Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6310452 Napisano: 12.01.2017 22:01:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

Joan: Kartka z adnotacją "do rąk własnych", jak to nie pismo z sądu, trafi do każdego z rodziny/sąsiadów/znajomych, jak się ma dobre kontakty z listonoszem. Mogli to rozegrać inaczej, ale może chcieli zrobić trochę szumu? Marketingowcy czasem widzą w tym większy sens emotka  

Zawsze można kuriera wynająć, co całą Polskę obleci i każdego laureata wylegitymuje - biorąc pod uwagę podejrzane zbiorowiska laureatów, długo by mu to nie zajęło emotka

Masz rację - musieli wykryć jakiś przekręt i potem się wszystko posypało, jak domek z kart. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6310445 Napisano: 12.01.2017 21:53:46 w Czy informują/ informowali?
memos napisał(a):

Czy informowali z C4 Kamis z minutnikami?

Tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6310442 Napisano: 12.01.2017 21:51:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

(...) Dobrze wiedzą, że będą "widma", które nie odbiorą nagrody  emotka

Otóż to. Niektórzy nie wiedzieli nawet, że wygrali, inni już albo jeszcze nie żyją.

Mogli to rozegrać inaczej - tamte karty olać, a wysłać nową partię kart z opcją "do rąk własnych", każdy z laureatów wiedziałby tym razem, co robić i na co zwrócić uwagę przy odbiorze karty emotka I byłoby po problemie.

Może przynajmniej skończą się akcje z tymi debilnymi bramkami emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6310439 Napisano: 12.01.2017 21:45:37 w SZUKAM....
Prad napisał(a):

Myślę że nie będzie problemu z dojęciem kto i czy brał wtedy samochód ale zdziwiło nas że nie policja a straż miejska zamiast zdjęcia wysłała formularz do wskazania "sprawcy"

Może mają zdjęcie u siebie do wglądu, ale nie wysyłają pocztą? Zawsze myślałam, że mandaty za złe parkowanie wkładają za wycieraczkę, a tu proszę - pismo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6310424 Napisano: 12.01.2017 21:17:56 w SZUKAM....
Prad napisał(a):

mąż dostał pisemko że ma wskazać kto stał w danym dniu i czasie pod wskazanym adresem jego samochodem bez żadnego zdjęcia że faktycznie tak było. W naszym cudownym kraju bez udowodnienia winy człowiek jest niewinny więc dlaczego my mamy wskazywać kogoś być może bezpodstawnie?

Tak Ci się tylko wydaje na podstawie amerykańskich filmów, w naszym kraju to oskarżony musi udowodnić swoją niewinność...

Możecie wystosować pismo, żeby Wam przesłali zdjęcie, że samochód tam stał. Ale czy tak zrobią? Jeśli np. w centrum miasta parking jest płatny, w razie braku uiszczenia opłaty pan parkingowy umieszcza karteczkę z karą za wycieraczką. A on przecież również nie robi zdjęć.

Moim zdaniem należy sobie zadać pytanie: Kto z rodziny miał wtedy dostęp do auta i czy rzeczywiście zaparkował niezgodnie z przepisami? I albo uczciwie zapłacić albo drążyć sprawę. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6310234 Napisano: 12.01.2017 13:14:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

Może to losowanie było w II turze Wielkopolskiego??? emotka   emotka emotka

Biorąc pod uwagę, że spora część dań wygląda jak coś, co na Śląsku zwiemy "jakiś dżist"... kto wie! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6310228 Napisano: 12.01.2017 13:11:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mysia napisał(a):

no właśnie, szaleństwo.. weź się tu człowieku staraj.. a wystarczyło postawić olej i cyknąć foto komórką, spróbuję jeszcze raz ale chwilowo brak mi słów emotka
ps. nie mam nic do robienia fotek komórką, chodzi o ich jakość..

Ja chyba od dziś będę codziennie pykała foty obiadu - a co mi tam, postawię olej na stole i pierdynkę zdjęcie, może wygram lodówkę emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6310224 Napisano: 12.01.2017 13:07:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
ilosto3995 napisał(a):

To są jakieś żarty, A może ja nie doczytałam w regulaminie , że chodziło o potrawy wigilijne a nie o apetycznie wyglądającą potrawę z dobrym jakościowo zdjęciem . I po co tyle starań było ;/

No hardkor. Ale pewnie jak zwykle skargi były, że:
- to konkurs dla blogerek kulinarnych, zwykła polska gospodyni nie ma szans,
- to konkurs dla krezusów posiadających drogie aparaty fotograficzne, zwykły polski wielbiciel oleju nie ma szans,
- to konkurs dla ludzi z nadmiarem czasu, zwykły polski pracownik nie ma szans...

I tak dalej.

Pytają, czy nabrałam apetytu na konkurs. Hmm, zdecydowana większość prac jest tak ohydna, że apetyt straciłam. Fuj.

