Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6308945 Napisano: 09.01.2017 11:51:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy moglibyście pisać w MDW z jakich dni aktualnie dzwoni Kamis ze stojakami? Tyle wpisów i nic nie wiadomo.

Jeśli zadzwonią, dam Ci znać emotka

PS: W porównaniu z młynkami... szok, jaki wysyp nagród na forum! Jeszcze więcej laureatów, niż przy nożach. Czyli w etapie młynkowym było coś nie ten tegez emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6308940 Napisano: 09.01.2017 11:47:40 w WC - rozmowy o wszystkim
gocha542 - dziękuję za wyjaśnienie emotka Myślałam, że może chodzi o politykę albo ogłoszono Dzień Dobroci Dla Bliźniego emotka Wyświetl w wątku >>
1 gocha542 0

joan

#6308936 Napisano: 09.01.2017 11:40:03 w WC - rozmowy o wszystkim
Dlaczego wczoraj niektórzy użytkownicy FB zmienili status na:
- banan ?
- emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6308925 Napisano: 09.01.2017 11:17:08 w Czy informują/ informowali?
"Lista marzeń" -> dwa ostatnie etapy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6308793 Napisano: 08.01.2017 21:37:42 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

Wkurza mnie, że samochód nie chce zapalić emotka
A Wy jak sobie radzicie z autami podczas mrozów?

Zupełnie nie znam się na samochodach. My po prostu zimą codziennie gdzieś jeździmy; dzisiaj np. byłam bez powodu u mamy, żeby tylko rozruszać auto.

Mój tata samochód garażuje, ale tata postanowił ostatnio chodzić do pracy pieszo - taki miał kaprys, bo ładna pogoda i śnieg chrupie pod stopami. No i po trzech dniach przerwy w jeżdżeniu akumulator w samochodzie siadł zupełnie. Do dziś się nie obudził. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6308653 Napisano: 07.01.2017 23:22:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W kontekście BelVity przypominam, że:

"4. Aby wziąć udział w Konkursie, osoba przystępująca do Konkursu musi posiadać przez cały Okres Trwania Konkursu, aktywny profil na portalu Facebook, przez co rozumie się profil niezablokowany czasowo lub trwale przez Facebook (dalej: „Profil”), założony i prowadzony zgodnie z regulaminem opublikowanym przez Facebook oraz wszystkimi innymi zasadami, politykami lub wytycznymi Facebooka."

Kto nie rozumie lub nie akceptuje tego punktu regulaminu, powinien zrezygnować z udziału. Nagrodzono przynajmniej jedną osobę, która w/w wymogu nie spełnia. Czy jeszcze kogoś? Nie wiem, bo nie grałam i nie śledzę na bieżąco wyników. Ja tylko mogę się podzielić swoimi uwagami emotka Nie płaczcie potem, że Wam odebrano nagrodę... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6308643 Napisano: 07.01.2017 21:39:13 w PLAGIATY
maryam napisał(a):

hi, hi https://www.faceb...p;type=3&theater

Prawdziwa autorka zdjęcia już zgłosiła kradzież organizatorowi konka BelVita emotka

Była kiedyś na naszym forum pewna plagiatorka... potem "niby" usunęła konto... zastanawiam się, czy zbieżność nazwisk jest przypadkowa emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6308631 Napisano: 07.01.2017 19:27:42 w PLAGIATY
maryam napisał(a):

hi, hi https://www.faceb...p;type=3&theater

Kurde, może Pani Ewlina jest również moją krewną?! Musze natychmiast prześledzić uważnie swoje drzewo genealogiczne, może akurat gdzieś się pojawi, to też zgłoszę jej zdjęcie do konkursu jako swoje, w końcu rodzina powinna się wspierać emotka

Dodam jeszcze, że uczestnikiem może być jedynie "osoba fizyczna posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych, zamieszkała na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej", a Pan Plagiator ponoć mieszka w Nowym Jorku. Przynajmniej tak twierdzi, no ale może jedynie se wpisał NY, żeby d* na fejsie wyrywać! emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6308509 Napisano: 06.01.2017 21:27:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
bridget napisał(a):

tak patrze na wyniki duracella nie powinno być 100 laureatów? i 2 głównych?

