Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Być może to przeczytałaś gdzieś poza regulaminem.
Teraz znalazłam na pewnej stronie ogólne zasady do tego konka, niby że należy kupić olej rzepakowy - a regulamin nie mówi o takim obowiązku, wg regulaminu wystarczy nabyć Olej Wielkopolski (obojętnie jaki)
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj nie, ono się raczej "wyróżnia"
Czapka, okulary, frytki i kurczak ładowany piwem w d*
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, czy oglądamy to samo zdjęcie frytek - patrzę właśnie na fotostwora Pani Edyty; to zdjęcie w ogóle nie powinno zostać dopuszczone do konkursu, gdyż: '
"17. Praca nie może także zawierać zastrzeżonych nazw produktów (marek) oraz znaków towarowych innych niż przysługujące Princes."
A u Pani Edyty jest wyraźny napis: AMICA
W tym tygodniu posłałam pierwsze zdjęcia, sztuk 2. Jedno denne, drugie normalne. Teraz muszę jeszcze splunąć przez lewe ramię i odpukać w niemalowane, może los się do mnie uśmiechnie
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A co Ty, musiałabym chyba sufit szczoteczką do zębów myć, podskakując przy tym na taborecie
Z ciekawości czytam ostatnio nie tylko skład produktów, ale też te wszystkie cyferki.
I wczoraj sprawdziłam, że w 100 g:
- batoników fioletowych jest: 45,00 g cukru,
- pomidorów w puszce jest: 2,90 g cukru.
Nie popadam w przesadę i z kalkulatorem pod pachą nie łażę, ale jakoś mi się odechciało szokolady
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Na drugi raz niech Ci przeskoczy na północ Polski
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Aktualnie mam taki myk, że zakupione słodycze wkładam do kartonu po jakiejś tam nagrodzie - skoro ich nie widzę, w ogóle o nich nie myślę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie chcą. Ale nie nastawiałabym się na to, że w mniejszych miastach będzie mniejsza konkurencja
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
GCoś w stylu "Na co nie pozwalamy naszym pupilom oficjalnie, a nieoficjalnie i tak owinęły nas wokół paluszka i robią, co zechcą?" Nie brałam udziału, ale kojarzę, że konkurs zakończony - CHYBA widziałam wyniki. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję, na pewno zrobię - mam wszystkie składniki, poczekam tylko, aż w Lidlu pojawi się kapusta kiszona charsznicka
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Teraz jest pińset plus, zatem powinni nagradzać osoby bezdzietne
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
- niektórzy chyba nie rozumieją, że STWORZENIE czegoś oznacza coś zupełnie przeciwnego, niż wygrzebanie przestarzałego i zgłoszonego (nagrodzonego?) w dziesiątkach innych konkursów słabego zdjęcia;
- nagradzanie osób z nieprawidłowymi danymi kont na FB będę zawsze tępić i zgłaszać. Szczególnie, że większość regulaminów wyraźnie określa, iż takich osób nie nagrodzą (a potem jednak i owszem). Bo kto to niby jest osoba o nazwisku "Li"? Jakaś kufa Chinka czy co?
- niektóre zdjęcia nawet na kanapkę nie zasłużyły.
- pomijam tych, na których szkoda liter, zaś najbardziej podobają mi się (kolejność przypadkowa): mama z córeczką w ciuszkach w kratkę, karty do gry, połówkowe zdjęcia na telefonach, pani jajko i pan boczek. Z laureatów nagród głównych - nic, aczkolwiek Pan Huber całkiem ładnie wymyślił, tylko nie widzę żadnego nawiązania do produktów, dlatego jednak jestem na nie.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
OK, dziękuję
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To jest myśl!
Pierwsza pozycja rewelacyjna! Krem z białych warzyw, o mniam. Wypróbuję jak tylko będzie okazja.
Druga musi poczekać, bo teraz świeżego bobu nie ma.
Dziękuję Wam za podpowiedzi
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, wege
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Posiadam cydr klasyczny (jabłkowy) i miodowy, oba mają po 4,5% alkoholu.
PS: Nie, nikt z mojego najbliższego otoczenia nie pije alkoholu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U nas w bazie jest link do wyników poszczególnych etapów loterii (w komentarzu)
http://kamis.vas....zwyciezcy-jesien.pdf Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kobito, a ileż razy była sytuacja, że do tego samego konkursu jeden regulamin mówił o podaniu numeru paragonu, a drugi - żeby nie podawać. Albo plakat/ulotka sugerowały zakup jednego produktu, a regulamin - przynajmniej dwóch. Albo w gazetce pisali o zakupie dowolnych produktów, a regulamin zawierał listę z minimalnymi gramaturami. Wyliczać można bez końca
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oni wszystko jednocześnie weryfikują chyba; brakuje laureatów zimowych przyprawników, a nawet 25000 zł
Wtedy trzeba pójść na zakupy do miasta obok
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, mnie ręce opadają, gdy widzę te wszystkie agencyjne wtopy; niestety, od razu na początek roku całkiem sporo ich było... Miziam se więc kota, a karawana jedzie dalej
PS: Nie podoba mi się też zapis o konieczności zdobywania przez klienta pieczątki + podpisu w przypadku niejednoznacznie opisanego paragonu. Sporo wygrałam w ostatnich konkursach żabolowych (ale organizatorem nie był Karlsbad), a raz może dostałam paragon odpowiednio opisany - wszystkie nagrody doszły, nie musiałam się prosić / żebrać o jakieś pieczątki i podpisy.
W mojej opinii -> jeśli konkurs obejmuje konkretną sieć/sieci sklepów, organizator nie powinien nawet sugerować, że klient ma zrobić cokolwiek poza zakupami. Smaczku dodaje fakt, że Żabki to sklepy "rodzinne", gdzie pani kasjerka jest alfą i omegą i może Ci nawet faka pokazać - nic jej nie zrobisz.
Kto miał w ubiegłym roku problemy z realizacją bonów, ten sam potwierdzi: załatwianie czegokolwiek z pracownikami Żabki to droga przez mękę (piekło?) Wyświetl w wątku >>