Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6303933 Napisano: 22.12.2016 11:26:24 w Lay's
olunka napisał(a):

no jeszcze sie tak nie żegnaj, bo główne nie rozdane emotka

A racja emotka

Ale wtedy chyba ponownie uwierzyłabym w Świętego Mikołaja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6303926 Napisano: 22.12.2016 11:18:39 w Lay's
szala napisał(a):

Cóż tylko piłka. Na konsolę dla mnie nie starczyło miejsca, ale się tym nie martwię... W końcu całą zabawę psują osoby, które hurtowo sprzedają wygrane i grają na dziadka, babcie, szkoda, że nie psa. I nie zazdroszczę. Czekam na atak emotka

Oj te prowokacyjne heheszki emotka

Mnie zabawy nie zepsuł nikt wyżej wymieniony, jeszcze raz gratuluję tym, co nie dali się systemowi, każda Wasza wygrana mnie cieszyła i nawet przez chwilę nie przyszło mi do głowy, że przegrywam przez Wasze wygrane emotka

Nie mogę powiedzieć, żeby ta odsłona Avanti to była dla mnie "zajebiaszcza zabawa i w ogóle szkoda, że już koniec", ale jednak udało się wyjść na plus. Niestety, nie zauważyłam żadnej prawidłowości w tym konkursie i żadne podpowiedzi nie dały kompletnie nic, ale dziękuję za chęć pomocy + żegnam się z Lidią bez żalu emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6303836 Napisano: 21.12.2016 23:25:08 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

czyzbyś  Joan szukała na 3 maja w Katowicach emotka ?

Nie, u siebie emotka

A co, jakieś jajeczka w K-ch również? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6303796 Napisano: 21.12.2016 21:49:28 w Nasze wygrane w minionym roku
Jeszcze roku konkursowego nie zakończyłam, piłka ciągle w grze emotka ale bardzo cieszą mnie & inspirują Wasze wygrane emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6303794 Napisano: 21.12.2016 21:44:18 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Marnujesz się na naszym radosnym forum emotka Pisz książki pod pseudonimem Joan Laboo

Wierz mi, że gdybyś straciła 1,5 godziny na spacer w mrozie tylko po to, by się okazało, że przez czyjeś zaniedbanie na liście drogerii Laboo widnieje sklep widmo, a po powrocie do domu ledwo czułabyś palce u rąk (mimo iż chroniły je rękawiczki narciarskie!)... oj wierz mi, również miałabyś ochotę złapać odpowiedzialną za to osobę za fraki, by odbyła z Tobą ów spacer jeszcze raz emotka

PS: Latem fatamorganą okazał się sklep Drogerii Polskich, ale:
- było ciepło i przyjemnie,
- przynajmniej zaoszczędziłam kasę, bo Nivea nagrodziło takie "odpowiedzi", że laczki spadają. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

joan

#6303624 Napisano: 21.12.2016 15:24:41 w Wkurza mnie...
Siedzi smutna przy biurku, wodzi wzrokiem po gałęziach za oknem. Och jak chciałaby chociaż raz w życiu poczuć się WAŻNA, zrobić coś wielkiego dla ludzkości, zebrać laury i gratulacje, wkurzyć swojego ex z czasów licealnych, zorganizować mały lans na Insta. Ale nie: siedzi smutna i mechanicznie wykonuje czynności bez znaczenia. Gdy nikt nie patrzy, wysyła smsy albo buszuje w sieci. Nie pracuje, wszak jej praca... nieważna, bezsensowna, niedoceniana.
Podchodzę do niej znienacka i zanurzam prawą dłoń w jej gęstych, jasnych włosach spiętych w tandetny kok na czubku głowy. Spogląda na mnie przestraszona. Palce dłoni zaciskają się między kosmykami. Krótki, urwany jęk i już jesteśmy poza biurem. Idzie pochylona w moją stronę, drepcze w tych swoich botkach na obcasie i nie może zrozumieć, o co chodzi. Zauważam bez satysfakcji, że jej usta bledną i lekko sinieją; nie dziwi mnie to, nasz spacer trwa już prawie 40 minut.
Dochodzimy pod wskazany w regulaminie konkursowym adres. Przekraczamy próg budynku, w którym mieści się biuro nieruchomości. Cedzę jej prosto w lodowate ucho: "I CO, K* MAĆ, WIDZISZ TU GDZIEŚ DOGERIĘ LABOO?!"

