Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6305383 Napisano: 28.12.2016 20:49:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A wiecie, dlaczego? Bo byłam w sklepie i konkursów brak, ale przecież jakżebym mogła wyjść bez paragonu?! emotka Coś mi w głowie zaświtało, że Olej Wielkopolski ma konkurs ogólnopolski, tom kupiła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6305358 Napisano: 28.12.2016 19:41:03 w Oddam za darmo
dziubus1000 napisał(a):

Podesle mi zyczliwa osoba kod coxa coli fanty lub sprite na priv??? Bardzo prosze i z gory dziekuje bo do dodawanych kodow to ja szczesia nie mam

Spróbuj dodać jakieś konkursy do bazy, na pewno to kogoś zmotywuje do reakcji emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6305334 Napisano: 28.12.2016 18:47:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cholibka, akurat dzisiaj byłam w sklepie i kupiłam olej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6305244 Napisano: 28.12.2016 14:54:16 w SZUKAM....
barszcz napisał(a):

kadett33 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Czy chodzi o Nik karty,bo tylko to mam

chodzi o coś takiego:
https://webinside...esylka-z-pinem03.jpg

Dziękuję.
Nie miałam w kopercie niczego podobnego:-(Próbuję się dodzwonić do agencji,ale bez rezultatu,włącza się sekretarka!

Bo z tym jest jakaś pomyłka emotka Na piśmie przewodnim jakaś naklejka, człowiek ją odrywa, zgniata w palcach w kuleczkę, patrzy, a na kartce nic nie ma. Podrapie się po głowie i finito. A PIN jest na tej przezroczystej naklejce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6305240 Napisano: 28.12.2016 14:49:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ace napisał(a):

(...) No i ja zawsze jeszcze się zastanawiam co jak po główną się nikt nie zgłosi/nie spełni warunków, a okaże się że to ja byłam następna w kolejce emotka (...)

Przeważnie jest tak, że rezerwista nagrody głównej nic nie dostaje, czyli nie łapie się nawet na nagrodę pocieszenia emotka Bo jedna osoba była lepsza, a tysiąc innych gorszych, ale tak to jest właśnie zwykle z rezerwą.

Jedną z nielicznych agencji, która przesuwa laureatów w górę na liście zwycięzców (gdy inny laureat nie odeśle prawidłowej dokumentacji) jest Streamline. Bardzo mi się takie podejście podoba! emotka Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

joan

#6305184 Napisano: 28.12.2016 13:40:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
Czegoś tu nie rozumiem. Na co niby miałoby być to pełnomocnictwo? Na odbiór przesyłki? I co, notariusz to klepnie z dzisiejszą datą, żeby działało wstecz? emotka

Odbiór niezasilonej karty już nastąpił, teraz osoba podpisana na karteczce mogłaby ewentualnie podarować tę kartę prawowitemu właścicielowi. Ino nie wiem, czy notarialnie w formie darowizny, czy może wystarczy oświadczyć "Żem to szwagrowi dał na Gwiazdkę." emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6305016 Napisano: 27.12.2016 23:50:16 w Wkurza mnie...
Konkurs.

Zadanie polega na napisaniu opowiadania.

"… załączam link do foto relacji z pola akcji:" -> jeżu malusieńki, powiedz mi Elu Aniu tu oficjalnie na forum, co jest z Tobą nie ten tegez emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6304917 Napisano: 27.12.2016 18:14:33 w Lay's
sydariameki napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Lidka chyba zaś coś szykuje.... jak się będą liczyć takie zęby to nie mam szans emotka  

Wiadomo może kiedy ten konkurs rusza?

Nic nie wiem, ale kufa... Avanti będzie już miało Twoje: dane osobowe, adresy wszelakie, numer dowodu osobistego, PESEL i jeszcze dojdzie odcisk szczęki emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6304472 Napisano: 23.12.2016 20:50:35 w SZUKAM....
gryszelm napisał(a):

joan napisał(a):

Realizował ktoś z Was bon Pepco? Kasjerki wiedzą, o co chodzi?

Chciałam go dołączyć do prezentu dla mamy, a widzę, że na bonie nie ma żadnego kodu kreskowego do zeskanowania emotka

U mnie wiedziały emotka

Serdecznie dziękuję i Wesołych Świąt! Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6304463 Napisano: 23.12.2016 19:50:57 w SZUKAM....
Realizował ktoś z Was bon Pepco? Kasjerki wiedzą, o co chodzi?

