Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6314341 Napisano: 25.01.2017 12:43:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
scrabble napisał(a):

W konkursie Milki w Żabce jest błąd, chodzi o prefix w zgłoszeniu (...)

Nooo, witamy Karlsbada w 2017 emotka

Istnieje prefiksowa rozbieżność pomiędzy plakatami + ulotkami, a regulaminem emotka ale dodatkowo całkowicie bez sensu jest podawanie miasta zakupów w smsie, bo w każdej miejscowości jest srylion Żabek i Freshów (sama dziś będę przechodziła obok 5!) emotka Powinno się w zgłoszeniu podawać numer sklepu, a nie miasto. Widać, że ktoś zupełnie nie przemyślał sprawy, a regulamin na kolanie pisany emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

joan

#6313998 Napisano: 24.01.2017 13:31:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brenda89 napisał(a):

Odnośnie rewelacyjnie prowadzonego konkursu Oleju Wielkopolskiego - jak to zdjęcie https://www.olejw...ds/5880c54b6642a.jpg mogłobyć w ogóle przepuszczone przez moderatorów? emotka

Nie rozumjisz, przecież to upieczone z dodatkiem oleju... ciacho! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6313917 Napisano: 24.01.2017 11:21:14 w Przedszkolaki i przedszkola :)
kalka napisał(a):

(...) Córeczko, musisz chodzić do przedszkola, (...) a gdy skończysz przedszkole pójdziesz do szkoły, a potem na studia, a potem wybierzesz sobie ciekawą pracę … (...)

Poczytaj trochę o technikach motywacyjnych, bo mnieś nie zachęciła emotka

PS: Hasło młodej rozbrajające emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6313904 Napisano: 24.01.2017 11:03:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
toka napisał(a):

przy poprzedniej promocji nie mieli tych soczewek w salonie-trzeba było przyjść,podać kod,a następnie za jakieś 10 dni oddzwaniali że są do odbioru

U mnie były od razu (Fielmann) - podałam telefonicznie kod, pani sprawdziła go w systemie promocji i oddzwoniła, że mogę podejść po soczewki. Całość trwała jakieś max 2 dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6313830 Napisano: 23.01.2017 23:51:33 w WC - rozmowy o wszystkim
Może ktoś chce przejść na Drugą Stronę Mocy? emotka Mielibyśmy wtyczkę! emotka

https://www.pracu...n%2Coferta%2C5040069 Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6313784 Napisano: 23.01.2017 20:02:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
PatrycjaRT napisał(a):

(...) Jak dla mnie tylko dwa zdjęcia są do siebie odrobinę podobne, ale przez to że zostały wykorzystane na nich niektóre powtarzające się elementy. Równie dobrze mogły je dodać osoby mieszkające pod jednym dachem, a tego regulamin nie zabrania. 

A i to nie do końca, bo czasami na zdjęciach pojawiają się pewne akcenty związane np. z wygranymi w innych konkursach. Wszędzie widzę talerze od Knorra, garnki od Tefala, słoiki od Cukru Królewskiego, filiżanki od Tchibo, kubeczki z konkursu X... za chwilę będą na tapecie sztućce Ambition. Ale to nie oznacza, że zdjęcia pochodzą od jednej osoby - po prostu od różnych konkursowiczów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6313779 Napisano: 23.01.2017 19:54:55 w SZUKAM....
izkak napisał(a):

joan bardzo dziękuję Ci za odpowiedź! Ja od wizyty w sklepie 17.01 i otrzymania karty nie dostałam żadnego maila  emotka  Nie wiem teraz czy czekać, czy po prostu robić zakupy konkursowe i się tym nie przejmować...

Hmm... trudno powiedzieć... a dzisiaj nic nie przyszło? U mnie po godz. 18 newsletter z info o konkursie Colgate w Naturze właśnie.

