Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6315217 Napisano: 27.01.2017 19:14:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koper napisał(a):

A wielkopolski zmienił regulamin? Wydaje mi się, że miało być zdjęcie wigilijnej potrawy, a teraz nie widzę takiego zapisu.

Być może to przeczytałaś gdzieś poza regulaminem.
Teraz znalazłam na pewnej stronie ogólne zasady do tego konka, niby że należy kupić olej rzepakowy - a regulamin nie mówi o takim obowiązku, wg regulaminu wystarczy nabyć Olej Wielkopolski (obojętnie jaki) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6315200 Napisano: 27.01.2017 18:36:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
83huda napisał(a):

Ojej...takie to..hmm.."creepy". Ale trzeba przyznać, że na tle innych się wyróżnia. 

Oj nie, ono się raczej "wyróżnia" emotka

Czapka, okulary, frytki i kurczak ładowany piwem w d* emotka Muszą to nagrodzić, nie byliby sobą emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6315189 Napisano: 27.01.2017 18:18:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

Na poprawę humoru w piątkowy wieczór polecam oglądanie galerii z V etapu Wielkopolskiego. Frytki z ketchupem z mikrofali? Czemu nie  emotka
A czy ktoś mi wyjaśni co to? (...)

Nie wiem, czy oglądamy to samo zdjęcie frytek - patrzę właśnie na fotostwora Pani Edyty; to zdjęcie w ogóle nie powinno zostać dopuszczone do konkursu, gdyż: '
"17. Praca nie może także zawierać zastrzeżonych nazw produktów (marek) oraz znaków towarowych innych niż przysługujące Princes."
A u Pani Edyty jest wyraźny napis: AMICA emotka

W tym tygodniu posłałam pierwsze zdjęcia, sztuk 2. Jedno denne, drugie normalne. Teraz muszę jeszcze splunąć przez lewe ramię i odpukać w niemalowane, może los się do mnie uśmiechnie emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6315005 Napisano: 27.01.2017 11:43:33 w Wkurza mnie...
marionzzz napisał(a):

zjadaj rano to przez cały dzień spalisz emotka  ja tak robię i jakoś się trzymam... emotka

A co Ty, musiałabym chyba sufit szczoteczką do zębów myć, podskakując przy tym na taborecie emotka

Z ciekawości czytam ostatnio nie tylko skład produktów, ale też te wszystkie cyferki.
I wczoraj sprawdziłam, że w 100 g:
- batoników fioletowych jest: 45,00 g cukru,
- pomidorów w puszce jest: 2,90 g cukru.

Nie popadam w przesadę i z kalkulatorem pod pachą nie łażę, ale jakoś mi się odechciało szokolady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6314972 Napisano: 27.01.2017 10:58:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkrzysiek napisał(a):

Ja właśnie wysłałem jedno zgł. z telefonu przeskoczyło mi miasto na jakiś Mikołów emotka  

Na drugi raz niech Ci przeskoczy na północ Polski emotka Wyświetl w wątku >>
2 venix, golocia 0

joan

#6314968 Napisano: 27.01.2017 10:48:17 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Kolejna złamana obietnica, że przy konkursie ze słodyczami nie będę jadła tego, co kupię... emotka

Aktualnie mam taki myk, że zakupione słodycze wkładam do kartonu po jakiejś tam nagrodzie - skoro ich nie widzę, w ogóle o nich nie myślę emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6314966 Napisano: 27.01.2017 10:46:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkrzysiek napisał(a):

Czy w konkursie auchan nie chcą paragonu? (...) Wiadomo w dużych miastach spora konkurencja emotka

Nie chcą. Ale nie nastawiałabym się na to, że w mniejszych miastach będzie mniejsza konkurencja emotka Co to za problem pojechać 200 km? I tak jest się finansowo mocno do przodu, a można jeszcze coś pozwiedzać + zrobić zakupy na inne konkursy emotka Bony można w późniejszym terminie wydać w każdym Auchanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6314889 Napisano: 26.01.2017 22:45:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

Kurcze sama nie wiem czy mi się to przysniło, czy widziałam coś na fb , ale szukam konkursu foto coś w rodzaju 
czego nie powinny robić nasze zwierzęta.... może ktoś cos??

