiedz mi, jak Twoim zdaniem wygląda voucher na wycieczkę DO 6000 zł?
To nie żaden błąd w druku, Kaufik przesyła coś a'la voucher, bardziej to chyba list gratulacyjny/zaproszenie. Oczywiście, że zwycięzca może sobie nim nawet tyłek podetrzeć, przecież kto bogatemu zabroni emotka

Wyświetl w wątku >>

joan

#6319189 Napisano: 06.02.2017 13:56:05 w Kaufland konkursy
Domino123 napisał(a):

A mając pół roczne dziecko myślicie, że będzie można pojechać ? W końcu taki maluch zazwyczaj jest za darmo w hotelach itp

Nie nastawiałabym się na sukces, to już kwestia bardzo niepewna. Kaufik chce mieć na fakturze: "1 x weekend w Wenecji dla dwóch osób" i choćbyś na rzęsach stawała, nie pojedziesz we trójkę od wtorku do czwartku, bo to nie jest weekend we dwoje. I Kaufika nie interesuje, że mniej by zapłacili za jakiekolwiek zmiany, nagroda ma być wydana w takiej postaci, jak w regulaminie. Oni tak jakby składają zamówienie w biurze podróży, a biuro im wystawia na tej podstawie fakturę, wszystko się musi zgadzać i być 1:1. Czyli: nagroda z regulaminu = nagroda opisana w zamówieniu Kaufika = nagroda zafakturowana przez biuro podróży.

Nie wiem, czy jest sens ryzykować, że biuro podróży jakoś ukryje dodatkowego uczestnika wycieczki, to są chyba kwestie, których na chwilę obecną nie przewidzimy. Może się udać, może nie.

cc_investigator napisał(a):

Z tego co słyszałam w przypadku tego typu nagrody (voucher) przy wcześniejszym konkursie - kauf nie idzie na żadne ustępstwa. Zwycięzca ma zrealizować i tyle. Jeśli ktoś myśli, że wygra i może:
a) sprzeda
b) zmieni kierunek
c) odda rodzicom na rocznicę ślubu
to niech porzuci nadzieje. Zwycięzca musi jechać i tyle, inaczej przepada.

Dokładnie tak jest, Kaufik nie idzie na absolutnie żadne ustępstwa.
Dlatego uczulam, bo nagroda nieco traci przy bliższym poznaniu emotka Oczywiście nadal będą chętni, żeby zagrać, ale warto powyższe kwestie przemyśleć, żeby się potem nie rozczarować. Wyświetl w wątku >>

joan

#6319185 Napisano: 06.02.2017 13:48:11 w Kaufland konkursy
monisss napisał(a):

w praktyce połowa osób pewnie nie skorzysta...

Wiadomo: każdy ma swoje sprawy zdrowotne/zawodowe, chorych rodziców pod opieką albo chce/musi wyjeżdżać wszędzie z dziećmi/zwierzakami itepe. Dlatego lepsze są vouchery, bo można jechać większą ekipą w dowolne miejsce i wybrać np. dojazd własny.

Dlatego piszę zawczasu emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

joan

#6319171 Napisano: 06.02.2017 13:26:12 w Kaufland konkursy
Mam kilka przemyśleń w kwestii tego konkursu:
Romantyczny weekend w Wenecji

Tak sobie powoli studiuję regulamin i odnoszę wrażenie, że to kolejna akcja, gdzie Kaufik nie wydaje jakichkolwiek voucherów do biur podróży, które laureat mógłby sprzedać / podarować w prezencie np. ślubnym, tylko Kaufik w oparciu o pewne założenia sam zorganizuje te pobyty w Wenecji. Wskazują na to różne tajemnicze zapisy w regulaminie + informacja, że nagrody są o wartości "do". Czyli laureaci nie otrzymają "vouchera o konkretnej wartości" do wykorzystania według własnego uznania, tylko "zorganizowany weekend o wartości do".