Na stronie są podane dwa numery telefonu, może po prostu jutro do nich zadzwoń emotka
1) 22 280 95 50
2) Dodatkowe informacje na temat programu można uzyskać pod numerem infolinii: 42 612 09 90, czynnej od poniedziałku do piątku w godzinach 9 - 17. Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

joan

#6313771 Napisano: 23.01.2017 19:44:10 w SZUKAM....
izkak napisał(a):

Czy po zapisaniu się do Klubu Natura (karta DN) przychodzi jakiś e-mail/sms z powiadomieniem, że karta jest już aktywna? W sklepie dowiedziałam się tylko, że po 24 godzinach mogę już korzystać z rabatów. Czy jak zrobię zakupy z kartą to na paragonie będzie jej numer, tak jak np. ma to miejsce w Selgrosie? Proszę o odpowiedź  emotka

Moim zdaniem najlepiej odczekać, aż przyjdzie mejl. Bo nie wierzę w te całe ich 24h emotka

Do mnie doszło powitanie z adresu rejestracja@klubnatura.com.pl Nie wiem jednak, po jakim czasie od zapisania się do klubu, bo założyłam kartę z głupia frant w listopadzie.

Na paragonach nie widzę żadnego info - obstawiam, że paragony będą weryfikowane w systemie DN. Sprawdzą sobie, czy do paragonu jest przypisana karta, więc lepiej mieć aktywną. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6313727 Napisano: 23.01.2017 17:17:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

A jak tam jest z mocami , bo nic nie widzę ??

Jeśli nic nie widzisz, nawet te soczewki kontaktowe Ci nie pomogą emotka
(taki suchar, hihi)

Najpierw umawiasz się z optykiem, jakie wartości mają dla Ciebie przygotować - potem dzwonią z info, że możesz odebrać. Jeśli masz standardową korektę wzroku, pewnie będą mieli te soczewki na stanie i w ciągu 24-48h będziesz mogła się zgłosić. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6313715 Napisano: 23.01.2017 16:39:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

Darmowe soczewki Daiiles Total - skorzystał ktoś? Faktycznie całkowicie za darmo?
https://www.za-ko...ilies_performance_q1

Skorzystałam podczas poprzedniej odsłony tej akcji emotka Soczewki całkowicie za darmo, odbiór osobisty u wybranego optyka. Poleciłam tę akcję znajomej, była bardzo zadowolona, bo te soczewki są (?) większe od standardowych i lepiej leżą na oku, ponoć superanckie. Sama ich jeszcze nie wypróbowałam, czekają na pierwszą lepszą kilkudniową wędrówkę z plecakiem, kiedy to nie będzie mi się chciało taszczyć ze sobą płynu do wielodniówek emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6312660 Napisano: 19.01.2017 21:17:20 w Smolar
cc_investigator - zawsze możesz się powołać na znajomość z Niebieska_Laguna  emotka Wszak nie mogą dawać każdemu z uczestników innej odpowiedzi emotka

Jeśli wygrasz, a podałaś numer transakcji z dołu + numer z góry na Twoim paragonie nie pojawił się pośród zgłoszeń, Twój paragon powinien otrzymać status "paragon laureata z unikalnym numerem" i tym samym nagrodę powinnaś otrzymać, wg mojej logiki oczywiście.

Życzę powodzenia, ja nie brałam udziału w tym konku. Wyświetl w wątku >>

joan

#6312563 Napisano: 19.01.2017 15:37:42 w SZUKAM....
mia napisał(a):

Toć ja tylko nóż wygrałam... Jaki PIT? Wściekli się? emotka

Przecież nawet te garnki były warte tylko kilkaset złotych, więc po jakie licho PIT? emotka

Daj znać, jak dojdzie przesyłka, co w paczce emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6312557 Napisano: 19.01.2017 15:14:22 w SZUKAM....
mia napisał(a):

Co może wieźć dziś DHL z Wrocławia, od jakiejś firmy NEXT-LIFE? emotka

Może coś od Lubelli?

PS: Coś wspominali laureatom garnków (czy noży również? nie pamiętam), że z początkiem roku prześlą jakieś PITy emotka Może więc dokumenty idą... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6312512 Napisano: 19.01.2017 13:19:10 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

Wzięłam udział w konkursie na facebooku, nie wygrałam, a już mam wiadomości, że Ci co wygrali zawieruszyli paragon i żebym odstąpiła swój. Ostatnio wpisałam w "Informują" swoją wygraną i raptem miałam od 4 osób maila, że szukają paragonu, bo nadprogramowa wygrana. Nie wygrywam często, ale to już wygląda na plagę.