Chciałam go dołączyć do prezentu dla mamy, a widzę, że na bonie nie ma żadnego kodu kreskowego do zeskanowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6304280 Napisano: 23.12.2016 10:55:24 w Wkurza mnie...
Wchodzę do łazienki i coś mi nie gra.
A fakt, jebutne plamy na suficie - zalali mnei sąsiedzi z góry.
emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6304275 Napisano: 23.12.2016 10:49:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudawka napisał(a):

Joan zawsze możesz to powtórzyć emotka Faktycznie jest mnóstwo zdjęć na widok których zazdroszczę mega poczucia estetyki i dobrego sprzętu do foto no i kulinarnego kunsztu emotka Mieć takie zdolności to dopiero życiowa wygrana emotka

Eh, PRAWDZIWY konkursowicz, taki z krwi i kości, to sobie nawet herbaty bez konkursu nie zrobi, a my jak te dwa duraki żeśmy w kuchni pitrasiły, sajgon i pobojowisko... no, przynajmniej brzuchy pełne emotka

Oj też chciałabym mieć takie zdolności: i kulinarne i fotograficzne emotka Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, andii 0

joan

#6304272 Napisano: 23.12.2016 10:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Wg mnie większość zdjęć jest naprawdę ładnych, tylko kilka słabszych i nie czepiałabym się w tym przypadku wyboru.
Ps. Grałam i nie wygrałam, ale wiem dlaczego - jury usłyszało ode mnie kilka słów na temat posiadania uczestników w nosie. 

Albo dlatego, że Twoja praca była za dobra - mnie się bardzo podoba, a sama wiesz, że przeważnie chcą nagrodzić Kowalskiego, co błyska lampą na tłustą golonkę, a nie kogoś, kto potencjalnie może być blogerką kulinarną emotka

rudawka napisał(a):

Joan, popijałaś olejem emotka emotka

Nieee, ale były megapyszne sałatki plus na ciepło kasza z ciecierzycą i jarmużem. Nadaremnie żeśmy gotowały i żarły! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6304267 Napisano: 23.12.2016 10:40:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

(...) https://www.olejw...ds/585031c2960ef.jpg a to ? co w tym jest fajnego?

Prawdziwie włoskie danie, czyli pizza + warzywa i element zaskoczenia: nudle spaghetti emotka

Nie mogę przeboleć, że wczoraj miałam megawyżerkę z Wielkopolskim właśnie, a żadnych zdjęć nie porobiłam (bom nie wiedziała o konku).

Sporo ludzi z forum, poznaję po zastawach stołowych oraz młynkach do przypraw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6304201 Napisano: 22.12.2016 22:30:23 w Lay's
cc_investigator napisał(a):

Czy ja mogę poprosić o jakiś skrót o co kaman?
Bo mi się to "zjawisko" przewija tutaj od kilku dni, a na ichniejszym fejsie widzę tylko słitfocie, bez interesującej treści.

O ile dobrze pamiętam, to kupili 1000 dużych paczek Laysów, żeby posłać 500 zgłoszeń i sprawdzić wiarygodność tego konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6304197 Napisano: 22.12.2016 22:05:54 w Lay's
mczarna napisał(a):

"Bez Kanału 400 unikalnych a reszta kopie najlepszych tekstów. Zrobiliśmy to w 24h ale jeszcze nie w tym odcinku. To jest zapowiedź."     

Jakkolwiek im nie kibicuję, chętnie zobaczę te teksty, szczególnie owe "kopiowane NAJLEPSZE" emotka
Dajcie znać, gdy pojawi się filmik emotka

Pewnie będzie srylion komentarzy, że konkurs był ustawiony emotka Ale Lidio & Co., wybaczcie mugolom - my wiemy, że dzielnie pracujecie, bo przecież regularnie Was sprawdzamy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6304031 Napisano: 22.12.2016 14:42:01 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

Nawet Heinekena wygrać nie mogę, tyle wysłanych i nic. Gdzieś wyczytałem, że trzeba pisać prosto z serca - wyobraziłem sobie jakbym je miał, tak pięknie napisałem i... emotka ... Przerzucam się na wino.

Kardiologiczno-alkoholowe rozterki konkursowicza emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6304028 Napisano: 22.12.2016 14:36:15 w Czy informują/ informowali?
agniehaha89 napisał(a):

Czy kinder bueno już pozamiatane? Można wyrzucić papierki ?

Może lepiej nie. Dodatkowo możesz nimi obniżyć cenę biletów do kina w ramach BuenoCzwartków ;) Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

joan

#6303972 Napisano: 22.12.2016 12:37:22 w SZUKAM....
pistacja9 napisał(a):

Jak najbardziej jest taka możliwość. Zadzwoń tylko wcześniej do tego oddziału by się upewnić, że przesyłka nadal tam leży, bo możliwe, że jest już u kierowcy a statusy na stronie są trochę nieaktualne.

Dziękuję za odpowiedź, jeśli status dziś wieczorem nie ulegnie zmianie, będziemy działać - na ostatnią chwilę dowiedzieliśmy się, co kupić pewnej dziewuszce, nigdzie w sklepach tego nie mieli, więc trzeba było kupić w sieci. I teraz stres... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6303948 Napisano: 22.12.2016 12:00:56 w SZUKAM....
Wg statusu w systemie, od wczoraj przesyłka paczkomatowa tkwi w oddziale InPost w Katowicach. Jest nam potrzebna najpóźniej na jutro/sobotę. Czy jest możliwość, że sami sobie po nią podjedziemy do w/w oddziału InPost? Wiadomo, że nie wsadzą jej do paczkomatu, jeśli nie będzie wolnej skrytki, a trudno zgadywać, czy akurat będzie.

Czy ktoś z Was odbierał swoją paczkę w oddziale InPostu, zamiast w paczkomacie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0