Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spróbuj dodać jakieś konkursy do bazy, na pewno to kogoś zmotywuje do reakcji
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bo z tym jest jakaś pomyłka
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Przeważnie jest tak, że rezerwista nagrody głównej nic nie dostaje, czyli nie łapie się nawet na nagrodę pocieszenia
Jedną z nielicznych agencji, która przesuwa laureatów w górę na liście zwycięzców (gdy inny laureat nie odeśle prawidłowej dokumentacji) jest Streamline. Bardzo mi się takie podejście podoba!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Odbiór niezasilonej karty już nastąpił, teraz osoba podpisana na karteczce mogłaby ewentualnie podarować tę kartę prawowitemu właścicielowi. Ino nie wiem, czy notarialnie w formie darowizny, czy może wystarczy oświadczyć "Żem to szwagrowi dał na Gwiazdkę."
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zadanie polega na napisaniu opowiadania.
"… załączam link do foto relacji z pola akcji:" -> jeżu malusieńki, powiedz mi Elu Aniu tu oficjalnie na forum, co jest z Tobą nie ten tegez
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nic nie wiem, ale kufa... Avanti będzie już miało Twoje: dane osobowe, adresy wszelakie, numer dowodu osobistego, PESEL i jeszcze dojdzie odcisk szczęki
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Serdecznie dziękuję i Wesołych Świąt! Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Chciałam go dołączyć do prezentu dla mamy, a widzę, że na bonie nie ma żadnego kodu kreskowego do zeskanowania
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A fakt, jebutne plamy na suficie - zalali mnei sąsiedzi z góry.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Eh, PRAWDZIWY konkursowicz, taki z krwi i kości, to sobie nawet herbaty bez konkursu nie zrobi, a my jak te dwa duraki żeśmy w kuchni pitrasiły, sajgon i pobojowisko... no, przynajmniej brzuchy pełne
Oj też chciałabym mieć takie zdolności: i kulinarne i fotograficzne
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Albo dlatego, że Twoja praca była za dobra - mnie się bardzo podoba, a sama wiesz, że przeważnie chcą nagrodzić Kowalskiego, co błyska lampą na tłustą golonkę, a nie kogoś, kto potencjalnie może być blogerką kulinarną
Nieee, ale były megapyszne sałatki plus na ciepło kasza z ciecierzycą i jarmużem. Nadaremnie żeśmy gotowały i żarły!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Prawdziwie włoskie danie, czyli pizza + warzywa i element zaskoczenia: nudle spaghetti
Nie mogę przeboleć, że wczoraj miałam megawyżerkę z Wielkopolskim właśnie, a żadnych zdjęć nie porobiłam (bom nie wiedziała o konku).
Sporo ludzi z forum, poznaję po zastawach stołowych oraz młynkach do przypraw
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O ile dobrze pamiętam, to kupili 1000 dużych paczek Laysów, żeby posłać 500 zgłoszeń i sprawdzić wiarygodność tego konkursu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Jakkolwiek im nie kibicuję, chętnie zobaczę te teksty, szczególnie owe "kopiowane NAJLEPSZE"
Dajcie znać, gdy pojawi się filmik
Pewnie będzie srylion komentarzy, że konkurs był ustawiony
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Kardiologiczno-alkoholowe rozterki konkursowicza
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może lepiej nie. Dodatkowo możesz nimi obniżyć cenę biletów do kina w ramach BuenoCzwartków ;) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję za odpowiedź, jeśli status dziś wieczorem nie ulegnie zmianie, będziemy działać - na ostatnią chwilę dowiedzieliśmy się, co kupić pewnej dziewuszce, nigdzie w sklepach tego nie mieli, więc trzeba było kupić w sieci. I teraz stres... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy ktoś z Was odbierał swoją paczkę w oddziale InPostu, zamiast w paczkomacie?