Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6318907 Napisano: 05.02.2017 23:51:47 w Auchan
Idę się nawdychać żwirku z kuwety, bo bez tego oszołomienia chyba nie mam szans na ani jedną wygraną w konku Auchan emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6318611 Napisano: 05.02.2017 00:03:59 w Auchan
mia napisał(a):

Piaseczno też jest. I Łomianki.  emotka
Idę se kawę zrobić.

Oni wyniki kodami wrzucają? Sadyści! emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, mia 0

joan

#6318459 Napisano: 04.02.2017 13:57:40 w Auchan
assal napisał(a):

Joan: Ty za dobrze piszesz. Oni chcą prosto, od serca...  emotka

U mnie jest bardzo kardiologicznie, dosłownie przeszczep serca w osierdzie emotka Ale to nic nie daje. Nie składam jednak broni emotka

Hejo ludzie: podejrzewam, że nie trzeba pokazywać MEJLA w sensie "wydrukowanej wiadomości", tylko podać przy odbiorze "adres mejlowy". Przynajmniej we wcześniejszych edycjach tak było. Być może niektórzy pracownicy Auchana nie rozróżniają tych dwóch kwestii. Wyświetl w wątku >>

joan

#6318441 Napisano: 04.02.2017 13:29:55 w Auchan
assal napisał(a):

(...) Ten konkurs mnie lubi  emotka

Przynajmniej Ciebie emotka Ja się jeszcze muszę trochę pozalecać, może przed Walentynkami oszołomowi zmięknie serce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6318258 Napisano: 03.02.2017 20:03:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Aha, czyli dopiero podczas zgłaszania widać. Mam paragon, jest tam numer transakcji, czy to ten? Gdzie jest dokładnie ten numer? Pod sumą, czy jeszcze niżej?

Z obrazka wynika, że to numer transakcji / systemowy. Z doświadczenia wiem, że lepiej nie robić zakupów w Netto, Kaufie i DC, bo ich paragony są dosyć dziwne w tym względzie. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6318255 Napisano: 03.02.2017 19:59:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzik224 napisał(a):

W sumie racja, na szczęście zupki to kwestia kilku złotych:) a co w przypadku kiedy wybiorą tekst a później okazuje się, że wpisałam zły nr? Pytam już tak na przyszłość emotka  Miał już ktoś taka sytuację? Cofają wygraną czy jak? emotka

Na pocieszenie Ci powiem, że niektóre z moich paragonów również TERAZ nie kwalifikują się do wklepania, odkładam je na później, gdy sytuacja się wyjaśni emotka

Po to się podaje określony numer, żeby oni mogli porównać numer ze zgłoszenia z tym, który im odeślesz. Jeśli numery nie będą się zgadzały, nagrodę przejmie laureat rezerwowy. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6318250 Napisano: 03.02.2017 19:52:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzik224 napisał(a):

Chodzi o konkurs Knorra "Smak dopisuje". Tam jest zaznaczone, że nr paragonu jest na dole, ale na paragonie Auchana nie mam pojęcia który to ten nr....

Niestety nie pomogę, bo nie mam pod ręką żadnego paragonu z Auchana, żeby sprawdzić. Jeśli sytuacja nie jest jasna, najlepiej do nich napisać. A póki nie dostaniesz wyjaśnień, chyba najbezpieczniej robić zakupy np. w Żabce czy Biedronce.

Ten konkurs jeszcze długo trwa, nie ma się co niepotrzebnie spieszyć, gdyby miała przepaść nagroda. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6318235 Napisano: 03.02.2017 19:03:35 w Wkurza mnie...
Nie wiem, jak to się stało, ale 4h temu przygotowałam sobie obiad, bo miałam wyjść z domu tylko "na chwilkę". Jednak yyy spotkałam niewidzianą od 3 lat koleżankę + obskoczyłam 7 sklepów konkursowych, piekarnię, kino, cukiernię i bibliotekę. Nogi spoko, zaś żołądek przylepiony do kręgosłupa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6318226 Napisano: 03.02.2017 18:43:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzik224 napisał(a):

Ktoś pomoże gdzie mam szukać nr paragonu z Auchana? emotka

Zależy, o który konkurs chodzi. Jeśli nie ma jasnej wskazówki w regulaminie bądź na stronie, nasze środowisko konkursowe przyjmuje od lat, że to numer naprzeciwko daty emotka Wyświetl w wątku >>
1 madzik224 0

joan

#6318132 Napisano: 03.02.2017 14:14:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorota8331 napisał(a):

Pisałam rano i cisza w eterze.

Znalazłam ich na fejsie emotka

https://www.faceb...ski-223084408134479/

Ale poczytałam trochę UZASADNIONYCH uwag krytycznych autorstwa ludzi, którzy - w przeciwieństwie do jury i moderatorów (o ile tacy istnieją!) - sprawdzali nadesłane prace pod względem regulaminu. Mój wniosek? Obsługa tego konka uniosła się honorem i popełniła seppuku! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6318113 Napisano: 03.02.2017 13:49:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorota8331 napisał(a):

Wczoraj z rana zamieściłam zgłoszenie do oleju wielkopolskiego i nie ma go w galerii. Czy też tak mieliscie? wczesniej we wczesniejszej turze czekałam kilka godzin ale nie cały dzień i nic... emotka

Od kilku dni niczego nie dodali.
Spróbuj do nich napisać, może się obudzą z zimowego snu i zaakceptują Twoje zgłoszenie... Wyświetl w wątku >>

joan

#6317993 Napisano: 03.02.2017 10:50:45 w Auchan
gonzo89 napisał(a):

Idealnie podsumowanie! tu przyjaciół nie znajdziesz ani dobrych rad emotka   a często rady są antyradami żebyś ty wypadła z gry.