(to tyle, jeśli chodzi o moje dzisiejsze zakupy konkursowe) Wyświetl w wątku >>

joan

#6303278 Napisano: 20.12.2016 19:57:12 w Biedronka
maria1980 napisał(a):

Dziwne , mam SMS ze wygrałam tablet zaglądam na wyniki a tam pod tym moim nr paragonu inny początek nr  emotka

Źle im się skopiowały numery - te same przedostatniego i ostatniego dnia. Jeśli masz smsa, wygrałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6303273 Napisano: 20.12.2016 19:48:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

Ja otrzymałam właśnie na nóż a dane wymagane jakbym co najmniej miała się z nim pobrać. emotka

Formularz jest bez sensu - najpierw podajesz PESEL, a potem zakreślasz, żeś pełnoletnia. Ale to przecież już potwierdza Twój PESEL emotka

Numeru dowodu im nie podawaj; napisz w mejlu bardzo uprzejmie, że tego nie zrobisz i życz im Wesołych Świąt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6303260 Napisano: 20.12.2016 19:36:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kerocna napisał(a):

Czy wszyscy zwycięzcy konkursu Lubella otrzymali oświadczenie do wypełnienia? Czy rzeczywiście nr dowodu i pesel są im niezbędne?? emotka

Nie (nóż).
Nie (nr d.o. można nie podawać). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6303127 Napisano: 20.12.2016 15:01:00 w Wkurza mnie...
petryniak napisał(a):

(...) Nie chcielibyście wiedzieć z jakim hasłem przegraliście?

Czasem lepiej nie wiedzieć emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6303057 Napisano: 20.12.2016 13:56:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nigdy
więcej
doktorka
emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

joan

#6303027 Napisano: 20.12.2016 13:17:42 w Wkurza mnie...
szaradzista1 napisał(a):

(...) Podejrzewam, ze to robota islamistow, a Polaka zamordowano. Tutaj cisza co do zamachowcow, tylko stale o polskiej ciezarowce, z Polski i polskim kierowcy lub wspolkierowcy.

Przed chwilą wypowiadał się oficjalnie na konferencji prasowej bodajże Thomas de Maizière - i oczywiście znowu, że ciężarówka na polskich tablicach. I o ofiarach mówił. I że "martwego osobnika płci męskiej odnaleziono w szoferce". Ale że był to polski kierowca, ani słowa. Tego to się muszę dowiadywać z polskich portali - żenua... Wyświetl w wątku >>

joan

#6302833 Napisano: 19.12.2016 23:06:02 w SZUKAM....
Jak wygląda rejestracja numeru w InMedio? Podchodzę, mówię że chcę zarejestrować numery różnych sieci i...? emotka Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

joan

#6302831 Napisano: 19.12.2016 23:03:32 w co chcielibyście wygrać?
magalan83 napisał(a):

Coś, co by mnie na dłuuugo zaspokoiło, które będę wspominać latami...  emotka

Nie wiem, czy są na TO konkursy, trzeba przejrzeć portale rankdkowe emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6302821 Napisano: 19.12.2016 22:38:18 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

kolejny zamach:( Berlin.

Jestem ciekawa, co tak naprawdę się stało.

