Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6302381 Napisano: 19.12.2016 11:46:01 w WC - rozmowy o wszystkim
koper napisał(a):

A największy plus jest taki, że pies będzie już zaszczepiony, wysterelizowany/wykastrowany, zaczipowany.
Mój brat tak szukał psa jak przeprowadzili się do nowego domu. Chodzili z rodziną do okolicznego schroniska i zaprzyjaźniali się z różnymi psami. Po kilku spotkaniach wrócili do domu z mniej więcej roczną suczką. Wiedzą, że większa nie urośnie, jest już nauczona podstawowych zachowań (np. nie załatwia się w domu). Jest już z nimi ładnych kilka miesięcy i jest to najbardziej radosny pies jakiego znam emotka

Po przeczytaniu kilku książek o wychowaniu szczeniaka stwierdziłam, że to nie dla mnie emotka Dlatego również wybrałabym psiaka nieco starszego, po okresie "młodzieńczych szaleństw". Szczególnie, że w nowym domu wszystko jest nowe i wszystkiego szkoda: osikanych paneli, podartych dywaników, ogryzionych drzwi, poszarpanych kabli...

Wg mnie najlepszy byłby psiak wzięty z jakiegoś domu tymczasowego, bo jest dosyć dobrze znany pod względem charakteru, zna życie w mieszkaniu, wiadomo dużo o jego stosunku np. do innych zwierzaków emotka Wyświetl w wątku >>
2 mysia, kalka 0

joan

#6302375 Napisano: 19.12.2016 11:39:25 w Lay's
defed napisał(a):

(...) Możliwe, że Panowie nie doczytali, że to konkurs, a nie loteria, albo należą do wyznawców teorii spiskowej kto by to czytał-pewnie losują.

Oj na pewno emotka Ale może im wpadnie nagroda za świeżość nazwiska emotka

kammaro napisał(a):

Z calym szacunkiem, ale dla mnie Panowie z BezKanalu nie maja pojecia o konkursach, loteriach i czasowkach. W sumie to dobrze emotka  Gdy puerwszy raz zobaczylam ich kanal, to az zamarlam. Pomyslalam, ze to co zostalo "wypracowane, rozgryzione" przez lata konkursowania szlag trafil, bo ktos for fun wszystko pokaze w filmiku. Na szczescie Panowie mysla i graja, jak mugole emotka

Si si, nie ma to, jak zakupić duże opakowania produktów + słać zgłoszenia w ostatnie dni, prawdziwi "Janusze konkursów" emotka

kalafior napisał(a):

(...) Na szczęścicie efekt jest taki że nie zachęca do brania udziału w loteriach/konkursach.

emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6301957 Napisano: 17.12.2016 22:29:51 w Wkurza mnie...
bezaczek7 - po prostu nie podawaj w ogłoszeniach Olx numeru telefonu ani gg, nie ma takiej potrzeby emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6301945 Napisano: 17.12.2016 21:40:32 w Wkurza mnie...
Jeśli pójdziecie do Lidla, kupcie kapustę kiszoną z Charsznicy - ugotowałam potrawę na jutro, żeby się nocą przegryzły smaki, ale sok z kapusty wypiłam od razu: pychotka! Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6301931 Napisano: 17.12.2016 21:17:43 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

A mnie wkurza cena masła! Przed Świętami podskoczyła! W ogóle uważam, że masło jest drogie - to dobre oczywiście.

Fakt, w Kaufie po 6 zeta ostatnio kupowałam (żadne Lurpaki czy Kerrygold, po prostu Piątnica bez GMO). Kiedy się płaci bonami, człowiek się tak nad wszystkim nie zastanawia (przynajmniej ja). Teściowa do mnie dzwoniła z pytaniem, czy u nas też takie drogie masło - stwierdziłam, że nie wiem, cen nie znam, ale sprawdziłam paragon no i kufa przesadzili z tymi cenami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6301522 Napisano: 16.12.2016 16:42:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

https://web.faceb..._mref=message_bubble

serio? główna nagroda? Ja pier... emotka

A jest gdzieś konkurs dla tej pani z nagrodą w postaci golfa, lecz nie z samochodem, jeno kaftanem bezpieczeństwa? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6301514 Napisano: 16.12.2016 16:25:48 w Biedronka
alea napisał(a):

Ja mam drugą oponę , jeszcze dwie i szukamy miejsca parkingowego emotka

Może to jest sposób na "cztery kółka" emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6301502 Napisano: 16.12.2016 16:07:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Paula_Paula napisał(a):

Jaka dyskusja się toczy na temacie Biedronka....rozdali już auta?ktoś wie?

