Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Po przeczytaniu kilku książek o wychowaniu szczeniaka stwierdziłam, że to nie dla mnie
Wg mnie najlepszy byłby psiak wzięty z jakiegoś domu tymczasowego, bo jest dosyć dobrze znany pod względem charakteru, zna życie w mieszkaniu, wiadomo dużo o jego stosunku np. do innych zwierzaków
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Oj na pewno
Si si, nie ma to, jak zakupić duże opakowania produktów + słać zgłoszenia w ostatnie dni, prawdziwi "Janusze konkursów"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Fakt, w Kaufie po 6 zeta ostatnio kupowałam (żadne Lurpaki czy Kerrygold, po prostu Piątnica bez GMO). Kiedy się płaci bonami, człowiek się tak nad wszystkim nie zastanawia (przynajmniej ja). Teściowa do mnie dzwoniła z pytaniem, czy u nas też takie drogie masło - stwierdziłam, że nie wiem, cen nie znam, ale sprawdziłam paragon no i kufa przesadzili z tymi cenami
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A jest gdzieś konkurs dla tej pani z nagrodą w postaci golfa, lecz nie z samochodem, jeno kaftanem bezpieczeństwa?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może to jest sposób na "cztery kółka"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Rozdali kolejne nagrody, wyniki na stronie drGerarda. Ale czekamy jeszcze wyniki za ostatnie dni. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A drGerard - jak na złość - nowe ciastka sypnął na sklep, rurki z cynamonem i pieczonym jabłkiem i rurki z kremem arachidowym, ale zachowałam poker face i poszłam dalej
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
O co kaman? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dowcipniś!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Hihi, a próbował Ci pocisnąć kit, że kupił te misiowe herbatniki "Poza konkursem przecież i tylko dlatego, żeby Ci sprawić przyjemność, Kochanie - wszak misie te uwielbiasz przecież!"
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Niestety, ja również
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Moja rodzina jest bardzo nieliczna. Tata czasem puści zgłoszenie na loterię, ale tak naprawdę konkursuję tylko ja.
Wyniki nie bardzo mnie interesują, bo nie puściłam zgłoszeń w zakresie czasowym, za który mają teraz informować. Nie lubię takiej bezsensownej roboty i naprawdę nie chciało mi się nic wymyślać, pomimo posiadania paragonów. Po poprzednich wynikach moja motywacja spadła do zera. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, bo nie ma forum dla niekonkursowiczów, gdzie chwalą się swoimi przypadkowymi nagrodami
Dobrze, że konkurs się skończył - przynajmniej dla mnie. Tylko kasy poszło sporo, a przy dotychczasowej praktycznie stuprocentowej skuteczności u Jeta... w ciastkach doktorka nie wygrałam nic. Miłość nie oczekuje prezentów, ale no sorry heloł eloł, dla siebie i Gerarda przyszłości nie widzę
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Planujesz jakąś akustyczną zemstę na sąsiadach?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ładnie ujęte