Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jeśli zadzwonią, dam Ci znać
PS: W porównaniu z młynkami... szok, jaki wysyp nagród na forum! Jeszcze więcej laureatów, niż przy nożach. Czyli w etapie młynkowym było coś nie ten tegez
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
- banan ?
-
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zupełnie nie znam się na samochodach. My po prostu zimą codziennie gdzieś jeździmy; dzisiaj np. byłam bez powodu u mamy, żeby tylko rozruszać auto.
Mój tata samochód garażuje, ale tata postanowił ostatnio chodzić do pracy pieszo - taki miał kaprys, bo ładna pogoda i śnieg chrupie pod stopami. No i po trzech dniach przerwy w jeżdżeniu akumulator w samochodzie siadł zupełnie. Do dziś się nie obudził. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
"4. Aby wziąć udział w Konkursie, osoba przystępująca do Konkursu musi posiadać przez cały Okres Trwania Konkursu, aktywny profil na portalu Facebook, przez co rozumie się profil niezablokowany czasowo lub trwale przez Facebook (dalej: „Profil”), założony i prowadzony zgodnie z regulaminem opublikowanym przez Facebook oraz wszystkimi innymi zasadami, politykami lub wytycznymi Facebooka."
Kto nie rozumie lub nie akceptuje tego punktu regulaminu, powinien zrezygnować z udziału. Nagrodzono przynajmniej jedną osobę, która w/w wymogu nie spełnia. Czy jeszcze kogoś? Nie wiem, bo nie grałam i nie śledzę na bieżąco wyników. Ja tylko mogę się podzielić swoimi uwagami
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Prawdziwa autorka zdjęcia już zgłosiła kradzież organizatorowi konka BelVita
Była kiedyś na naszym forum pewna plagiatorka... potem "niby" usunęła konto... zastanawiam się, czy zbieżność nazwisk jest przypadkowa
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kurde, może Pani Ewlina jest również moją krewną?! Musze natychmiast prześledzić uważnie swoje drzewo genealogiczne, może akurat gdzieś się pojawi, to też zgłoszę jej zdjęcie do konkursu jako swoje, w końcu rodzina powinna się wspierać
Dodam jeszcze, że uczestnikiem może być jedynie "osoba fizyczna posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych, zamieszkała na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej", a Pan Plagiator ponoć mieszka w Nowym Jorku. Przynajmniej tak twierdzi, no ale może jedynie se wpisał NY, żeby d* na fejsie wyrywać!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Powinno być, również mnie zdziwiły te wyniki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja również nic
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem, na razie mam maraton codziennych przegranych
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Że tak powiem: u mnie zaskoczenia nie ma
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie mówię, że czytają wszystko, ale w pewnym momencie chyba jednak i owszem, bo nie wygrać przy tylu zgłoszeniach... ale cóż, konkursy to oszujstwo!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W pewnym sensie udowodnili, że (na którymś etapie "wybierania") pracownicy Avanti jednak czytają, co nagradzają
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Obejrzałam tylko stopklatkę z napisem "Nie wygraliśmy"
Współczuję WSB, że sponsorowali coś takiego
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To idź na całość -> zrób metamorfozę totalną i zostań kobietą
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I to miało sens
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W konkursie etapowym / bramkowym chwalić się nie warto - chyba, że chcesz mieć skrzynkę zapchaną pytaniami "kiedy / jak / co".
Jeśli nie wierzysz, wygraj coś i zamieść odpowiedni wpis w MDW
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Albedo nigdy CI nie powie, który paragon wysłać; w tym konkretnym konkursie kilka osób ich pytało po zakończeniu poprzednich edycji "Smaków..." i nikomu nie podpowiedzieli
W Netto dyskretny minutnik kuchenny z elektrycznym wyświetlaczem! (prawdopodobnie mocowany na magnes, tak mi to wygląda w gazetce) -> 9,99 zł
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Obstawiam, że co trzeci zgłaszany uśmiech to będzie Shakira