Uuu, nieładnie i nierozsądnie -> przecież mogłabyś zrobić PrintScreena z takiej rozmowy i zamieścić go na FB pod pracą konkursową laureatki, a to dla niej oznaczałoby obciach do końca świata i o jeden dzień dłużej emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6312492 Napisano: 19.01.2017 12:34:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

slonecznik1309 napisał(a):

http://konkurs.kratki.com/
zdjęcie z I miejsca widziałam ostatnio też w jakiś wynikach

Dla mnie lepsze jest II miejsce, pomysł powielany tysiąckrotnie , przez tą Panią. Najśmieszniejsze jest to, że ona chyba już nie musi piec za każdym razem tych liter ,tylko ma już gotowe zasuszone w szufladzie emotka  :P Wpadłem na to bo w kratka.com literka K i A są spalonę , identycznie te same litery ma spalone na zdjęciu w konkursie kiano na Fb emotka   emotka   https://www.faceb...p;type=3&theater

Nie zgadzam się w kwestii powielania pomysłu i porównywania z Panem Warzywnym emotka Pani z miejsca drugiego na każdy konkurs przesyła nowe zdjęcie. A że jest na nim fragment okna, stół, nudelkula, literki i dziecko... Bez przesady, ma wszystko na nowo wytwarzać, łącznie z dzieckiem? emotka Wyświetl w wątku >>
2 kalka, turli 0

joan

#6312244 Napisano: 18.01.2017 18:27:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

Po obejrzeniu galerii jestem zauroczona, szczególnie miejscem pierwszym. emotka Fakt zdobycia już kiedyś innej nagrody mocno mnie zniechęcił, bo zdjęcie jest przecudne. emotka

Mnie ten fakt z leksza zniesmaczył - w końcu Pan Pe mógł ten sam POMYSŁ wykorzystać kilkukrotnie, a tu mamy do czynienia z tym samym ZDJĘCIEM. Moja pierwsza myśl? Ale dlaczego on nie zgłosił na kolejny konkurs ciut innej fotografii? Czyżby nie mógł jej zrobić, bo któraś z osób przedstawionych na zdjęciu nie żyje? WTF?! Wyświetl w wątku >>

joan

#6312221 Napisano: 18.01.2017 17:31:23 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

No rzesz kuźwa  emotka  rzadko się wkurzam, ale tym razem tąpnęło mną na maxa! emotka

http://www.zetchi...ylko-glupi-zart-3161

Ale czemu się denerwujesz? Przecież wiadomo, że zwierząt się z futrem nie zjada; po prostu ów pan miał kiepskie poczucie humoru. Jestem wegetarianką i nie (wz)rusza mnie w/w zdjęcie. Natomiast te wszystkie obdarte z futra trupy w gazetkach marketowych i na stołach i na blogach i w konkursach... to już zupełnie inna sprawa emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6312208 Napisano: 18.01.2017 17:00:27 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

Działa Wam poczta na o2 ?   emotka

Nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6312153 Napisano: 18.01.2017 14:07:14 w Czy informują/ informowali?
soniamonia napisał(a):

A co z wynkami testow Ariel/Lenor na Everydayme?

Plus mieli do dziś informować z konkursu  "Wielkie testowanie Fairy"  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6312137 Napisano: 18.01.2017 13:23:31 w Czy informują/ informowali?
qst napisał(a):

A jest przewidziana rezerwa?

"W każdej Turze Konkursu Komisja dokona również wyboru Zwycięzców rezerwowych w liczbie 5, którzy są uprawnieni do otrzymania nagrody, o której mowa w pkt 24 Regulaminu w przypadku, jeśli któryś Zwycięzca utraci prawo do otrzymania nagrody, zgodnie z postanowieniami Regulaminu." Wyświetl w wątku >>
0 0