Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
PS: Jeśli ktoś koniecznie chce kupić zestaw męskich kosmetyków na gwiazdkę i przy okazji mieć szansę wygrać jakieś bony, to radzę zajrzeć do Natury -> za 27 zł można kupić męskie zestawy Nivea, a nagrodami w tym konku karty podarunkowe na 200 zł. Czyli aktualny konek Kaufland nie opłaca się zupełnie. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie wiem.
Uważam jednak, że warto nie być człowiekiem krótkowzrocznym i trzeba działać perspektywicznie, czyli olać ten konek z zestawami Gillette/Old Spice -> paragon wychodzi ok. 40 zł, a ewentualna wygrana to 100 zł. Jeśli nie zbojkotujemy tej akcji, następne budżety... no cóż...
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie, właśnie śmigło
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Adres linku jest niepoprawny (w pustym polu na link do regulaminu sama z siebie pojawia się cyferka 1)
Musisz zaakceptować regulamin (zaakceptowano, nie przechodzi dalej)
Musisz zaakceptować politykę prywatności (zaakceptowano, nie przechodzi dalej) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Regulamin -> odpowiadasz za to, co piszesz. Zachowania aspołeczne i niezgodne z prawem mogą rodzić odpowiednie konsekwencje w postaci moderowania wpisów albo zgłoszenia Twoich działań odpowiednim służbom
Polityka prywatności -> Pionas może przetwarzać wszystkie dane, nawet Twój adres domowy. Tylko nie wiem, skąd miałby go wziąć
pionas BTW, trzeba umieścić gdzieś tę politykę, bo nie widzę linku na stronie głównej. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ja przeczytałam (chociaż nie ukrywam, że nieco po łebkach)
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie grałam, w loteriach szczęścia nie mam, więc rzadko biorę udział
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję za wskazówkę, to by nawet pasowało - zobaczymy, czy jakaś nagroda wpadnie, czy to może jednak spamerzy mnie męczyli
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki. Mam nadzieję, że nie będę musiała do niego pisać, ale kto wie... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I co dalej? Będziecie dzwoniły do centrali?
U mnie też "niby tylko 25 zł", ale po prostu nie mam ochoty ponosić odpowiedzialności za cudzą niekompetencję.
Mija piąty dzień od mojej wizyty w Żabce, kierowniczka jeszcze do mnie nie zadzwoniła
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Prawdę powiadasz, oni kasy nie tracą, ino jo
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nie bawię się z Tobą, niniejszym wykluczam Cię z Klubu Gerardowych Smutasów!
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Saldo zerowe nadal, a te ich ciacha zajmują mi już blat jednej komody w salonie, zaraz się zaczną dialogi typu "Po co Ci tyle ciastek?" "Oj wiesz, śpię na pieniądzach, więc lubię czasem wyrzucić kasę w błoto..."
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję za info. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Może to jednak pominiesz, bo kto wie - mogą Cię uznać za wariatkę
Inna sprawa: w dzisiejszych czasach każdy każdego sprawdza na portalach społecznościowych, więc może lepiej posprawdzaj, czego się można o Tobie dowiedzieć z FB