Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Z tego bym zrezygnowała, zaraz pojawią się dziwacy, którzy każdy wpis cudzy będą komentowali w stylu: "Zgadzam się." / "No cóż..." / "Dokładnie." itd.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Buty czarne nie-ślubne przejdą; najlepiej, gdyby były bez wielkiego i bijącego po oczach logo producenta.
Co do spodni, może lepiej czarne sztruksy? Ich czerń jest "głębsza", ładniej się też układają - ale nie wiem, czy Twój syn nosi takiego rodzaju spodnie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"Dzień dobry,
Już skontaktowaliśmy się ze zwycięzcami II tury. Niestety jeszcze nie wszyscy laureaci odesłali nam paragony – dlatego nie publikujemy listy." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ponoć wyniki miały być "niebawem" i "za chwilkę" -> bez komentarza
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Tak, kilka osób pisało, że czekają. Niestety, Albedo jest teraz zawalone Kamisami i wszelkimi innymi akcjami, chyba trzeba im się przypomnieć... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Żytem, o łi żytem!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przybijam piątkę!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zależy, co wyskoczy na paragonie. Sądzę, że jeśli np. "2x Lenor" to ok, ale jeśli "Lenor promocja" to już nie ok. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
U mnie ten sam dylemat, jeno w kwestii kapsułek Fairy do zmywarki, zostało 6 szt. w paczce
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przyszła karta Shell z RMFu przyklejona do formularza. I tyle, żadnej instrukcji. Teoretycznie na karcie powinny być nabite punkty umożliwiające odbiór nagrody.
Nie bardzo wiem, co robić - czy mam tę kartę zarejestrować? Online? Poprzez formularz z wysyłką pocztą? Czy ta karta jest już aktywna z wpisanymi moimi danymi? A może jest nieaktywna (tylko wtedy nie byłoby na niej chyba nabitych wygranych punktów)?
Posiadam już taką kartę Shell ClubSmart, bo od lat jestem ich stałą klientką i poza Shellem tankuję jedynie na wyjazdach. Czy mogę zarejestrować drugą kartę na siebie? Czy lepiej na mojego faceta?
Obawiam, się, że gdy zadzwonię na Infolinię i powiem "Wygrałam kartę w konkursie RMF, czy może mi Pani pomóc?" usłyszę "Yyy nie mogę, nie spotkałam się z takim przypadkiem."
Help!
elizam - ? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Podbijam -> najpóźniej dzisiaj mieli zamieścić wyniki obu etapów, a na stronie ciągle wisi tylko pierwszy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wczoraj wieczorem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Co do ITM to nie wiem, ale podejrzewam, że w C4 może być rezerwa, bo nagrody nieco tandetne + mało wartościowe + nie podawało się numeru paragonu. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Twój przelew poszedł na rachunek bankowy. Rachunek bankowy ma np. anonimowa karta prepaid z konkursu. Rejestrujesz ją na stronie banku i możesz podać dane nawet Świętego Mikołaja z Laponii, nikt tego nie będzie sprawdzał, a pieniądze będą wpływały na ten rachunek.
Oczywiście można byłoby odnaleźć oszusta, aczkolwiek mojemu koledze powiedzieli coś w stylu "A czego pan od nas oczekuje? Że pojedziemy pod ten adres do miasta na drugim końcu Polski? Możemy co najwyżej dzielnicowego w tym rejonie zawiadomić, no ale co on może zrobić? Sprawdzi, czy ktoś tam mieszka i co poza tym?" Tak więc: jak na policję, to od razu z gotowym scenariuszem działań, bo oni nie wiedzą, co robić
Na Twoim miejscu i tak bym poszła na komendę, żeby im popsuć statystyki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A numer telefonu do tej osoby?
Zawsze możesz np. wysłać za kilka dni list polecony z wezwaniem do przesłania przedmiotu sprzedaży. Ale jeśli chodzi o 60 zł... na policję nie licz. Mój kolega 700 zł stracił i dosłownie go wyśmiali, że im d/8 zawraca, bo przecież na pewno będzie happy end
UWAGA! W/w kolega bardzo się wk* i przez dwa miesiące wyszukiwał oszustów na Olx. Abstrahując od licznych historii i przekrętów, które udało mu się wykryć -> przestrzegam przed akcjami typu "Oddam za darmo ciuszki dla dziecka!" Otóż schemat jest taki: oszuści zamieszczają ogłoszenie z nieswoimi zdjęciami ciuszków. Następnie piszą, że za darmo, ale tylko wysyłka pocztą, bo są całymi dniami w pracy, bo się nie bawią w odbiory osobiste itepe. Należy im tylko przesłać 20 zł na opłatę pocztową. W ciągu godziny jest mnóstwo odsłonięć takiego ogłoszenia, niechby chociaż 1000 osób zrobiło przelew po 20 zł... Po czym ogłoszenie od razu znika, konto również znika, a ktoś wypukał ludzi na 20.000 zł. Ale dla policji to i tak będą heheszki i nie zawracaj mi Pani głowy o dwajścia zyla
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Mój kolega poszedł na policję, a tam mu powiedzieli "Paaanieee, przecież ta przesyła może jeszcze dojść, proszę się zgłosić za dwa-trzy tygodnie, teraz nie ma sensu działać, co ja mogę pomóc bla bla bla".
A masz dane sprzedającego? Imię, nazwisko, adres zamieszkania? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję za info.
Mam nadzieję, że jeszcze mejl dojdzie, bo tak mnie wk* z tym spamem, że wszystko od Acuvue usuwam z automatu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A czy możesz napisać, jaki jest tytuł tego mejla? Bo odkąd wzięłam udział w konku Acuvue, spamują nieustannie jak pofyrtani
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie ma żadnego kontaktu, bo to fejkowy profil. Najlepiej go zgłosić jako oszustwo, jeśli zrobi tak większa liczba osób, znikną. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Fairy ma czas do 18.01.2017. Wyświetl w wątku >>