Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oni wyniki kodami wrzucają? Sadyści!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie jest bardzo kardiologicznie, dosłownie przeszczep serca w osierdzie
Hejo ludzie: podejrzewam, że nie trzeba pokazywać MEJLA w sensie "wydrukowanej wiadomości", tylko podać przy odbiorze "adres mejlowy". Przynajmniej we wcześniejszych edycjach tak było. Być może niektórzy pracownicy Auchana nie rozróżniają tych dwóch kwestii. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przynajmniej Ciebie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z obrazka wynika, że to numer transakcji / systemowy. Z doświadczenia wiem, że lepiej nie robić zakupów w Netto, Kaufie i DC, bo ich paragony są dosyć dziwne w tym względzie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na pocieszenie Ci powiem, że niektóre z moich paragonów również TERAZ nie kwalifikują się do wklepania, odkładam je na później, gdy sytuacja się wyjaśni
Po to się podaje określony numer, żeby oni mogli porównać numer ze zgłoszenia z tym, który im odeślesz. Jeśli numery nie będą się zgadzały, nagrodę przejmie laureat rezerwowy. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety nie pomogę, bo nie mam pod ręką żadnego paragonu z Auchana, żeby sprawdzić. Jeśli sytuacja nie jest jasna, najlepiej do nich napisać. A póki nie dostaniesz wyjaśnień, chyba najbezpieczniej robić zakupy np. w Żabce czy Biedronce.
Ten konkurs jeszcze długo trwa, nie ma się co niepotrzebnie spieszyć, gdyby miała przepaść nagroda. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zależy, o który konkurs chodzi. Jeśli nie ma jasnej wskazówki w regulaminie bądź na stronie, nasze środowisko konkursowe przyjmuje od lat, że to numer naprzeciwko daty
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Znalazłam ich na fejsie
https://www.faceb...ski-223084408134479/
Ale poczytałam trochę UZASADNIONYCH uwag krytycznych autorstwa ludzi, którzy - w przeciwieństwie do jury i moderatorów (o ile tacy istnieją!) - sprawdzali nadesłane prace pod względem regulaminu. Mój wniosek? Obsługa tego konka uniosła się honorem i popełniła seppuku!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Od kilku dni niczego nie dodali.
Spróbuj do nich napisać, może się obudzą z zimowego snu i zaakceptują Twoje zgłoszenie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli ktoś szuka w sieci przyjaciół i łatwego sposobu na szybką kasę... powodzenia!
Równie dobrze możesz podejść na ulicy do obcych osób i żądać tego samego.
Polecam przeanalizowanie znanych maksym: "Kochajmy się jak bracia, liczmy się jak Żydzi." oraz "Co zasiejesz, to zbierzesz."
Nie jestem tutaj ani dla przyjaźni, ani dla sępienia dobrych rad i to jest chyba sposób na forumowe szczęście & powodzenie w konkursach
Żeby nie było, żeś nie dostał ode mnie dobrej rady, służę pomocą
- rozpoczynamy zdanie wielką literą,
- wielką literą piszemy również min. zaimki osobowe "Ty" oraz "Wy",
- stawiamy przecinek np. przed słowami "że", "żebyś".
Aha, tak z innej beczki -> nie dajemy spacji przed znakiem przestankowym, bo to powoduje u czytającego efekt qrwiczny.
Jestem skarbnicą wiedzy, nie musicie mi dziękować, to z wszystko dobrego serca; łapcie przyjaźń i nie wypadajcie z gry
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moim zdaniem istnieją tylko dwie opcje wydania nagrody określonej w regulaminie:
1) wydanie dokładnie takiej nagrody, jak przewiduje regulamin,
2) wydanie równowartości nagrody w gotówce, jeżeli z jakichś powodów nie jest możliwe wydanie jej w formie przewidzianej regulaminem (np. dany model ekspresu do kawy jest już niedostępny)
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie bardzo rozumiem pytanie
Jeśli zakupiłaś produkty w Super Pharm, Twoje zgłoszenie bierze jednocześnie udział w dwóch konkach:
- na łazienkę,
- na bony.
Możesz wygrać w obu jednocześnie.
Gdybyś natomiast zakupiła produkty w sklepie osiedlowym, Twoje zgłoszenie wzięłoby udział jedynie w konkursie na łazienkę.
Mam nadzieję, że pomogłam
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wątpię. Nawet kartą chyba nie można. Ale zawsze możesz bony sprzedać/wymienić na forum
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wiesz, niby na zdjęciu nie może być widoczna żadna inna marka poza olejem, a tu Pudliszki, tam Amica
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W konkach Auchan odbiór jest WYŁĄCZNIE osobisty. W sumie to i dobrze
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chyba to jakiś student gotował, na podstawie zapasów żywnościowych całego akademika
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zgadza się! Mnie aż zmroziło, praca cool
BTW: robiłam dziś zdjęcie potrawy stojąc na kuchennym stole, dobrze że zasłony zasunięte