Powinno być, również mnie zdziwiły te wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6308319 Napisano: 05.01.2017 23:06:23 w Smolar
anialistopad napisał(a):

To tylko ja nie mam.nic od Smolarka heh

Ja również nic emotka Przyzwyczaiłam się do wizji, że gdy jest 1000 nagród, a zgłoszeń 1001, to owo jedyne nienagrodzone zgłoszenie przypada mnie, ale... przykro tak na przywitanie nowego roku od razu dostać w pysk emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, ZetZ 0

joan

#6308077 Napisano: 05.01.2017 15:10:59 w Smolar
kalafior napisał(a):

U mnie też! A myślałam że mam taki super tekst!
Co z tym maratonem codziennych wygranych?  emotka

Nie wiem, na razie mam maraton codziennych przegranych emotka Ciągle w peletonie, niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6308060 Napisano: 05.01.2017 15:04:02 w Smolar
marzenier napisał(a):

Smolar wrzucił zakładkę "na świecznym stole" kasia lipton.Można sobie spr.czy się wygrało.Zapewne za chwile będą smsy.

Że tak powiem: u mnie zaskoczenia nie ma emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6308059 Napisano: 05.01.2017 15:02:23 w Lay's
edzia21 napisał(a):

Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze z tym czytaniem u Avanti bywa roznie, bardzo roznie...ale nie mowie ze nie emotka

Nie mówię, że czytają wszystko, ale w pewnym momencie chyba jednak i owszem, bo nie wygrać przy tylu zgłoszeniach... ale cóż, konkursy to oszujstwo! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6308053 Napisano: 05.01.2017 14:56:57 w Lay's
krseta napisał(a):

maryam napisał(a):

Co oni tam napisali że nie udało się wygrać? emotka Może się pochwalą?

na końcu filmu jest kilka przykładowych zgłoszeń

W pewnym sensie udowodnili, że (na którymś etapie "wybierania") pracownicy Avanti jednak czytają, co nagradzają emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6308044 Napisano: 05.01.2017 14:39:30 w Lay's
krseta napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=rNpvyl1vff0

wynik zgodnie z przewidywaniami

Obejrzałam tylko stopklatkę z napisem "Nie wygraliśmy" emotka

Współczuję WSB, że sponsorowali coś takiego emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6307957 Napisano: 05.01.2017 11:58:32 w Wkurza mnie...
lukasz261182 napisał(a):

o i prosze meszczyzni znowu zostali dyskriminowani w konkursie metamorfozy mogo brac udzial tylko kobiety LOL

To idź na całość -> zrób metamorfozę totalną i zostań kobietą emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

joan

#6307891 Napisano: 05.01.2017 09:45:32 w Lay's
synk napisał(a):

na stronie Lays Pakistan (podobny konkurs) zamieszczano zdjęcia - tyle że tam trzeba było zrobić selfie z torebką przy twarzy.

I to miało sens emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6307884 Napisano: 05.01.2017 09:34:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
harnas napisał(a):

Mnie a propo Ferrero fascynuje inna rzecz - niby nikt nie wygrywał, nikt się nie chwalił, by nie nakręcać konkurencji, a jak jest problem to nagle 300 laureatów się odnalazło i walczą razem w swojej sprawie  emotka

W konkursie etapowym / bramkowym chwalić się nie warto - chyba, że chcesz mieć skrzynkę zapchaną pytaniami "kiedy / jak / co".

Jeśli nie wierzysz, wygraj coś i zamieść odpowiedni wpis w MDW emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6307883 Napisano: 05.01.2017 09:31:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

czy z kamisa loterii odsyłacie wszystkie zgłoszone paragony na ten stojak przypraw? czy jakoś można się dowiedziec który odesłać?

Albedo nigdy CI nie powie, który paragon wysłać; w tym konkretnym konkursie kilka osób ich pytało po zakończeniu poprzednich edycji "Smaków..." i nikomu nie podpowiedzieli emotka

abodak napisał(a):

czy z kamisa na minutnik trzeba wysylac paragon i te dokumenty poczta?

W Netto dyskretny minutnik kuchenny z elektrycznym wyświetlaczem! (prawdopodobnie mocowany na magnes, tak mi to wygląda w gazetce) -> 9,99 zł emotka Bez żadnego cyrklowania i zawracania gitary, idziesz i kupujesz. Szału nie ma z tymi minutnikami od Albedo. Szkoda, że w tym konkursie nagrodami pocieszenia nie były produkty Kamis emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6307539 Napisano: 04.01.2017 12:00:32 w Lay's
Claudia77 napisał(a):

A ja mam pytanie , a jak oni będą potwierdzać, że uśmiech jest mój, syna, brata czy męża? Przecież nie wiadomo czy ktoś nie dołączy uśmiechu kogokolwiek z neta? Jak to podlega weryfikacji, bo jeśli nie to jak cokolwiek wygrać będąc uczciwym?

Obstawiam, że co trzeci zgłaszany uśmiech to będzie Shakira emotka Kretyński pomysł z tymi uśmiechami, powinno się całą facjatę zamieszczać emotka Wyświetl w wątku >>