Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6308059 Napisano: 05.01.2017 15:02:23 w Lay's
edzia21 napisał(a):

Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze z tym czytaniem u Avanti bywa roznie, bardzo roznie...ale nie mowie ze nie emotka

Nie mówię, że czytają wszystko, ale w pewnym momencie chyba jednak i owszem, bo nie wygrać przy tylu zgłoszeniach... ale cóż, konkursy to oszujstwo! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6308053 Napisano: 05.01.2017 14:56:57 w Lay's
krseta napisał(a):

maryam napisał(a):

Co oni tam napisali że nie udało się wygrać? emotka Może się pochwalą?

na końcu filmu jest kilka przykładowych zgłoszeń

W pewnym sensie udowodnili, że (na którymś etapie "wybierania") pracownicy Avanti jednak czytają, co nagradzają emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6308044 Napisano: 05.01.2017 14:39:30 w Lay's
krseta napisał(a):

https://www.youtu.../watch?v=rNpvyl1vff0

wynik zgodnie z przewidywaniami

Obejrzałam tylko stopklatkę z napisem "Nie wygraliśmy" emotka

Współczuję WSB, że sponsorowali coś takiego emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6307957 Napisano: 05.01.2017 11:58:32 w Wkurza mnie...
lukasz261182 napisał(a):

o i prosze meszczyzni znowu zostali dyskriminowani w konkursie metamorfozy mogo brac udzial tylko kobiety LOL

To idź na całość -> zrób metamorfozę totalną i zostań kobietą emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

joan

#6307891 Napisano: 05.01.2017 09:45:32 w Lay's
synk napisał(a):

na stronie Lays Pakistan (podobny konkurs) zamieszczano zdjęcia - tyle że tam trzeba było zrobić selfie z torebką przy twarzy.

I to miało sens emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6307884 Napisano: 05.01.2017 09:34:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
harnas napisał(a):

Mnie a propo Ferrero fascynuje inna rzecz - niby nikt nie wygrywał, nikt się nie chwalił, by nie nakręcać konkurencji, a jak jest problem to nagle 300 laureatów się odnalazło i walczą razem w swojej sprawie  emotka

W konkursie etapowym / bramkowym chwalić się nie warto - chyba, że chcesz mieć skrzynkę zapchaną pytaniami "kiedy / jak / co".

Jeśli nie wierzysz, wygraj coś i zamieść odpowiedni wpis w MDW emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6307883 Napisano: 05.01.2017 09:31:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

czy z kamisa loterii odsyłacie wszystkie zgłoszone paragony na ten stojak przypraw? czy jakoś można się dowiedziec który odesłać?

Albedo nigdy CI nie powie, który paragon wysłać; w tym konkretnym konkursie kilka osób ich pytało po zakończeniu poprzednich edycji "Smaków..." i nikomu nie podpowiedzieli emotka

abodak napisał(a):

czy z kamisa na minutnik trzeba wysylac paragon i te dokumenty poczta?

W Netto dyskretny minutnik kuchenny z elektrycznym wyświetlaczem! (prawdopodobnie mocowany na magnes, tak mi to wygląda w gazetce) -> 9,99 zł emotka Bez żadnego cyrklowania i zawracania gitary, idziesz i kupujesz. Szału nie ma z tymi minutnikami od Albedo. Szkoda, że w tym konkursie nagrodami pocieszenia nie były produkty Kamis emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6307539 Napisano: 04.01.2017 12:00:32 w Lay's
Claudia77 napisał(a):

A ja mam pytanie , a jak oni będą potwierdzać, że uśmiech jest mój, syna, brata czy męża? Przecież nie wiadomo czy ktoś nie dołączy uśmiechu kogokolwiek z neta? Jak to podlega weryfikacji, bo jeśli nie to jak cokolwiek wygrać będąc uczciwym?

Obstawiam, że co trzeci zgłaszany uśmiech to będzie Shakira emotka Kretyński pomysł z tymi uśmiechami, powinno się całą facjatę zamieszczać emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6307362 Napisano: 03.01.2017 21:26:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kalafior napisał(a):

Dzisiaj nic, a z wielką przyjemnością wpadłabym w maraton jednej nagrody dziennie  emotka

Hihi, ja również emotka Ale nic to, może w czwartek będzie jakaś kumulacja emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6307278 Napisano: 03.01.2017 17:45:44 w Czy informują/ informowali?
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

darog napisał(a):

czy informowali z C4 kamis?

nie widze regulaminu

Nie. Mają czas do 05.01.2017.

raczej do 17.01.2017  emotka

Racja - spojrzałam na konek Smolara z Lipton/Kasia emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 leniuszka

joan

#6307163 Napisano: 03.01.2017 13:19:01 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

czy informowali z C4 kamis?

nie widze regulaminu

Nie. Mają czas do 05.01.2017. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6307153 Napisano: 03.01.2017 13:12:09 w Lay's
Wyświetlają Wam się wyniki np. z dnia 3 albo 38? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6307134 Napisano: 03.01.2017 12:34:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj via DPD dotarła karta Shell z konkursu "Super zabawa z Shell". Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6307038 Napisano: 03.01.2017 09:02:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Co dziś wozi DHL z firmy next-life grze?

Pewnie noże albo makarony Lubella.  Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6306967 Napisano: 02.01.2017 22:31:59 w Wkurza mnie...
maa napisał(a):

zapewne masz gdzie mieszkać (odziedziczyłaś dom/ dostałaś lub mieszkasz z rodzicami) stąd takie podejście do sprawy.
99% osób posiadających kredyt jakie znam, mają kredyt na cele mieszkaniowe a to z całą pewnością nie jest żadne "fiu bzdziu"

Po pierwsze: nie i nie emotka Mieszkam samodzielnie (wynajmuję) i nikogo o nic nie proszę.