Jeśli ktoś szuka w sieci przyjaciół i łatwego sposobu na szybką kasę... powodzenia! emotka
Równie dobrze możesz podejść na ulicy do obcych osób i żądać tego samego.
Polecam przeanalizowanie znanych maksym: "Kochajmy się jak bracia, liczmy się jak Żydzi." oraz "Co zasiejesz, to zbierzesz."
Nie jestem tutaj ani dla przyjaźni, ani dla sępienia dobrych rad i to jest chyba sposób na forumowe szczęście & powodzenie w konkursach emotka

Żeby nie było, żeś nie dostał ode mnie dobrej rady, służę pomocą emotka
- rozpoczynamy zdanie wielką literą,
- wielką literą piszemy również min. zaimki osobowe "Ty" oraz "Wy",
- stawiamy przecinek np. przed słowami "że", "żebyś".

Aha, tak z innej beczki -> nie dajemy spacji przed znakiem przestankowym, bo to powoduje u czytającego efekt qrwiczny.

Jestem skarbnicą wiedzy, nie musicie mi dziękować, to z wszystko dobrego serca; łapcie przyjaźń i nie wypadajcie z gry emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6317868 Napisano: 02.02.2017 23:52:44 w Auchan
Z innej beczki: jak sądzicie, czy te "krzaczki" na konkursowej stronie to naprawdę tłumaczenia z polskiego na chiński, czy może jakieś przypadkowe obrazki? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6317815 Napisano: 02.02.2017 21:58:03 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

Pozdrawiam Jeta -może  to czyta i jestem spalona u nich -ale mam to w d...-ie  i mam ochotę to nagłośnić wyżej ..  telewizja ? Ktoś pomyśli auto wygrane za grosze.. ale to tak nie działa .. naprawdę emotka

Moim zdaniem istnieją tylko dwie opcje wydania nagrody określonej w regulaminie:
1) wydanie dokładnie takiej nagrody, jak przewiduje regulamin,
2) wydanie równowartości nagrody w gotówce, jeżeli z jakichś powodów nie jest możliwe wydanie jej w formie przewidzianej regulaminem (np. dany model ekspresu do kawy jest już niedostępny)

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6317807 Napisano: 02.02.2017 21:27:46 w SZUKAM....
basku napisał(a):

szukam informacji czy są teraz jakieś inne konkursy NIVEA,   procz tego : https://www.nivea...nosci/lazienkamarzen

czy jeśli kupiłam za 20 zł kosmetyki w SH to mogę wziąć udział w innym konkursie ....??

Nie bardzo rozumiem pytanie emotka

Jeśli zakupiłaś produkty w Super Pharm, Twoje zgłoszenie bierze jednocześnie udział w dwóch konkach:
- na łazienkę,
- na bony.
Możesz wygrać w obu jednocześnie.

Gdybyś natomiast zakupiła produkty w sklepie osiedlowym, Twoje zgłoszenie wzięłoby udział jedynie w konkursie na łazienkę.

Mam nadzieję, że pomogłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6317668 Napisano: 02.02.2017 16:35:02 w Auchan
maryam napisał(a):

Słuchajcie, a można tymi bonami płacić rachunki, no wiecie gaz, prąd itp...Nie żebym chciała, tak tylko mnie to ciekawi. emotka

Wątpię. Nawet kartą chyba nie można. Ale zawsze możesz bony sprzedać/wymienić na forum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6317655 Napisano: 02.02.2017 16:05:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

To już chociaż mogła zakryć napis Pudliszki ....

Wiesz, niby na zdjęciu nie może być widoczna żadna inna marka poza olejem, a tu Pudliszki, tam Amica emotka Nikt tych zdjęć nie ogląda, jest pełno dubli, a strona od jakiegoś czasu stoi i nie dodają zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6317650 Napisano: 02.02.2017 15:53:40 w Auchan
bruce napisał(a):

(...) odebrać za kogoś i mu przesłać potem poleconym (...)

W konkach Auchan odbiór jest WYŁĄCZNIE osobisty. W sumie to i dobrze emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6317273 Napisano: 01.02.2017 21:43:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

jakby się przyjrzeć, to jakoś znajomo wygląda  emotka , ale nie wypada palcem wskazywać  emotka

Chyba to jakiś student gotował, na podstawie zapasów żywnościowych całego akademika emotka Albo głodny mąż po kłótni z żoną, gdzie padły słowa "NIE JESTEŚ MI DO NICZEGO POTRZEBNA! CO TY W OGÓLE ROBISZ PRZEZ CAŁY DZIEŃ?! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6317264 Napisano: 01.02.2017 21:36:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

Ty się nie śmiej, bo to pretendent do lodówki!  emotka

Zgadza się! Mnie aż zmroziło, praca cool emotka

BTW: robiłam dziś zdjęcie potrawy stojąc na kuchennym stole, dobrze że zasłony zasunięte emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0