Dwa albo trzy lata temu pojechałam z siostrą do Berlina właśnie na Weihnachtsmarkt. Dużo wtedy rozmawiałyśmy o tym w kontekście zamachów. A teraz takie coś... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6302764 Napisano: 19.12.2016 20:49:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

nie widzę Cię joan emotka ja udziału nie brałam,ale przejrzałam fotki, wiem że na konkursy hasłowe też często zmuszamy się do pisania głupot, ale jak tak się patrzy na niektóre fotki to takie hmm wymuszone, bez frajdy.. sztucznie się uśmiechnąć czy zrobić głupią minę, wykorzystać po raz setny ten sam pomysł.. pstryknąc i gotowe! Za to jest wiele zwykłych nawet fotek,które są pełne radości i wywołują sympatię emotka  

Obiektywnie stwierdzam, że jestem znacznie mniej fotogeniczna od Pana Drugiej Połówki, więc przeważnie nie występuję na żadnych zdjęciach emotka

Jak dla mnie, za dużo Świętych Mikołajów i Pań Mikołajkowych w tym konkursie; niektórzy przesadzili - w sensie formy nad treścią. Ale nie mnie oceniać emotka Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

joan

#6302723 Napisano: 19.12.2016 20:17:08 w SZUKAM....
cc_investigator napisał(a):

Na garnki prosili o maila juz przy rozmowie, tego samego dnia pani wyslala oswiadczenie (telefon z zupełnie innego numeru, niż przy nożach i makaronach).
"Noże" odbierał tylko mąż - miał być automatyczny mail z oświadczeniem - maila brak.
Na "makarony" kazali odesłać dane i paragon, o oświadczeniu się Pani nie zająknęła.

Dzięki za odpowiedź.

Jak już pisałam, w razie potrzeby pewnie się odezwą - będziemy w kontakcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6302719 Napisano: 19.12.2016 20:00:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szaradzista1 napisał(a):

(...) Czy ktos z forum bral udzial w konkursie mikolajkowym Shella, bo zgloszenia sa obledne, od postaci balwana zbudowanego z pomalowanych na bialo opon po rekwizyt samolotu, przez dzieci i dziecinne autka BMW i nie tylko na naped elektryczny?

Galerii dokładnie nie przeglądałam, bo od razu rzucił mi się w oczy pan z gołą klatą i śnić mi się będzie w duecie z panią, której pracownik stacji przyłożył pistolet do głowy (że niby olej leje).
Mój facet się uparł na zdjęcie takie a siakie i nic nie miałam do gadania; aczkolwiek wg mnie najsłabsze nagrody są najatrakcyjniejsze, więc nie oponowałam... żebyśmy czasem nie przedobrzyli.

Szkoda tylko, że nie podawało się w zgłoszeniu numeru paragonu, ale to znana bolączka emotka Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

joan

#6302707 Napisano: 19.12.2016 19:53:16 w SZUKAM....
cc_investigator napisał(a):

Szukam informacji odnośnie konkursu Lubelli - w przypadku wygranej noża.
Mąż odebrał telefon i uprzejmie mi doniósł, że mam wysłać maila z danymi i w ramach odpowiedzi automatycznie dostanę oświadczenie do wypełnienia.
Wczoraj odesłałam maile na 2 noże i oświadczeń brak na obydwu mailach.
Czy są to te same oświadczenia, które dostawało się na garnki, bo te wyglądają dosyć uniwersalnie.

Również się nad tym zastanawiam, bo oświadczenie dot. noża mejlem zwrotnym nie przyszło. Możliwe, że pani odpowiedzialna za kompletowanie dokumentów jest na urlopie. Ale myślę, że jeśli będą potrzebowali tego oświadczenia, prześlą smsa emotka

BTW: czy na makarony również trzeba było coś odsyłać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6302524 Napisano: 19.12.2016 14:32:12 w Biedronka
nanajka81 napisał(a):

czy u kogos w biedrze byly plyty winylowe?? Bo chcialam dla meza kupic ale nie ma emotka

U mnie duży wybór, kosztują coś ok. 45 zł/szt. Wyświetl w wątku >>
0 0