Co to oznacza w praktyce? Każdy laureat będzie mógł pojechać (polecieć?) na dwuosobowy weekend do Wenecji... we dwie osoby do Wenecji. Co w tym dziwnego? A to, że normalnie dostajesz np. voucher na 5000 zł i możesz sobie wyruszyć całą rodziną na tydzień do parku wodnego na Słowacji albo jako singielka spędzić 10 dni w nadmorskim SPA. A Kaufik mówi: weekend w Wenecji dla 2 osób i koniec Twoich możliwości wyboru, laureacie.

Tak to widzę, na podstawie rozmów odnośnie ich wcześniejszych konków z wyjazdami. Mogę się mylić, ale nie sądzę; Kaufik generalnie od A do Z wszystko robi sam.

Jeśli zatem: Twoja rodzina liczy 7 osób, jesteś domatorem z agorafobią albo z Włoch preferujesz te warszawskie i nie ma opcji, żebyś skorzystał z nagrody... bądź fair i olej ten konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
2 Pitach, ZetZ 0

joan

#6319157 Napisano: 06.02.2017 12:58:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nieważne, czy formularz przejdzie czy nie przejdzie - zgłoszenie jest niezgodne z założeniami konkursu zatem musi automatycznie zostać wykluczone z szansy na nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
2 agicho, kalka 0

joan

#6319151 Napisano: 06.02.2017 12:52:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Tu konkurs na rmf fm na 200 znaków a wygrywa wpis,który zdecydowanie ma więcej znaków...jakim cudem jak tam blokuje formularz przed wysłaniem, gdy się przekroczy znaki

http://www.rmf.fm/f/superpharm.html

Widocznie korzysta z jakiejś dziwnej przeglądarki, na której ta blokada nie działa. Moim zdaniem powinni - że tak powiem - zweryfikować wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
3 mia, agicho, kalka 0

joan

#6319141 Napisano: 06.02.2017 12:46:34 w Auchan
nasturcja19 napisał(a):

macie już e maile z 5? bo są moje inicjatywy i nie wiem czy mogę się łudzić...

Tak, mejl przyszedł o 12:07, wpadł do spamu. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6319132 Napisano: 06.02.2017 12:42:55 w Auchan
zielona123 napisał(a):

aniaj93 napisał(a):

Tam chodziło o ten nieszczęsny Białystok. Może dlatego organizator poszedł na reke

może, ale regulamin nie uwzględniał takiej opcji, bardzo nie w porządku wobec innych graczy

Przede wszystkim: nie należało się tym chwalić emotka Ale cóż... wizaż... wizażanki... inny świat. Wyświetl w wątku >>

joan

#6319121 Napisano: 06.02.2017 12:36:50 w Auchan
cc_investigator napisał(a):

Dziewczyny to ja was wprost zapytam. Dlaczego piszecie dopiero teraz?

Wcześniej nie pisały, żeby Tobie do głowy nie przyszło tak grać.
Teraz piszą, żeby Cię wk*.
emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6319111 Napisano: 06.02.2017 12:31:39 w Auchan
Ojojo, mam pół nagrody emotka

Żeby było śmieszniej:
- sklep megapopularny,
- market najbliższy mnie (mogę podejść pieszo),
- wygrałam ostatniego dnia.
Za tę kumululu daję sobie mały plusik emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6319034 Napisano: 06.02.2017 11:03:31 w Auchan
ace napisał(a):

ale ja nie pytam czy mogę kupić coś w Aparcie, tylko w części Auchan z biżuterią i zegarkami, która znajduje się poza halą- w moim auchan pomiędzy punktem obsługi klienta (który znajduje się poza halą Auchan (przed kasami), więc idąc logiką elio też nie należącym do Auchan emotka )a punktem podbijania gwarancji i reklamacji zakupionego sprzetu RTV i AGD w Auchan (ale tu znów zonk bo ten punkt też znajduje się poza halą Auchan emotka )

Bon musi przejść przez kasę AUCHAN. Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie, czy interesujące Cię miejsce jest obsługiwane przez pracownika Auchan; jeśli nie, nie możesz tam wydać bonów.

Wspomniane przez Ciebie: POK oraz reklamacji muszą znajdować się przed kasami min. dlatego, że podjeżdżają w te miejsca kurierzy z paczkami i nie mogą wtedy chodzić po sklepie. Wyświetl w wątku >>
1 ace 0