GCoś w stylu "Na co nie pozwalamy naszym pupilom oficjalnie, a nieoficjalnie i tak owinęły nas wokół paluszka i robią, co zechcą?" Nie brałam udziału, ale kojarzę, że konkurs zakończony - CHYBA widziałam wyniki. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6314778 Napisano: 26.01.2017 15:55:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mnie ostatnio zadziwiła pani, która w konkursie z nagrodą książkową zaczęła swoją wypowiedź od tego, że niedawno została wdową, więc koniecznie potrzebuje "teraz sporego kontaktu z kulturą". Rozwaliła system emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6314775 Napisano: 26.01.2017 15:44:48 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
ace napisał(a):

ja bardzo lubię łazanki jabłkowe Marty Dymek:
http://www.jadlon...sy/lazanki-jablkowe/

Dziękuję, na pewno zrobię - mam wszystkie składniki, poczekam tylko, aż w Lidlu pojawi się kapusta kiszona charsznicka emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, ace 0

joan

#6314700 Napisano: 26.01.2017 12:14:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalafior napisał(a):

Mam czasem, a nawet często wrażenie że to samo tyczy się zdjęć na których są dzieci. No bo przecież jak rodzina z dziećmi to im się przyda nagroda, bo mają ciężej, więc wypada nagrodzić. A Ci bez dzieci mają łatwiej.
Czuję się dyskryminowana  emotka

Teraz jest pińset plus, zatem powinni nagradzać osoby bezdzietne emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6314698 Napisano: 26.01.2017 12:12:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie brałam udziału w konku "Stwórz perfekcyjny duet", ale oblukałam galerię laureatów i mam swoje przemyślenia emotka
- niektórzy chyba nie rozumieją, że STWORZENIE czegoś oznacza coś zupełnie przeciwnego, niż wygrzebanie przestarzałego i zgłoszonego (nagrodzonego?) w dziesiątkach innych konkursów słabego zdjęcia;
- nagradzanie osób z nieprawidłowymi danymi kont na FB będę zawsze tępić i zgłaszać. Szczególnie, że większość regulaminów wyraźnie określa, iż takich osób nie nagrodzą (a potem jednak i owszem). Bo kto to niby jest osoba o nazwisku "Li"? Jakaś kufa Chinka czy co?
- niektóre zdjęcia nawet na kanapkę nie zasłużyły.
- pomijam tych, na których szkoda liter, zaś najbardziej podobają mi się (kolejność przypadkowa): mama z córeczką w ciuszkach w kratkę, karty do gry, połówkowe zdjęcia na telefonach, pani jajko i pan boczek. Z laureatów nagród głównych - nic, aczkolwiek Pan Huber całkiem ładnie wymyślił, tylko nie widzę żadnego nawiązania do produktów, dlatego jednak jestem na nie.
emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6314567 Napisano: 25.01.2017 21:20:07 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
kajeczka napisał(a):

joan napisał(a):

Tak, wege emotka Myślałam, żeby do risotto dodać. Tylko nie wiem, co by z tego wyszło emotka Waham się, czy można cydru dodawać zamiast np. wina, zupełnie się na tym nie znam...

Można, można - ja - kucharz - Ci to mówię  emotka  

OK, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6314563 Napisano: 25.01.2017 21:12:16 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
koper napisał(a):

(...) Myślę, że fajne mogą wyjść naleśniki, do których zamiast wody gazowanej doda się cydr. (...)

To jest myśl! emotka

banka-manka napisał(a):

Nie próbowałam tych konkretnie przepisów, ale wydają się być ciekawe.
Sam krem z białych warzyw jest pyszny, a z cydrem może być ciekawy emotka
http://www.zchaty...warzyw-z-cydrem.html
http://www.magazy...-warzywami-i-cydrem/

Z risottem nie pomogę, ale spróbować chyba warto. Jeszcze będziesz musiała bloga założyć z innowacyjnymi przepisami  emotka

Pierwsza pozycja rewelacyjna! Krem z białych warzyw, o mniam. Wypróbuję jak tylko będzie okazja.
Druga musi poczekać, bo teraz świeżego bobu nie ma.