Po drugie: nie przeczytałaś dokładnie moich wpisów. Nie porównujmy kredytu / inwestycji mieszkaniowej z leczeniem kompleksów wobec ciotki / sąsiada / koleżanki emotka

ziolko -  wydaje mi się, że przeważnie jest tak, jak piszesz. Tylko nie mam styczności z nadzianymi ludźmi, więc znam te sprawy tylko z tivi. Ale gdy mi mama opowiedziała, co się na wsi dzieje... a wszyscy tacy bogobojni, tylko jakoś przykazania "Czcij ojca swego i matkę swoją" nie pamiętają. Gdyby mi to opowiedział ktoś inny -> pomyślałabym, że zmyśla, że to niemożliwe, że przesadza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6306946 Napisano: 02.01.2017 21:49:22 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

joan-mam nadzieję,że masz na myśli ludzi,którzy biorą kredyt i nie są w stanie go spłacać... Czym Ciebie dziwią ludzie posiadający kredyt? Jaki kredyt ( tylko mieszkanie czy też inne rzeczy)?Masz taką bogatą rodzinę,że nigdy żadnego kredytu?

No np. dziwi mnie, że:
- gdy są mistrzostwa świata w piłce nożnej, to od razu trzeba nowy telewizor kupić (na kredyt) -> bo reklamują, że tanio i przecież sąsiad też kupił nowy.
- na wczasy trzeba pojechać "koniecznie tam, gdzie Irka, ale do jakiegoś lepszego hotelu i w środku sezonu" (na kredyt) -> bo Irka niefajna jest i niech jej będzie przykro.
- wesele musi być z dorożką i koniecznie na trzycyfrową liczbę gości (na kredyt) -> bo panna młoda zawsze marzyła o tym, żeby... jej mąż przez X lat pracował na 2 etaty (ona zresztą też, historia prawdziwa).
- kuzynka z Niemiec ma wpaść na 2 dni, więc od razu trzeba meble ogrodowe kupić (na kredyt) -> bo przecież "muszę pokazać, że nam też się powodzi, a te meble nasze to takie rupiecie".

Nie mam bogatej rodziny, ale nie mam też żadnego kredytu. Za to od lat mam konkursy (które - wbrew pozorom - znacznie redukują konsumpcjonizm) plus jestem uparta do granic możliwości emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6306936 Napisano: 02.01.2017 21:17:25 w Wkurza mnie...
jkkp - czasem lepiej nic nie dostać emotka Moi rodzice byli pod koniec roku na wsi (pogrzeb), SZOK! Brat z bratem nie rozmawia, siostra siostrze źle życzy, prawdziwa bitwa o płot i o miedzę, przy których historie z "Samych swoich" to pestka. Ojciec z matką testamentu nie mieli spisanego, więc po jego śmierci ona dostała pół gospodarstwa z domem, a reszta po ułamku dla dzieci. Nikt nikogo wykupić nie chce, kwotami się licytują. Od lat matka głodem przymiera, zimno ma w domu i ledwo sobie radzi, a nikt jej nie pomaga, bo - mówiąc wprost - wszyscy czekają, aż zdechnie i ułatwi podział majątku. Siedzieliśmy razem wszyscy w Wigilię, a moja mama o tym opowiadała, aż nam tchu brakło.

Spokojnego początku roku życzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6306927 Napisano: 02.01.2017 20:52:25 w Wkurza mnie...
jkkp - bez sensu, żebyś się przejmowała życiem osób nieodpowiedzialnych / niezaradnych życiowo. Mnie od daaawna dziwią ludzie posiadający kredyty. Owszem, są różne losowe sytuacje w życiu, ale przeważnie kredyty to po prostu efekt fiu bzdziu zamiast mózgu.

Najważniejsze, żebyście z mężem byli tego samego zdania i nie dali się zmanipulować emotka

Dom pod hipotekę bez wkładu własnego... że też mnie to do głowy nie przyszło emotka Może niech od razu pół wsi wykupią i hotel postawią, przecież życie to gra Monopoly emotka

BTW, u mnie w pracy ludzie brali pożyczki pracownicze i co jakiś czas ktoś żyrantów szukał. Ja pinkolę, wszyscy mieli kasy więcej ode mnie (nas to nawet na żaden samochód nie było stać!), no ale skoro można pożyczyć na prawie zerowy procent, to czemu nie emotka Nikomu niczego nie podżyrowałam - i dobrze, bo teraz nikt z nas już tam nie pracuje; nie umiałabym spokojnie spać w takiej sytuacji emotka Wyświetl w wątku >>
1 ace 0

joan

#6306888 Napisano: 02.01.2017 19:45:24 w Lay's
radosna napisał(a):

Taki kominiarczyk może być emotka

Najlepiej ubrany jeno w ten komin emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6306872 Napisano: 02.01.2017 19:26:12 w Lay's
tusienka napisał(a):

magnus napisał(a):

Dla potrzebujacych - Laysy są w Biedrze po 3,69

U mnie na półkach po brzegi laysów jeszcze konsolowych - to samo w lewiatanie  emotka

W Biedrze nowe Laysy wystawiono na Sylwestra - bo promocję mili (druga sztuka -50%), wyłożono je do specjalnych stendów, pewnie teraz są schowane w magazynie. Wyświetl w wątku >>
0 0