Przytulaski dla tych uczestników konkursu, co jednak trzymają poziom! emotka

PS: Uważam się za w miarę obiektywnego jurora, bo w konku nie biorę udziału emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6310180 Napisano: 12.01.2017 12:07:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

Dzwonili do Was z loterii urodzinonej DPD z nr +48566651010
Niby mój nr został wylosowany i wygrałam tablet i coś tam jeszcze i że dziś za 1 zł ten tablet, umowa na 36 m-cy, kwota 69 zł... nie zrozumiałam do końca bo jestem w pracy, chciałam żeby mi regulamin podesłali na maila, ale to chcieli moje dane z peselem, bo kuriera i tak wyślą i jeśli nie będę chciała to po postu nie odbiore, powiedziałam, żeby zadzwonili do mnie później. Nie wiem co myśleć, naciągacze? 

emotka

Jeśli zadzwonią ponownie, poproś o pełne dane firmy i osoby, z którą rozmawiasz, bo Ci potrzebne, żeby zgłosić sprawę na policji emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6310036 Napisano: 11.01.2017 23:15:13 w Wkurza mnie...
Co mnie się pomerdało, że na konek w Kaufie kupiłam Calgon + Finish?! emotka

Produkt Finisha nawet nie był mi potrzebny, ale mniejszy objętościowo, a trochę jednak z buta mam do sklepu emotka

Teraz się zorientowałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6309802 Napisano: 11.01.2017 12:30:35 w Lay's
Wyszukiwanie fotek tym razem pomoże tylko w przypadku nieudolnych plagiatorów, wystarczy chwilkę pomyśleć, pobawić się programem do zdjęć i nikt zębisk nie rozpozna.

Powinno się całą twarz pokazywać - w końcu i tak Lidia wie już wszystko o wszystkich emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6309781 Napisano: 11.01.2017 12:05:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wiem, czy na tym polega problem, ale kart na podpis nie wkłada się do czytnika; należy przesunąć taką kartę przez pasek z boku czytnika, wtedy czytnik wychwyci ją i od razu wydrukuje się potwierdzenie płatności, które należy podpisać i oddać kasjerce. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6309612 Napisano: 10.01.2017 20:51:46 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

Hmmm czyli jest ok?  Tego power cos muszę sobie chyba kupić zobaczę jak pójdzie dalej... na necie piszą że bateria długo działa a po 52'min wyszło z 64% na 30 % mam nadzieje ze w pracy jak będę to mi nie padnie od tak :-/ 

Ze smartfonami tak jest emotka Najlepiej nie używać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6309609 Napisano: 10.01.2017 20:46:21 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

Mam pytanie, otóż po wielu namowach wszystkich kupiłem,sobie smartfona... wlasnie go próbuje i testuje baterie... 40 minut rozmowy i zniknęło 23% baterii... czy to normalne? Czy jednak poszło jej jednak za dużo? Zna sie ktoś na tym? Czy bateria jest dobra czy jednak marna? 

Smartfony tak mają, im starszy tel, tym dłużej trzyma bateria emotka Jak myślisz, po co wymyślili te całe power banki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6309401 Napisano: 10.01.2017 11:21:01 w SZUKAM....
zdolnabestia napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Był w bazie: https://www.e-kon...ia.html#.WHSxQly2tgs

Dzięki.
Nie wiem jak działa wyszukiwarka na stronie, ale nie znajduje tego konkursu po wpisaniu słowa "kamis"  emotka
Dostałam zgłoszenie, że konka nie było w bazie i faktycznie niewtajemniczeni w konkursy promocyjne mogą go nie znaleźć... 

Dziwne, bo i w tytule i w tagach jest słowo "kamis" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6309400 Napisano: 10.01.2017 11:19:08 w Kaufland konkursy
Łka u lekarza baba z Bydgoszczy
narzeka, że Kauf się o nią nie troszczy
lament na kozetce
znów pustka w gazetce
podpaskowy kryzys zaostrzy.

pam param

Zapytuję, czy ktoś dostał nową gazetkę i jest na czym oko zawiesić? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6309373 Napisano: 10.01.2017 10:16:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Kamis dziś do nikogo nie dzwonił? Możliwe żeby już wszystkich poinformowali skoro puścili eski na nieodebrane? emotka

Oni chyba eski puszczają po zakończeniu obdzwaniania pojedynczego dnia, a nie całego konkursu.

Pomyśl, ile oni teraz mają konkursów na głowie, a przestaniesz się zastanawiać, czemu nie dzwonią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6309220 Napisano: 09.01.2017 18:21:58 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Ze przeszedl to wiem. Ze przejdzie tez bylo wiadomo. Nie szukam zaczepki, nie chce wywolywac burzy, po prostu chcialam sie zapytac czy cos sie zmienilo w waszym odczuciu, bo takie bylo zalozenie.

Owszem. Mniej wqrwienia, przynajmniej na oczach. emotka
Poza tym chyba nie do końca się przeniósł, skoro od czasu do czasu dostaję błagalne miauczenia na PW, czy aby nie mam czasem paragonu na konk XYZ.

Otóż to. Ten wątek był, jak koopa. Niech sobie ta koopa leży gdzie indziej, nie muszę jej oglądać emotka Na forum powiało świeżością emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6309158 Napisano: 09.01.2017 16:14:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wygląda na to, że przyszedł zestaw zwany Paczka sprzątaczka.

Tylko nadawcą był Cursor, a nie regulaminowy Loyalty Point emotka

PS: Kuriera nie znam. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6308958 Napisano: 09.01.2017 12:06:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

dzwonił sympatyczny pan z kamisa-smaki 25-lecia/stojak na przyprawy/-i pytałam czy młynki już wszystkie powiadomione to mówił że tak ale jakoś mało tych było tych młynków według mnie może będzie rezerwa jeszcze?

Kto wie, w końcu "Trwa weryfikacja pozostałych laureatów." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0