Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6312136 Napisano: 18.01.2017 13:21:43 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

(...)- wpis na forum 0.1pkt (...)

Z tego bym zrezygnowała, zaraz pojawią się dziwacy, którzy każdy wpis cudzy będą komentowali w stylu: "Zgadzam się." / "No cóż..." / "Dokładnie." itd. emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6312090 Napisano: 18.01.2017 11:07:22 w WC - rozmowy o wszystkim
bridget napisał(a):

doradźcie  proszę, u  mnie temat komunii na tapecie i ubioru dziecka? wychodzę z praktycznego punktu widzenia czy zamiast tych "ślubnych " bucików ubranych na komunie  i biały tydzień przejdą   czarne  sportowe, z czarną  podeszwą?https://www.zalan...-ad543a19w-q12.html, czy jednak nie iść  ta droga? i spodnie  dadzą radę  jako stonowane jeansy mogą być również czarne, bez żadnych łat, naszywek, bardziej proste? czy jedynie garniturowe  na kant, których juz więcej mój dziec nie założy??

Buty czarne nie-ślubne przejdą; najlepiej, gdyby były bez wielkiego i bijącego po oczach logo producenta.

Co do spodni, może lepiej czarne sztruksy? Ich czerń jest "głębsza", ładniej się też układają - ale nie wiem, czy Twój syn nosi takiego rodzaju spodnie. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6312083 Napisano: 18.01.2017 11:01:09 w Czy informują/ informowali?
witegz napisał(a):

qst napisał(a):

Wyników na stronie nadal brak, e-maila brak... Myślicie że już pozamiatane? emotka

Ja mam e-mail z podziękowaniami za udział w konkursie emotka . Wyniki niebawem na stronie.

"Dzień dobry,
Już skontaktowaliśmy się ze zwycięzcami II tury. Niestety jeszcze nie wszyscy laureaci odesłali nam paragony – dlatego nie publikujemy listy.
" Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6312003 Napisano: 17.01.2017 21:57:59 w Czy informują/ informowali?
qst napisał(a):

Wyników na stronie nadal brak, e-maila brak... Myślicie że już pozamiatane? emotka

Ponoć wyniki miały być "niebawem" i "za chwilkę" -> bez komentarza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6311827 Napisano: 17.01.2017 14:14:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

czy czeka ktoś jeszcze na zestaw produktów Henkel z konkursu z Leclerca z ubiegłego roku-dodam że chodzi o rezerwę

Tak, kilka osób pisało, że czekają. Niestety, Albedo jest teraz zawalone Kamisami i wszelkimi innymi akcjami, chyba trzeba im się przypomnieć... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6311767 Napisano: 17.01.2017 12:34:00 w Kaufland konkursy
pioge7 napisał(a):

kaufland się zatroszczy o nasze najmłodsze pociechy emotka  

Żytem, o łi żytem! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6311760 Napisano: 17.01.2017 12:16:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

(...) Żart,nadal nie mogę uwierzyć,że na 600 zestawów nic nie trafiłam. emotka

Przybijam piątkę! emotka Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

joan

#6311758 Napisano: 17.01.2017 12:14:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pini napisał(a):

Jak myślicie, jak do konkursu trzeba kupić dwa produkty, a cena w sklepie jest "2 za 9.99", to jest to jeden produkt, czy dwa emotka

Zależy, co wyskoczy na paragonie. Sądzę, że jeśli np. "2x Lenor" to ok, ale jeśli "Lenor promocja" to już nie ok. Wyświetl w wątku >>
1 pini 0

joan

#6311749 Napisano: 17.01.2017 12:05:28 w Kaufland konkursy
koper napisał(a):

Ma ktoś jakieś przecieki z kolejnej gazetki? 
Bo nie wiem, czy mam dziś, jak jakiś mugol, kupić Lenora, czy może opłaca się poczekać do czwartku...

U mnie ten sam dylemat, jeno w kwestii kapsułek Fairy do zmywarki, zostało 6 szt. w paczce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6311723 Napisano: 17.01.2017 11:28:43 w Pomocy!!!!
Szukam laureatów konkursu "Super zabawa z Shell" emotka

Przyszła karta Shell z RMFu przyklejona do formularza. I tyle, żadnej instrukcji. Teoretycznie na karcie powinny być nabite punkty umożliwiające odbiór nagrody.