Dziękuję Wam za podpowiedzi emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6314560 Napisano: 25.01.2017 21:02:39 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
banka-manka napisał(a):

Lubię kaczkę z pomarańczami i cydrem, ten miodowy dobrze by pasował.
Ale chyba dobrze kojarzę, że jesteś wegetarianką?

Tak, wege emotka Myślałam, żeby do risotto dodać. Tylko nie wiem, co by z tego wyszło emotka Waham się, czy można cydru dodawać zamiast np. wina, zupełnie się na tym nie znam... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6314551 Napisano: 25.01.2017 20:49:30 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Czy ktoś ma pomysł, do jakiego dania mogłabym użyć Cydru Lubelskiego (który został mi z konkursu)?

Posiadam cydr klasyczny (jabłkowy) i miodowy, oba mają po 4,5% alkoholu.

emotka

PS: Nie, nikt z mojego najbliższego otoczenia nie pije alkoholu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6314394 Napisano: 25.01.2017 14:02:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

a gdzie sa teraz laureaci młynków?ja widze tylko tych ze standami

U nas w bazie jest link do wyników poszczególnych etapów loterii (w komentarzu) emotka

http://kamis.vas....zwyciezcy-jesien.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6314365 Napisano: 25.01.2017 13:22:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

To jak to w końcu z tym prefiksem? Przejrzałam gazetkę Żabki i tam w instrukcji wysłania zgłoszenie nie ma nic o mieście... Chyba aż takiej gafy by nie popełnili, żeby nie uwzględnić takiej ważnej informacji w gazetce, która wychodzi chyba też drukiem. (...)

Kobito, a ileż razy była sytuacja, że do tego samego konkursu jeden regulamin mówił o podaniu numeru paragonu, a drugi - żeby nie podawać. Albo plakat/ulotka sugerowały zakup jednego produktu, a regulamin - przynajmniej dwóch. Albo w gazetce pisali o zakupie dowolnych produktów, a regulamin zawierał listę z minimalnymi gramaturami. Wyliczać można bez końca emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6314353 Napisano: 25.01.2017 13:01:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

czy ktos jeszcze czeka na młynek z Kamisa? lista zniknęła i teraz nie wiadomo czy jeszcze weryfikują czy co:(

Oni wszystko jednocześnie weryfikują chyba; brakuje laureatów zimowych przyprawników, a nawet 25000 zł emotka

viviean napisał(a):

Niezła głupota...a jak ma się Żabkę w miejscowości dwuczłonowej liczącej 20 liter? tyle mam skrócić sms? wrrr

Wtedy trzeba pójść na zakupy do miasta obok emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6314350 Napisano: 25.01.2017 12:55:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

czyli nas zobowiązuje to co jest w regulaminie.. ale którym ? emotka tym z nazwą miasta czy bez?

Nie wiem, mnie ręce opadają, gdy widzę te wszystkie agencyjne wtopy; niestety, od razu na początek roku całkiem sporo ich było... Miziam se więc kota, a karawana jedzie dalej emotka

PS: Nie podoba mi się też zapis o konieczności zdobywania przez klienta pieczątki + podpisu w przypadku niejednoznacznie opisanego paragonu. Sporo wygrałam w ostatnich konkursach żabolowych (ale organizatorem nie był Karlsbad), a raz może dostałam paragon odpowiednio opisany - wszystkie nagrody doszły, nie musiałam się prosić / żebrać o jakieś pieczątki i podpisy.

W mojej opinii -> jeśli konkurs obejmuje konkretną sieć/sieci sklepów, organizator nie powinien nawet sugerować, że klient ma zrobić cokolwiek poza zakupami. Smaczku dodaje fakt, że Żabki to sklepy "rodzinne", gdzie pani kasjerka jest alfą i omegą i może Ci nawet faka pokazać - nic jej nie zrobisz.

Kto miał w ubiegłym roku problemy z realizacją bonów, ten sam potwierdzi: załatwianie czegokolwiek z pracownikami Żabki to droga przez mękę (piekło?) Wyświetl w wątku >>