Rozdali kolejne nagrody, wyniki na stronie drGerarda. Ale czekamy jeszcze wyniki za ostatnie dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6301499 Napisano: 16.12.2016 16:02:20 w Biedronka
Ano tak, jakoś się nie domyśliłam -> zapomniałam, że niektórzy wszystkie numery zamieszczone na paragonie musieli wykorzystać emotka

A drGerard - jak na złość - nowe ciastka sypnął na sklep, rurki z cynamonem i pieczonym jabłkiem i rurki z kremem arachidowym, ale zachowałam poker face i poszłam dalej emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6301493 Napisano: 16.12.2016 15:55:14 w Biedronka
Za 08.12.2016 nagrodzili numer paragonu: 8827.C emotka
O co kaman? Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6301458 Napisano: 16.12.2016 15:17:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
karolinamat napisał(a):

Gdzie moje Aygo??? Gdzie mój tablet??? Katastrofen emotka

emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6300845 Napisano: 15.12.2016 14:59:47 w Biedronka
paula9891 napisał(a):

Mój raz przyniósł 2 opakowania Pryncypałków, aż mi ręce opadły i zaczęłam kręcić głową, a on dumnie wyjął paragon i pokazał mi, że kupił 3, ale 1 oddał, bo robili zbiórkę żywności emotka

Dowcipniś! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6300840 Napisano: 15.12.2016 14:56:43 w Biedronka
cc_investigator napisał(a):

Ja mam faze na herbatniki z misiami. Najlepiej sie udal moj maz, konkursowicz pelna para z kilkuletnim doswiadczeniem w robieniu zakupow na x paragonow i objawami konkursoholizmu, przyniosl mi z duma paragon z 1 opakowaniem misiow. 

Hihi, a próbował Ci pocisnąć kit, że kupił te misiowe herbatniki "Poza konkursem przecież i tylko dlatego, żeby Ci sprawić przyjemność, Kochanie - wszak misie te uwielbiasz przecież!" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6300831 Napisano: 15.12.2016 14:50:45 w Biedronka
arya napisał(a):

(...) Uwielbiam rurki waflowe  emotka

Niestety, ja również emotka Nawet moja kicia ma jakąś gerardofazę: potrafiła w nocy wyjść z łóżka i zacząć wyżerać okruszki waflowe z opakowania, które akurat leżało na stole emotka Dlatego dobrze, że to już koniec konkursu emotka Wyświetl w wątku >>
1 arya 0

joan

#6300796 Napisano: 15.12.2016 14:15:09 w Biedronka
shell napisał(a):

Pytałam o znajomych emotka albo ciocie, babcie itp emotka

"Nie chwal" dnia przed zachodem słońca emotka Wyniki tuż tuż emotka

Moja rodzina jest bardzo nieliczna. Tata czasem puści zgłoszenie na loterię, ale tak naprawdę konkursuję tylko ja.

Wyniki nie bardzo mnie interesują, bo nie puściłam zgłoszeń w zakresie czasowym, za który mają teraz informować. Nie lubię takiej bezsensownej roboty i naprawdę nie chciało mi się nic wymyślać, pomimo posiadania paragonów. Po poprzednich wynikach moja motywacja spadła do zera. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6300789 Napisano: 15.12.2016 14:08:18 w Biedronka
shell napisał(a):

a słyszeliście o kimś kto nie jest "konkursowiczem" i wygrał teraz  tablet/auto u Gerarda? emotka

Nie, bo nie ma forum dla niekonkursowiczów, gdzie chwalą się swoimi przypadkowymi nagrodami emotka

Dobrze, że konkurs się skończył - przynajmniej dla mnie. Tylko kasy poszło sporo, a przy dotychczasowej praktycznie stuprocentowej skuteczności u Jeta... w ciastkach doktorka nie wygrałam nic. Miłość nie oczekuje prezentów, ale no sorry heloł eloł, dla siebie i Gerarda przyszłości nie widzę emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6300499 Napisano: 14.12.2016 23:04:33 w Połączenia nieodebrane
Dostałam dziś pustego smsa z numeru 606294... Ktoś kojarzy? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6300111 Napisano: 14.12.2016 11:09:12 w WC - rozmowy o wszystkim
zdolnabestia napisał(a):

Kupiłam skrzypce, jestem laikiem i nie mogę wydobyć żadnego dźwięku smyczkiem. Coś trzeba wcześniej zrobić? Jakoś je nasmarować? Nie mogę niczego konkretnego wygooglać. Struny działają, palcem brzdękają normalnie.

Planujesz jakąś akustyczną zemstę na sąsiadach? emotka Wyświetl w wątku >>
1 79magda 0

joan

#6300041 Napisano: 14.12.2016 09:37:55 w Oddam za darmo
Tytuł wątku brzmi "ODDAM...", a nie "PRZYGARNĘ..." emotka Gdybyśmy wszyscy zaczęli wpisywać tutaj, co mamy ochotę przygarnąć, powstałaby lista dla miliona Świętych Mikołajów emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6299910 Napisano: 13.12.2016 20:00:16 w Lay's
trebor1 napisał(a):

(...) Lidka daje za nie zakaz stadionowy 

Ładnie ujęte emotka Nie wiem już, czym w nią rzucić: racą, cenzurataśmą, cegłą, bukietem kwiatów...? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0