Nie bardzo wiem, co robić - czy mam tę kartę zarejestrować? Online? Poprzez formularz z wysyłką pocztą? Czy ta karta jest już aktywna z wpisanymi moimi danymi? A może jest nieaktywna (tylko wtedy nie byłoby na niej chyba nabitych wygranych punktów)?

Posiadam już taką kartę Shell ClubSmart, bo od lat jestem ich stałą klientką i poza Shellem tankuję jedynie na wyjazdach. Czy mogę zarejestrować drugą kartę na siebie? Czy lepiej na mojego faceta?

Obawiam, się, że gdy zadzwonię na Infolinię i powiem "Wygrałam kartę w konkursie RMF, czy może mi Pani pomóc?" usłyszę "Yyy nie mogę, nie spotkałam się z takim przypadkiem."

Help! emotka

elizam - ?  Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6311519 Napisano: 16.01.2017 20:26:52 w Czy informują/ informowali?
witegz napisał(a):

qst napisał(a):

Czy informowali już o wynikach z drugiego etapu Ekspedycja Amundsen – wyzwanie Antarktyda?

Wiadomo coś?

Podbijam -> najpóźniej dzisiaj mieli zamieścić wyniki obu etapów, a na stronie ciągle wisi tylko pierwszy emotka Wyświetl w wątku >>
1 qst 0

joan

#6311477 Napisano: 16.01.2017 18:54:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
siasiolka napisał(a):

To już ostatni etap rozwiązany? Jeśli tak to kiedy informowali?

Wczoraj wieczorem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6311392 Napisano: 16.01.2017 15:40:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Czy kamis intermarche i carrefour poinformowany bo do dziś musze odesłać z ogólnopolskiego a nie wiem czy jest jeszcze szansa na wygraną z tych 2 sklepów ?

Co do ITM to nie wiem, ale podejrzewam, że w C4 może być rezerwa, bo nagrody nieco tandetne + mało wartościowe + nie podawało się numeru paragonu. Wyświetl w wątku >>

joan

#6311221 Napisano: 16.01.2017 10:41:33 w Pomocy!!!!
agniehaha89 napisał(a):

Niesety numeru nie mam. Nawet nie sprawdzałam, czy był przy ogłoszeniu.  Ja jestem z tych naiwnych ludzi, którzy ślepo wierzą w uczciwość. Sama też nigdy nie podaję numeru. Aj jaka jestem na siebie zła . Cena nawet nie była zbyt okazyjna, bo za 70 zł ta gra chodzi na allegro.  Na policję pójdę tak czy inaczej . Nie rozumiem jednego. Czemu policja nie może znaleść takich oszustów ? Przecież przy zakładaniu konta w banku podaje się zawsze prawdziwe dane osobowe z koniecznością podania dowodu? Czyżby Ci oszuści mieli fałszywe dowody ?

Twój przelew poszedł na rachunek bankowy. Rachunek bankowy ma np. anonimowa karta prepaid z konkursu. Rejestrujesz ją na stronie banku i możesz podać dane nawet Świętego Mikołaja z Laponii, nikt tego nie będzie sprawdzał, a pieniądze będą wpływały na ten rachunek.

Oczywiście można byłoby odnaleźć oszusta, aczkolwiek mojemu koledze powiedzieli coś w stylu "A czego pan od nas oczekuje? Że pojedziemy pod ten adres do miasta na drugim końcu Polski? Możemy co najwyżej dzielnicowego w tym rejonie zawiadomić, no ale co on może zrobić? Sprawdzi, czy ktoś tam mieszka i co poza tym?" Tak więc: jak na policję, to od razu z gotowym scenariuszem działań, bo oni nie wiedzą, co robić emotka

Na Twoim miejscu i tak bym poszła na komendę, żeby im popsuć statystyki emotka Ale na sukces się nie nastawiaj, takie rzeczy tylko w filmach oraz dla VIPów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6311207 Napisano: 16.01.2017 10:23:59 w Pomocy!!!!
agniehaha89 napisał(a):

imie nazwisko do przelewu mam, ale nie wiadomo czy prawdziwe. Poza tym numer konta bankowego. Zrobiłam prtint sc z rozmowy . Kasa nie taka duża bo tylko 60 zł ale mimo wszystko aż mną trzęsie .

