Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nooo, witamy Karlsbada w 2017
Istnieje prefiksowa rozbieżność pomiędzy plakatami + ulotkami, a regulaminem
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie rozumjisz, przecież to upieczone z dodatkiem oleju... ciacho!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Poczytaj trochę o technikach motywacyjnych, bo mnieś nie zachęciła
PS: Hasło młodej rozbrajające
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie były od razu (Fielmann) - podałam telefonicznie kod, pani sprawdziła go w systemie promocji i oddzwoniła, że mogę podejść po soczewki. Całość trwała jakieś max 2 dni. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
https://www.pracu...n%2Coferta%2C5040069 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A i to nie do końca, bo czasami na zdjęciach pojawiają się pewne akcenty związane np. z wygranymi w innych konkursach. Wszędzie widzę talerze od Knorra, garnki od Tefala, słoiki od Cukru Królewskiego, filiżanki od Tchibo, kubeczki z konkursu X... za chwilę będą na tapecie sztućce Ambition. Ale to nie oznacza, że zdjęcia pochodzą od jednej osoby - po prostu od różnych konkursowiczów
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hmm... trudno powiedzieć... a dzisiaj nic nie przyszło? U mnie po godz. 18 newsletter z info o konkursie Colgate w Naturze właśnie.
Na stronie są podane dwa numery telefonu, może po prostu jutro do nich zadzwoń
1) 22 280 95 50
2) Dodatkowe informacje na temat programu można uzyskać pod numerem infolinii: 42 612 09 90, czynnej od poniedziałku do piątku w godzinach 9 - 17. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moim zdaniem najlepiej odczekać, aż przyjdzie mejl. Bo nie wierzę w te całe ich 24h
Do mnie doszło powitanie z adresu rejestracja@klubnatura.com.pl Nie wiem jednak, po jakim czasie od zapisania się do klubu, bo założyłam kartę z głupia frant w listopadzie.
Na paragonach nie widzę żadnego info - obstawiam, że paragony będą weryfikowane w systemie DN. Sprawdzą sobie, czy do paragonu jest przypisana karta, więc lepiej mieć aktywną. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli nic nie widzisz, nawet te soczewki kontaktowe Ci nie pomogą
(taki suchar, hihi)
Najpierw umawiasz się z optykiem, jakie wartości mają dla Ciebie przygotować - potem dzwonią z info, że możesz odebrać. Jeśli masz standardową korektę wzroku, pewnie będą mieli te soczewki na stanie i w ciągu 24-48h będziesz mogła się zgłosić. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skorzystałam podczas poprzedniej odsłony tej akcji
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli wygrasz, a podałaś numer transakcji z dołu + numer z góry na Twoim paragonie nie pojawił się pośród zgłoszeń, Twój paragon powinien otrzymać status "paragon laureata z unikalnym numerem" i tym samym nagrodę powinnaś otrzymać, wg mojej logiki oczywiście.
Życzę powodzenia, ja nie brałam udziału w tym konku. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przecież nawet te garnki były warte tylko kilkaset złotych, więc po jakie licho PIT?
Daj znać, jak dojdzie przesyłka, co w paczce
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może coś od Lubelli?
PS: Coś wspominali laureatom garnków (czy noży również? nie pamiętam), że z początkiem roku prześlą jakieś PITy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Uuu, nieładnie i nierozsądnie -> przecież mogłabyś zrobić PrintScreena z takiej rozmowy i zamieścić go na FB pod pracą konkursową laureatki, a to dla niej oznaczałoby obciach do końca świata i o jeden dzień dłużej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie zgadzam się w kwestii powielania pomysłu i porównywania z Panem Warzywnym
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mnie ten fakt z leksza zniesmaczył - w końcu Pan Pe mógł ten sam POMYSŁ wykorzystać kilkukrotnie, a tu mamy do czynienia z tym samym ZDJĘCIEM. Moja pierwsza myśl? Ale dlaczego on nie zgłosił na kolejny konkurs ciut innej fotografii? Czyżby nie mógł jej zrobić, bo któraś z osób przedstawionych na zdjęciu nie żyje? WTF?! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ale czemu się denerwujesz? Przecież wiadomo, że zwierząt się z futrem nie zjada; po prostu ów pan miał kiepskie poczucie humoru. Jestem wegetarianką i nie (wz)rusza mnie w/w zdjęcie. Natomiast te wszystkie obdarte z futra trupy w gazetkach marketowych i na stołach i na blogach i w konkursach... to już zupełnie inna sprawa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Plus mieli do dziś informować z konkursu "Wielkie testowanie Fairy"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"W każdej Turze Konkursu Komisja dokona również wyboru Zwycięzców rezerwowych w liczbie 5, którzy są uprawnieni do otrzymania nagrody, o której mowa w pkt 24 Regulaminu w przypadku, jeśli któryś Zwycięzca utraci prawo do otrzymania nagrody, zgodnie z postanowieniami Regulaminu." Wyświetl w wątku >>