A numer telefonu do tej osoby?

Zawsze możesz np. wysłać za kilka dni list polecony z wezwaniem do przesłania przedmiotu sprzedaży. Ale jeśli chodzi o 60 zł... na policję nie licz. Mój kolega 700 zł stracił i dosłownie go wyśmiali, że im d/8 zawraca, bo przecież na pewno będzie happy end emotka

UWAGA! W/w kolega bardzo się wk* i przez dwa miesiące wyszukiwał oszustów na Olx. Abstrahując od licznych historii i przekrętów, które udało mu się wykryć -> przestrzegam przed akcjami typu "Oddam za darmo ciuszki dla dziecka!" Otóż schemat jest taki: oszuści zamieszczają ogłoszenie z nieswoimi zdjęciami ciuszków. Następnie piszą, że za darmo, ale tylko wysyłka pocztą, bo są całymi dniami w pracy, bo się nie bawią w odbiory osobiste itepe. Należy im tylko przesłać 20 zł na opłatę pocztową. W ciągu godziny jest mnóstwo odsłonięć takiego ogłoszenia, niechby chociaż 1000 osób zrobiło przelew po 20 zł... Po czym ogłoszenie od razu znika, konto również znika, a ktoś wypukał ludzi na 20.000 zł. Ale dla policji to i tak będą heheszki i nie zawracaj mi Pani głowy o dwajścia zyla emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6311197 Napisano: 16.01.2017 10:12:44 w Pomocy!!!!
agniehaha89 napisał(a):

Chyba właśnie zostałam oszukana na OLX. Przelałam pieniądze. Ogłoszenie zniknęło i konto również. Co mam teraz robić ?

Mój kolega poszedł na policję, a tam mu powiedzieli "Paaanieee, przecież ta przesyła może jeszcze dojść, proszę się zgłosić za dwa-trzy tygodnie, teraz nie ma sensu działać, co ja mogę pomóc bla bla bla".

A masz dane sprzedającego? Imię, nazwisko, adres zamieszkania? Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#6311001 Napisano: 14.01.2017 23:37:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yolka123 napisał(a):

W tytule maila:
Podziel się swoją opinią i odbierz bon do salonów Empik
Nadawcą jest vispl@its.jnj.com.
Zaproszenie do ankiety przyszło 12 I, bon nazajutrz po wypełnieniu emotka

Dziękuję za info.

Mam nadzieję, że jeszcze mejl dojdzie, bo tak mnie wk* z tym spamem, że wszystko od Acuvue usuwam z automatu emotka Wyświetl w wątku >>
1 yolka123 0

joan

#6310993 Napisano: 14.01.2017 23:08:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Nie wiem, w którym wątku o tym pisać.
Info do wszystkich osób, które brały udział w konkursie Acuvue o Iphony!!!
Acuvue wraz z GFK wysyłają maile do osób, które brały udział w ostatnim konkursie Acuvue z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety. Za jej wypełnienie dają bon do empik.com na 30 zł Niestety ten mail trafia do SPAMu więc sprawdźcie skrzynki!

A czy możesz napisać, jaki jest tytuł tego mejla? Bo odkąd wzięłam udział w konku Acuvue, spamują nieustannie jak pofyrtani emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6310992 Napisano: 14.01.2017 23:07:23 w Podejrzany fanpage na FB organizujący konkurs
izak1000 napisał(a):

slavek napisał(a):

https://www.faceb...ka-1296250890435857/ kolejny lep na bezmyślnych 

Nie bralam udzialu w tej szopce a jestem jako jedna z wygrywających.Co mam zrobić aby mój link usunęli,nie widzę tam żadnego kontaktu do nich.

Nie ma żadnego kontaktu, bo to fejkowy profil. Najlepiej go zgłosić jako oszustwo, jeśli zrobi tak większa liczba osób, znikną. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

joan

#6310517 Napisano: 13.01.2017 08:54:17 w Czy informują/ informowali?
eskel napisał(a):

Czy konkursy Wielkie testowanie - ktokolwiek dostał maila? Ariel Baby i Fairy do zmywarek?

Fairy ma czas do 18.01.2017. Wyświetl w wątku >>
0 0